Тендер
Сардельки з яловичини, сорт вищий; Фарш з яловичини, заморожений, ДСТУ 4437; Фарш зі свинини, заморожений, ДСТУ 4437
UA-2024-08-20-001551-a
- Замовник
- КОМУНАЛЬНЕ НЕКОМЕРЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО ОХТИРСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ "ОХТИРСЬКА ЦЕНТРАЛЬНА РАЙОННА ЛІКАРНЯ"
- Опис
Перед заключенням договору з переможцем, учасник повинен надати замовнику на розгляд наступні документами: 1) посвідченням про якість чи декларацією виробника; 2) інші документи на вимогу Покупця що підтверджують відповідність товару вимогам, встановленим до нього загальнообов’язковими на території України нормами і правилами. Замовлення здійснюється в залежності від потреб Замовника окремими партіями до 31.10.2024 року!!!! Сардельки з яловичини, сорт вищий (15131130-5 - Ковбаси); Фарш з яловичини, заморожений, ДСТУ 4437 (15131620-7 - Яловичий фарш ); Фарш зі свинини, заморожений, ДСТУ 4437 ( 15131400-9 - Продукція зі свинини) Сардельки вищого ґатунку: Мають бути свіжими, не містити побічних включень, не мати сторонніх присмаків і запахів. Свіжі вироби повинні мати чисту, суху, без плям, сліпів і пошкоджень оболонку, яка щільно прилягає до фаршу. Консистенція повинна бути пружною, цільною. Фарш повинен містити яловичину, прянощі та спеції, бути добре перемішаний, без сірих плям, пустот. Без ГМО. Запах і смак виробів мають бути властивими даному виду виробів, без ознак затхлості, кислуватості та інших сторонніх присмаків і запахів. Упаковка (етикетка) повинна мати чіткий відбиток дати виробництва та кінцеву дату для споживання (число, місяць, рік), умови зберігання, термін придатності. Товар повинен бути виготовлений у відповідності до умов ДСТУ «Ковбаси варені, сосиски, сардельки, хліби м’ясні». На етикетках обов’язково повинно бути вказано дату виготовлення товару та кінцеву дату для споживання. Товар має бути фасований вагою не більше 1 кг-1,5 кг. Фарш повинен бути однорідної маси, без кісток, хрящів, сухожиль, грубої з’єднувальної тканини, кров’яних згустків та плівок. Колір від світло-рожевого до темно-червоного. Запах характерний доброякісному продукту. Фарш має бути отриманий при забої здорових тварин в промислових умовах, постачається замороженим. Товар має бути фасований вагою не більше 5 кг. Термін придатності Товару з обмеженим строком зберігання на момент поставки повинен складати не менше, ніж 80% від визначеного виробником даного Товару.
- Статус
Завершено
- Сума
- 88 700 ₴
- Створений
- Останнє оновлення
Учасники
Назва компанії | Сума |
---|---|
ФОП ШВЕЦОВ ВОЛОДИМИР ОЛЕКСІЙОВИЧ | 81 240 ₴ |
ФОП «Пономаренко Ольга Віталіївна» | 88 500 ₴ |
Документи
Назва документу | Дата останньої зміни |
---|---|
Проект договору (фарш, сардельки).docx |