Ухвала
від 17.05.2021 по справі 509/1022/20
ОВІДІОПОЛЬСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 509/1022/20

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

17 травня 2021 року суддя Овідіопольського районного суду Одеській області Козирський Є.С., розглянувши в приміщенні Овідіопольського районного суду клопотання ОСОБА_1 про витребування доказів по цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до ГО СТ Лебідь , 3-тя особа без самостійних вимог на стороні позивача ГО Громада Совіньйону за права , 3-ті особи на стороні відповідача : Авангардівська селищна Овідіопольського району Одеської області, АТ Українська Залізниця виробничого структурного підрозділу Одеська регіональне відділення філії Енергозбут , КП Чорноморськводоканал в порядку Закону України Про захист прав споживачів ,-

ВСТАНОВИВ

03 березня 2020 року позивачка ОСОБА_1 звернулася до Овідіопольського районного Одеської області, із вищевказаною позовною заявою, в який просила суд визначити ГО Лебідь такою, що не має права припиняти чи обмежувати надання комунальних послуг, припиняти постачання електричної енергії, водопостачання, водовідведення, природного газу та інших комунальних послуг, вирішивши питання про розподіл та стягнення судових витрат, повернути їй всі витраченні кошти, які приблизно складають 480000 грн.

17 травня 2021 року представник позивача звернувся до суду із клопотанням про витребування доказів, згідно якого останній для всебічного та повного розгляду справи за вищевказаною позовною заявою просив витребувати у відповідача по справі ГО СТ Лебідь , що знаходиться у ОТГ Авангард, с. Нова Долина, вул. Центральна, 20: заяву-побажання ОСОБА_1 про вступ до громадської організації ІНФОРМАЦІЯ_1 ; індивідуальний договір складений між ОСОБА_1 та ГО СТ Лебідь про надання послуг; проектно-кошторисну документацію на побудову внутряшньоквартальних інженерних мереж (водовіда, електромереж, доріг) на території ЖМ Лебідь ; витяг з державної кадастрової карти загальної ділянки ЖМ Лебідь з присвоєним номером належним ГО СТ Лебідь ; наряд-допуск на проведення відмикання працівниками ГО Лебідь житлового будинку ОСОБА_1 від інженерних мереж ЖМ Лебідь 27.07.2018 року; штатний розпис ГО Лебідь з зазначеною посадою електрика; посвідчення електрика ГО Лебідь , що зробив відключення будинку ОСОБА_1 з допуском проведення робіт на інженерних спорудах та вузлах ЖМ Лебідь .

Відповідно до ч. 2 ст. 83 ЦПК України позивач повинен подати докази разом з поданням позовної заяви.

Відповідно до ч. 1 ст. 84 ЦПК України учасник справи, у разі неможливості самостійно надати докази, вправі подати клопотання про витребування доказів судом. Таке клопотання повинно бути подане в строк, зазначений у ч. 2 ст. 83 ЦПК України.

Відповідно до ч. 3 ст. 84 ЦПК України у разі задоволення клопотання суд своєю ухвалою витребовує відповідні докази.

Відповідно до ч. 6 ст. 84 ЦПК України будь - яка особа у якої знаходиться доказ повинна видати його на вимогу суду.

З огляду на викладене, враховуючи неможливість позивачем самостійно отримати вказані докази в оригіналі або належним чином засвідченій копії, те, що останні мають значення для правильного та об`єктивного вирішення справи, встановлення всіх обставин у справі, ухвалення законного і обґрунтованого рішення, вважаю, що клопотання представника позивача про витребування доказів підлягає частковому задоволенню.

Керуючись ст. ст. 83, 84, 187, 260, 261 ЦПК України, суддя,

ПОСТАНОВИВ:

Клопотання представника позивача про витребування доказів - задовольнити частково.

Витребувати від ГО СТ Лебідь (Одеська область, Овідіопольський район, с. Нова долина, ГО Лебідь , Центральна лінія, буд.20):

-заяву-побажання ОСОБА_1 про вступ до громадської організації ІНФОРМАЦІЯ_1 ;

-індивідуальний договір складений між ОСОБА_1 та ГО СТ Лебідь про надання послуг;

-наряд-допуск на проведення відмикання працівниками ГО Лебідь житлового будинку ОСОБА_1 від інженерних мереж ЖМ Лебідь 27.07.2018 року;

-штатний розпис ГО Лебідь з зазначеною посадою електрика;

В іншій частині клопотання відмовити.

Витребувані докази направити на адресу Овідіопольського районного суду Одеської області у строк до 27.05.2021 року

Особи, які не мають можливості подати доказ, який витребовує суд або не мають можливості подати такий доказ у встановлені строки, зобов`язані повідомити про це суд із зазначенням причин протягом п`яти днів з дня вручення ухвали.

У разі неповідомлення суду про неможливість подати докази витребувані судом, а також за неподання таких доказів з причин, визнаних судом неповажним, суд застосовує до відповідної особи заходи процесуального примусу, передбачені цим Кодексом.

Притягнення винних осіб до відповідальності не звільняє їх від обов`язку подати витребувані судом докази.

Ухвала апеляційному оскарженню не підлягає.

Суддя Є.С. Козирський

СудОвідіопольський районний суд Одеської області
Дата ухвалення рішення17.05.2021
Оприлюднено18.05.2021
Номер документу96948023
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —509/1022/20

Ухвала від 23.09.2021

Цивільне

Овідіопольський районний суд Одеської області

Козирський Є. С.

Ухвала від 01.07.2021

Цивільне

Овідіопольський районний суд Одеської області

Козирський Є. С.

Ухвала від 17.05.2021

Цивільне

Овідіопольський районний суд Одеської області

Козирський Є. С.

Ухвала від 09.02.2021

Цивільне

Овідіопольський районний суд Одеської області

Козирський Є. С.

Ухвала від 18.01.2021

Цивільне

Овідіопольський районний суд Одеської області

Козирський Є. С.

Ухвала від 16.10.2020

Цивільне

Овідіопольський районний суд Одеської області

Козирський Є. С.

Ухвала від 13.10.2020

Цивільне

Овідіопольський районний суд Одеської області

Гандзій Д. М.

Ухвала від 16.07.2020

Цивільне

Овідіопольський районний суд Одеської області

Гандзій Д. М.

Ухвала від 16.07.2020

Цивільне

Овідіопольський районний суд Одеської області

Гандзій Д. М.

Ухвала від 25.06.2020

Цивільне

Овідіопольський районний суд Одеської області

Гандзій Д. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні