Тендер

Капуста квашена, сорт перший, 1 кг; Огірки консервовані в маринаді, стерилізовані, 1кг; Горошок зелений заморожений, 1 кг; Чорнослив сушений, без кісточки, сорт перший, розмір середній, 1 кг; Суміш фруктово-ягідна, заморожена, 1 кг; Слива заморожена, без кісточки, 1 кг; Родзинки сушені світло-коричневого кольору, сорт вищий, розмір середній, 1 кг; Паста томатна 25%, сорт вищий, 1 кг; Cуміш сухофруктів, ДСТУ 8494, 1 кг; Сушені абрикоси цілі, без кісточок, сорт перший, від 34мм, 1 кг

UA-2023-08-29-005093-a

Опис

Капуста квашена, сорт перший, 1 кг; 205529-15330000-902156-40996564; Горошок зелений заморожений, 1 кг; Чорнослив сушений, без кісточки, сорт перший, розмір середній, 1 кг; Суміш фруктово-ягідна, заморожена, 1 кг; Слива заморожена, без кісточки, 1 кг; Родзинки сушені світло-коричневого кольору, сорт вищий, розмір середній, 1 кг; Паста томатна 25%, сорт вищий, 1 кг; Cуміш сухофруктів, ДСТУ 8494, 1 кг; Сушені абрикоси цілі, без кісточок, сорт перший, від 34мм, 1 кг Доставка здійснюється в обсягах, зазначених у заявці замовника, в залежності від фактичної потреби, але не рідше 1 разу на тиждень, за адресою м. Кривий Ріг, вул. Шкапенка, б. 1. партіями в залежності від потреби з моменту одержання Постачальником заявки Замовника будь-яким способом безпосередньо на адресу навчального закладу впродовж дії договору спеціалізованим транспортом Постачальника та за його рахунок. На момент поставки термін придатності до споживання товару повинен складати не менше, ніж 90% до загального терміну придатності до споживання. Кожна партія повинна супроводжуватися документом, який засвідчує якість товару встановленого законодавством зразка відповідно до специфіки товару. Горошок зелений з мозкових сортів, ваговий. Горошини одного кольору, рівні за розміром. Виготовлений за технологією «швидкої» заморозки. Не допускається повторної заморозки (наявність снігу, інею та суцільної маси свідчить про повторну заморозку). Сливи повинні бути стиглі, чисті, без плодоніжок, без інших сторонні домішок, без механічного пошкодження та пошкодження сільськогосподарськими шкідниками. Строк придатності до споживання не більше, ніж 12 місяців. Товар повинен відповідати ДСТУ. Томатна паста має зовнішній вигляд та консистенція: однорідна, концентрована маса від напіврідкої до консистенції, яка мажеться (з масовою часткою розчинних сухих речовин 25%), без темних включень, грубих часток плодів. Колір: червоний, оранжевий-червоний або темно-червоний рівномірний за всією масою. Допустимий буруватий відтінок. Смак і запах: властиві концентрованій томатній масі, без гіркоти, пригару та інших сторонніх присмаку та запаху. Якість товарів відповідно ДСТУ. Сухофрукти цілі, чисті, здорові, сухі без гнилих ягід та плісняви врожаю 2022-2023 року. Смак та запах натуральний, добре виражений та аромат властивий використаним видам фруктів. Не допускається сторонній присмак і запах.. Фасування: продуктовий мішок від 10 до 25 кг.Товар повинен мати відповідне пакування, яке забезпечує цілісність товару та збереження його якості під час транспортування. Якість товару повинна відповідати ДСТУ. Родзинки мають матовий покрив без пошкоджень, невеликого розміру без кісточки. Чорнослив без кісточки копчений, цілий, чистий, без плісняви. Колір однорідний чорний з синім відтінком, глянцевий. Курага з спеціальних сортів абрикос без кісточки, ціла, чиста, без плісняви. Колір однорідний від світло оранжевого до оранжевого, глянцевий. На упаковці (тарі) обов’язково повинно бути вказано дата виготовлення, термін придатності, умови зберігання, дані про виробника. Без ГМО, що має бути зазначено на упаковці. Продукція повинна відповідати ДСТУ. Огірки консервовані повинні відповідати ДСТУ. Зовнішній вигляд – огірки цілі, відповідні даному сорту, не м’яті, не зморщені, без механічних пошкоджень. Сторонні домішки не дозволяються. Склянна банка – 3 л. Продукти квашені повинні бути не прокислими, з приємним смаком та запахом. Згідно мікробіологічних показників готові квашені продукти не повинні мати видимих ознак мікробіологічного псування (плісняви, гниття). Без ГМО (має бути зазначено на пакуванні) та використання оцету. Фасування - закриті харчові пластмасові відра по 4 -5 л, або вакумоване пакування. На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства-виробника, вага нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання. Спосіб поставки: поставка товару на склад замовника окремими партіями в залежності від потреби по 31.12.2023, щотижня з 08:00 до 16:00 години на основі узгоджених заявок замовника, протягом 1 (одного) календарного дня з дати узгодження заявки замовника; розвантаження товару здійснюється представниками постачальника в приміщення складу харчоблоку; доставка товару транспортом постачальника, завантажувально-розвантажувальні роботи за рахунок постачальника. Умови оплати: розрахунок за поставлену партію товару здійснюється в розмірі 100 % упродовж 30 (тридцяти) календарних днів з дати поставки товару на адресу замовника на підставі наданого оригіналу видаткової накладної

Статус

Завершено

Сума
216 730 ₴
Створений
Останнє оновлення

Учасники

Учасники
Назва компаніїСума
ФОП Яковенко Раїса Вікторівна158 070 ₴

Документи

Документи
Назва документуДата останньої зміни
Проєкт договору овочі морожені.docx