Код ЄДРПОУ

25347615

ТОВ «АНКОР»

Директор
Кравчук Віктор Леонідович
  • Payment systems
    Припинено
    Анульоване свідоцтво ПДВ № 253476119091 станом на
    Компанія зареєстрована на загальній системі оподаткування

    Реєстраційні дані

    Керівники
    🇺🇦 Опендатабот

    Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

    Перевірити компанію

    Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

    ТелеграмВайбер

    Опендатабот для телефону

    AppstoreGoogle Play

    Згідно з даними Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань код ЄДРПОУ ТОВ «АНКОР» — 25347615.

    Згідно з даними Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань контрагент ТОВ «АНКОР» має статус — припинено.

    Згідно з даними Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань контрагент 25347615 на 06.05.2022 має таку офіційну скорочену назву ТОВ «АНКОР».

    На дату 06.05.2022 у 25347615 основний вид економічної діяльності 15.33.1 ПЕРЕРОБЛЕННЯ ОВОЧІВ ТА ФРУКТІВ.

    Згідно з даними Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, на 06.05.2022 контрагент 25347615 зареєстрований в Україна, 47025, Тернопільська обл., місто Почаїв, Кременецький район, вулиця Возз'єднання 1.

    Щоб отримати відсканований статут ТОВ «АНКОР» знайдіть компанію в Опендатаботі за кодом 25347615, натисніть на кнопку “Статут” та сплатить. Після оплати ви отримуєте посилання на архів зі статутом підприємства.

    Реквізити компанії ТОВ «АНКОР»

    Ознайомимося з повною інформацією про юридичну особу ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "АНКОР". Директор підприємства — Кравчук Віктор Леонідович. Компанія зареєстрована за юридичною адресою: Україна, 47025, Тернопільська область, місто Почаїв, Кременецький Район, вулиця Возз'єднання 1. Головний КВЕД ТОВ "АНКОР" — 15.33.1 ПЕРЕРОБЛЕННЯ ОВОЧІВ ТА ФРУКТІВ