Тендер

Нетропічні фрукти CPV - 03222300-6 (Овочі, фрукти та горіхи CPV - 03220000-9)

UA-2017-05-26-001077-c

Опис

№ Найменування товару Яблуко Чемпіон Плоди мають бути цілі , здорові , чисті , щильні , без механічних пошкоджень та тріщин , без ознак гнилі , пошкоджень шкідниками , уражених хворобами , в’ялих , підморожених , колір відповідного сорту , без плям., діаметром від 8 см ( середніх розмірів не дрібні ) , однорідні за ступенем зрілості, але не зелені і не перезрілі, смак відповідно до сорту без сторонніх запахів та присмаків. Не допускається підшкірна плямистість, побуріння м'якоті. Товар , що постачається повинен мати супровідні документи, що підтверджують їх безпечність і якість, відповідність державними стандартам . Строк придатності товару на момент постачання повинен становити не менше 95% від загального терміну зберігання. Обов’язкова наявність посвідчення про якість . 200 2 Яблуко Фуджи Плоди мають бути цілі , здорові , чисті , щильні , без механічних пошкоджень та тріщин , без ознак гнилі , пошкоджень шкідниками , уражених хворобами , в’ялих , підморожених , колір відповідного сорту , без плям. Яблука діаметром від 8 см ( середніх розмірів не дрібні ) , однорідні за ступенем зрілості, але не зелені і не перезрілі, смак відповідно до сорту без сторонніх запахів та присмаків. Не допускається підшкірна плямистість, побуріння м'якоті. Товар , що постачається повинен мати супровідні документи, що підтверджують їх безпечність і якість, відповідність державними стандартам . Строк придатності товару на момент постачання повинен становити не менше 95% від загального терміну зберігання. Обов’язкова наявність посвідчення про якість . 200 3 Яблуко Ріхард Плоди мають бути цілі , здорові , чисті , щильні , без механічних пошкоджень та тріщин , без ознак гнилі , пошкоджень шкідниками , уражених хворобами , в’ялих , підморожених , колір відповідного сорту , без плям, діаметром від 8 см ( середніх розмірів не дрібні ), однорідні за ступенем зрілості, але не зелені і не перезрілі, смак відповідно до сорту без сторонніх запахів та присмаків. Не допускається підшкірна плямистість, побуріння м'якоті. Товар , що постачається повинен мати супровідні документи, що підтверджують якість, відповідність державними стандартам . Строк придатності товару на момент постачання повинен становити не менше 95% від загального терміну зберігання. Обов’язкова наявність посвідчення про якість . 100 4 Яблуко Ред Чіф імп. Плоди мають бути цілі , здорові , чисті , щильні , без механічних пошкоджень та тріщин , без ознак гнилі , пошкоджень шкідниками , уражених хворобами , в’ялих , підморожених , колір відповідного сорту , без плям. Протокол досліджень на вміст нітратів та інших шкідливих речовин засвідчений СЕС. Яблука діаметром від 9 см ( великих розмірів ) , однорідні за ступенем зрілості, але не зелені і не перезрілі, смак відповідно до сорту без сторонніх запахів та присмаків. Не допускається підшкірна плямистість, побуріння м'якоті. Товар , що постачається повинен мати супровідні документи, що підтверджують їх безпечність і якість, відповідність державними стандартам . Строк придатності товару на момент постачання повинен становити не менше 95% від загального терміну зберігання. Обов’язкова наявність посвідчення про якість . 50 5 Яблуко Муцу Плоди мають бути цілі , здорові , чисті , щильні , без механічних пошкоджень та тріщин , без ознак гнилі , пошкоджень шкідниками , уражених хворобами , в’ялих , підморожених , колір відповідного сорту , без плям,діаметром від 8 см (середніх розмірів не дрібні ), однорідні за ступенем зрілості, але не зелені і не перезрілі, смак відповідно до сорту без сторонніх запахів та присмаків. Не допускається підшкірна плямистість, побуріння м'якоті. Товар , що постачається повинен мати супровідні документи, безпечність і якість, відповідність державними стандартам . Строк придатності товару на момент постачання повинен становити не менше 95% від загального терміну зберігання. Обов’язкова наявність посвідчення про якість . 50 6 Яблуко Гренні Сміт імп Плоди мають

Статус

Завершено

Сума
93 500 ₴
Створений
Останнє оновлення

Учасники

Документи

Документи
Назва документуДата останньої зміни
3 Тендерна документація Ов Фр 3.pdf