Ухвала
від 21.09.2021 по справі 2-336/10
ХЕРСОНСЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 2-336/10

н/п 6/766/998/21

УХВАЛА

21.09.2021 року суддя Херсонського міського суду Херсонської області Єпішин Ю.М., розглянувши заяву Товариства з обмеженою відповідальністю Фінанс Проперті Групп , заінтересовані особи: Публічне акціонерне товариство Комерційний Банк Надра , ОСОБА_1 , Приватне підприємство "Південьгазмонтаж", ОСОБА_2 , Дніпровський районний відділ державної виконавчої служби у місті Херсоні Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції(м.Одеса) про видачу дубліката виконавчого листа, заміну сторони виконавчого провадження, поновлення пропущеного строку для пред`явлення виконавчого документу до виконання,-

в с т а н о в и в:

Товариство з обмеженою відповідальністю Фінанс Проперті Групп звернулось до суду з заявою про видачу дубліката виконавчого листа, поновлення пропущеного строку для пред`явлення виконавчого документу до виконання, заміну сторони у виконавчому провадженні, в якій просить замінити сторону виконавчого провадження, а саме: стягувача Публічне акціонерне товариство Комерційний Банк Надра на правонаступника Товариства з обмеженою відповідальністю Фінанс Проперті Групп .

Відповідно до ст. 442 ЦПК України заяву про заміну сторони її правонаступником може подати сторона (заінтересована особа), державний або приватний виконавець. Суд розглядає заяву про заміну сторони її правонаступником у десятиденний строк з дня її надходження до суду у судовому засіданні з повідомленням учасників справи та заінтересованих осіб. Неявка учасників справи та інших осіб не є перешкодою для вирішення питання про заміну сторони виконавчого провадження.

Заява про видачу дубліката виконавчого листа, заміну сторони виконавчого провадження, поновлення пропущеного строку для пред`явлення виконавчого документу до виконання подана з додержанням вимог ст.ст. 175 та 177, 442 ЦПК України.

На підставі наведеного, заяву Товариства з обмеженою відповідальністю Фінанс Проперті Групп про видачу дубліката виконавчого листа, заміну сторони виконавчого провадження, поновлення пропущеного строку для пред`явлення виконавчого документу до виконання слід призначити до розгляду у судовому засіданні, про що сповістити учасників справи та заінтересованих осіб.

Керуючись ст. 442 ЦПК України, суд,-

у х в а л и в:

Прийняти до провадження заяву Товариства з обмеженою відповідальністю Фінанс Проперті Групп , заінтересовані особи: Публічне акціонерне товариство Комерційний Банк Надра , ОСОБА_1 , Приватне підприємство "Південьгазмонтаж", ОСОБА_2 , Дніпровський районний відділ державної виконавчої служби у місті Херсоні Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції(м.Одеса) про видачу дубліката виконавчого листа, заміну сторони виконавчого провадження, поновлення пропущеного строку для пред`явлення виконавчого документу до виконання.

Призначити судовий розгляд заяви на 3 0.11.2021 року о 11-00 год .

Судове засідання для розгляду заяви провести в залі судових засідань в приміщенні Херсонського міського суду Херсонської області, який розташований за адресою: м. Херсон, вул.Маяковського, 6/29, каб. 509.

Копію ухвали разом з повідомленням про дату та час розгляду справи направити учасникам справи та заінтересованим особам.

Ухвала оскарженню не підлягає

Суддя: Ю.М. Єпішин

СудХерсонський міський суд Херсонської області
Дата ухвалення рішення21.09.2021
Оприлюднено24.09.2021
Номер документу99839324
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —2-336/10

Ухвала від 21.09.2021

Цивільне

Херсонський міський суд Херсонської області

Єпішин Ю. М.

Рішення від 02.09.2010

Цивільне

Онуфріївський районний суд Кіровоградської області

Ухвала від 16.02.2010

Цивільне

Новогродівський міський суд Донецької області

Бродніков С. О.

Ухвала від 01.02.2010

Цивільне

Новогродівський міський суд Донецької області

Бродніков С. О.

Рішення від 03.03.2010

Цивільне

Новогродівський міський суд Донецької області

Бродніков С. О.

Ухвала від 20.07.2010

Цивільне

Підгаєцький районний суд Тернопільської області

Ігнатова Г. В.

Рішення від 27.07.2010

Цивільне

Підгаєцький районний суд Тернопільської області

Ігнатова Г. В.

Ухвала від 14.06.2010

Цивільне

Машівський районний суд Полтавської області

Ряднина В. М.

Рішення від 24.02.2010

Цивільне

Комінтернівський районний суд Одеської області

Ухвала від 11.02.2010

Цивільне

Балаклійський районний суд Харківської області

Стригуненко В. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні