Ухвала
від 13.01.2022 по справі 414/39/22
КРЕМІНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

УХВАЛА

про відкриття провадження у справі

"13" січня 2022 р. Справа № 414/39/22

Провадження № 2-а/414/11/2022

місто Кремінна Луганської області

Суддя Кремінського районного суду Луганської області Безкровний І.Г., розглядаючи позовну заяву ОСОБА_1 до адміністративної комісії при виконавчому комітеті Кремінської міської ради про скасування постанови у справі про адміністративне правопорушення,

ВСТАНОВИВ:

ОСОБА_1 (РНОКПП НОМЕР_1 ; місце проживання: АДРЕСА_1 ), в інтересах якого діє представник Прохватілов Максим Юрійович, звернувся до Кремінського районного суду Луганської області з позовною заявою до адміністративної комісії при виконавчому комітеті Кремінської міської ради (місцезнаходження: Луганська область, Сєвєродонецький район, м. Кремінна, проспект Дружби, 13), в якому просить скасувати постанову відповідача № 35-21 про накладення на позивача адміністративного стягнення за ст. 152 КУпАП у виді штрафу в розмірі 850 грн.

Відповідно до ч. 2 ст. 171 КАС України суддя відкриває провадження в адміністративній справі на підставі позовної заяви, якщо відсутні підстави для залишення позовної заяви без руху, її повернення чи відмови у відкритті провадження у справі.

Зазначена позовна заява в цілому відповідає вимогам ст. 160 КАС України , підстав для залишення її без руху, повернення позовної заяви або для відмови у відкритті провадження у адміністративній справі не вбачається, тому суд вважає за необхідне відкрити провадження у цій справі та призначити її до розгляду у відкритому судовому засіданні.

Відповідно до ст.ст. 12, 257, 262, 286 КАС України та враховуючи, що для цієї категорії справ є пріоритетним швидке її вирішення, характер спірних правовідносин, предмет позову та склад учасників, а також інші обставини, які мають значення для вирішення даної справи, суддя вважає, що зазначену адміністративну справу необхідно розглянути в порядку спрощеного позовного провадження у судовому засіданні з повідомленням сторін.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст. 2, 12, 171, 241-243, 248, 256, 257, 262, 286 КАС України , суддя,

УХВАЛИВ:

Прийняти до розгляду та відкрити провадження у справі за позовною заявою ОСОБА_1 до адміністративної комісії при виконавчому комітеті Кремінської міської ради про скасування постанови у справі про адміністративне правопорушення.

Розгляд справи здійснювати одноособово суддею Безкровним І.Г. за правилами спрощеного позовного провадження у судовому засіданні з повідомленням сторін.

Призначити справу до судового розгляду по суті у відкритому судовому засіданні у приміщенні зали судових засідань Кремінського районного суду Луганської області (92900, Луганська область, м. Кремінна, площа Красна, 5) на 24 січня 2022 року на 10:30 год.

Про дату, час і місце розгляду справи повідомити учасників.

Встановити відповідачу строк у 5 (п`ять) днів із дня вручення йому копії цієї ухвали, протягом якого він має право подати до Кремінського районного суду Луганської області відзив на позов.

Роз`яснити відповідачу, що у разі, якщо він подає відзив на позов, він повинен одразу подати докази, що його підтверджують (у тому числі оскаржувану позивачем постанову або її копію).

Роз`яснити відповідачу, що копію відзиву на позов та копії всіх доданих до відзиву доказів, що подаються до суду, він зобов`язаний заздалегідь надіслати або надати позивачу, а суду, разом із відзивом на позов та доданими до нього доказами, документи, що підтверджують надіслання (надання) копії відзиву, з копіями доказів, позивачу.

Роз`яснити відповідачу, що суд не бере до уваги докази, що подані відповідачем до суду, у разі відсутності підтвердження надсилання (надання) їх копій позивачу, крім випадку, якщо такі докази є у позивача або обсяг доказів є надмірним, або вони подані до суду в електронній формі, або є публічно доступними.

Роз`яснити позивачу та відповідачу, що у разі ненадання відповідачами відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд вирішує справу за наявними матеріалами.

Копію ухвали про відкриття провадження у справі надіслати сторонам, а відповідачу - також копії позовної заяви разом із копіями доданих до неї матеріалів.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо розгляду зазначеної цивільної справи в мережі Інтернет на офіційному веб-порталі судової влади України на веб-сторінці Кремінського районного суду Луганської області за посиланням: http://km.lg.court.gov.ua/sud1212.

Учасникам повідомляється про наявність у Кремінському районному суді Луганської області технічної можливості для учасників справи брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду, при цьому відповідну заяву учасники мають подати не пізніше, ніж за п`ять днів до судового засідання, із надісланням її копії у той самий строк іншим учасникам справи.

Ухвала окремому оскарженню не підлягає та набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Суддя І.Г. Безкровний

СудКремінський районний суд Луганської області
Дата ухвалення рішення13.01.2022
Оприлюднено21.01.2022
Номер документу102589514
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —414/39/22

Рішення від 20.02.2022

Адміністративне

Кремінський районний суд Луганської області

Безкровний І. Г.

Ухвала від 21.02.2022

Адміністративне

Кремінський районний суд Луганської області

Безкровний І. Г.

Ухвала від 04.02.2022

Адміністративне

Кремінський районний суд Луганської області

Безкровний І. Г.

Ухвала від 24.01.2022

Адміністративне

Кремінський районний суд Луганської області

Безкровний І. Г.

Ухвала від 13.01.2022

Адміністративне

Кремінський районний суд Луганської області

Безкровний І. Г.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні