Ухвала
від 25.01.2022 по справі 365/610/21
ЗГУРІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 365/610/21

Номер провадження: 2/365/63/22

У Х В А Л А

25 січня 2022 року смт Згурівка

Згурівський районний суд Київської області в складі:

головуючого - судді ХИЖНОГО Р.В.

за участю секретаря судового засідання НОСОВОЇ О.О.

позивача ОСОБА_1

представника позивача ОСОБА_2

представника відповідача ОСОБА_3

третьої особи ОСОБА_4

представника третьої особи МОКРОНОСА В.І.

в ході розгляду у відкритому підготовчому засіданні в залі засідань суду № 1 цивільної справи за позовом ОСОБА_5 до Товариства з обмеженою відповідальністю Азимут-5 , Головного управління Держгеокадастру у Київській області, треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору: Згурівська селищна рада Броварського району Київської області, ОСОБА_6 , про зобов`язання вчинити виправлення помилки в технічній документації із землеустрою,-

В С Т А Н О В И В:

У провадженні Згурівського районного суду Київської області перебуває цивільна справа за позовом ОСОБА_5 до Товариства з обмеженою відповідальністю Азимут-5 , Головного управління Держгеокадастру у Київській області, треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору: Згурівська селищна рада Броварського району Київської області, ОСОБА_6 , про зобов`язання вчинити виправлення помилки в технічній документації із землеустрою.

Позивач та представник позивача через канцелярію суду подали письмове клопотання про витребування доказів, в якому просять витребувати від Управління надання адміністративних послуг Головного управління Держгеокадастру у Київській області, відділ 3, сектор 2 (вул. Українська, 19, смт Згурівка Броварського району Київської області):

-Технічну документацію із землеустрою щодо складання документів, що посвідчують право власності на земельні ділянки, розроблену ТОВ Земля і ринок у 2005 році згідно Свідоцтва про право на спадщину ОСОБА_5 та ОСОБА_7 після смерті їхньої матері - ОСОБА_8 .

-Технічну документацію, виготовлену ТОВ Азимут-5 03.04.2017 із землеустрою встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі на місцевості ОСОБА_7 , ОСОБА_5 для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та для ведення особистого селянського господарства, які розташовані за адресою: АДРЕСА_1 .

У підготовчому судовому засіданні позивач та представник позивача підтримали заявлене клопотання, просили його задовольнити, уточнили, що буде достатньо витребувати належним чином засвідчені копії цих документів.

Інші учасники провадження не заперечували проти задоволення клопотання.

Вивчивши клопотання про витребування доказів, заслухавши думку учасників провадження, суд вбачає за необхідне задовольнити клопотання, витребувати докази згідно заявленого переліку.

Також позивач подав письмові клопотання про виклик свідків: працівників Згурівської селищної ради ОСОБА_9 та ОСОБА_10 , працівників ТОВ Азимут-5 ОСОБА_11 та ОСОБА_12 , а також ОСОБА_13 , ОСОБА_14 , ОСОБА_15 .

У підготовчому судовому засіданні позивач та представник позивача підтримали заявлені клопотання, просили їх задовольнити.

Представник ТОВ Азимут-5 Харченко О.М. заперечувала проти задоволення клопотання про виклик свідків ОСОБА_11 та ОСОБА_12 . Свої заперечення обґрунтовує тим, що ОСОБА_12 не виїжджав на встановлення (відновлення) меж спірних земельних ділянок, а ОСОБА_11 звільнився з ТОВ Азимут-5 та виїхав за кордон, місце його перебування невідоме, у зв`язку з чим неможливо забезпечити його явку. Щодо решти заявлених клопотань не заперечувала.

Інші учасники провадження не заперечували проти задоволення клопотання про витребування доказів та виклик свідків.

Вивчивши клопотання про виклик свідків, заслухавши думку учасників провадження, суд вбачає за необхідне задовольнити клопотання частково, викликати в судове засідання свідків: ОСОБА_9 , ОСОБА_10 , ОСОБА_12 , ОСОБА_13 , ОСОБА_14 , ОСОБА_15 .

Учасники справи не заперечують проти закриття підготовчого засідання та призначення справи до судового розгляду.

Виконавши вимоги ст. 197 ЦПК України для забезпечення правильного і своєчасного розгляду справи по суті, суд вважає за необхідне закрити підготовче провадження та призначити справу до судового розгляду по суті.

На підставі викладеного та керуючись ст.ст. 196, 197, 200 ЦПК України,-

П О С Т А Н О В И В:

Клопотання позивача ОСОБА_5 про виклик свідків - задовольнити частково.

Викликати в судове засідання свідків: ОСОБА_9 ( АДРЕСА_2 ), ОСОБА_10 ( АДРЕСА_2 ), ОСОБА_13 (1947 року народження, АДРЕСА_1 ), ОСОБА_14 (1956 року народження, АДРЕСА_3 ), ОСОБА_15 (1954 року народження, АДРЕСА_3 ), ОСОБА_12 ( АДРЕСА_4 ).

Клопотання позивача ОСОБА_5 та представника позивача адвоката Петенака Володимира Івановича про витребування доказів - задовольнити.

Зобов`язати, Управління надання адміністративних послуг Головного управління Держгеокадастру у Київській області, відділ 3, сектор 2 (вул. Українська, 19, смт Згурівка Броварського району Київської області) надати до суду належним чином засвідчені копії:

-Технічної документації із землеустрою щодо складання документів, що посвідчують право власності на земельні ділянки, розробленої ТОВ Земля і ринок у 2005 році згідно Свідоцтва про право на спадщину ОСОБА_5 та ОСОБА_7 після смерті їхньої матері - ОСОБА_8 .

-Технічної документації, виготовленої ТОВ Азимут-5 03.04.2017 із землеустрою встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі на місцевості ОСОБА_7 , ОСОБА_5 для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та для ведення особистого селянського господарства, які розташовані за адресою: АДРЕСА_1 .

Закрити підготовче провадження та призначити справу до судового розгляду по суті на 11 годину 00 хвилин 16 лютого 2022 року.

Викликати в судове засідання учасників справи.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання та апеляційному оскарженню не підлягає.

ГОЛОВУЮЧИЙ Р.В.ХИЖНИЙ

СудЗгурівський районний суд Київської області
Дата ухвалення рішення25.01.2022
Оприлюднено27.01.2022
Номер документу102739241
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —365/610/21

Ухвала від 13.09.2024

Цивільне

Згурівський районний суд Київської області

Хижний Р. В.

Ухвала від 20.03.2024

Цивільне

Згурівський районний суд Київської області

Хижний Р. В.

Ухвала від 19.12.2023

Цивільне

Згурівський районний суд Київської області

Хижний Р. В.

Ухвала від 05.09.2023

Цивільне

Згурівський районний суд Київської області

Хижний Р. В.

Ухвала від 25.01.2022

Цивільне

Згурівський районний суд Київської області

Хижний Р. В.

Ухвала від 14.12.2021

Цивільне

Згурівський районний суд Київської області

Хижний Р. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні