Ухвала
від 12.05.2021 по справі 335/1460/21
ОРДЖОНІКІДЗЕВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М. ЗАПОРІЖЖЯ

1Справа № 335/1460/21 2/335/1299/2021

УХВАЛА

про витребування доказів у справі

12 травня 2021 року м. Запоріжжя

Орджонікідзевський районний суд м. Запоріжжя у складі головуючого судді Стеценка А.В., за участю секретаря судового засідання Резніченко Ю.В., розглянувши у підготовчому засіданні в залі суду у м. Запоріжжі цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до Акціонерного товариства УкрСиббанк , ОСОБА_2 , треті особи приватний нотаріус Запорізького міського нотаріального округу Сенченко Валерій Михайлович, Вознесенівський відділ державної виконавчої служби у м. Запоріжжі Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Дніпро) про визнання виконавчого напису таким, що не підлягає виконанню, -

ВСТАНОВИВ:

В провадженні Орджонікідзевського районного суду м. Запоріжжя перебуває цивільна справа за позовом ОСОБА_1 до Акціонерного товариства УкрСиббанк , ОСОБА_2 , треті особи приватний нотаріус Запорізького міського нотаріального округу Сенченко Валерій Михайлович, Вознесенівський відділ державної виконавчої служби у м. Запоріжжі Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Дніпро) про визнання виконавчого напису таким, що не підлягає виконанню.

У підготовче судове засідання сторони не з`явились, причини неявки суду не повідомили. Від представника позивача ОСОБА_3 надійшла заявою, у якій представник просив суд підготовче засідання відкласти у зв`язку із не наданням витребуваних судом копій нотаріальної справи, та заявила клопотання про витребування доказів, а саме:

-витребувати у Запорізького обласного державного нотаріального архіву завірену належним чином копію нотаріальної справи за вчиненим виконавчим написом приватним нотаріусом Запорізького міського нотаріального округу Сенченко В.М. №926 від 23.03.2009 про звернення стягнення на нерухоме майно, а саме трьох кімнатну квартиру, що знаходиться за адресою: АДРЕСА_1 , в рахунок задоволення вимог АКІБ УкрСиббанк у загальному розмірі 820068 грн. 26 коп.

В обґрунтування клопотання представник позивача зазначив, що позивач самостійно не може отримати зазначені докази, оскільки така інформація є нотаріальною таємницею, однак має значення для повного, об`єктивного та всебічного розгляду справи.

Відповідно до ч. 2 ст. 247 ЦПК України, у разі неявки в судове засідання всіх осіб, які беруть участь у справі, чи в разі, якщо відповідно до положень Кодексу розгляд справи здійснюється судом за відсутності осіб, які беруть участь у справі, фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального засобу не здійснюється.

Дослідивши заявлене клопотання в межах заявленого клопотання, суд приходить до наступного висновку.

Відповідно до ч. 1 ст. 84 ЦПК України, учасник справи, у разі неможливості самостійно надати докази, вправі подати клопотання про витребування доказів судом.

З метою встановлення фактичних обставин справи, оскільки позивач не може самостійно отримати необхідні для розгляду справи докази, суд приходить до висновку про необхідність задоволення клопотання про витребування доказів судом, з метою підтвердження або спростування доводів позивача.

Враховуючи обставини справи, суд у відповідності до вимог п. 4 ч. 2 ст. 223 ЦПК України, вважає за необхідне відкласти розгляд справи для витребування доказів.

Керуючись ст.ст. 84, 189, 197, 198, 259-261 ЦПК України, суд -

ПОСТАНОВИВ:

Клопотання представника позивача ОСОБА_3 про витребування доказів - задовольнити.

Витребувати у Запорізького обласного державного нотаріального архіву завірену належним чином копію нотаріальної справи за вчиненим виконавчим написом приватним нотаріусом Запорізького міського нотаріального округу Сенченко В.М. №926 від 23.03.2009 про звернення стягнення на нерухоме майно, а саме трьох кімнатну квартиру, що знаходиться за адресою: АДРЕСА_1 , в рахунок задоволення вимог АКІБ УкрСиббанк у загальному розмірі 820068 грн. 26 коп.

Витребувані докази надати суду не пізніше 15 днів з дня вручення даної ухвали.

Одночасно суд роз`яснює, що у відповідності до положення ч. 7 ст. 84 ЦПК України, особи, які не мають можливості подати доказ, який витребовує суд, або не мають можливості подати такий доказ у встановлені строки, зобов`язані повідомити про це суд із зазначенням причин протягом п`яти днів з дня вручення ухвали.

Відкласти підготовче судове засідання по розгляду цивільної справи за позовом ОСОБА_1 до Акціонерного товариства УкрСиббанк , ОСОБА_2 , треті особи приватний нотаріус Запорізького міського нотаріального округу Сенченко Валерій Михайлович, Вознесенівський відділ державної виконавчої служби у м. Запоріжжі Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Дніпро) про визнання виконавчого напису таким, що не підлягає виконанню до 15 год 00 хв 21.05.2021 , для повторного виклику всіх учасників справи та для виконання ухвали суду .

Сторони можуть отримати інформацію щодо даної справи в мережі Інтернет за веб-адресою сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України http://og.zp.court.gov.ua/sud0818/gromadyanam/csz/.

Копію ухвали надіслати учасникам справи для відома та виконання.

Ухвала набирає законної сили з моменту її оголошення та не підлягає оскарженню окремо від рішення суду.

Суддя А.В. Стеценко

Дата ухвалення рішення12.05.2021
Оприлюднено13.05.2021
Номер документу96850216
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання виконавчого напису таким, що не підлягає виконанню

Судовий реєстр по справі —335/1460/21

Рішення від 22.11.2021

Цивільне

Орджонікідзевський районний суд м. Запоріжжя

Стеценко А. В.

Ухвала від 09.08.2021

Цивільне

Орджонікідзевський районний суд м. Запоріжжя

Стеценко А. В.

Ухвала від 21.05.2021

Цивільне

Орджонікідзевський районний суд м. Запоріжжя

Стеценко А. В.

Ухвала від 12.05.2021

Цивільне

Орджонікідзевський районний суд м. Запоріжжя

Стеценко А. В.

Ухвала від 22.04.2021

Цивільне

Орджонікідзевський районний суд м. Запоріжжя

Стеценко А. В.

Ухвала від 24.02.2021

Цивільне

Орджонікідзевський районний суд м. Запоріжжя

Стеценко А. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні