Тендер

Коренеплідні та бульбоплідні овочі CPV - 03221100-7 (Овочі, фрукти та горіхи CPV - 03220000-9)

UA-2017-05-26-000680-a

Опис

Найменування товару Буряк Зовнішній вигляд – коренеплоди свіжі, цілі, зрілі, здорові, чисті, сухі (без налипань землі), без пошкоджень сільськогосподарськими шкідниками, без зайвої зовнішньої вологості, не тріснуті, типової для ботанічного сорту форми та забарвлення, з довжиною черенків, що залишились, не більше 2 см або без них. Дозволяються коренеплоди з відхиленнями від форми, але не потворні. Дозволяються коренеплоди з поламаними корінцями. Запах та смак – властивий даному ботанічному сорту, без стороннього запаху та присмаку. Внутрішня будова – м’якоть соковита, темно-червона різноманітних відтінків в залежності від особливості ботанічного сорту. Плоди столового буряка мають бути середнього та крупного розмірів (розмір коренеплодів по найбільшому поперечному діаметру від 5 до 14 см.). Не допускається вміст коренеплодів зів'ялих з ознаками зморщеності, загнивших, запарених і підморожених. Продукція повинна відповідати вимогам діючого санітарного законодавства України, нормам харчування. Обов'язкова наявність посвідчення про якість. Зовнішній вигляд – коренеплоди свіжі, цілі, зрілі, здорові, чисті, сухі (без налипань землі), без пошкоджень сільськогосподарськими шкідниками, без зайвої зовнішньої вологості, не тріснуті, типової для ботанічного сорту форми та забарвлення, з довжиною черенків, що залишились, не більше 0,5 см або без них. Не дозволяються коренеплоди з відхиленнями від форми. Запах та смак – властивий даному ботанічному сорту, без стороннього запаху та присмаку. Внутрішня будова – м’якоть соковита, темно-червона різноманітних відтінків в залежності від особливості ботанічного сорту. Плоди мають бути середнього розміру (розмір коренеплодів по найбільшому поперечному діаметру від 8 до 10 см.). Не допускається вміст коренеплодів зів'ялих з ознаками зморщеності, загнивших, запарених і підморожених. Продукція повинна відповідати вимогам діючого санітарного законодавства України, нормам харчування. Обов'язкова наявність посвідчення про якість. 500 2 Імбир корінь Коренеплоди свіжі, цілі, чисті, не зів’ялі, не тріснуті, без пошкоджень, не уражені хворобами, без зайвої зовнішньої вологи, типові для ботанічного сорту за формою і забарвленням. М’якуш корнеплоду соковитий, щільний без проміжків. Продукція повинна відповідати вимогам діючого санітарного законодавства України, нормам харчування. Обов'язкова наявність посвідчення про якість. 30 3 Морква Зовнішній вигляд – коренеплоди свіжі, цілі, здорові, чисті, сухі (без налипань землі), незів’ялі, не гнилі, не тріснуті, без пошкоджень сільськогосподарськими шкідниками, без зайвої зовнішньої вологості, типової для ботанічного сорту форми та забарвленню, з довжиною залишених черешків не більше 0,5 см. або без них, але без пошкодження плічок коренеплоду. Не допускаються коренеплоди з відхиленнями по формі. Не допускається зміст коренеплодів зів’ялих, з ознаками зморщеності, загнивших, запарених, підморожених, тріснутих, з відкритою серцевиною. Запах та смак – властиві даному ботанічному сорту, без стороннього запаху та присмаку. Довжина плода моркви повинна бути від 10 см. - до 20 см. Продукція повинна відповідати вимогам діючого санітарного законодавства України, нормам харчування. Обов'язкова наявність посвідчення про якість. 1500 4 Пастернак Коренеплоди свіжі, цілі, чисті, не зів’ялі, не тріснуті, без пошкоджень, не уражені хворобами, без зайвої зовнішньої вологи, типові для ботанічного сорту за формою і забарвленням. М’якуш корнеплоду соковитий, щільний без проміжків. Корнеплоди не менша 20см в довжину .Продукція повинна відповідати вимогам діючого санітарного законодавства України, нормам харчування. Обов'язкова наявність посвідчення про якість. 20 5 Редис Зовнішній вигляд з характерним забарвленням та формою, відповідно до опису ботанічного сорту. Коренеплоди мають бути свіжі, тверді та без тріщин, не уражені хворобами, без зайвої зовнішньої вологи, без ознак загнивання. Врожа

Статус

Завершено

Сума
55 500 ₴
Створений
Останнє оновлення

Учасники

Документи

Документи
Назва документуДата останньої зміни
6 Тендерна документація Ов Фр 6.pdf