Ухвала
від 26.05.2021 по справі 766/22183/19
ПОДІЛЬСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

Справа № 766/22183/19

Категорія 82

У Х В А Л А

про закриття підготовчого провадження та

призначення справи до розгляду по суті

26 травня 2021 року м. Київ

Подільський районний суд м. Києва у складі головуючого судді Гребенюка В.В., за участю секретаря судового засідання Жванко О.Є., розглянувши цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до акціонерного товариства Укрсиббанк , товариства з обмеженою відповідальністю Кредекс Фінанс , про зняття арешту з майна, -

У С Т А Н О В И В:

У провадженні Подільського районного суду м. Києва перебуває цивільна справа за позовом ОСОБА_1 до акціонерного товариства Укрсиббанк , товариства з обмеженою відповідальністю Кредекс Фінанс , про зняття арешту з майна.

25.05.2021 року до суду відповідачем 1 подано заяву, зі змісту якої вбачається, що даний позов заявлений до неналежного відповідача. Аналогічна за змістом заява надіслана до суду і відповідачем 2.

У підготовче судове засідання сторони не з`явилися, про час та місце розгляду справи повідомлені належним чином, що не перешкоджає вирішенню питання про закриття підготовчого засідання, представник позивача надав до суду письмову заяву в якій просить провести підготовче засідання за його відсутності та закрити підготовче провадження по справі.

У відповідності до частини другої статті 247 ЦПК України у разі неявки в судове засідання всіх осіб, які беруть участь у справі, чи в разі якщо відповідно до положень цього кодексу розгляд справи здійснюється судом за відсутності осіб, які беруть участь у справі, фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального засобу не здійснюється.

Статтею 189 ЦПК України передбачено, що підготовче провадження починається відкриттям провадження у справі і закінчується закриттям підготовчого засідання.

Виконавши процесуальні дії, передбачені частиною другою статті 197 ЦПК України, зокрема встановлено, що відсутні питання про вступ у справу інших осіб, заміну неналежного відповідача, залучення співвідповідача, об`єднання справ і роз`єднання позовних вимог, прийняття зустрічного позову; необхідні докази для встановлення обставин справи позивачем надані, питання про витребування додаткових доказів та про забезпечення доказів сторонами не ставилися у зв`язку із чим, суд приходить до висновку про необхідність закриття підготовчого засідання та призначення справи до судового розгляду по суті.

Під час розгляду справи по суті встановити порядок з`ясування обставин справи, на які сторони посилаються як на підставу своїх вимог та заперечень, та порядок дослідження доказів шляхом дослідження доказів наявних в матеріалах справи.

Крім того, з метою встановлення обставин у справі, суд вважає за необхідне визнати явку сторони позивача обов`язковою для надання особистих пояснень.

Керуючись статтями196-200, 258-260 ЦПК України, суд

У Х В А Л И В:

Закрити підготовче провадження у справі за позовом ОСОБА_1 до акціонерного товариства Укрсиббанк , товариства з обмеженою відповідальністю Кредекс Фінанс , про зняття арешту з майна;

Визнати явку сторони позивача для надання особистих пояснень обов`язковою;

Призначити справу до судового розгляду по суті у відкритому судовому засіданні на 13 вересня 2021 року о 10 годині 00 хвилин, яке відбудеться у приміщенні Подільського районного суду м. Києва;

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею та оскарженню окремо від рішення суду не підлягає. Заперечення на ухвали, що не підлягають оскарженню окремо від рішення суду, включаються до апеляційної скарги на рішення суду.

Суддя В. В. Гребенюк

Дата ухвалення рішення26.05.2021
Оприлюднено31.05.2021
Номер документу97249983
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —766/22183/19

Рішення від 14.12.2021

Цивільне

Подільський районний суд міста Києва

Гребенюк В. В.

Рішення від 14.12.2021

Цивільне

Подільський районний суд міста Києва

Гребенюк В. В.

Ухвала від 29.10.2021

Цивільне

Подільський районний суд міста Києва

Гребенюк В. В.

Ухвала від 26.05.2021

Цивільне

Подільський районний суд міста Києва

Гребенюк В. В.

Ухвала від 05.10.2020

Цивільне

Подільський районний суд міста Києва

Гребенюк В. В.

Ухвала від 05.10.2020

Цивільне

Подільський районний суд міста Києва

Гребенюк В. В.

Ухвала від 25.09.2020

Цивільне

Київський апеляційний суд

Шкоріна Олена Іванівна

Ухвала від 12.06.2020

Цивільне

Подільський районний суд міста Києва

Васильченко О. В.

Ухвала від 02.12.2019

Цивільне

Херсонський міський суд Херсонської області

Ус О. В.

Ухвала від 08.11.2019

Цивільне

Херсонський міський суд Херсонської області

Ус О. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні