Тендер

Плодові овочі CPV - 03221200-8 (Овочі, фрукти та горіхи CPV - 03220000-9)

UA-2017-05-26-000681-a

Опис

Найменування товару Баклажан Плоди мають бути свіжими, цілими, здоровими, чистими, невʹялими, нетріснувшими, без пошкоджень сільськогосподарськими шкідниками і хворобами; типової для ботанічного сорту форми та забарвлення, без механічних пошкоджень, технічно зрілими, з плодоніжкою. Довжиною не більше 20см, диаметр не більше 8 см Продукція повинна відповідати вимогам діючого санітарного законодавства України, нормам харчування. Обов'язкова наявність посвідчення про якість. 150 2 Баклажан імп. Плоди мають бути свіжими, цілими, здоровими, чистими, невʹялими, нетріснувшими, без пошкоджень сільськогосподарськими шкідниками і хворобами; типової для ботанічного сорту форми та забарвлення, без механічних пошкоджень, технічно зрілими, з плодоніжкою. Довжиною не більше 20см, диаметр не більше 8 см Продукція повинна відповідати вимогам діючого санітарного законодавства України, нормам харчування. Обов'язкова наявність посвідчення про якість. 50 3 Горошок лопатка Стручки мають бути свіжі, соковиті, зеленого кольору, не в'ялі, без ознак гнилі, механічного пошкодження, пошкодження шкідниками і хворобами,однакового розміру. Повинен мати лопатки на зломі без внутрішньої пергаментної (шкірястої) плівки з недорозвиненим насінням. Смак та запах притаманні сорту, без сторонніх запахів та присмаків. Продукція повинна відповідати вимогам діючого санітарного законодавства України, нормам харчування. Обов'язкова наявність посвідчення про якість. 3 4 Гриби гливи Гриби повінні бути цілі, чисті, тугі, без п'ятен, без признаків гнилі та плісняви, без механічних пошкоджень та пошкоджень шкідниками і хворобами (не допускається наявність грязних, слизьких, мокрих грибів), ніжка без залишків субстрату. М'якоть былого з сырим кольору, запах та смак типові для даного виду, без сторонніх запахів і присмаків. Продукція повинна відповідати вимогам діючого санітарного законодавства України, нормам харчування. Обов'язкова наявність посвідчення про якість. 25 5 Гриби печериці Гриби повінні бути цілі, чисті, тугі, без п'ятен, без признаків гнилі та плісняви, без механічних пошкоджень та пошкоджень шкідниками і хворобами (не допускається наявність грязних, слизьких, мокрих грибів), ніжка без залишків субстрату. Колір білий, шляпки закриті, діаметром 2,5-4см, запах та смак типові для даного виду, без сторонніх запахів і присмаків. Продукція повинна відповідати вимогам діючого санітарного законодавства України, нормам харчування. Обов'язкова наявність посвідчення про якість. 100 6 Кабачки Плоди повинні бути не пошкодженими, високоякісними (не допускається продукція з ознаками гниття і псування) чистими, свіжими на вигляд, з нормальною вологістю поверхні, без стороннього запаху і присмаку. Плоди мають бути твердими, без порожнин, без тріщин, відповідного ступеня стиглості, але без перестиглого насіння. Довжина не більше 20 см, діаметр не більше 7 см. Продукція повинна відповідати вимогам діючого санітарного законодавства України, нормам харчування. Обов'язкова наявність посвідчення про якість. 200 7 Кабачки імп Плоди повинні бути не пошкодженими, високоякісними (не допускається продукція з ознаками гниття і псування) чистими, свіжими на вигляд, з нормальною вологістю поверхні, без стороннього запаху і присмаку. Плоди мають бути твердими, без порожнин, без тріщин, відповідного ступеня стиглості, але без перестиглого насіння. Довжина не більше 20 см, діаметр не більше 7 см. Продукція повинна відповідати вимогам діючого санітарного законодавства України, нормам харчування. Обов'язкова наявність посвідчення про якість. 50 8 Квасоля Зерна мають бути білого кольору, чисті, продовгувати, розміром 1,5-2,5 см, без примисів сміття, пророслих, механічно пошкоджених, уражених шкідниками та хворобами зерен. Запах притаманний нормальному зерну, без затхлого, солодового, пліснявого та інших сторонніх запахів. Продукція повинна відповідати вимогам діючого санітарного законодавства України, нормам харчування. Обов'язкова наявність

Статус

Завершено

Сума
120 000 ₴
Створений
Останнє оновлення

Учасники

Документи

Документи
Назва документуДата останньої зміни
7 Тендерна документація Ов Фр 7.pdf