Ухвала
від 10.02.2022 по справі 463/13852/21
ЛИЧАКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ЛЬВОВА

Справа № 463/13852/21

Провадження № 2/463/543/22

УХВАЛА

про зупинення провадження у справі

10 лютого 2022 року Личаківський районний суд м. Львова

в складі головуючого судді Нора Н.В.

при секретарі Заверуха О.Б.

з участю представника позивача Мельник Л.Я.

представника відповідача ЛМР Тарасович О.І.

представника відповідача РО Романюка О.В.

розглянувши у відкритому підготовчому судовому засіданні в залі суду в м. Львові цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до Релігійної організації Релігійна громада церкви Євангельських християн-баптистів Виноградник у місті Винники Личаківського району м. Львова , Львівської міської ради, третьої особи Товариство з обмеженою відповідальністю Землевпорядний центр Наділ про визнання протиправним та скасування рішення, скасування запису про державну реєстрацію та зобов`язання до вчинення дій, -

встановив:

Позивач звернулась до суду із позовом до відповідачів про визнання протиправним та скасування рішення, скасування запису про державну реєстрацію та зобов`язання до вчинення дій .

У підготовчому судовому засіданні представник позивача ОСОБА_2 заявила клопотання про зупинення провадження у справі до набрання законної сили рішення у справі за позовом ОСОБА_1 до Львівської міської ради, як правонаступника Винниківської міської ради, третіх осіб Релігійної організації Релігійна громада церкви Євангельських християн-баптистів Виноградник у місті Винники Личаківського району м. Львова та фізичної особи підприємця ОСОБА_3 про визнання протиправним та скасування рішення.

Оглянувши матеріали справи, суд вважає, що заява є підставною і підлягає задоволенню, а провадження у справі слід зупинити з таких підстав.

Згідно п. 6 ч. 1 ст. 251 ЦПК України суд зобов`язаний зупинити провадження у справі у разі об`єктивної неможливості розгляду цієї справи до вирішення іншої справи, що розглядається в порядку конституційного провадження, адміністративного, цивільного, господарського чи кримінального судочинства, - до набрання законної сили судовим рішенням в іншій справі; суд не може посилатися на об`єктивну неможливість розгляду справи у випадку, коли зібрані докази дозволяють встановити та оцінити обставини (факти), які є предметом судового розгляду.

З долученої до матеріалів справи заяви від 09.02.2022р. вбачається, що Львівським окружним адміністративним судом розглядається справа № 463/6912/18 за позовом ОСОБА_1 до Львівської міської ради, як правонаступника Винниківської міської ради, третіх осіб Релігійної організації Релігійна громада церкви Євангельських християн-баптистів Виноградник у місті Винники Личаківського району м. Львова та фізичної особи підприємця ОСОБА_3 про визнання протиправним та скасування рішення.

Враховуючи вищенаведене, суд вважає неможливим розгляд даної справи до вирішення іншої справи, а саме про визнання протиправним та скасування рішення , що розглядається в порядку адміністративного судочинства.

Керуючись п. 6 ч. 1 ст. 251, ст. 253 ЦПК України, суд, -

постановив:

Зупинити провадження по справі за позовом ОСОБА_1 до Релігійної організації Релігійна громада церкви Євангельських християн-баптистів Виноградник у місті Винники Личаківського району м. Львова , Львівської міської ради, третьої особи Товариство з обмеженою відповідальністю Землевпорядний центр Наділ про визнання протиправним та скасування рішення, скасування запису про державну реєстрацію та зобов`язання до вчинення дійдо набрання законної сили рішенням по справі за позовом ОСОБА_1 до Львівської міської ради, як правонаступника Винниківської міської ради, третіх осіб Релігійної організації Релігійна громада церкви Євангельських християн-баптистів Виноградник у місті Винники Личаківського району м. Львова та фізичної особи підприємця ОСОБА_3 про визнання протиправним та скасування рішення, що розглядається в порядку адміністративного судочинства.

Ухвала набирає законної сили негайно після її проголошення.

Ухвала може бути оскаржена протягом п`ятнадцяти днів з дня її проголошення до Львівського апеляційного суду через Личаківський районний суд м. Львова.

Суддя: Нор Н. В.

СудЛичаківський районний суд м.Львова
Дата ухвалення рішення10.02.2022
Оприлюднено14.02.2022
Номер документу103095902
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —463/13852/21

Ухвала від 27.05.2024

Цивільне

Личаківський районний суд м.Львова

Нор Н. В.

Ухвала від 26.09.2023

Цивільне

Личаківський районний суд м.Львова

Нор Н. В.

Ухвала від 08.05.2023

Цивільне

Личаківський районний суд м.Львова

Нор Н. В.

Ухвала від 17.10.2022

Цивільне

Личаківський районний суд м.Львова

Нор Н. В.

Ухвала від 11.10.2022

Цивільне

Личаківський районний суд м.Львова

Нор Н. В.

Ухвала від 04.09.2022

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Петров Євген Вікторович

Постанова від 04.07.2022

Цивільне

Львівський апеляційний суд

Крайник Н. П.

Постанова від 04.07.2022

Цивільне

Львівський апеляційний суд

Крайник Н. П.

Ухвала від 27.04.2022

Цивільне

Львівський апеляційний суд

Крайник Н. П.

Ухвала від 08.03.2022

Цивільне

Львівський апеляційний суд

Крайник Н. П.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні