Ухвала
від 16.09.2021 по справі 623/2100/21
ІЗЮМСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Номер справи 623/2100/21

Номер провадження 2/623/691/2021

У Х В А Л А

іменем України

про відкладення розгляду справи

16 вересня 2021 року Ізюмський міськрайонний суд Харківської області

в складі: головуючого судді: Бєссонової Т. Д.

за участю секретаря: Ноль С. В.

розглянувши у відкритому судовому засіданні в місті Ізюмі справу за позовомОСОБА_1 (місце проживання: АДРЕСА_1 ) до Куньєвської сільської ради Ізюмського району Харківської області (місце проживання: 64323, Харківська обл., село Куньє, вулиця Миру, будинок 5-А), Дубовогрядської сільської ради Сахновщанського району Харківської області (с. Дубові Грядки, вул. Першотравнева 31), ОСОБА_2 (с. Кун"є, Ізюмський район) про визнання права власності на нерухоме майно в порядку спадкування ,-

ВСТАНОВИВ:

В провадженні Ізюмського міськарайонного суду Харківської області перебуває справа за позовом ОСОБА_1 до Куньєвської сільської ради Ізюмського району Харківської області, Дубовогрядської сільської ради Сахновщанського району Харківської області, ОСОБА_2 про визнання права власності на нерухоме майно в порядку спадкування.

В судове засідання справа призначалася за участі всіх учасників судового розгляду на 14-00 год. 16.09.2021 року.

В судове засідання сторони не з"явилися.

Позивач в судове засідання не з`явився надала заяву про розгляд справи без її участі.

Відповідачі у судове засідання не з`явилися, про розгляд справи повідомлялася належним чином про причину неявки суд не повідомили, заяв про відкладення судового засідання не надали.

Відповідно до ч.2 ст. 247 ЦПК України, у разі неявки в судове засідання всіх учасників справи чи в разі якщо відповідно до положень цього Кодексу розгляд справи здійснюється судом за відсутності учасників справи, фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснюється.

У процесі підготовки справи до судового розгляду з`ясовані питання та здійсненні підготовчі дії, передбаченні ст. 197 ЦПК України.

Пунктом 15 ч. 2 ст.197ЦПК України передбачено, що в підготовчому засіданні суд призначає справу до розгляду по суті, визначає дату, час і місце проведення судового засідання (декілька судових засідань - у разі складності справи) для розгляду справи по суті.

Відповідно до п. 3 ч. 2ст. 200 ЦПК України, за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

За результатами судового засідання, з метою забезпечення дотримання вимог ЦПК України та з метою забезпечення змагальності сторін, правильного, повного та всебічного встановлення обставин, забезпечення права сторін на справедливий і неупереджений розгляд справи, та враховуючи, суд дійшов висновку про відкладення розгляду справи.

Відповідно до ч. 1 ст. 84 ЦПК України учасник справи, у разі неможливості самостійно надати докази, вправі подати клопотання про витребування доказів судом. Таке клопотання повинно бути подане в строк, зазначений у частинах другій та третій статті 83 цього Кодексу. Якщо таке клопотання заявлено з пропуском встановленого строку, суд залишає його без задоволення, крім випадку, коли особа, яка його подає, обґрунтує неможливість його подання у встановлений строк з причин, що не залежали від неї.

На підставі викладеного та керуючись ст.ст. 84,223,260 ЦПК України суд, -

У Х В А Л И В :

Відкласти судове засідання за позовом ОСОБА_1 (місце проживання: АДРЕСА_1 ) до Куньєвської сільської ради Ізюмського району Харківської області (місце проживання: 64323, Харківська обл., село Куньє, вулиця Миру, будинок 5-А), Дубовогрядської сільської ради Сахновщанського району Харківської області (с. Дубові Грядки, вул. Першотравнева 31), ОСОБА_2 (с. Кун"є, Ізюмський район) про визнання права власності на нерухоме майно в порядку спадкування на 21.10.2021 року о 08 год. 30 хв ., у приміщенні Ізюмського міськрайонного суду Харківської області.

Витребувати від Сахновщинської державної нотаріальної контори (смт САХНОВЩИНА, вулиця ПОШТОВА, будинок 1-А, 64501):

- копію спадкової справи заведеної після померлої ОСОБА_3 , яка померла ІНФОРМАЦІЯ_1 .

Докази, які витребує суд від Сахновщинської державної нотаріальної контори надати до Ізюмського міськрайонного суду протягом 5-ти днів з дня отримання ухвали.

Роз`яснити завідуючому Сахновщинської державної нотаріальної контори, що відповідно до вимог частини 8 статті 84 ЦПК України за неповідомлення суду про неможливість подати докази, витребувані судом, а також за неподання таких доказів з причин, визнаних судом неповажними, суд застосовує до відповідної особи заходи процесуального примусу, передбачені ЦПК України.

Копію ухвали направити до Сахновщинської державної нотаріальної контори для виконання .

Ухвалу направити учасникам справи.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо даної справи в мережі Інтернет за веб-адресою сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України - http://izm.hr.court.gov.ua/sud2016/ та в Єдиному державному реєстрі судових рішень за посиланням http://reyestr.court.gov.ua .

Ухвала апеляційному оскарженню не підлягає.

Суддя: Т. Д. Бєссонова

Дата ухвалення рішення16.09.2021
Оприлюднено17.09.2021
Номер документу99645549
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —623/2100/21

Ухвала від 23.04.2024

Цивільне

Харківський апеляційний суд

Пилипчук Н. П.

Ухвала від 18.03.2024

Цивільне

Дзержинський районний суд м.Харкова

Подус Г. С.

Ухвала від 04.07.2023

Цивільне

Дзержинський районний суд м.Харкова

Подус Г. С.

Ухвала від 21.06.2023

Цивільне

Харківський апеляційний суд

Пилипчук Н. П.

Ухвала від 29.05.2023

Цивільне

Харківський апеляційний суд

Пилипчук Н. П.

Рішення від 21.10.2021

Цивільне

Ізюмський міськрайонний суд Харківської області

Бєссонова Т. Д.

Ухвала від 16.09.2021

Цивільне

Ізюмський міськрайонний суд Харківської області

Бєссонова Т. Д.

Ухвала від 01.09.2021

Цивільне

Ізюмський міськрайонний суд Харківської області

Бєссонова Т. Д.

Ухвала від 20.07.2021

Цивільне

Ізюмський міськрайонний суд Харківської області

Бєссонова Т. Д.

Ухвала від 22.06.2021

Цивільне

Ізюмський міськрайонний суд Харківської області

Бєссонова Т. Д.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні