Ухвала
від 14.05.2021 по справі 455/1326/19
СТАРОСАМБІРСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 455/1326/19

Провадження № 2/455/49/2021

УХВАЛА

14 травня 2021 року м. Старий Самбір

Старосамбірський районний суд Львівської області

в складі: головуючого судді - Пошивака Ю.П.,

секретар судового засідання - Сенета Г.Н.,

розглянувши у підготовчому засіданні в приміщенні суду, цивільну справи №455/1326/19за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , Стрілківської сільської ради Самбірського району Львівської області, Комунального підприємства Львівської обласної ради Самбірське міжміське бюро технічної інвентаризації , третя особа на стороні позивача, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмету спору - ОСОБА_3 , треті особи на стороні відповідачів, які не заявляють самостійних вимог щодо предмету спору: державний нотаріус Старосамбірської державної нотаріальної контори Львівської області Кузан Олена Василівна, Друга Львівська державна нотаріальна контора, про визнання незаконним та скасування рішення органу приватизації, рішення виконавчого комітету Стрілківської сільської ради, визнання недійсним свідоцтва про право власності на нерухоме майно та скасування державної реєстрації права власності на нерухоме майно, визнання недійсними свідоцтв про право на спадщину та скасування державної реєстрації права власності на спадкове майно, визнання недійсним договору дарування житлової квартири та скасування державної реєстрації права власності на квартиру ,

В С Т А Н О В И В :

25.09.2019 року ОСОБА_1 звернувся до суду з позовною заявою до ОСОБА_2 , Стрілківської сільської ради Старосамбірського району Львівської області, Комунального підприємства Львівської обласної ради Самбірське міжміське бюро технічної інвентаризації про визнання незаконним та скасування рішення органу приватизації, рішення виконавчого комітету Стрілківської сільської ради, визнання недійсним свідоцтва про право власності на нерухоме майно та скасування державної реєстрації права власності на нерухоме майно, визнання недійсними свідоцтв про право на спадщину та скасування державної реєстрації права власності на спадкове майно, визнання недійсним договору дарування житлової квартири та скасування державної реєстрації права власності на квартиру, в якій просить визнати незаконним та скасувати розпорядження органу приватизації - ТзОВ Житловик за №444 від 27.10.1993 року, визнати недійсним свідоцтво про право власності на житлову квартиру АДРЕСА_1 , виданого ТзОВ Житловик 21.12.1993 року, визнати незаконним та скасувати рішення виконавчого комітету Стрілківської сільської ради за №5 від 28.01.2008 року Про надання дозволу на виготовлення дублікату свідоцтва на право власності на житлову квартиру АДРЕСА_1 , визнати недійсним свідоцтво про право власності на нерухоме майно (дублікат) від 25.02.2008 року на житлову квартиру АДРЕСА_1 та скасувати державну реєстрацію права власності на нерухоме майно за ОСОБА_4 на житлову квартиру АДРЕСА_1 , визнати недійсними свідоцтва про право на спадщину за законом на квартиру АДРЕСА_1 , виданих Другою Львівською державною нотаріальною конторою 12.06.2008 року за реєстровими №4-623 і №4-620, та зареєстровані у Комунальному підприємстві Старосамбірське районне бюро технічної інвентаризації та експертної оцінки 12.01.2009 року за реєстровим №262 та записано в книзі за №2, та скасувати державну реєстрацію права власності на спадкове майно - житлову квартиру АДРЕСА_1 , визнати недійсним договір дарування від 19.06.2009 року посвідченого Державним нотаріусом Старосамбірської державної нотаріальної контори Львівської області - Кузан О.В. та зареєстрованого в реєстрі за №142 та скасувати державну реєстрапію права власності на житлову квартиру АДРЕСА_2 .

Протоколом автоматизованого розподілу судової справи між суддями від 21.10.2019 року визначена для розгляду судді Ніточко Л.Й..

Ухвалою судді від 22.11.2019 року справу прийнято до розгляду, відкрито провадження у справі, та призначено підготовче засідання на 11 годину 00 хвилин 21.10.2020 року.

Наказом від 10.07.2020 року суддю ОСОБА_5 відраховано зі штату Старосамбірського районного суду Львівської області у зв`язку з її смертю ІНФОРМАЦІЯ_1 .

З огляду на вказані обставини, на підставі розпорядження керівника апарату суду Волошина І.С. № 133/07/2020 від 15.07.2020 року по даній справі був призначений повторний автоматизований розподіл судової справи між суддями. Призначення не відбулося, оскільки не вистачає потрібної кількості суддів для розподілу справи.

Протоколом повторного автоматизованого розподілу судової справи між суддями від 07.08.2020 року справу передано для розгляду судді Пошиваку Ю.П..

Ухвалою судді від 02 . 11.2020 року справу прийнято до розгляду та призначено підготовче засідання на 14 годину 30 хвилин 18.12.2020 року, яке було відкладено на 14 годину 00 хвилин 14.05.2021 року.

Позивач ОСОБА_1 , а також його представник та представник ОСОБА_3 - адвокат Грицко А.В. в підготовчому засіданні позовні вимоги підтримали, просили призначити справу до судового розгляду та викликати в судове засідання свідків ОСОБА_6 , ОСОБА_7 , ОСОБА_8 , ОСОБА_9 .

Відповідач ОСОБА_2 та її представник - адвокат Синявська Н.В. не заперечували щодо призначення справи до судового розгляду, просили викликати в судове засідання свідка ОСОБА_10 .

Представники відповідачів Стрілківської сільської ради Самбірського району Львівської області , Комунального підприємства Львівської обласної ради Самбірське міжміське бюро технічної інвентаризації в підготовче засідання не з`явилися, про час та місце слухання справи повідомлялися належним чином, причин неявки суду не повідомили .

Державний нотаріус Старосамбірської державної нотаріальної контори Львівської області Кузан О.В. та представник Другої Львівської державної нотаріальної контори в підготовче засідання не з`явилися, про час та місце слухання справи повідомлялися належним чином .

В підготовчому засіданні встановлено, що спір між сторонами до судового розгляду не врегульований, підстав для залишення позовної заяви без розгляду або закриття провадження у справі немає,

На виконання вимог ч.2 ст.197 ЦПК України судом було здійснено визначені у вказаній нормі дії, необхідні для забезпечення правильного та своєчасного розгляду справи по суті шляхом розгляду та вирішення заявлених учасниками клопотань, долучення доказів.

Клопотання, які були заявлені в підготовчому засіданні представником позивача про виклик та допит свідків в судовому засіданні ОСОБА_6 , ОСОБА_7 , ОСОБА_8 , ОСОБА_9 , а також заяву відповідача ОСОБА_2 про виклик та допит свідка в судовому засіданні ОСОБА_10 слід задовольнити.

У ході підготовки справи до судового розгляду також встановлено порядок дослідження доказів: надання вступного слова учасникам справи, з`ясування обставин, на які учасники посилаються як на вимогу своїх підстав та заперечень, допит свідка, дослідження письмових доказів.

Підстав для відкладення підготовчого засідання або оголошення перерви у відповідності до вимог ч.2 ст. 223 ЦПК України судом не встановлено та сторонами заявлено не було.

Підстави для колегіального розгляду справи, передбачені ст. 34 ЦПК України, відсутні.

За змістом ч. 2 ст. 200 ЦПК України суд вважає за можливе закрити підготовче провадження у цій справі та призначити справу до судового розгляду по суті.

На підставі викладеного та керуючись ст.ст. 197, 198, ч.2ст. 200, ч.2 ст. 223, 353 ЦПК України, суд, -

П О С Т А Н О В И В :

Закрити підготовче провадження у справі за позовною заявою ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , Стрілківської сільської ради Самбірського району Львівської області, Комунального підприємства Львівської обласної ради Самбірське міжміське бюро технічної інвентаризації , третя особа на стороні позивача, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмету спору - ОСОБА_3 , треті особи на стороні відповідачів, які не заявляють самостійних вимог щодо предмету спору: державний нотаріус Старосамбірської державної нотаріальної контори Львівської області Кузан Олена Василівна, Друга Львівська державна нотаріальна контора, про визнання незаконним та скасування рішення органу приватизації, рішення виконавчого комітету Стрілківської сільської ради, визнання недійсним свідоцтва про право власності на нерухоме майно та скасування державної реєстрації права власності на нерухоме майно, визнання недійсними свідоцтв про право на спадщину та скасування державної реєстрації права власності на спадкове майно, визнання недійсним договору дарування житлової квартири та скасування державної реєстрації права власності на квартирута призначити справу до судового розгляду по суті на 27 жовтня 2021 року на 14 годину 00 хвилин у приміщенні Старосамбірського районного суду Львівської області за адресою: м. Старий Самбір, вул. Шевченка-бічна, №1, Самбірського району Львівської області.

Встановити порядок дослідження доказів: надання вступного слова учасникам справи, з`ясування обставин, на які учасники посилаються як на вимогу своїх підстав та заперечень, допит свідків, дослідження письмових доказів.

Викликати в судове засідання та допитати в якості свідків ОСОБА_6 , ОСОБА_7 , ОСОБА_8 , ОСОБА_9 та ОСОБА_10 . Відповідно до ч.4 ст. 91 ЦПК України попередити свідків про кримінальну відповідальність за завідомо неправдиве показання чи відмову від давання показань на вимогу суду.

Повідомити учасників справи про дату, час та місце розгляду справи.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Ю.П.Пошивак

СудСтаросамбірський районний суд Львівської області
Дата ухвалення рішення14.05.2021
Оприлюднено17.05.2021
Номер документу96912740
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —455/1326/19

Ухвала від 12.06.2024

Цивільне

Львівський апеляційний суд

Цяцяк Р. П.

Ухвала від 27.05.2024

Цивільне

Львівський апеляційний суд

Цяцяк Р. П.

Рішення від 16.04.2024

Цивільне

Старосамбірський районний суд Львівської області

Пошивак Ю. П.

Рішення від 16.04.2024

Цивільне

Старосамбірський районний суд Львівської області

Пошивак Ю. П.

Ухвала від 14.09.2023

Цивільне

Старосамбірський районний суд Львівської області

Пошивак Ю. П.

Ухвала від 07.04.2022

Цивільне

Старосамбірський районний суд Львівської області

Пошивак Ю. П.

Ухвала від 14.05.2021

Цивільне

Старосамбірський районний суд Львівської області

Пошивак Ю. П.

Ухвала від 19.11.2020

Цивільне

Старосамбірський районний суд Львівської області

Пошивак Ю. П.

Ухвала від 02.11.2020

Цивільне

Старосамбірський районний суд Львівської області

Пошивак Ю. П.

Ухвала від 22.11.2019

Цивільне

Старосамбірський районний суд Львівської області

Ніточко Л. Й.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні