ОписЦукор буряковий, кристалічний, білий, першої категорії, ДСТУ 4623, виробництво 2023 року
Смак і запах: солодкий, без сторонніх присмаку і запаху, як в сухому цукрі, так і в його водному розчині. Колір: Білий з блиском. Чистота: Розчин цукру повинен бути прозорим або таким, що має слабу опалесенцію, без нерозчинного осаду, механічних або інших сторонніх домішок. Сипучість: сипучій, колір білий. Фасування: Фасування (мішки масою нетто 50 кг. Маркування продуктів повинні відповідати, ДСТУ чи ТУ згідно якого зроблений продукт. (ст. ст. 39, 50 ЗУ «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів»). Якість відповідно до ГОСТ, ДСТУ, ТУ та інших документів, що діють на території України.СтатусСкасованоСума14 735 грнСтворений06.06.2024Останнє оновлення18.06.2024