Ухвала
від 20.07.2021 по справі 623/2100/21
ІЗЮМСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Номер справи 623/2100/21

Номер провадження 2/623/691/2021

У Х В А Л А

іменем України

про закриття підготовчого провадження

та призначення справи до судового розгляду по суті

20 липня 2021 року Ізюмський міськрайонний суд Харківської області

у складі: головуючого судді Бєссонової Т.Д.

за участю секретаря Ноль С. В.

розглянувши у відкритому підготовчому судовому засіданні в м. Ізюмі цивільну справу за позовом ОСОБА_1 (місце проживання: АДРЕСА_1 ) до Куньєвської сільської ради Ізюмського району Харківської області (місце проживання: 64323, Харківська обл., село Куньє, вулиця Миру, будинок 5-А), Дубовогрядської сільської ради Сахновщанського району Харківської області (с. Дубові Грядки, вул. Першотравнева 31), ОСОБА_2 (с. Кун"є, Ізюмський район) про визнання права власності на нерухоме майно в порядку спадкування, -

встановив:

02.06.2021 року позивач звернувся до суду з зазначеним позовом до відповідачів про визнання права власності на нерухоме майно в порядку спадкування .

В підготовче засідання сторони не з`явилися. Позивач ОСОБА_1 надав заяву про розгляд справи без його участі.

Відповідачі в судове засідання не з`явилися, про розгляд справи повідомлялися належним чином. Причину неявки суду не повідомили.

Відповідно до ч. 3 ст. 211 ЦПК України, учасник справи має право заявити клопотання про розгляд справи за його відсутності. Якщо таке клопотання заявили всі учасники справи, судовий розгляд справи здійснюється на підставі наявних у суду матеріалів.

Згідно ч. 2 ст. 247 ЦПК України, у разі неявки в судове засідання всіх учасників справи чи в разі якщо відповідно до положень цього Кодексу розгляд справи здійснюється судом за відсутності учасників справи, фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснюється.

Відповідно до ст. 196 ЦПК України , для виконання завдання підготовчого провадження в кожній судовій справі, яка розглядається за правилами загального позовного провадження, проводиться підготовче засідання. Дата і час підготовчого засідання призначаються суддею з урахуванням обставин справи і необхідності вчинення відповідних процесуальних дій. Підготовче засідання має бути розпочате не пізніше ніж через тридцять днів з дня відкриття провадження у справі.

Згідно ч. 1 ст. 197 ЦПК України , підготовче засідання проводиться судом з повідомленням учасників справи. Згідно п. 15 ч.2 вказаної статті, у підготовчому засіданні суд призначає справу до розгляду по суті, визначає дату, час і місце проведення судового засідання (декількох судових засідань - у разі складності справи) для розгляду справи по суті.

У підготовчому судовому засіданні судом виконані дії, передбачені ч. 2 ст. 197 ЦПК України . При цьому, підстав для залишення позову без розгляду, закриття провадження у справі чи ухвалення рішення у підготовчому судовому засіданні немає.

Відповідно до ч. 1 ст. 200 ЦПК України , у підготовчому засіданні суд постановляє ухвалу (ухвали) про процесуальні дії, що необхідно вчинити до закінчення підготовчого провадження та початку судового розгляду справи по суті. Згідно п. 3 ч. 2 ст. 200 ЦПК України , за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

В підготовчому судовому засіданні встановлено, що спір між сторонами до судового розгляду не врегульований, підстав для залишення позовної заяви без розгляду або закриття провадження у справі немає, клопотань про залучення до участі у справі відповідачів, третіх осіб та інших клопотань до суду не надійшло. Підстав для відкладення підготовчого судового засідання немає.

В зв`язку з викладеним суд вважає можливим закрити підготовче провадження та призначити справу до судового розгляду.

Керуючись ст.ст. 196-200 , 259 , 260,277 ЦПК України , суд,

УХВАЛИВ:

Закрити підготовче провадження у справі за позовомОСОБА_1 (місце проживання: АДРЕСА_1 ) до Куньєвської сільської ради Ізюмського району Харківської області (місце проживання: 64323, Харківська обл., село Куньє, вулиця Миру, будинок 5-А), Дубовогрядської сільської ради Сахновщанського району Харківської області (с. Дубові Грядки, вул. Першотравнева 31), ОСОБА_2 (с. Кун"є, Ізюмський район) про визнання права власності на нерухоме майно в порядку спадкування.

Призначити справу до судового розгляду на 01.09.2021 року на 14 год. 00 хв. в залі суду у приміщенні Ізюмського міськрайонного суду Харківської області (м. Ізюм, вул. Соборна буд. 52).

В судове засідання викликати учасників справи.

Копію ухвали направити сторонам.

З текстом ухвали можна ознайомитись в Єдиному державному реєстрі судових рішень за посиланням http://reyestr.court.gov.ua .

Ухвала набирає сили з моменту її підписання суддею і оскарженню не підлягає.

Суддя: Т. Д. Бєссонова

Дата ухвалення рішення20.07.2021
Оприлюднено20.07.2021
Номер документу98412955
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання права власності на нерухоме майно в порядку спадкування

Судовий реєстр по справі —623/2100/21

Ухвала від 23.04.2024

Цивільне

Харківський апеляційний суд

Пилипчук Н. П.

Ухвала від 18.03.2024

Цивільне

Дзержинський районний суд м.Харкова

Подус Г. С.

Ухвала від 04.07.2023

Цивільне

Дзержинський районний суд м.Харкова

Подус Г. С.

Ухвала від 21.06.2023

Цивільне

Харківський апеляційний суд

Пилипчук Н. П.

Ухвала від 29.05.2023

Цивільне

Харківський апеляційний суд

Пилипчук Н. П.

Рішення від 21.10.2021

Цивільне

Ізюмський міськрайонний суд Харківської області

Бєссонова Т. Д.

Ухвала від 16.09.2021

Цивільне

Ізюмський міськрайонний суд Харківської області

Бєссонова Т. Д.

Ухвала від 01.09.2021

Цивільне

Ізюмський міськрайонний суд Харківської області

Бєссонова Т. Д.

Ухвала від 20.07.2021

Цивільне

Ізюмський міськрайонний суд Харківської області

Бєссонова Т. Д.

Ухвала від 22.06.2021

Цивільне

Ізюмський міськрайонний суд Харківської області

Бєссонова Т. Д.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні