Ухвала
від 26.04.2021 по справі 522/17955/20
ПРИМОРСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ОДЕСИ

Справа № 522/17955/20

Провадження № 2/522/4931/21

УХВАЛА

про витребування доказів

26 квітня 2021 року Приморський районний суд м. Одеси, у складі:

головуючої судді Шенцевої О.П.,

при секретарі Кісліної В.І.,

розглянувши у судовому засіданні у м. Одесі клопотання про витребування доказів у справі за позовною заявою ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , ОСОБА_4 , ОСОБА_5 визнання договорів недійсними та скасування рішень державного реєстратора, визнання права власності, -

ВСТАНОВИВ:

У провадженні Приморського районного суду м. Одеси знаходиться справа за позовною заявою ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , ОСОБА_4 , ОСОБА_5 про визнання договорів недійсними та скасування рішень державного реєстратора, визнання права власності.

Представник позивача подав клопотання про витребування доказів від 21 жовтня 2020 року, від 25 березня 2021 року.

В судовому засіданні представник позивача ОСОБА_6 , який діє в інтересах ОСОБА_1 вимоги клопотань про витребування доказів підтримав та просив задовольнити.

Інші учасники в судове засідання не з`явився, про час та місце розгляду справи повідомлялись належним чином, причин неявки суду не повідомили.

Клопотання про витребування доказів адвокат Вездауцан І.М. обґрунтовував наступним, що всі докази, які витребовуються містять інформацію з об меженим доступом.

Таким чином адвокат не може отримати докази на підставі адвокатського запиту в порядку ч. 2 статті 24 Закону України Про адвокатуру та адвокатську діяльність від 5 липня 2012 року № 5076-V, оскільки докази можуть бути отримані тільки на підставі рішення суду.

Також представник позивача адвокат Вездауцан І.М. зазначив, що в спадковій справі, нотаріальна справа, яка сформована при укладанні договору купівлі-продажу від 20.06.2019 року. Отримати їх не представляється за можливим, оскільки спадкова та нотаріальна справи містять нотаріальну таємницю, що передбачено ст. 8 Закону України «Про нотаріат» .

У КП «Агенція реєстраційних послуг» відсутня реєстраційна справа, так як останні її відправили до архіву, тобто зберігається в Управлінні державної реєстрації юридичного департаменту Одеської міської ради, ця інформація необхідно для підтвердження фактів, які наявні в позовній заяві.

Представник позивача повідомив, що у комунального підприємства "Бюро технічної інвентаризації" Одеської міської ради, комунального підприємства "МІСЬКЕ АГЕНТСТВО З ПРИВАТИЗАЦІЇ ЖИТЛА", ФІЛІЇ "ІНФОКСВОДОКАНАЛ" ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ІНФОКС", Акціонерного товариства "ОДЕСАГАЗ", комунального підприємства "ЖИТЛОВО-КОМУНАЛЬНИЙ СЕРВІС "ПОРТО-ФРАНКІВСЬКИЙ", Акціонерного товариства "ОДЕСАОБЛЕНЕРГО", Головного управління національної поліції в Одеській області, комунального підприємства "Бюро технічної інвентаризації" містяться докази, які підписувала спадкодавиця ОСОБА_7 при житті, а саме: заяви, скарги, договори, матеріали приватизаційної справи, які підписувала ОСОБА_7 з метою надання їй комунальних послуг за адресою: АДРЕСА_1 та надати інформацію на ім`я якої особи оформлений особовий рахунок на теперішній час).

Ці докази необхідні для того, щоб отримати зразки підпису ОСОБА_7 для подальшого проведення почеркознавчої експертизи, а відтак необхідно тимчасово вилучити всі докази, які зазначені в цьому клопотанні.

Судом встановлено, що за отриманням доказів представник позивача звертався до відповідних комунальних підприємств, органів місцевого самоврядування, органів державної влади, про що отримані відповідні відповіді, що підтверджується матеріалами справи.

Представник позивача зазначив, що актові записи про смерть, про шлюб, про народження, зміст актових записів носять конфіденційний характер. Крім того, інформація щодо актових записів може бути запитана лише на підставі рішення суду. Всі актові записи необхідні для встановлення певних фактів в суді першої інстанції з метою застосування ст. ст. 1266, 1263 ЦК України в подібних правовідносинах.

У клопотаннях адвокат Вездауцан І.М. просив суд: витребувати належними чином завірені наступні докази:

у Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Одеса): інформацію та відповідні документи про припинення діяльності приватного нотаріуса Труш М.О. в тому числі наказ та внесені зміни до нього; інформацію та відповідні документи, в тому числі накази про зупинення діяльності приватного нотаріуса Труш М.О. у 2012 році; інформацію щодо підстав зупинення діяльності приватного нотаріуса Труш М.О. у 2012 році; інформацію щодо договорів про відчуження нерухомого майна, крім земельних ділянок, які посвідченні 08 червня 2012 року приватним нотаріусом Труш М.О., в тому числі надати відповідні копії договорів; перелік бланків із зазначенням серії та номеру бланку, приватного нотаріуса Труш М.О., які були знищенні або пошкодженні у 2012 році.

У Приморської державної нотаріальної контори міста Одеса: копію нотаріальної справи щодо укладання договору купівлі-продажу квартири АДРЕСА_2 , серія та номер: 1-682, від 20.06.2019 року, де покупець ОСОБА_3 , який нотаріально посвідчений державним нотаріусом Пенчевим Костянтином Леонтійовичем та який виніс Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень, індексний номер: 47437526 від 20.06.2019 року., в тому числі документів, які надав ОСОБА_2 нотаріусу для підписання договору.

У Комунального підприємства "Бюро технічної інвентаризації" Одеської міської ради: матеріали щодо реєстрації прав власності на нерухоме майно за адресою: АДРЕСА_1 на підставі договору дарування від 08.06.2012 року, який зареєстрований за №371, посвідчений приватним нотаріусом Одеського міського нотаріального округ Труш М.О. між ОСОБА_7 та ОСОБА_2 ; матеріали щодо реєстрації прав власності на нерухоме майно за адресою: АДРЕСА_1 на підставі свідоцтва про права на спадщину, власник: ОСОБА_7 , зареєстровано в реєстрі за №3-1685 від 15.05.2008, що посвідчений державним нотаріусом Другою одеською державною нотаріальною конторою, зареєстровано в реєстрі на підставі рішення від 06.06.2008 за номером запису: 275 у книзі 272пр-41.; інформацію станом на 31.12.2012 р. за ким та в якій частці зареєстровано право власносності квартира АДРЕСА_2 (за номером запису: 275, стор 40, у книзі 272пр-41 від 05.06.1998 року, за номером записом: 275 у книзі 272 пр-41 від 06.06.2008).

У Управління державної реєстрації юридичного департаменту Одеської міської ради: матеріали реєстраційної справи щодо реєстрації прав власності на нерухоме майно, в тому числі договір дарування серії та номеру 371 від 08.06.2012 року, а саме: квартири АДРЕСА_2 за номером рішення 47437526 від 14.06.2019 року, реєстрацію здійснив ОСОБА_8 , на підставі договору дарування, серії та номеру 371 від 08.06.2012 року, який укладений між ОСОБА_7 та ОСОБА_2 , який посвідчено приватним нотаріусом Труш М.О.

У Комунального підприємства "МІСЬКЕ АГЕНТСТВО З ПРИВАТИЗАЦІЇ ЖИТЛА: матеріали приватизаційної справи на адресу: АДРЕСА_1 , в тому числі свідоцтва про право власності від 30 березня 1998 року, розпорядження органів приватизації від 30 березня 1998 року за №115376, заяви та інші документи на яких наявний підпис ОСОБА_7 .

У ФІЛІЇ "ІНФОКСВОДОКАНАЛ" ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ІНФОКС", Акціонерного товариства "ОДЕСАГАЗ", Товариства з обмеженою відповідальністю "ОДЕСАГАЗ-ПОСТАЧАННЯ", Комунального підприємства "ЖИТЛОВО-КОМУНАЛЬНИЙ СЕРВІС "ПОРТО-ФРАНКІВСЬКИЙ", Акціонерного товариства "ОДЕСАОБЛЕНЕРГО": заяви, договори, скарги, які підписала ОСОБА_7 з метою надання їй комунальних послуг за адресою: АДРЕСА_1 та надати інформацію на ім`я якої особи оформлений особовий рахунок на теперішній час.

У Головного управління національної поліції в Одеській області: заяви, скарги, інші звернення, які були підписані ОСОБА_7 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , дата смерті: ІНФОРМАЦІЯ_2 , яка була зареєстрована та постійно проживала за адресою: АДРЕСА_1 ; заяви, скарги інші звернення, які подавалися іншими суб`єктами відносно квартири АДРЕСА_2 .

У Головного управління Державної міграційної служби в Одеській області: інформацію щодо паспорту, який видавали та знищували на ім`я ОСОБА_7 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , дата смерті: ІНФОРМАЦІЯ_2 , яка була зареєстрована та постійно проживала за адресою: АДРЕСА_1 , картки та інші документи на яких наявний підпис ОСОБА_7 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , дата смерті: ІНФОРМАЦІЯ_2 , яка була зареєстрована та постійно проживала за адресою: АДРЕСА_1 , заяви, скарги інші документи, які були підписані ОСОБА_7 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , дата смерті: ІНФОРМАЦІЯ_2 .

У Одеського державного нотаріального архіву: інформацію щодо договорів про відчуження нерухомого майна, крім земельних ділянок, які посвідченні 08 червня 2012 року приватним нотаріусом Труш М.О., в тому числі надати відповідні копії договорів; перелік бланків із зазначенням серії та номеру бланку, приватного нотаріуса Труш М.О., які були знищенні або пошкодженні у 2012 році; копію договору, який посвідчений 08 червня 2012 року приватним нотаріусом Труш М.О. з бланком серії ВРС та номером 433154; лист Одеського державного нотаріального архіву від 17.01.2020 року за №45/01-20 на №522/12862/191 від 20.12.2019 року на ім`я Приморського районного суду м. Одеси.

У Приватного нотаріуса Фролової Руслани Валеріївни: матеріали спадкової справи №02/2019 до майна ОСОБА_7 , померлої ІНФОРМАЦІЯ_2 .

У Міністерства юстиції України, державного підприємства "Інформаційний центр", державного підприємства «Національні інформаційні системи» : перелік бланків із зазначенням серії та номеру бланку, приватного нотаріуса Труш М.О., які були знищенні або пошкодженні у 2012 році, перелік залишку спеціальних бланків нотаріальних документів та спеціальних бланків інформаційної системи Міністерства юстиції України приватного нотаріуса Труш М.О., які були за актом приймання-передачі передані у 2017 році після припинення приватної нотаріальної діяльності; надати інформацію та відповідні документи стосовно особи, яка отримала бланк серії ВРС та номером 433154, коли саме ця особа отримала відповідний блак, із зазначенням посади цієї особи, або якою діяльністю ця особа займається; надати інформацію та відповідні документи із зазначенням дати та часу внесення інформації стосовно бланка: ВРС та номером 433154 та ким була внесена відповідна інформація щодо серії та номеру бланка: ВРС та номером 433154.

У Відділі державної реєстрації актів цивільного стану Головного територіального управління юстиції в Одеській області, Головного територіального управління юстиції в Одеській області, ПРИМОРСЬКОГО РАЙОННОГО У МІСТІ ОДЕСІ ВІДДІЛ ДЕРЖАВНОЇ РЕЄСТРАЦІЇ АКТІВ ЦИВІЛЬНОГО СТАНУ ПІВДЕННОГО МІЖРЕГІОНАЛЬНОГО УПРАВЛІННЯ МІНІСТЕРСТВА ЮСТИЦІЇ (М. ОДЕСА): актовий запис про народження № 708 від 07 травня 1974 року та повний витяг з Державного реєстру актів цивільного стану громадян про народження на ім`я ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_3 ; актовий запис про народження №161 від 01.02.1945 року та повний витяг з Державного реєстру актів цивільного стану громадян про народження на ім`я ОСОБА_9 , ІНФОРМАЦІЯ_4 (реєстраційний номер НОМЕР_1 , дата 28.04.2017, орган який склав Перший Приморський відділ ДРАЦС, батько: ОСОБА_10 , мати - ОСОБА_11 ); актовий запис про народження №2542 від 18.12.1945 та повний витяг з Державного реєстру актів цивільного стану громадян про народження на ім`я ОСОБА_12 , (реєстраційний № НОМЕР_2 , дата реєстрації 28.04.2017, місце народження м. Тираспіль, батько - ОСОБА_10 ; мати - ОСОБА_11 ); актовий запис про шлюб № 1413 від 15.06.1949 між ОСОБА_13 та ОСОБА_14 та повний витяг з Державного реєстру актів цивільного стану громадян про шлюб (реєстраційний № 00119324814, дата реєстрації 28.04.2017 24.07.2014, орган, який склав запис: Приморський районний у м. Одеса відділ ДРАЦС, наречений - ОСОБА_14 , місце народження: м. Одеса, адреса проживання: м. Одеса, вул. Подбельського, наречена - ОСОБА_15 ); актовий запис про народження №2502 від 26 листопада 1953 року та повний витяг з Державного реєстру актів цивільного стану громадян про народження на ім`я ОСОБА_16 , ІНФОРМАЦІЯ_5 ; актовий запис про шлюб №187 від 16 березня 1979 року та повний витяг з Державного реєстру актів цивільного стану громадян про шлюб між ОСОБА_17 та ОСОБА_18 ; актовий запис про смерть та повний витяг з Державного реєстру актів цивільного стану громадян про смерть на ім`я ОСОБА_14 ; актовий запис про смерть №6253 від 13 вересня 1986 року та повний витяг з Державного реєстру актів цивільного стану громадян про смерть на ім`я ОСОБА_19 ; актовий запис про смерть та повний витяг з Державного реєстру актів цивільного стану громадян про смерть на ім`я ОСОБА_18 ІНФОРМАЦІЯ_6 ; актовий запис про смерть №7256 від 29.10.1973 рік та повний витяг з Державного реєстру актів цивільного стану громадян про смерть на ім`я ОСОБА_11 ; актовий запис про смерть №5102 від 21.05.1994 року та повний витяг з Державного реєстру актів цивільного стану громадян про смерть на ім`я ОСОБА_10 .

У Комунальній установі "Одеське обласне бюро судово-медичної експертизи": копію висновку судово-медичної експертизи трупа ОСОБА_7 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , яка померла ІНФОРМАЦІЯ_2

у Приморського районного суду м. Одеси: справу № 522/1287/19 - матеріали клопотання слідчою СВ Приморського ВП в м. Одесі ГНПУ в Одеській області, поданого в рамках досудового розслідування внесеного до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 КК України

у Відділу поліції №2 Одеського районного управління поліції №1 Головного управління національної поліції в Одеській області, у Головного управління національної поліції в Одеській області: належним чином завірену копію матеріалів кримінального провадження внесеному до Єдиного реєстру досудових розслідувань за № 12019160500000111 від 09.01.2019 року, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.115 КК України.

Однак, суд критично ставиться до доводів представника позивача стосовно отримання інформації у Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Одеса) та отримання висновку судово-медичної експертизи, оскільки сам подав клопотання про приєднання доказів та надав накази стосовно діяльності нотаріуса Труш М.О.

Дослідивши наявні в матеріалах справи докази, суд приходить до висновку про наявність підстав для часткового задоволення клопотання, виходячи з наступного.

Вимогами ч. 1ст. 13 ЦПК України передбачено, що суд розглядає справи не інакше як за зверненням особи, поданим відповідно до цього Кодексу, в межах заявлених нею вимог і на підставі доказів, поданих учасниками справи або витребуваних судом у передбачених цим Кодексом випадках.

Відповідно дост. 2 ЦПК України, завданнями цивільного судочинства є справедливий, неупереджений та своєчасний розгляд і вирішення цивільних справ з метою захисту порушених, невизнаних або оспорюваних прав, свобод чи інтересів фізичних осіб, прав та інтересів юридичних осіб, інтересів держави.

За нормою ч. 1 ст. 81 ЦПК України кожна сторона повинна довести ті обставини, на які вона посилається як на підставу своїх вимог або заперечень, крім випадків, встановлених цим Кодексом.

Згідно ч. 2 ст. 84 ЦПК України зазначено, що у клопотанні повинно бути зазначено: 1) який доказ витребовується; 2) обставини, які може підтвердити цей доказ, або аргументи, які він може спростувати; 3) підстави, з яких випливає, що цей доказ має відповідна особа; 4) вжиті особою, яка подає клопотання, заходи для отримання цього доказу самостійно, докази вжиття таких заходів та (або) причини неможливості самостійного отримання цього доказу.

Згідно ч.1 ст. 84 ЦПК України, учасник справи у разі неможливості самостійно надати докази, вправі подати клопотання про витребування доказів судом.

На підставі викладеного та керуючись ст.ст. 2, 13, 84 ЦПК України, суд

УХВАЛИВ:

Клопотання представника відповідача адвоката Вездауцана Івана Михайловича, який діє в інтересах ОСОБА_1 про витребування доказів у справі за позовною заявою ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , ОСОБА_4 , ОСОБА_5 визнання договорів недійсними та скасування рішень державного реєстратора, визнання права власності, - задовольнити частково.

Витребувати від Приморської державної нотаріальної контори міста Одеса (ідентифікаційний код: 42511993, місцезнаходження: 65039, Одеська обл., місто Одеса, вул. Середньофонтанська, буд. 19-Б): копію нотаріальної справи щодо укладання договору купівлі-продажу квартири АДРЕСА_2 , серія та номер: 1-682, від 20.06.2019 року, де покупець ОСОБА_3 , який нотаріально посвідчений державним нотаріусом Пенчевим Костянтином Леонтійовичем та який виніс Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень, індексний номер: 47437526 від 20.06.2019 року., в тому числі документів, які надав ОСОБА_2 нотаріусу для підписання договору.

Витребувати від Комунального підприємства "Бюро технічної інвентаризації" Одеської міської ради (ідентифікаційний код: 03350290, місцезнаходження: 65011, Одеська обл., місто Одеса, вул. Троїцька, буд. 25): матеріали щодо реєстрації прав власності на нерухоме майно за адресою: АДРЕСА_1 на підставі договору дарування від 08.06.2012 року, який зареєстрований за №371, посвідчений приватним нотаріусом Одеського міського нотаріального округ Труш М.О. між ОСОБА_7 та ОСОБА_2 ; матеріали щодо реєстрації прав власності на нерухоме майно за адресою: АДРЕСА_1 на підставі свідоцтва про права на спадщину, власник: ОСОБА_7 , зареєстровано в реєстрі за №3-1685 від 15.05.2008, що посвідчений державним нотаріусом Другою одеською державною нотаріальною конторою, зареєстровано в реєстрі на підставі рішення від 06.06.2008 за номером запису: 275 у книзі 272пр-41; інформацію станом на 31.12.2012 р. за ким та в якій частці зареєстровано право власносності квартира АДРЕСА_2 (за номером запису: 275, стор 40, у книзі 272пр-41 від 05.06.1998 року, за номером записом: 275 у книзі 272 пр-41 від 06.06.2008).

Витребувати від Управління державної реєстрації юридичного департаменту Одеської міської ради (місцезнаходження: 65009, м. Одеса, вул. Черняховського, 6): матеріали реєстраційної справи щодо реєстрації прав власності на нерухоме майно, в тому числі договір дарування серії та номеру 371 від 08.06.2012 року, а саме: квартири АДРЕСА_2 за номером рішення 47437526 від 14.06.2019 року, реєстрацію здійснив ОСОБА_8 , на підставі договору дарування, серії та номеру 371 від 08.06.2012 року, який укладений між ОСОБА_7 та ОСОБА_2 , який посвідчено приватним нотаріусом Труш М.О.

Витребувати від Комунального підприємства "МІСЬКЕ АГЕНТСТВО З ПРИВАТИЗАЦІЇ ЖИТЛА" (ідентифікаційний код: 20993536, місцезнаходження: 65005, м. Одеса, вул. Б. Хмельницького, 66): матеріали приватизаційної справи на адресу: АДРЕСА_1 , в тому числі свідоцтва про право власності від 30 березня 1998 року, розпорядження органів приватизації від 30 березня 1998 року за №115376, заяви та інші документи на яких наявний підпис ОСОБА_7

Витребувати від ФІЛІЇ "ІНФОКСВОДОКАНАЛ" ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ІНФОКС" (ідентифікаційний код відокремленого підрозділу юридичної особи: 26472133 (ідентифікаційний код ТОВ "ІНФОКС": 14289688) Місцезнаходження відокремленого підрозділу юридичної особи: вул. Басейна, 5, м. Одеса, 65039), Акціонерного товариства "ОДЕСАГАЗ" (Ідентифікаційний код: 03351208, Місцезнаходження: м. Одеса, вул. Одарія, буд. 1, 65003), Товариства з обмеженою відповідальністю "ОДЕСАГАЗ-ПОСТАЧАННЯ" (ідентифікаційний код: 39525257, місцезнаходження: м. Одеса, вул. Одарія, буд. 1, 65003), Комунального підприємства "ЖИТЛОВО-КОМУНАЛЬНИЙ СЕРВІС "ПОРТО-ФРАНКІВСЬКИЙ" (ідентифікаційний код: 35303262, місцезнаходження: 65023, м. Одеса, вул. Л. Толстого, 5), Акціонерного товариства "ОДЕСАОБЛЕНЕРГО" (ідентифікаційний код: 00131713, місцезнаходження:65031, м. Одеса, вул. Миколи Боровського, буд. 28 "Б"): заяви, договори, скарги, які підписала ОСОБА_7 з метою надання їй комунальних послуг за адресою: АДРЕСА_1 та надати інформацію на ім`я якої особи оформлений особовий рахунок на теперішній час).

Витребувати від Головного управління національної поліції в Одеській області (ідентифікаційний код: 40108740, місцезнаходження: вул. Академіка Філатова, буд. 15-А, м. Одеса, 65080, фактичне місцезнаходження: м. Одеса, вул. Єврейська, 12): заяви, скарги, інші звернення, які були підписані ОСОБА_7 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , дата смерті: ІНФОРМАЦІЯ_2 , яка була зареєстрована та постійно проживала за адресою: АДРЕСА_1 ; заяви, скарги інші звернення, які подавалися іншими суб`єктами відносно квартири АДРЕСА_2 .

Витребувати від Головного управління Державної міграційної служби в Одеській області (вул. Преображенська, 44, м. Одеса, 65045): інформацію щодо паспорту, який видавали та знищували на ім`я ОСОБА_7 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , дата смерті: ІНФОРМАЦІЯ_2 , яка була зареєстрована та постійно проживала за адресою: АДРЕСА_1 ; картки та інші документи на яких наявний підпис ОСОБА_7 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , дата смерті: ІНФОРМАЦІЯ_2 , яка була зареєстрована та постійно проживала за адресою: АДРЕСА_1 ; заяви, скарги інші документи, які були підписані ОСОБА_7 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , дата смерті: ІНФОРМАЦІЯ_2 .

Витребувати від Одеського державного нотаріального архіву (місцезнаходження: 65104 м. Одеса, вул. Ак. Корольова , 92-А): інформацію щодо договорів про відчуження нерухомого майна, крім земельних ділянок, які посвідченні 08 червня 2012 року приватним нотаріусом Труш М.О., в тому числі надати відповідні копії договорів; перелік бланків із зазначенням серії та номеру бланку, приватного нотаріуса Труш М.О., які були знищенні або пошкодженні у 2012 році; копію договору, який посвідчений 08 червня 2012 року приватним нотаріусом Труш М.О. з бланком серії ВРС та номером 433154; лист Одеського державного нотаріального архіву від 17.01.2020 року за №45/01-20 на №522/12862/191 від 20.12.2019 року на ім`я Приморського районного суду м. Одеси.

Витребувати від Приватного нотаріуса Фролової Руслани Валеріївни (місцезнаходження: вул. Героїв Прикордонників, 7, оф. 2, м. Одеса, 65059): матеріали спадкової справи №02/2019 до майна ОСОБА_7 , померлої ІНФОРМАЦІЯ_2 .

Витребувати від Міністерства юстиції України (ідентифікаційний код: 00015622, Місцезнаходження: Україна, 01001, м. Київ, вул. Архітектора Городецького, буд. 13), Державного підприємства "Інформаційний центр" (ідентифікаційний код: 25287988, місцезнаходження: Україна, 04053, м. Київ, вул. Артема, буд. 73 ), Державного підприємства «Національні інформаційні системи» (ідентифікаційний код: 39787008, місцезнаходження: Україна, 04053, м. Київ, вул. Бульварно-кудрявська, буд. 4): перелік бланків із зазначенням серії та номеру бланку, приватного нотаріуса Труш М.О., які були знищенні або пошкодженні у 2012 році; перелік залишку спеціальних бланків нотаріальних документів та спеціальних бланків інформаційної системи Міністерства юстиції України приватного нотаріуса Труш М.О., які були за актом приймання-передачі передані у 2017 році після припинення приватної нотаріальної діяльності; надати інформацію та відповідні документи стосовно особи, яка отримала бланк серії ВРС та номером 433154, коли саме ця особа отримала відповідний блак, із зазначенням посади цієї особи, або якою діяльністю ця особа займається; надати інформацію та відповідні документи із зазначенням дати та часу внесення інформації стосовно бланка: ВРС та номером 433154 та ким була внесена відповідна інформація щодо серії та номеру бланка: ВРС та номером 433154.

Витребувати від Відділу державної реєстрації актів цивільного стану Головного територіального управління юстиції в Одеській області (місцезнаходження: 65036, м. Одеса, вул. Старицького, 10а), Головного територіального управління юстиції в Одеській області (ідентифікаційний код: 34929741, місцезнаходження: Україна, 65028, м. Одеса, вуд. Богдана Хмельницького, буд. 34), ПРИМОРСЬКОГО РАЙОННОГО У МІСТІ ОДЕСІ ВІДДІЛ ДЕРЖАВНОЇ РЕЄСТРАЦІЇ АКТІВ ЦИВІЛЬНОГО СТАНУ ПІВДЕННОГО МІЖРЕГІОНАЛЬНОГО УПРАВЛІННЯ МІНІСТЕРСТВА ЮСТИЦІЇ (М. ОДЕСА) (ідентифікаційний код: 37946492, Україна, 65091, м. Одеса, вул. Разумовська, буд. 37):

актовий запис про народження № 708 від 07 травня 1974 року та повний витяг з Державного реєстру актів цивільного стану громадян про народження на ім`я ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_3 ;

актовий запис про народження №161 від 01.02.1945 року та повний витяг з Державного реєстру актів цивільного стану громадян про народження на ім`я ОСОБА_9 , ІНФОРМАЦІЯ_4 (реєстраційний номер НОМЕР_1 , дата 28.04.2017, орган який склав Перший Приморський відділ ДРАЦС, батько: ОСОБА_10 , мати - ОСОБА_11 );

актовий запис про народження №2542 від 18.12.1945 та повний витяг з Державного реєстру актів цивільного стану громадян про народження на ім`я ОСОБА_12 , (реєстраційний № НОМЕР_2 , дата реєстрації 28.04.2017, місце народження м. Тираспіль, батько - ОСОБА_10 ; мати - ОСОБА_11 );

актовий запис про шлюб № 1413 від 15.06.1949 між ОСОБА_13 та ОСОБА_14 та повний витяг з Державного реєстру актів цивільного стану громадян про шлюб (реєстраційний № 00119324814, дата реєстрації 28.04.2017 24.07.2014, орган, який склав запис: Приморський районний у м. Одеса відділ ДРАЦС, наречений - ОСОБА_14 , місце народження: м. Одеса, адреса проживання: м. Одеса, вул. Подбельського, наречена - ОСОБА_15 );

актовий запис про народження №2502 від 26 листопада 1953 року та повний витяг з Державного реєстру актів цивільного стану громадян про народження на ім`я ОСОБА_16 , ІНФОРМАЦІЯ_5 ;

актовий запис про шлюб №187 від 16 березня 1979 року та повний витяг з Державного реєстру актів цивільного стану громадян про шлюб між ОСОБА_17 та ОСОБА_18 ;

актовий запис про смерть та повний витяг з Державного реєстру актів цивільного стану громадян про смерть на ім`я ОСОБА_14 ;

актовий запис про смерть №6253 від 13 вересня 1986 року та повний витяг з Державного реєстру актів цивільного стану громадян про смерть на ім`я ОСОБА_19 ;

актовий запис про смерть та повний витяг з Державного реєстру актів цивільного стану громадян про смерть на ім`я ОСОБА_18 ІНФОРМАЦІЯ_6 ;

актовий запис про смерть №7256 від 29.10.1973 рік та повний витяг з Державного реєстру актів цивільного стану громадян про смерть на ім`я ОСОБА_11 ;

актовий запис про смерть №5102 від 21.05.1994 року та повний витяг з Державного реєстру актів цивільного стану громадян про смерть на ім`я ОСОБА_10 .

Витребувати від Приморського районного суду м. Одеси (ідентифікаційний код: 02892942, місцезнаходження: вул. Балківська, 33, м. Одеса, 65110): справу № 522/1287/19 - матеріали клопотання слідчою СВ Приморського ВП в м. Одесі ГНПУ в Одеській області, поданого в рамках досудового розслідування внесеного до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 КК України

Витребувати від Відділу поліції №2 Одеського районного управління поліції №1 Головного управління національної поліції в Одеській області (адреса: вул. Грецька, 42, м. Одеса, 65026), Головного управління національної поліції в Одеській області (ідентифікаційний код: 40108740, місцезнаходження: вул. Академіка Філатова, буд. 15-А, м. Одеса, 65080): належним чином завірену копію матеріалів кримінального провадження внесеному до Єдиного реєстру досудових розслідувань за № 12019160500000111 від 09.01.2019 року, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.115 КК України.

Витребувані ухвалою докази направити до Приморського районного суду м. Одеси за адресою м. Одеса, вул. Балківська, 33 в строк до 01 червня 2021 року.

У разі неможливості надати вищевказану інформацію повідомити про це Приморський районний суд м. Одеси із зазначенням причин.

Попередити виконавців ухвали, що у разі неповідомлення суду про неможливість подати докази, витребувані судом, а також за неподання таких доказів з причин, визнаних судом неповажними, суд застосовує до відповідної особи заходи процесуального примусу, передбачені Цивільним процесуальним кодексом України. Притягнення винних осіб до відповідальності не звільняє їх від обов`язку подати витребувані судом докази.

Ухвала оскарженню не підлягає. Заперечення на ухвали, що не підлягають оскарженню окремо від рішення суду, включаються в апеляційну скаргу на рішення суду.

Суддя

26.04.21

Дата ухвалення рішення26.04.2021
Оприлюднено29.04.2021
Номер документу96561772
СудочинствоЦивільне
Сутьвитребування доказів у справі за позовною заявою ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , ОСОБА_4 , ОСОБА_5 визнання договорів недійсними та скасування рішень державного реєстратора, визнання права власності

Судовий реєстр по справі —522/17955/20

Ухвала від 18.04.2024

Цивільне

Приморський районний суд м.Одеси

Шенцева О. П.

Ухвала від 27.02.2024

Цивільне

Приморський районний суд м.Одеси

Шенцева О. П.

Ухвала від 24.11.2023

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Ігнатенко Вадим Миколайович

Ухвала від 28.09.2023

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Ігнатенко Вадим Миколайович

Ухвала від 05.09.2023

Цивільне

Приморський районний суд м.Одеси

Шенцева О. П.

Ухвала від 09.08.2023

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Ігнатенко Вадим Миколайович

Ухвала від 26.07.2023

Цивільне

Приморський районний суд м.Одеси

Шенцева О. П.

Ухвала від 19.06.2023

Цивільне

Приморський районний суд м.Одеси

Шенцева О. П.

Ухвала від 30.05.2023

Цивільне

Приморський районний суд м.Одеси

Шенцева О. П.

Ухвала від 10.01.2023

Цивільне

Одеський апеляційний суд

Базіль Л. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні