Ухвала
від 21.06.2010 по справі 2-276-10
КОЗЕЛЬЩИНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 2-276/10

У Х В А Л А

І м е н е м У к р а ї н и

21 червня 2010 року Козельщинський районний суд Полтавської обл асті

в складі: головуючог о судді: - Оксенюк М.М.,

при секретарі: - Пазій Г.В.,

розглянувши у відкри тому судовому засіданні спр аву за позовом ВАТ «Укртелек ом» Полтавська філія ВАТ «Ук ртелеком» в особі Цеху телек омунікаційних послуг №9 до ОСОБА_3 про стягнення суми з аборгованості за несплату те лекомунікаційних послуг, -

встановив :

Позивач ВАТ «Укртелеком» Полтавська філія ВАТ «Укрте леком» в особі Цеху телекому нікаційних послуг №9 звернув ся до суду із позовом до відпо відача ОСОБА_3 про стягнен ня суми заборгованості за не сплату телекомунікаційних п ослуг

Після оголошення перерви п редставник позивача Гамма М.Ф. в судове засідання не з ' явився, але направив заяву згідно якої вбачається, що ві дповідач погасив суму боргу, а тому представник позивача відмовляється від позову.

Відповідач в судове засіда ння не з' явилася, належним ч ином була повідомлена про мі сце і час розгляду справи, про причини неявки в судове засі дання суд не повідомила.

Суд, вивчивши матеріали цив ільної справи вважає, що заяв а представника позивача підл ягає до задоволенню на послі дуючих підставах.

У відповідності до п. 3 ч.1 ст. 20 5 ЦПК України, суд ухвалою зак риває провадження у справі, я кщо позивач відмовився від п озову і відмова прийнята суд ом.

Підстав для не прийняття ві дмови від позову судом не вст ановлено.

Відповідно до ст. 89 ч.1 ЦПК Укр аїни, у разі відмови поз ивача від позову понесені ни м витрати відповідачем не ві дшкодовуються, а витрати ві дповідача за його заявою ст ягуються з позивача. Однак якщо позивач не підтримує св оїх вимог унаслідок задово лення їх відповідачем піс ля пред'явлення позову, суд за заявою позивача присуджує стягнення всіх понесених ни м у справі витрат з відповіда ча.

Як вбачається з матеріалів справи, а саме із платіжного д оручення № 9380 від 13.05.2010 року пози вачем сплачено за інформаці йне-технічне забезпечення ро згляду справи 120 грн., які підл ягають стягненню з відповіда ча.

Також з відповідача підляг ають стягнення на користь де ржави державне мито в розмір і 51 грн., оскільки позивач при п одачі позову був звільнений від сплати державного мита.

На підставі викладеного, ке руючись ст.ст. 83, 89, 205, 206 ЦПК Україн и, суд, -

ухвалив :

Заяву представника позив ача - задовольнити.

Провадження по справі з а позовом ВАТ «Укртелеком» П олтавська філія ВАТ «Укртеле ком» в особі Цеху телекомуні каційних послуг №9 до ОСОБА _3 про стягнення суми заборг ованості за несплату телеком унікаційних послуг - закрит и.

Стягнути із ОСОБА_3 (пр оживає АДРЕСА_1) на корист ь ВАТ «Укртелеком» Полтавськ а філія ВАТ «Укртелеком» в ос обі Цеху телекомунікаційних послуг №9 р/р26000000002687, ПОД ВАТ «Ра йффайзен Банк Аваль», код № 01186975 витрати на ІТЗ розгляду сп рави у розмірі 120 грн., які були сплачені позивачем при подач і позову до суду.

Стягнути з ОСОБА_3 на ко ристь держави держмито в сум і 51 грн.

Роз' яснити сторонам, що ві дповідно до ст. 206 ЦПК України, щ о у разі закриття провадженн я у справі повторне зверненн я до суду з приводу спору мі ж тими самими сторонами, про той самий предмет і з тих сами х підстав не допускається. Н аявність ухвали про закритт я провадження у зв'язку з при йняттям відмови позивача від позову не позбавляє відпов ідача в цій справі права на звернення до суду за вирішен ням цього спору.

Ухвала може бути оскаржен а до Апеляційного суду Полта вської області шляхом подачі заяви про апеляційне оскарж ення протягом 5 днів і шляхом п одачі апеляційної скарги про тягом послідуючих 10 днів чере з Козельщинський районний су д.

Ухвала надрукована суддею в нарадчій кімнаті і є оригіналом.

Суддя

Козельщинського районного суду: М.М.Оксенюк

СудКозельщинський районний суд Полтавської області
Дата ухвалення рішення21.06.2010
Оприлюднено12.03.2011
Номер документу10069372
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —2-276-10

Рішення від 21.01.2010

Цивільне

Уманський міськрайонний суд Черкаської області

Смілянець Андрій Павлович

Рішення від 25.05.2010

Цивільне

Нетішинський міський суд Хмельницької області

Гаврищук Л. П.

Рішення від 25.05.2010

Цивільне

Нетішинський міський суд Хмельницької області

Гаврищук Л. П.

Рішення від 16.02.2010

Цивільне

Першотравневий районний суд м.Чернівців

Скуляк Ігор Анатолійович

Рішення від 07.07.2010

Цивільне

Троїцький районний суд Луганської області

Бондаренко Леонід Іванович

Ухвала від 26.03.2010

Цивільне

Немирівський районний суд Вінницької області

Безрученко Анатолій Миронович

Рішення від 26.03.2010

Цивільне

Немирівський районний суд Вінницької області

Безрученко Анатолій Миронович

Ухвала від 21.06.2010

Цивільне

Козельщинський районний суд Полтавської області

Оксенюк Михайло Миколайович

Ухвала від 09.06.2010

Цивільне

Козельщинський районний суд Полтавської області

Оксенюк Михайло Миколайович

Ухвала від 26.05.2010

Цивільне

Козельщинський районний суд Полтавської області

Оксенюк Михайло Миколайович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні