Тендер

Оброблені овочі (горох колотий шліфований, томати консервовані, огірки консервовані, ікра кабачкова, горошок зелений консервований)

UA-2024-08-05-011472-a

Опис

Мова (мови), якою (якими) повинні готуватися тендерні пропозиції: Усі документи пропозиції, що підготовлені безпосередньо учасником-резидентом, повинні бути складені українською мовою. Детальна інформація зазначена в пункті 7 Розділу 1 тендерної документації

Статус

Завершено

Сума
548 000 ₴
Створений
Останнє оновлення

Учасники

Учасники
Назва компаніїСума
ФІЗИЧНА ОСОБА-ПІДПРИЄМЕЦЬ ТЄРЄХОВА ВІКТОРІЯ ВІКТОРІВНА
ТОВ «ГАРНА СТРАВА ДНІПРО»

Документи

Документи
Назва документуДата останньої зміни
Додаток 1_Тендерна пропозиція.docx
Додаток 2_Про відсутніть підстав _22 зм_1178_ для в_дмови учаснику в участі у прцедурі закпівілі, передбачен_ пуктом 47 Особливостей.docx
Додаток 3_ Підтведження кваіфікаційн_ ст16.docx
Додаток 4_Технічне завдання.doc
Додаток 5_Загальн_ відомості.docx
Додаток 6_Обробка персональних даних.docx
Додаток 7 _ Проєкт_ Договір_Продукти харчування.doc
Додаток 8_Інші докумени, що вимагаються Замовником.docx
Додаток 9_Перелік документів та_або інформації які подаються Учасником процедури закупівлі у складі тендерної пропозиції.docx
Додаток 10_Перелік документів та_або інформації які подаються Переможцем.docx
ТД_Нова__782_23 зм_Харчування консерв_КУРСАНТИ_ 1178.doc
Додаток 1_Тендерна пропозиція.docx
Додаток 2_Про відсутніть підстав _22 зм_1178_ для в_дмови учаснику в участі у прцедурі закпівілі, передбачен_ пуктом 47 Особливостей.docx
Додаток 3_ Підтведження кваіфікаційн_ ст16.docx
Додаток 4_Технічне завдання.doc
Додаток 5_Загальн_ відомості.docx
Додаток 6_Обробка персональних даних.docx
Додаток 7 _ Проєкт_ Договір_Продукти харчування.doc
Додаток 8_Інші докумени, що вимагаються Замовником.docx
Додаток 9_Перелік документів та_або інформації які подаються Учасником процедури закупівлі у складі тендерної пропозиції.docx
Додаток 10_Перелік документів та_або інформації які подаються Переможцем.docx
ТД_Нова__782_23 зм_Харчування консерв_КУРСАНТИ_ 1178.doc