Філе куряче, охолоджене; стегно куряче, охолоджене; м'якоть без кістки свинна, охолоджена; м'якоть без кістки яловича, охолоджена; код 15110000-2 М’ясо за ДК 021: 2015 «Єдиного закупівельного словника»

UA-2024-01-18-009275-a

Опис
Філе куряче охолоджене повинно відповідати вимогам ДСТУ 3143:2013, що діють на території України. Зовнішній вигляд: складається із великої (зовнішньої) та малої (внутрішньої) частин. Філе куряче без згустків крові, з чистою сухою, не завітреною поверхнею, без залишків крові внутрішньої поверхні, блідо – рожевого кольору, запах – властивий доброякісному свіжому м’ясу птиці, без сторонніх запахів. На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства - виробника, вага, нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про енергетичну цінність. Товар не повинен містити генетично модифіковані організми (ГМО), що обов’язково відображається на етикетці маркуванням «без ГМО» Пакування: Постачання товару в пакетах з полімерної плівки. Пакети повинні мати високу міцність, стійкість до механічного впливу для того, щоб захищати продукт від ушкодження при зберіганні та транспортуванні. Термін зберігання при температурі 00С - +2С не більше 7 діб. На кожній одиниці фасування або на ярлику, який вкладається у упаковку, повинне бути маркування. Відповідність вимогам діючого санітарного законодавства України обов`язкова. Стегно куряче охолоджене повинно відповідати діючим ДСТУ 3143:2013, що діють на території України. Поверхня суха, не завітрена, внутрішня поверхня чиста, без згустків крові. Жировий шар не повинен виступати за м’язову тканину більше, ніж на 1 см. Можуть бути незначні пошкодження шкіри, м’язів, що є наслідком розчленування тушки та видалення кісток. Не дозволено: садна, сліди від ударів, глибокі порізи м’язової тканини та розриви шкіри. Стегно куряче з шкіркою, з чистим притаманним для птиці запахом. Не повинно містити ніяких спеціальних харчових добавок, без стороннього запаху як при розпакуванні так і при вживанні чи додаванні у їжу. Не допускається наявність ознак псування, ослизнення тощо. Не допускаються вміст рідини (гелю) для збільшення маси. Товар має бути вітчизняного, натурального походження. Забороняється постачати м’ясо, яке не пройшло ветеринарного контролю. М’ясо повинно бути середньої вгодованості, без ознак пошкоджень та дефектів. Колір і запах характерні для доброякісного м’яса. Термін зберігання при температурі 0С - +2С не більше 7 діб. На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства - виробника, вага, нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про енергетичну цінність. Товар не повинен містити генетично модифіковані організми (ГМО), що обов’язково відображається на етикетці маркуванням «без ГМО» Пакування: Постачання товару в пакетах з полімерної плівки. Пакети повинні мати високу міцність, стійкість до механічного впливу для того, щоб захищати продукт від ушкодження при зберіганні та транспортуванні. М’якоть без кістки свинна, охолоджена - м'ясо свіже, чисте, без згустків крові, синців чи пошкоджень тканини. Без стороннього запаху. Колір від світло-рожевого до червоного та запах характерні для доброякісного м‘яса. М’якоть у вигляді шматків великої величини. Поверхня м’яса рівна, не обвітрена, м'ясо зачищене від сухожиль, сала. Наявність хрящів і дрібних кісточок не допускається. Колір і запах характерні для доброякісного м’яса. ДСТУ 4590:2006 М’ясо повинно бути розфасоване в пакети (мішки) з полімерної плівки місткістю згідно замовлення. Кожний пакет повинен мати чіткий відбиток дати виробництва та кінцевого строку реалізації (число, місяць, рік), умови зберігання, термін придатності. Залишки терміну зберігання продуктів на момент поставки повинні бути не менше 80% загального терміну зберігання.Маркування :На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства - виробника, вага, нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про енергетичну цінність. Товар не повинен містити генетично модифіковані організми (ГМО), що обов’язково відображається на етикетці маркуванням «без ГМО» М'якоть без кістки яловичина, охолоджена - М'ясо має відповідати вимогам ДСТУ 4589:2006. Великокусковий безкістковий напівфабрикат яловичини охолоджений. М’якуш, отриманий від спинної, поперекової, тазостегнової та лопаткової частини туш, зачищених від сухожилок і грубих поверхневих плівок. Краї зарівняні, без бахромок. Глибина надрізів м’язової тканини не більше ніж 10 мм. Поверхня чиста, не завітрена, без ослизнення. М’ясо яловичини має бути свіже без видимих змін структури, без стороннього запаху. Колір від рожево-молочного до рожевого. Не дозволено наявності залишків внутрішніх органів, шкіри, згустків крові, бахромок м’язової та жирової тканини, забруднення, не допускаються дрібні шматки та обрізки. М’ясо повинно бути розфасоване в пакети (мішки) з полімерної плівки місткістю згідно замовлення. Кожний пакет повинен мати чіткий відбиток дати виробництва та кінцевого строку реалізації (число, місяць, рік), умови зберігання, термін придатності. Залишки терміну зберігання продуктів на момент поставки повинні бути не менше 80% загального терміну зберігання. Маркування :На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства - виробника, вага, нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про енергетичну цінність. Товар не повинен містити генетично модифіковані організми (ГМО), що обов’язково відображається на етикетці маркуванням «без ГМО» Постачання товарів здійснюється силами і за рахунок Постачальника протягом 2 календарних днів з моменту одержання Постачальником письмової заявки Замовника (листом, електронною поштою, факсом), якщо інший строк поставки не буде узгоджений додатково. Поставка товару повинна здійснюватися впродовж строку дії договору згідно графіка, у визначений сторонами день поставки. Днем поставки товару визначити (понеділок та середа до 10:00). Зміни у графік поставки товару можуть додатково погоджуватись сторонами. Місце поставки товарів: Коломийський заклад дошкільної освіти (ясла-садок) №2 «Дударик» вул. Сніжна, 11 м. Коломия, Івано-Франківська обл. Коломийський заклад дошкільної освіти (ясла-садок) №3 «Берізка» вул. Ковцуняка, 1в м. Коломия, Івано-Франківська обл. Коломийський заклад дошкільної освіти (ясла-садок) №5 «Барвінок» вул. Карпатська, 40б м. Коломия, Івано-Франківська обл. Коломийський заклад дошкільної освіти (ясла-садок) №7 «Росинка» вул. Яворницького, 9 м. Коломия, Івано-Франківська обл. Коломийський заклад дошкільної освіти (ясла-садок) №14 «Світанок» вул. Лисенка, 9 м. Коломия, Івано-Франківська обл. Коломийський заклад дошкільної освіти (ясла-садок) №16 «Орлятко» вул. Грушевського, 78 м. Коломия, Івано-Франківська обл. Коломийський заклад дошкільної освіти (ясла-садок) №17 «Калинка» вул. Стефаника, 11а м. Коломия, Івано-Франківська обл. Коломийський заклад дошкільної освіти (ясла-садок) №18 «Ластівка» вул. Староміська, 70 м. Коломия, Івано-Франківська обл. Коломийський заклад дошкільної освіти (ясла-садок) №19 «Ромашка» вул. Чайковського, 20 м. Коломия, Івано-Франківська обл. Коломийський заклад дошкільної освіти (ясла-садок) №21 «Пролісок» вул. Леонтовича, 12 м. Коломия, Івано-Франківська обл. Саджавський заклад дошкільної освіти (ясла-садок) «Дударик» вул. Кобилянської, 3а с. Саджавка, Коломийського району Корницький заклад дошкільної освіти (ясла-садок) «Калинка» вул. Перемоги,26 с. Корнич Коломийського району. Водій (експедитор) або інші особи, які будуть приймати участь у виконанні договору обов'язково повинні мати особисту медичну книжку з відміткою, дійсною на момент кожного завозу товару, та бути забезпечені санітарним одягом (рукавиці та халат обов`язково). Постачання продукції повинно здійснюватися спеціальним автотранспортом.Затрати на доставку та розгрузку включаються до собівартості товару.
Статус
Завершено
Сума
2 744 968 грн
Створений
18.01.2024
Останнє оновлення
24.01.2024

Учасники

Учасники
ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "БОРЩІВСЬКЕ КБ"2 485 500 грн
ТОВ Торговий Дім "Галицька Свіжина"2 577 459 грн
ФОП Cулипа Наталія Романівна2 697 400 грн
ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ЄВРО-КОМЕРС"2 556 700 грн
ФОП Кирничук Тарас Васильович2 733 740 грн

Документи