Тендер

Крупи (крупа гречана, рис, крупа ячнева, крупа пшенична, борошно пшеничне в/г)

UA-2021-12-21-005452-c

Опис

Борошно вищого ґатунку (пшеничне) білого кольору, без уражень шкідниками, без стороннього запаху та смаку. Фасування – мішки 25-50 кг. На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства-виробника, вага нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність. Без ГМО, що має бути зазначено на упаковці. Залишок терміну зберігання на момент поставки продукту повинен бути не менше 80% від терміну зберігання, який встановлений виробником відповідного товару. Продукція повинна відповідати вимогам діючого санітарного законодавства України, нормам харчування. Обов'язкова наявність посвідчення про якість. Крупа гречана повинна мати коричневий колір,притаманний крупі смак та запах,бути чистими,сухими. Крупа гречана, цільне ядро без стороннього запаху, суха, вологість не повинна перевищувати норми. Фасування – 0,9-1,0 кг На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства-виробника, вага нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність. Без ГМО, що має бути зазначено на упаковці Залишок терміну зберігання на момент поставки продукту повинен бути не менше 80% від терміну зберігання, який встановлений виробником відповідного товару. Продукція повинна відповідати вимогам діючого санітарного законодавства України, нормам харчування. Обов'язкова наявність посвідчення про якість. Крупа пшенична, крупа ячнева повинна мати коричневий колір з кремовим відтінком , притаманний крупі смак та запах , бути чистими , сухими , без затхлості та плісняви, фасування 0,9-1,0 к На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства-виробника, вага нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність. Без ГМО, що має бути зазначено на упаковці. Залишок терміну зберігання на момент поставки продукту повинен бути не менше 80% від терміну зберігання, який встановлений виробником відповідного товару. Продукція повинна відповідати вимогам діючого санітарного законодавства України, нормам харчування. Обов'язкова наявність посвідчення про якість. Рис довгий або круглий. Зерна рису цілі, напівпрозорого кольору. Смак і запах зерен характерний для рису, фасування – 0,9-1,0 кг На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства-виробника, вага нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність. Без ГМО, що має бути зазначено на упаковці Залишок терміну зберігання на момент поставки продукту повинен бути не менше 80% від терміну зберігання, який встановлений виробником відповідного товару.

Статус

Завершено

Сума
1 195 ₴
Створений
Останнє оновлення

Учасники

Учасники
Назва компаніїСума
ФОП ДЗЮБА ОЛЕКСАНДР ІВАНОВИЧ