Масло солодковершкове 72-74, 5%, ДСТУ 4399, 1 кг

UA-2023-09-19-000046-a

Опис
До уваги Постачальників!!!!! Постачання 2-3 рази на тиждень!!!!Масло солодковершкове 72-74,5%, ДСТУ 4399, 1 кг Зовнішній вигляд – висококалорійний жировий молочний продукт, якій повинен вироблятися з вершків або продуктів перероблення коров’ячого молока, яке має притаманний йому смак. Окрім жиру, в масло переходять всі складові частини вершків – фосфатиди, білки, лактоза, вітаміни, вода. Жирність – не менше 72,5 %. Органолептичні показники: смак та запах – хороший, консистенція – хороша, пластична, колір – однорідний. Запах - чистий, характерний для вершків, без сторонніх запахів. Смак - чистий, добре виражений вершковий, можливий присмак пастеризації. Без сторонніх присмаків. Строк зберігання вершкового масла у холодильниках та базах складає (з моменту виготовлення): - при температурі – від 0°С до мінус 5°С включно - 35 діб; - при температурі – від мінус 6°С до мінус 11°С включно - 60 діб; - при температурі – від мінус 12°С до мінус 18°С включно - 75 діб; Транспортна та споживча тара повинна бути чиста, неушкоджена, добре запакована, з відповідним маркуванням. Маркування: назва та адреса виробника, повна назва продукту, його склад, кінцева дата споживання або дата виробництва та строк придатності, умови зберігання, маса нетто, брутто, тара, номер партії, інформаційні дані про харчову цінність 100 г. продукту, штрих-код ЕАН та ін. Поставка товару має здійснюватися на автотранспорті, що призначений та обладнаний для перевезення охолоджених (заморожених) продуктів харчування. Транспорт повинен бути забезпечений санітарним паспортом автомобіля. Постачальник забезпечує належне санітарне утримання виробничих приміщень, обладнання, інвентаря, а також контролює дотримання працівниками виконавця правил особистої гігієни. Водій та особи, які супроводжують продукти в дорозі та виконують навантажувально-розвантажувальні роботи повинні мати медичну книжку з результатами проходження обов’язкових медичних оглядів та забезпечені санітарним одягом (халат, рукавиці). Якість товару при поставці повинна бути підтверджена якісними посвідченнями, які додаються до кожної видаткової накладної. Кожна партія товару супроводжується документами, що підтверджують його кількість та якість. - Упаковка, маркування, транспортування товару повинні відповідати встановленим чинним законодавством вимогам. - Товар не повинен містити небезпечні для організму речовини, в тому числі штучні барвники, консерванти, ароматизатори, генетично модифіковані організми (ГМО). Послуги, які обов’язково надає учасник та включає в ціну товару: - доставка товару; - здійснення вантажно-розвантажувальних послуг, занесення до місця зберігання, здійснюється за рахунок учасника (постачальника) у строк, визначений замовником в договорі про закупівлю та відповідно до заявки, а також у кількості, відповідно до заявки, Загальні умови поставки товарів: - поставка продукції здійснюється окремими партіями, відповідно до наданого Покупцем замовлення на поставку Товару (продукції).При поставці товару повинні надаватися супровідні документи, що підтверджують його походження, якість, відповідність державним стандартам. При прийомі товару, обсяг товару має відповідати обсягу, який зазначена у супровідних документах. Приймання Товару за кількістю і якістю здійснюється представником замовника. Кожна партія товару супроводжується документами, що підтверджують його кількість та якість. Поставки товару здійснюється згідно заявки Замовника 2-3 рази на тиждень. Постачальник самостійно проводить розвантажувальні роботи за адресою Замовника. На момент поставки термін придатності не повинен складати менш, ніж 95% від терміну для даного товару визначеного виробником.
Статус
Завершено
Сума
50 000 грн
Створений
19.09.2023
Останнє оновлення
01.10.2023

Учасники

Учасники
ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «ХМЕЛЬНИЦЬКА МАСЛОСИРБАЗА»45 900 грн
ФОП Бордодимова Алла Іванівна47 000 грн
ФОП Малищук Марина Леонідівна47 400 грн
ФОП Бурич Анастасія Сергіївна46 600 грн

Документи