Тендер

ДК 021:2015: код 15110000-2 «М’ясо» (Стегно куряче (свіже або охолоджене) код - 15112130-6 «Курятина», філе куряче (свіже або охолоджене) код - 15112130-6 «Курятина», печінка яловичини (свіжа або охолоджена) код - 15114000-0 «Потрухи», яловичина (свіжа чи охолоджена) код - 15111100-0 «Яловичина», свинина (свіжа чи охолоджена) код - 15113000-3 «Свинина», сало (свіже або охолоджене) код - 15113000-3 «Свинина»)

UA-2020-12-18-011683-c

Опис

1. Найменування замовника: Комунальний заклад «Спеціальний дошкільний навчальний заклад (ясла-садок) №21 «Струмочок» Кам'янської міської ради. 2. Категорія замовника: Підприємства, установи, організації, зазначені у пункті 1 частини першої статті 2 Закону України «Про публічні закупівлі». 3. Ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань: 20297261. 4. Місцезнаходження замовника: 51900, Дніпропетровська область, м. Кам'янське, вул. Звенигородська, 35. 5. Контактна особа замовника, уповноважена здійснювати зв’язок з учасниками: Мельник Анастасія Олександрівна, уповноважена особа, бухгалтер, тел. +380674951377, ел. пошта: strumo4ok21@gmail.com 6. Вид предмета закупівлі: Товари. 7. Конкретна назва предмета закупівлі: Стегно куряче (свіже або охолоджене) код - 15112130-6 «Курятина», філе куряче (свіже або охолоджене) код - 15112130-6 «Курятина», печінка яловичини (свіжа або охолоджена) код - 15114000-0 «Потрухи», яловичина (свіжа чи охолоджена) код - 15111100-0 «Яловичина», свинина (свіжа чи охолоджена) код - 15113000-3 «Свинина», сало (свіже або охолоджене) код - 15113000-3 «Свинина». 8. Коди та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): ДК 021:2015: код 15110000-2 «М’ясо» (Стегно куряче (свіже або охолоджене) код - 15112130-6 «Курятина», філе куряче (свіже або охолоджене) код - 15112130-6 «Курятина», печінка яловичини (свіжа або охолоджена) код - 15114000-0 «Потрухи», яловичина (свіжа чи охолоджена) код - 15111100-0 «Яловичина», свинина (свіжа чи охолоджена) код - 15113000-3 «Свинина», сало (свіже або охолоджене) код - 15113000-3 «Свинина»). 9. Інформація про технічні, якісні та інші характеристики предмета закупівлі (технічна специфікація, технічне завдання). Усі посилання в технічному завданні тендерної документації на конкретну торговельну марку чи фірму, чи патент, чи конструкцію або тип предмета закупівлі, джерело його походження або виробника слід читати як «або еквівалент» та застосовується до кожного посилання на конкретну торговельну марку чи фірму, чи патент, чи конструкцію або тип предмета закупівлі, джерело його походження або виробника. Технічні, якісні характеристики предмета закупівлі повинні передбачати необхідність застосування заходів із захисту довкілля, про що учасник в складі тендерної пропозиції надає гарантійний лист. Пропозиція Учасника повинна відповідати технічному завданню, що визначено Додатком 1 до оголошення про проведення спрощеної закупівлі. 10. Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг: 1) стегно куряче (свіже або охолоджене) – 650 кг; 2) філе куряче (свіже або охолоджене) – 250 кг; 3) печінка яловичини (свіжа або охолоджена) – 158 кг; 4) яловичина (свіжа чи охолоджена) - 180 кг; 5) свинина (свіжа чи охолоджена) - 120 кг; 6) сало (свіже або охолоджене) – 20 кг. 11. Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 51900, Дніпропетровська область, м. Кам'янське, вул. Звенигородська, 35. 12. Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: до 31.12.2021 року. 13. Умови оплати договору (порядок здійснення розрахунків): Оплата проводиться після пред’явлення ПОСТАЧАЛЬНИКОМ рахунку на оплату товару та видаткової накладної на товар, не пізніше ніж через 30 календарних днів з дня отримання товару ПОКУПЦЕМ - СПОЖИВАЧЕМ. Згідно статті 23 Бюджетного кодексу України бюджетні зобов’язання та платежі з бюджету здійснюються лише за наявності відповідного бюджетного призначення. 14. Очікувана вартість предмета закупівлі: 133 750,00 грн. (сто тридцять три тисячі сімсот п'ятдесят гривень 00 копійок) з ПДВ. 15. Період уточнення інформації про закупівлю: «24» грудня 2020 року час 0000 год. 16. Кінцевий строк подання пропозицій: «30» грудня 2020 року час 0000 год. 17. Перелік критеріїв та методика оцінки пропозицій із зазначенням питомої ваги критеріїв: Не застосовується. Критерій оцінки – «Ціна» 100%. 18. Розмір та умови надання забезпечення тендерних пропозицій: Не вимагається. 19. Розмір та умови надання забезпечення виконання договору про закупівлю: Не вимагається. 20. Розмір мінімального кроку пониження ціни під час електронного аукціону: 1 % від очікуваної вартості предмета закупівлі. 21. Джерело фінансування закупівлі: Кошти місцевого бюджету. 22. Мова (мови), якою (якими) повинні готуватися пропозиції: Пропозиція та усі документи, що мають відношення до неї, складаються українською мовою. В разі надання документів, які необхідні для формування пропозиції учасника, виданих відповідними установами, підприємствами, організаціями російською мовою, допускається наявність даних документів на російській мові. У іншому випадку в разі надання учасником будь-яких документів іноземною мовою, вони повинні бути перекладені українською. Переклад повинен бути посвідчений учасником торгів, або посвідчений нотаріально (на розсуд учасника). 23. Дата та час проведення електронного аукціону: Визначаються електронною системою закупівель автоматично.

Статус

Завершено

Сума
133 750 ₴
Створений
Останнє оновлення

Учасники

Учасники
Назва компаніїСума
ФОП Бурєнкова Ольга Олександрівна119 000 ₴
ФОП СТОВБУН ДМИТРО ВІКТОРОВИЧ120 300 ₴
АРДЕЛЬ ЛЮБОВ МИКАЇЛІВНА130 382 ₴

Документи

Документи
Назва документуДата останньої зміни
Додаток_5(1).doc
Додаток_4(1).doc
Додаток_3.docx
Додаток_2.doc
Додаток_1(1).doc