Тендер

Яблука свіжі, середньостиглі, вищого товарного сорту, ДСТУ 8133; Сливи свіжі, великоплідні, сорт вищий, від 35 мм; Кавун свіжий, діаметр плоду не менше 17 см, ДСТУ 3805; Груші пізньостиглі, першого товарного сорту, діаметр не менше 65 мм; Банани свіжі, ґатунок другий, світло-зелені, від 14 см, діаметр плоду не більше 4 см; Виноград свіжий столовий, першого товарного сорту, ДСТУ 2438; Лимони свіжі, діаметр плоду не менше 4 см; Огірки свіжі, польові, короткоплідні (до 14см), ДСТУ 3247; Помідори (томати) свіжі, польові, видовжені, ДСТУ 3246; Перець солодкий свіжий, подовженої форми, ДСТУ 2659; Дайкон, форма подовжено-конічна, діаметр коренеплоду 40-60 мм; Кабачки свіжі, вищого товарного сорту, довжина 7-16 см; Баклажани сортів подовженої форми, довжина плоду не менше 10 см, ДСТУ 2660

UA-2024-08-14-010557-a

Опис

Яблука свіжі, середньостиглі, вищого товарного сорту, ДСТУ 8133; Сливи свіжі, великоплідні, сорт вищий, від 35 мм; Кавун свіжий, діаметр плоду не менше 17 см, ДСТУ 3805; Груші пізньостиглі, першого товарного сорту, діаметр не менше 65 мм; Банани свіжі, ґатунок другий, світло-зелені, від 14 см, діаметр плоду не більше 4 см; Виноград свіжий столовий, першого товарного сорту, ДСТУ 2438; Лимони свіжі, діаметр плоду не менше 4 см; Огірки свіжі, польові, короткоплідні (до 14см), ДСТУ 3247; Помідори (томати) свіжі, польові, видовжені, ДСТУ 3246; Перець солодкий свіжий, подовженої форми, ДСТУ 2659; Дайкон, форма подовжено-конічна, діаметр коренеплоду 40-60 мм; Кабачки свіжі, вищого товарного сорту, довжина 7-16 см; Баклажани сортів подовженої форми, довжина плоду не менше 10 см, ДСТУ 2660 Поставки здійснюються на підставі заявки Замовника два рази на тиждень, до 31.10.2024р. або до повного виконання зобов'язань Сторонами.

Статус

Завершено

Сума
77 000 ₴
Створений
Останнє оновлення

Учасники

Учасники
Назва компаніїСума
ФОП Струк Андрій Андрійович59 950 ₴
Підприємство «Роман» Міжнародної Ліги українських інвалідів-інтелектуалів «Софія»60 800 ₴

Документи

Документи
Назва документуДата останньої зміни
ДОГОВІР_овочі_фрукти_31_10_2024.docx