Ухвала
від 04.02.2022 по справі 2-754/11
КОРОЛЬОВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М. ЖИТОМИРА

Справа № 2-754/11

6/296/39/22

У Х В А Л А

Іменем України

04 лютого 2022 рокум. Житомир

Суддя Корольовського районного суду м. Житомира Драч Ю.І. розглянувши заяву Товариства з обмеженою відповідальністю Фінанс Проперті Груп про видачу дубліката виконавчого документа у цивільній справі № 2-754/11 та поновлення пропущеного строку для пред`явлення виконавчого документа до виконання, -

ВСТАНОВИВ:

Товариство з обмеженою відповідальністю Фінанс Проперті Груп звернулося до Корольовського районного суду міста Житомира із заявою про видачу дубліката виконавчого документа у цивільній справі № 2-754/11 та поновлення пропущеного строку для пред`явлення виконавчого документа до виконання.

Згідно із вимогами ст. 433 ЦПК України, у разі пропуску строку для пред`явлення виконавчого документа до виконання з причин, визнаних судом поважними, пропущений строк може бути поновлено. Заява про поновлення пропущеного строку для пред`явлення виконавчого документа, виданого судом, подається до суду, який розглядав справу як суд першої інстанції. Заява про поновлення пропущеного строку для пред`явлення виконавчого документа, виданого іншими органами (посадовими особами), подається до суду за місцем виконання відповідного рішення. Заява розглядається в судовому засіданні з повідомленням учасників справи. Їх неявка не є перешкодою для вирішення питання про поновлення пропущеного строку.

Відповідно до пп.17.4 п.17 ч.1 розділу ХІІІ Перехідних положень до ЦПК України,у разі втрати виконавчого документа суд, який розглядав справу як суд першої інстанції, незалежно від того, суд якої інстанції видав виконавчий документ, може видати його дублікат, якщо стягувач або державний виконавець, приватний виконавець звернувся із заявою про це до закінчення строку, встановленого для пред`явлення виконавчого документа до виконання.

Заява про видачу дубліката виконавчого документа та поновлення строку для пред`явлення виконавчого документа до виконання розглядається в судовому засіданні з повідомленням учасників справи та заінтересованих осіб. Їхня неявка не є перешкодою для вирішення питання про видачу дубліката виконавчого документа та поновлення строку для пред`явлення виконавчого документа до виконання.

Враховуючи наведене, необхідно призначити заяву про видачу дубліката виконавчого документа та поновлення строку для пред`явлення виконавчого документа до виконання до судового розгляду.

Керуючись ст. 442 ЦПК України та п.17.4 Перехідних положень ЦПК України, суддя, -

ПОСТАНОВИВ:

Призначити розгляд заяви Товариства з обмеженою відповідальністю Фінанс Проперті Груп про видачу дубліката виконавчого документа у цивільній справі № 2-754/11 та поновлення пропущеного строку для пред`явлення виконавчого документа до виконання в судове засідання на 24.02.2022 року о 10 год. 40 хв. яке буде проводитися в приміщенні Корольовського районного суду м. Житомира розташованого за адресою: м. Житомир, майдан Соборний, 1,зал судових засідань №303-1.

В судове засідання викликати заявника та боржника, яким необхідно мати при собі документ, який посвідчує їх особу, а представнику, крім того, довіреність на здійснення представництва в суді.

Роз`яснити, що неявка учасників справи та інших осіб не є перешкодою для вирішення питання про видачу дубліката виконавчого листа та поновлення строку для пред`явлення виконавчого документа до виконання.

Копію ухвали направити заявнику та боржнику.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи на офіційному вебпорталі судової влади України за веб-адресою https://kl.zt.court.gov.ua.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Ю. І. Драч

Дата ухвалення рішення04.02.2022
Оприлюднено10.02.2022
Номер документу103043592
СудочинствоЦивільне
Сутьвидачу дубліката виконавчого документа у цивільній справі № 2-754/11 та поновлення пропущеного строку для пред`явлення виконавчого документа до виконання

Судовий реєстр по справі —2-754/11

Ухвала від 13.10.2022

Цивільне

Франківський районний суд м.Львова

Мигаль Г. П.

Ухвала від 12.10.2011

Цивільне

Снятинський районний суд Івано-Франківської області

СОБКО В.

Ухвала від 07.06.2022

Цивільне

Корольовський районний суд м. Житомира

Драч Ю. І.

Ухвала від 04.02.2022

Цивільне

Корольовський районний суд м. Житомира

Драч Ю. І.

Ухвала від 30.11.2021

Цивільне

Корольовський районний суд м. Житомира

Шалота К. В.

Ухвала від 03.12.2021

Цивільне

Франківський районний суд м.Львова

Дзеньдзюра С. М.

Ухвала від 30.11.2021

Цивільне

Корольовський районний суд м. Житомира

Шалота К. В.

Ухвала від 20.10.2021

Цивільне

Корольовський районний суд м. Житомира

Шалота К. В.

Ухвала від 10.09.2021

Цивільне

Корольовський районний суд м. Житомира

Анциборенко Н. М.

Ухвала від 12.08.2021

Цивільне

Корольовський районний суд м. Житомира

Рожкова О. С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні