Ухвала
від 01.02.2022 по справі 2-997/11
ДЗЕРЖИНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.КРИВОГО РОГУ

Справа № 2-997/11

Провадження № 6/210/16/22

У Х В А Л А

іменем України

"01" лютого 2022 р. суддя Дзержинського районного суду м. Кривого Рогу Дніпропетровської області Літвіненко Н.А. розглянувши заяву Товариства з обмеженою відповідальністю ФІНАНСОВА КОМПАНІЯ ІНВЕНТ про видачу дубліката виконавчого документа та поновлення пропущеного строку пред`явлення виконавчого документа до виконання , -

ВСТАНОВИВ:

31 січня 2022 року до суду надійшла заява директора ТОВ ФК ІНВЕНТ про видачу дубліката виконавчого документа та поновлення пропущеного строку пред`явлення виконавчого документа до виконання.

В підпункті 17.4 пункту 17 розділу XIII Перехідні положення ЦПК України передбачено, що до дня початку функціонування Єдиного державного реєстру виконавчих документів: у разі втрати виконавчого документа суд, який розглядав справу як суд першої інстанції, незалежно від того, суд якої інстанції видав виконавчий документ, може видати його дублікат, якщо стягувач або державний виконавець, приватний виконавець звернувся із заявою про це до закінчення строку, встановленого для пред`явлення виконавчого документа до виконання.

Про видачу дубліката виконавчого документа постановляється ухвала у десятиденний строк із дня надходження заяви.

За видачу стягувачу дубліката виконавчого документа справляється судовий збір у розмірі 0,03 розміру прожиткового мінімуму для працездатних осіб.

Ухвала про видачу чи відмову у видачі дубліката виконавчого документа може бути оскаржена в апеляційному та касаційному порядку.

За загальними нормами ЦПК згідно з ч.5 ст.177 до позовної заяви додаються всі наявні докази, що підтверджують обставини, на яких ґрунтуються позовні вимоги (якщо подаються письмові чи електронні докази позивач може додати до позовної заяви копії відповідних доказів).

Заявником не підтверджені обставини, викладені у заяві щодо втрати виконавчого листа.

Так, матеріали справи не містять, зокрема, постанови про відкриття виконавчого провадження, відомостей про стан виконавчого провадження, довідки про те, що виконавчий лист було втрачено або про відсутність виконавчих проваджень за даним виконавчим листом.

Відповідно до ст.185 ЦПК України суддя, встановивши, що позовну заяву подано без додержання вимог, викладених у статтях 175 і 177 цього Кодексу, або не сплачено судовий збір, постановляє ухвалу в якій зазначаються підстави залишення заяви без руху, про що повідомляє позивача і надає йому строк для усунення недоліків, який не може перевищувати десяти днів з дня отримання позивачем ухвали.

В даному випадку виходячи із загальних засад цивільного судочинства суддя вважає за можливе застосувати до заяви вимоги ст. ст. 177, 185 ЦПК України.

Керуючись ст.ст. 177, 185, п.п. 17.4 п. 17 розділу XIII Перехідні положення ЦПК України, -

УХВАЛИВ :

Заяву Товариства з обмеженою відповідальністю ФІНАНСОВА КОМПАНІЯ ІНВЕНТ про видачу дубліката виконавчого документа та поновлення пропущеного строку пред`явлення виконавчого документа до виконання - залишити без руху.

Надати строк для усунення недоліків подання протягом десяти днів з дня отримання ухвали.

Роз`яснити, що в разі якщо у вказаний строк недоліки подання не будуть усунуті, подання вважається неподаним і повертається.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя: Н. А. Літвіненко

СудДзержинський районний суд м.Кривого Рогу
Дата ухвалення рішення01.02.2022
Оприлюднено03.02.2022
Номер документу102892725
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —2-997/11

Ухвала від 26.04.2022

Цивільне

Дзержинський районний суд м.Кривого Рогу

Літвіненко Н. А.

Ухвала від 01.02.2022

Цивільне

Дзержинський районний суд м.Кривого Рогу

Літвіненко Н. А.

Ухвала від 28.08.2021

Цивільне

Дзержинський районний суд м.Кривого Рогу

Чайкіна О. В.

Ухвала від 06.07.2021

Цивільне

Фастівський міськрайонний суд Київської області

Соловей Г. В.

Ухвала від 14.05.2021

Цивільне

Дзержинський районний суд м.Кривого Рогу

Літвіненко Н. А.

Ухвала від 12.05.2021

Цивільне

Фастівський міськрайонний суд Київської області

Соловей Г. В.

Ухвала від 15.03.2021

Цивільне

Дзержинський районний суд м.Харкова

Аркатова К. В.

Ухвала від 06.11.2020

Цивільне

Дзержинський районний суд м.Харкова

Аркатова К. В.

Ухвала від 19.11.2020

Цивільне

Дзержинський районний суд м.Кривого Рогу

Літвіненко Н. А.

Ухвала від 24.09.2020

Цивільне

Дзержинський районний суд м.Кривого Рогу

Літвіненко Н. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні