Ухвала
від 21.02.2022 по справі 414/39/22
КРЕМІНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

УХВАЛА

"21" лютого 2022 р. Справа № 414/39/22

Провадження № 2-а/414/11/2022

Кремінський районний суд Луганської області у складі:

головуючого судді Безкровного І.Г.,

за участю секретаря с/з Нагорянської О.В.,

розглядаючи у відкритому судовому засіданні в залі суду м. Кремінна Луганської області в порядку спрощеного позовного провадження адміністративну справу за позовною заявою ОСОБА_1 до адміністративної комісії при виконавчому комітеті Кремінської міської ради, третя особа - виконавчий комітет Кремінської міської ради, про скасування постанови у справі про адміністративне правопорушення,

ВСТАНОВИВ:

У провадженні Кремінського районного суду Луганської області перебуває вказана цивільна справа.

Позивач та його представник Прохватілов М.Ю. у судове засідання повторно не з`явилися, останній телефоном повідомив, що у зв`язку із хворобою просить відкласти розгляд справи на іншу дату.

Представник відповідача та третьої особи у судове засідання не з`явився, про дату, час і місце розгляду справи був повідомлений належним чином, від т.в.о. заступника Кремінського міського голови Дзивульського Г. надійшов відзив на позов.

Дослідивши матеріали справи, суд дійшов наступних висновків.

Відповідно до ч. 1 ст. 223 Кодексу адміністративного судочинства України суд відкладає розгляд справи у випадках, встановлених частиною другою статті 205 цього Кодексу.

Згідно з п.п. 1, 2 ч. 3 ст. 205 КАС України якщо учасник справи або його представник були належним чином повідомлені про судове засідання, суд розглядає справу за відсутності такого учасника справи у разі: неявки в судове засідання учасника справи (його представника) без поважних причин або без повідомлення причин неявки; повторної неявки в судове засідання учасника справи (його представника), незалежно від причин неявки.

Водночас у ч. 1 ст. 286 КАС України зазначається, що адміністративна справа з приводу рішень, дій чи бездіяльності суб`єктів владних повноважень у справах про притягнення до адміністративної відповідальності вирішується місцевими загальними судами як адміністративними судами протягом десяти днів із дня відкриття провадження у справі.

За таких обставин, виходячи із завдань та основних засад (принципів) цивільного судочинства, зокрема розумності строків розгляду справи судом (п. 8 ч. 3 ст. 2 КАС України), позаяк розглядав справи неодноразово відкладався, а позивач та його представник, які були належним чином повідомленя про судове засідання, повторно не з'явилися до суду, не надавши будь-яких документів на підтвердження поважності причин своєї неявки (зокрема хвороби) для чергового відкладення розгляду справи, суд вважає за необхідне відмовити у задоволенні відповідного клопотання представника позивача.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст. 2, 205, 223, 241-243, 248, 286 КАС України, суд,

УХВАЛИВ:

Відмовити у задоволенні клопотання представника позивача про відкладення розгляду справи.

Ухвала окремому оскарженню не підлягає та набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Суддя І.Г. Безкровний

СудКремінський районний суд Луганської області
Дата ухвалення рішення21.02.2022
Оприлюднено23.02.2022
Номер документу103468488
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —414/39/22

Рішення від 20.02.2022

Адміністративне

Кремінський районний суд Луганської області

Безкровний І. Г.

Ухвала від 21.02.2022

Адміністративне

Кремінський районний суд Луганської області

Безкровний І. Г.

Ухвала від 04.02.2022

Адміністративне

Кремінський районний суд Луганської області

Безкровний І. Г.

Ухвала від 24.01.2022

Адміністративне

Кремінський районний суд Луганської області

Безкровний І. Г.

Ухвала від 13.01.2022

Адміністративне

Кремінський районний суд Луганської області

Безкровний І. Г.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні