Ухвала
від 13.07.2021 по справі 242/2192/20
СЕЛИДІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 242/2192/20

Провадження № 2/242/260/21

У Х В А Л А

Іменем України

13 липня 2021 року Селидівський міський суд Донецької області в складі: головуючого судді Владимирської І.М., при секретарі Клименко А.В., розглянувши у відкритому судовому засіданні в м. Селидове в порядку спрощеного позовного провадження цивільну справу за позовом ОСОБА_1 , яка діє в інтересах ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , яка діє в інтересах ОСОБА_3 , ОСОБА_4 , яка діє в інтересах ОСОБА_5 , ОСОБА_6 , яка діє в інтересах ОСОБА_7 до Селидівського професійного ліцею; третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору Департамент освіти і науки Донецької обласної державної адміністрації, про скасування наказу про відрахування , -

ВСТАНОВИВ:

Позивачі звернулись до суду з позовною заявою до Селидівського професійного ліцею, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмету спору - Департамент освіти і науки Донецької обласної державної адміністрації, про скасування наказу про відрахування.

В судове засідання сторони не з`явились, про дату, час та місце розгляду справи повідомлені належним чином. Від позивачів ОСОБА_1 , ОСОБА_6 , ОСОБА_3 та представника відповідача ОСОБА_8 надійшли заяви, про проведення судового засідання в їх відсутності.

Від позивача ОСОБА_4 в судове засідання надійшла заява про залишення позовної заяви відносно неї без розгляду.

У відповідності до п.5 ч.1 ст.257 ЦПК України суд ухвалою залишає позов без розгляду, якщо позивач до початку розгляду справи по суті подав заяву про залишення позову без розгляду і заява прийнята судом.

Підстав для неприйняття заяви про залишення позовної заяви без розгляду судом не встановлено.

Керуючись п. 5 ч. 1 ст.257, ст.ст.260, 261, 352, 353, 354 ЦПК України, суд, -

УХВАЛИВ:

Заяву позивача ОСОБА_4 про залишення позову в частині позовних вимог без розгляду задовольнити.

Позов ОСОБА_4 , яка діє в інтересах ОСОБА_5 до Селидівського професійного ліцею, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмету спору - Департамент освіти і науки Донецької обласної державної адміністрації, про скасування наказу про відрахування залишити без розгляду.

Продовжити розгляд справи в іншій частині позовних вимог.

Роз`яснити позивачу ОСОБА_4 , що особа, частину позовних вимог якої залишено без розгляду, після усунення умов, що були підставою для залишення заяви без розгляду, має право звернутися до суду повторно.

До дня початку функціонування Єдиної судової інформаційно-телекомунікаційної системи апеляційна скарга на ухвалу суду подається до Донецького апеляційного суду через Селидівський міський суд Донецької області протягом п`ятнадцяти днів з дня її проголошення, а після її функціонування, безпосередньо до Донецького апеляційного суду.

Учасник справи, якому ухвала суду не були вручені у день її проголошення або складення, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження, якщо апеляційна скарга подана протягом п`ятнадцяти днів з дня вручення йому цієї ухвали суду.

Суддя І.М. Владимирська

СудСелидівський міський суд Донецької області
Дата ухвалення рішення13.07.2021
Оприлюднено15.07.2021
Номер документу98318990
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —242/2192/20

Рішення від 20.02.2023

Цивільне

Селидівський міський суд Донецької області

Владимирська І. М.

Ухвала від 13.07.2021

Цивільне

Селидівський міський суд Донецької області

Владимирська І. М.

Ухвала від 31.08.2020

Цивільне

Селидівський міський суд Донецької області

Владимирська І. М.

Ухвала від 19.06.2020

Цивільне

Селидівський міський суд Донецької області

Владимирська І. М.

Ухвала від 09.06.2020

Цивільне

Селидівський міський суд Донецької області

Владимирська І. М.

Ухвала від 22.05.2020

Цивільне

Селидівський міський суд Донецької області

Владимирська І. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні