Тендер

Суміш сухофруктів, томатна паста, огірки квашені, чорнослив (некопчений), квашена капуста, колотий горох, заморожений зелений горох, родзинки, морожена вишня

UA-2022-01-27-002164-b

Опис

Суміш сухофруктів, зовнішній вигляд та форма шматочків сухофруктів повинні бути правильної овальної або круглої форми із злегка загнутими краями, з неушкодженою шкіркою, повноцінні по м’якоті, не злипаються при натисканні. Смак та запах притаманний фруктам даного виду, без сторонніх запахів та присмаків. Заборонено наявність спиртового бродіння, плісняви та нальоту комах і шкідників. Пакування має бути цілісним без пошкоджень. Томатна паста повинна бути виготовлена зі стиглих томатів шляхом їх розроблення, підігріву, протирання та уварювання з сіллю або без неї до визначеного змісту сухих речовин. Зовнішній вигляд та консистенція – однорідна концентрована маса, без темних включень, залишків шкірки, насіння та інших грубих частинок плодів. Колір – червоний, яскраво виражений, рівномірний по всій масі. Смак та запах – властиві концентрованої томатної масі, без гіркоти, пригару та інших сторонніх присмаку та запаху. Без ГМО, консервантів та барвників. Огірки повинні бути цілі, з щільною консистенцією, неогрубілою шкіркою, без плодоніжок і залишків квіток, чисті, не зморщені, не м’яті, без механічних та інших пошкоджень. Смак слабокислий помірно солоний, запах приємний з ароматом прянощів, без сторонніх присмаку та запаху. Колір оливково-зелені або оливкові без плям і опіків. Заборонено наявність у продукції консервантів, харчових домішок та додавання оцту. Фасовані у пластикові відра. Пакування має бути цілісним без пошкоджень. Термін придатності 28-30 діб. Плоди чорносливу повинні бути сушені, доброякісні без кісточок, чисті, сухі, темно-коричневого кольору. Не допускається забрудненість, гниль або цілість, без стороннього запаху. Розфасований в упаковку вироблену з нетоксичних матеріалів. Капуста рівномірно нашаткована смужками, без великих частинок кочережки і шматків листя. Консистенція соковита, щільна, хрустка. Колір повинен бути світло-солом'яним з жовтуватим відтінком. Запах ароматний, характерний для квашеної капусти. Сік має аромат капусти. Смак кислувато-солонуватий, приємний, без гіркоти. Заборонено наявність у продукції консервантів, харчових домішок та додавання оцту. Фасована у пластикові відра. Пакування має бути цілісним без пошкоджень. Термін придатності 28-30 діб. Горох поколотий. Крупа суха, без домішок, чиста, без слідів плісняви, не заражена шкідниками зерна, без ушкоджень. В крупі не повинні бути присутні сторонній запах та смак (кислий, прогірклий, затхлий, пліснявий) Фасування в поліпропіленових мішках по 50 кг. Заморожений зелений горох - плоди повинні бути зрілі, стиглі, чисті без стручків, без інших сторонніх домішок, без залишків льоду, без механічного пошкодження та пошкодження сільськогосподарськими шкідниками. Смак та запах притаманний даному виду, без стороннього запаху та присмаку. Колір однорідний. Родзинки (виноград білий сушений) мають бути у вигляді маси ягід з винограду одного виду, сипучі, без грудкування, ягоди без плодоніжок. Смак солодкий, або солодко-кислий. Сторонні присмаки і запахи не допускаються. Не допускається пліснява. Морожена вишня - ягоди чисті, цілі, здорові, без будь-яких пошкоджень шкідниками і хворобами, домішок, льоду. Смак і запах натуральні, властиві вишні, колір характерний для виду ягід, консистенція м’яка. Термін придатності Товару на момент поставки не менше 80% від загального строку зберігання, який зазначається в супровідній документації на кожну партію Товару, або на етикетці і вважається гарантійним терміном, який обчислюється від дати виготовлення. Органолептичні та фізико-хімічні показники повинні відповідати вимогам, наведеним у ДСТУ 4837:2007 Фрукти та ягоди швидкозаморожені.

Статус

Завершено

Сума
32 098 ₴
Створений
Останнє оновлення

Учасники

Учасники
Назва компаніїСума
ПЛІЧКО ОЛЕГ ЛЕОНІДОВИЧ