Ухвала
від 24.05.2021 по справі 504/4182/18
КОМІНТЕРНІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 504/4182/18

Номер провадження 2/504/366/21

УХВАЛА

про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті

24.05.2021смт.Доброслав

Комінтернівський районний суд Одеської області у складі:

головуючого судді - Жовтан П.В.,

за участю секретаря судових засідань Сокурцової Т.О.,

представника позивача - адвоката Лукинюк В.В.,

розглянувши у відкритому підготовчому судовому засіданні цивільну справу за позовною заявою ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , третіх осіб ПАТ Одесагаз , ТОВ Інфокс філії Інфоксводоканал про усунення перешкод користування земельною ділянкою шляхом знесення паркану та відновлення межових знаків,

ВСТАНОВИВ:

В провадженні Комінтернівського районного суду Одеської області перебуває справа за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , третіх осіб ПАТ Одесагаз , ТОВ Інфокс філії Інфоксводоканал про усунення перешкод користування земельною ділянкою шляхом знесення паркану та відновлення межових знаків.

В підготовчому судовому засіданні 24.05.2021р. представник позивача - адвокат Лукинюк В.В. вважав можливим закрити підготовче провадження та призначити справу до судового розгляду по суті.

Відповідач ОСОБА_2 та її представники, в підготовче судове засідання, призначене на 24.05.2021р. не з`явилися, причину неявки суду не повідомили. Про дату, час та місце проведення судового засідання були повідомлені, як адвокат Рябоконь В.І., який 06.05.2021р. ознайомився з матеріалами справи про що надав власноручну розписку, так і адвокат Громова А.О., що підтверджено довідкою секретаря судових засідань про виклик в телефонному режимі.

Представники третіх осіб ПАТ Одесагаз , ТОВ Інфокс філії Інфоксводоканал , будучи належним чином повідомленими в підготовче судове засідання, не з`явилися, однак раніше надали заяви про розгляд справи без їх участі.

Згідно ч.1 ст.223 ЦПК України, неявка у судове засідання будь-якого учасника справи за умови, що його належним чином повідомлено про дату, час і місце цього засідання, не перешкоджає розгляду справи, у зв`язку з чим суд вважає можливим проводити підготовче судове засідання у відсутності відповідача/представників відповідача та представників третіх осіб.

Згідно ст.189 ЦПК України завданнями підготовчого провадження є:

1) остаточне визначення предмета спору та характеру спірних правовідносин, позовних вимог та складу учасників судового процесу;

2) з`ясування заперечень проти позовних вимог;

3) визначення обставин справи, які підлягають встановленню, та зібрання відповідних доказів;

4) вирішення відводів;

5) визначення порядку розгляду справи;

6) вчинення інших дій з метою забезпечення правильного, своєчасного і безперешкодного розгляду справи по суті.

Підготовче провадження починається відкриттям провадження у справі і закінчується закриттям підготовчого засідання.

На виконання вимог ч.2 ст.197 ЦПК України судом було здійснено визначені у вказаній нормі дії, необхідні для забезпечення правильного та своєчасного розгляду справи по суті шляхом розгляду та вирішення заявлених учасниками клопотань, доручення збирання доказів.

В підготовчому судовому засіданні зокрема встановлено, що позивачем уточнено позовні вимоги; відзив на уточнені позовні вимоги не надавався, відсутні питання про вступ у справу інших осіб, заміну неналежного відповідача, залучення співвідповідача, об`єднання справ і роз`єднання позовних вимог, прийняття зустрічного позову; необхідні докази для встановлення обставин справи надані, експертизу проведено.

Під час розгляду справи по суті встановити порядок з`ясування обставин справи, на які сторони посилаються як на підставу своїх вимог та заперечень та порядок дослідження доказів шляхом дослідження доказів наявних в матеріалах справи.

У підготовчому судовому засіданні у відповідності до ст.189 ЦПК України виконано завдання підготовчого провадження, у зв`язку із чим, суд приходить до висновку про необхідність закриття підготовчого засідання та призначення справи до судового розгляду по суті.

Керуючись ст.ст. 189 , 196-198 ЦПК України , суд -

УХВАЛИВ:

Закрити підготовче судове засідання за позовною заявою ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , третіх осіб ПАТ Одесагаз , ТОВ Інфокс філії Інфоксводоканал про усунення перешкод користування земельною ділянкою шляхом знесення паркану та відновлення межових знаків.

Призначити справу до судового розгляду по суті на 12 липня 2021 року на 10 год. 30 хв.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо даної справи в мережі Інтернет за веб-адресою сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України -https://court.gov.ua/fair/sud1515/

Ухвала набирає законної сили негайно після її проголошення.

Суддя Жовтан П. В.

Дата ухвалення рішення24.05.2021
Оприлюднено25.05.2021
Номер документу97104557
СудочинствоЦивільне
Сутьусунення перешкод користування земельною ділянкою шляхом знесення паркану та відновлення межових знаків

Судовий реєстр по справі —504/4182/18

Ухвала від 26.09.2022

Цивільне

Одеський апеляційний суд

Дришлюк А. І.

Постанова від 01.08.2022

Цивільне

Одеський апеляційний суд

Дришлюк А. І.

Ухвала від 14.02.2022

Цивільне

Одеський апеляційний суд

Дришлюк А. І.

Ухвала від 01.02.2022

Цивільне

Одеський апеляційний суд

Дришлюк А. І.

Ухвала від 20.01.2022

Цивільне

Одеський апеляційний суд

Дришлюк А. І.

Рішення від 25.11.2021

Цивільне

Комінтернівський районний суд Одеської області

Жовтан П. В.

Рішення від 25.11.2021

Цивільне

Комінтернівський районний суд Одеської області

Жовтан П. В.

Ухвала від 24.05.2021

Цивільне

Комінтернівський районний суд Одеської області

Жовтан П. В.

Ухвала від 01.03.2021

Цивільне

Комінтернівський районний суд Одеської області

Жовтан П. В.

Ухвала від 10.08.2020

Цивільне

Комінтернівський районний суд Одеської області

Жовтан П. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні