Ухвала
від 26.07.2021 по справі 2-3393/11
СЕЛИДІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 2-3393/11

Провадження № 2-в/242/62/21

УХВАЛА

Іменем України

26 липня 2021 року суддя Селидівського міського суду Донецької області Владимирська І.М., розглянувши матеріали заяви адвоката Пертнер АО Аперіо Савенкова Олексія Володимировича, який діє в інтересах відповідача ОСОБА_1 про відновлення втраченого судового провадження в цивільній справі № 2-3393/11,-

ВСТАНОВИВ:

До Селидівського міського суду Донецької області надійшла заява адвоката Пертнер АО Аперіо Савенкова Олексія Володимировича, який діє в інтересах відповідача ОСОБА_1 про відновлення втраченого судового провадження в цивільній справі № 2-3393/11, в якій заявник просить відновити втрачене судове провадження по цивільній справі за позовом ОСОБА_2 до арбітражного керуючого Китаєвої Світлани Анатоліївни, ОСОБА_1 , третя особа: ОСОБА_3 , про визнання недійсним та скасування результатів торгів.

Пред`явлена заява підлягає залишенню без руху з наступних підстав.

Згідно ч. 2, ч.3 ст. 491 КПК України, у заяві повинно бути зазначено:

1) про відновлення якого судового провадження або якої його частини просить заявник;

2) які особи брали участь у справі і в якому процесуальному статусі, їх найменування (для юридичних осіб) або ім`я (прізвище, ім`я та по батькові, за його наявності, для фізичних осіб), їх місцезнаходження (для юридичних осіб) або місце проживання (для фізичних осіб); ідентифікаційні коди юридичної особи в Єдиному державному реєстрі підприємств і організацій України або реєстраційний номер облікової картки платника податків (для фізичних осіб), за його наявності, або номер і серія паспорта для фізичних осіб - громадян України - якщо відповідні дані відомі заявникові;

3) номери засобів зв`язку учасників судового процесу (телефон, факс, засоби електронного зв`язку, офіційна електронна адреса тощо) - якщо вони відомі заявникові;

4) наявні у заявника відомості про обставини втрати судового провадження, місцезнаходження копій матеріалів провадження або даних стосовно таких копій;

5) документи, відновлення яких заявник вважає необхідним і з якою метою.

До заяви про відновлення втраченого судового провадження додаються документи або їх копії, навіть якщо вони не посвідчені в установленому порядку, що збереглися в заявника або у справі, копії заяви відповідно до кількості учасників справи, а у разі необхідності - клопотання про поновлення строку на подання заяви про відновлення втраченого судового провадження.

Проте, заявником не зазначено у заяві місце проживання позивача, реєстраційний номер облікової картки платника податків, номер і серія паспорта, якщо відповідні дані відомі заявникові, також не зазначено особу, яка брала участь у справі, а саме: відповідач арбітражний керуючий Китаєва С.А., місце знаходження, ідентифікаційний код, номери засобів зв`язку, (телефон, факс, засоби електронного зв`язку, офіційна електронна адреса тощо) - якщо вони відомі заявникові; наявні у заявника відомості про обставини втрати судового провадження, місцезнаходження копій матеріалів провадження або даних стосовно таких копій, а також до заяви не додано копії заяви відповідно до кількості учасників справи.

Крім того, заявник у заяві посилається на відповідь Селидівського міського суду Донецької області від 28.04.2021 року № 01-45/11/2021 року, якою встановлено, що ухвалою Ворошиловського районного суду міста Донецька від 18.11.2011 року по справі № 2-3393/11 прийнято рішення про закриття провадження по справі, але до заяви зазначену відповідь не долучено.

В зв`язку з вищевикладеним, суд позбавлений можливості вирішити питання про відкриття провадження по справі.

Відповідно до ст. 492 ч.1 ЦПК України у разі невідповідності заяви про відновлення втраченого судового провадження вимогам, встановленим статтею 491 цього Кодексу, застосовуються правила статті 185 цього Кодексу.

Згідно ч. 1 ст. 185 ЦПК України, суддя, встановивши, що позовну заяву подано без додержання вимог, викладених у статтях 175 і 177 цього Кодексу, протягом п`яти днів з дня надходження до суду позовної заяви постановляє ухвалу про залишення позовної заяви без руху.

Виходячи з наведеного, суд вважає, що заява ОСОБА_4 про відновлення втраченого судового провадження, повинна бути залишена без руху.

Керуючись ст.ст. 175, 185 ЦПК України, суд, -

ПОСТАНОВИВ:

Заяву адвоката Пертнер АО Аперіо Савенкова Олексія Володимировича, який діє в інтересах відповідача ОСОБА_1 про відновлення втраченого судового провадження в цивільній справі № 2-3393/11- залишити без руху, надавши заявнику строк для усунення зазначених недоліків протягом десяти днів з дня вручення цієї ухвали.

Інакше заява вважатиметься неподаною і буде повернута заявнику.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя І.М. Владимирська

СудСелидівський міський суд Донецької області
Дата ухвалення рішення26.07.2021
Оприлюднено03.08.2021
Номер документу98714704
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —2-3393/11

Ухвала від 17.09.2021

Цивільне

Селидівський міський суд Донецької області

Владимирська І. М.

Ухвала від 17.08.2021

Цивільне

Селидівський міський суд Донецької області

Владимирська І. М.

Ухвала від 11.08.2021

Цивільне

Селидівський міський суд Донецької області

Владимирська І. М.

Ухвала від 26.07.2021

Цивільне

Селидівський міський суд Донецької області

Владимирська І. М.

Ухвала від 18.12.2020

Цивільне

Київський районний суд м. Полтави

Яковенко Н. Л.

Ухвала від 29.09.2020

Цивільне

Білгород-Дністровський міськрайонний суд Одеської області

Шевчук Ю. В.

Ухвала від 25.07.2018

Цивільне

Слов'янський міськрайонний суд Донецької області

Мінаєв І. М.

Ухвала від 31.05.2011

Цивільне

Кіровський районний суд м.Кіровограда

Панфілова А. В.

Ухвала від 28.11.2011

Цивільне

Київський районний суд м. Полтави

Чумак О. В.

Ухвала від 09.12.2011

Цивільне

Артемівський міськрайонний суд Донецької області

Харченко О. П.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні