Ухвала
від 02.07.2021 по справі 227/4968/20
ДОБРОПІЛЬСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

02.07.2021 227/4968/20

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

02 липня 2021 року м. Добропілля

Добропільський міськрайонний суд Донецької області у складі:

Головуючого судді Левченка А.М.,

за участю секретаря судового засідання Черкасової О.В.,

позивача ОСОБА_1

представника позивача ОСОБА_2

представника відповідача ОСОБА_3

представника відповідача ОСОБА_4

представника відповідача ОСОБА_5

розглянувши у відкритому підготовчому судовому засіданні в порядку загального позовного провадження в приміщенні Добропільського міськрайонного суду Донецької області цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю ДТЕК Добропіллявугілля , Східного міжрегіонального управління Державної служби України з питань праці, Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Донецькій області, Первинної організації профспілки працівників вугільної промисловості України шахта Новодонецька ТОВ ДТЕК Добропіллявугілля про оскарження неправомірних дій і визнання протиправними та скасування індивідуального акту, -

ВСТАНОВИВ:

В провадженні Добропільського міськрайонного суду Донецької області знаходиться цивільна справа за позовом ОСОБА_1 до ТОВ ДТЕК Добропіллявугілля , Східного міжрегіонального управління Державної служби України з питань праці, Управління виконавчої дирекції ФСС України в Донецькій області, Первинної організації профспілки працівників вугільної промисловості України шахта Новодонецька ТОВ ДТЕК Добропіллявугілля , про оскарження неправомірних дій і визнання протиправними та скасування індивідуального акту.

В підготовче судове засідання не з`явився представник Первинної організації профспілки працівників вугільної промисловості України шахта Новодонецька ТОВ ДТЕК Добропіллявугілля , учасники справи не заперечували проти проведення підготовчого судового засідання у відсутність останнього.

31.05.2021 року на адресу суду від позивача надійшло клопотання про виклик свідків ОСОБА_6 , ОСОБА_7 , ОСОБА_8 та ОСОБА_9 , які склали та підписали акт форми Н-1/НП, тобто такий, що не пов`язаний з виробництвом, для надання особистих пояснень.

Інші учасники справи не мали заперечень щодо виклику зазначених свідків.

Свідком може бути кожна особа, якій відомі будь-які обставини, що стосуються справи (ч.1 ст.69 ЦПК України).

Відповідно до ст.91 ЦПК України, виклик свідка здійснюється за заявою учасника справи. В ухвалі про відкриття провадження у справі або в іншій ухвалі, якою суд вирішує питання про виклик свідка, суд попереджає свідка про кримінальну відповідальність за завідомо неправдиве показання чи відмову від давання показань на вимогу суду.

Беручи до уваги, що зазначені позивачем свідки особисто складали і підписували акт форми Н-1/НП та можуть надати необхідні свідчення, що стосуються розгляду даного спору суд вважає необхідним з метою повного, всебічного та об`єктивного розгляду цивільної справи задовольнити заявлене клопотання та викликати відповідних свідків для дачі пояснень.

Крім того суд, ознайомившись з матеріалами позовної заяви, вважає, що є підстави для закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті, оскільки до закінчення підготовчого провадження та початку судового розгляду справи по суті інших процесуальних дій вчиняти не потрібно, справа може бути призначена до судового розгляду по суті.

Відповідно до п.3 ч.2 ст.200 ЦПК України, за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Згідно п.15 ч.2 ст.197 ЦПК України, у підготовчому засіданні суд призначає справу до розгляду по суті, визначає дату, час і місце проведення судового засідання (декількох судових засідань - у разі складності справи) для розгляду справи по суті.

Зважаючи на вищевикладене, суд приходить до висновку про необхідність закриття підготовчого засідання та призначення справи до судового розгляду по суті з одночасним викликом відповідних свідків.

На підставі викладеного та керуючись ст. 84, 197, 200 ЦПК України,-

УХВАЛИВ:

Закрити підготовче провадження по цивільній справі за позовною заявою ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю ДТЕК Добропіллявугілля , Східного міжрегіонального управління Державної служби України з питань праці, Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Донецькій області, Первинної організації профспілки працівників вугільної промисловості України шахта Новодонецька ТОВ ДТЕК Добропіллявугілля про оскарження неправомірних дій і визнання протиправними та скасування індивідуального акту .

Призначити справу до судового розгляду у відкритому судовому засіданні на 02 серпня 2021 року о 10.00 год. у приміщенні Добропільського міськрайонного суду.

Про час і місце судового засідання повідомити учасників справи.

Клопотання позивача про виклик свідків - задовольнити.

Викликати в судове засідання у якості свідків:

- заступника директора з охорони праці ВСП Шахтоуправління Білозерське ТОВ ДТЕК Добропіллявугілля Горбатенко Євгена Анатолійовича;

- страхового експерта з охорони праці Добропільського міського відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Донецькій області ОСОБА_7 ;

- головного юрисконсульта департаменту з правового забезпечення ВСП Шахтоуправління Білозерське ТОВ ДТЕК Добропіллявугілля Щербака Едуарда Валентиновича;

- представника первинної організації профспілки працівників вугільної промисловості України на шахті Новодонецька Логіна Павла Васильовича.

Копію даної ухвали направити керівникам ВСП Шахтоуправління Білозерське ТОВ ДТЕК Добропіллявугілля , Охорони праці Добропільського міського відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Донецькій області та Первинної організації профспілки працівників вугільної промисловості України на шахті Новодонецька , для забезпечення явки їх робітників в судове засідання на 02 серпня 2021 року о 10.00 год. у якості свідків, для дачі особистих пояснень.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Суддя А.М. Левченко

СудДобропільський міськрайонний суд Донецької області
Дата ухвалення рішення02.07.2021
Оприлюднено05.07.2021
Номер документу98055948
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —227/4968/20

Ухвала від 19.01.2024

Цивільне

Добропільський міськрайонний суд Донецької області

Здоровиця О. В.

Ухвала від 24.07.2023

Цивільне

Добропільський міськрайонний суд Донецької області

Левченко А. М.

Ухвала від 03.05.2023

Цивільне

Добропільський міськрайонний суд Донецької області

Левченко А. М.

Ухвала від 29.03.2023

Цивільне

Добропільський міськрайонний суд Донецької області

Левченко А. М.

Ухвала від 13.01.2022

Цивільне

Добропільський міськрайонний суд Донецької області

Левченко А. М.

Ухвала від 04.01.2022

Цивільне

Добропільський міськрайонний суд Донецької області

Любчик В. М.

Ухвала від 28.12.2021

Цивільне

Добропільський міськрайонний суд Донецької області

Корнєєва В. В.

Ухвала від 02.07.2021

Цивільне

Добропільський міськрайонний суд Донецької області

Левченко А. М.

Ухвала від 27.05.2021

Цивільне

Добропільський міськрайонний суд Донецької області

Левченко А. М.

Ухвала від 27.05.2021

Цивільне

Добропільський міськрайонний суд Донецької області

Левченко А. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні