Ухвала
від 16.08.2021 по справі 538/678/21
ЛОХВИЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 538/678/21

Провадження № 2/538/260/21

У Х В А Л А

16 серпня 2021 року м. Лохвиця

Суддя Лохвицького районного суду Полтавської області Цімбота Л.Г., розглядаючи матеріали справи за позовною заявою ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , третя особа: нотаріус Першої Лохвицької державної нотаріальної контори про визначення додаткового строку для подання заяви про прийняття спадщини, -

в с т а н о в и в:

ОСОБА_1 звернулась до суду з позовом до ОСОБА_2 , третя особа: нотаріус Першої Лохвицької державної нотаріальної контори про визначення додаткового строку для подання заяви про прийняття спадщини.

Від представникавідповідача адвоката Менько Д.Д. надійшла заява про участь у судових засіданнях в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду, в якому просить надати йому та його довірительниці ОСОБА_2 можливість участі у судових засіданнях в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду. З вимогами Порядку роботи з технічними засобами відеоконференцзв`язку та відеозапису ходу і результатів процесуальних дій, ознайомлені. Просить використати систему відеоконференцзв`язку EASYCON, в якій він зареєстрований з використанням електронного підпису, реєстраційний номер ОКПП НОМЕР_2, та e-mail: ІНФОРМАЦІЯ_1

Ухвалою суду від 26.07.2021р. підготовче засідання у справі закрито та призначено до судового розгляду по суті о 10 год. 00 хв. 17 серпня 2021 року.

Відповідно до ст. 212 ЦПК України учасники справи мають право брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду за умови наявності у суді відповідної технічної можливості, про яку суд зазначає в ухвалі про відкриття провадження у справі, крім випадків, коли явка цього учасника справи в судове засідання визнана судом обов`язковою. Учасник справи подає заяву про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду не пізніше ніж за п`ять днів до судового засідання. Копія заяви в той самий строк надсилається іншим учасникам справи. Учасники справи беруть участь у судовому засіданні в режимі відео конференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів та електронного цифрового підпису згідно з вимогами Положення про Єдину судову інформаційно-телекомунікаційну систему. Ризики технічної неможливості участі в відеоконференції поза межами приміщення суду, переривання зв`язку тощо несе учасник справи, який подав відповідну заяву. Суд може постановити ухвалу про участь учасника справи у судовому засіданні в режимі відеоконференції в приміщенні суду, визначеному судом. У клопотанні про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції в приміщенні суду в обов`язковому порядку зазначається суд, в якому необхідно забезпечити її проведення. Таке клопотання може бути подано не пізніш як за п`ять днів до відповідного судового засідання. Копія ухвали про участь особи у судовому засіданні в режимі відеоконференції в приміщенні суду негайно надсилається до суду, який зобов`язаний організувати її виконання, та особі, яка братиме участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції.

Враховуючи вищенаведене, суд приходить до висновку, що заяву представника відповідача про розгляд справи в режимі відеоконференції слід задоволити, та враховуючи наявну технічну можливість проведення судового засідання в такому режимі, суд вважає за необхідне провести судове засідання та всі наступні судові засідання, в режимі відеоконференції за допомогою сервісу EASYCON.

Керуючись ст. 212 ЦПК України, суддя, -

п о с т а н о в и в:

Заяву представникавідповідача адвоката Менька Дмитра Дмитровича про участь у судових засіданнях в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду задоволити.

Судове засідання та всі наступні судові засідання, у справі за позовною заявою ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , третя особа: нотаріус Першої Лохвицької державної нотаріальної контори про визначення додаткового строку для подання заяви про прийняття спадщини, 17 серпня 2021 року о 10 годині 00 хвилин провести в режимі відеоконференції за участю представникавідповідача адвоката Менька Дмитра Дмитровича та відповідача ОСОБА_2 поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів за допомогою сервісу EASYCON (електронна адреса: ІНФОРМАЦІЯ_1 , номер телефону: НОМЕР_1 ).

Копію ухвали надіслати представнику відповідача адвокату Меньку Д.Д. електронною поштою.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Лохвицького

районного суду Л.Г.Цімбота

СудЛохвицький районний суд Полтавської області
Дата ухвалення рішення16.08.2021
Оприлюднено17.08.2021
Номер документу99013162
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —538/678/21

Постанова від 17.02.2022

Цивільне

Полтавський апеляційний суд

Панченко О. О.

Постанова від 17.02.2022

Цивільне

Полтавський апеляційний суд

Панченко О. О.

Ухвала від 15.02.2022

Цивільне

Полтавський апеляційний суд

Панченко О. О.

Ухвала від 04.02.2022

Цивільне

Полтавський апеляційний суд

Панченко О. О.

Ухвала від 18.01.2022

Цивільне

Полтавський апеляційний суд

Панченко О. О.

Рішення від 28.09.2021

Цивільне

Лохвицький районний суд Полтавської області

Цімбота Л. Г.

Рішення від 28.09.2021

Цивільне

Лохвицький районний суд Полтавської області

Цімбота Л. Г.

Ухвала від 16.08.2021

Цивільне

Лохвицький районний суд Полтавської області

Цімбота Л. Г.

Ухвала від 26.07.2021

Цивільне

Лохвицький районний суд Полтавської області

Цімбота Л. Г.

Ухвала від 26.07.2021

Цивільне

Лохвицький районний суд Полтавської області

Цімбота Л. Г.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні