Ухвала
від 17.05.2022 по справі 533/225/22
КОЗЕЛЬЩИНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

18.05.2022 рокуКОЗЕЛЬЩИНСЬКИЙ РАЙОННИЙСУД ПОЛТАВСЬКОЇОБЛАСТІ

Справа № 533/225/22

Провадження № 2-о/533/17/22

УХВАЛА

про участь учасника справи у судовому засіданні в режимі відеоконференції

18 травня 2022 року селище Козельщина

Козельщинський районнийсуд Полтавськоїобласті ускладі головуючоїсудді КозирВ.П.,розглянувши заявупредставника заявника ОСОБА_1 адвоката Чупілко Марини Валентинівни про проведення засідань суду в режимі відеоконференції,

В С Т А Н О В И В :

У провадженні Козельщинського районного суду перебуває цивільна справа за заявою ОСОБА_1 , заінтересовані особи: орган опіки та піклування в особі виконавчого комітету Кременчуцької міської ради Кременчуцького району Полтавської області, управління соціального захисту населення та питань АТО виконавчого комітету Кременчуцької міської ради Кременчуцького району Полтавської області, про обмеження цивільної дієздатності фізичної особи.

Ухвалою Козельщинського районного суду Полтавської області від 11 травня 2022 року відкрито провадження у справі, розгляд справи призначено у судовому засіданні на 26 травня 2022 року о 10.00 годині.

17 травня 2022 року до Козельщинського районного суду Полтавської області надійшла заява від представника заявника ОСОБА_1 адвоката Чупілко М.В. про проведення усіх засідань з розгляду справи у режимі відеоконференції між Козельщинським районним судом Полтавської області та Кременчуцьким районним судом Полтавської області.

Розгляд заяви, що стосується організації проведення судового засідання, здійснюється без виклику учасників справи.

Суд уважає, що вказане клопотання підлягає задоволенню, керуючись таким.

Згідно ч. 1, 2 ст. 212 ЦПК України учасники справи мають право брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду за умови наявності у суді відповідної технічної можливості, про яку суд зазначає в ухвалі про відкриття провадження у справі, крім випадків, коли явка цього учасника справи в судове засідання визнана судом обов`язковою. Учасник справи подає заяву про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду не пізніше ніж за п`ять днів до судового засідання. Копія заяви в той самий строк надсилається іншим учасникам справи.

Явка представника відповідача у судове засідання до приміщення Козельщинського районного суду Полтавської області не визнана обов`язковою. Клопотання подано до суду більш ніж за п`ять днів до судового засідання.

Відповідно до ч. 6 ст. 212 ЦПК України суд може постановити ухвалу про участь учасника справи у судовому засіданні в режимі відеоконференції в приміщенні суду, визначеному судом.

З метою забезпечення права відповідача на участь у судовому засіданні, суд уважає клопотання таким, що підлягає задоволенню.

На підставі наведеного вище та керуючись статтями 212, 258-260 ЦПК України, суд

П О С Т А Н О В И В :

Судовий розглядпо справіза участюпредставника заявника ОСОБА_1 адвоката Чупілко Марини Валентинівни здійснювати у режимі відеоконференції між Козельщинським районним судом Полтавської області та Кременчуцьким районним судом Полтавської області.

Доручити Кременчуцькому районному суду Полтавської області організацію проведення судового засідання 26.05.2022 о 10 годині 00 хвилин та усі наступні судові засідання з розгляду даної справи, про дату та час яких буде повідомлено додатково, - у режимі відеоконференції.

Копію ухвали направити учасникам справи та Кременчуцькому районному суду Полтавської області (вул. Майора Борищака, 31, м. Кременчук, Полтавська область, 39600).

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею та оскарженню не підлягає.

Суддя В.П. Козир

Дата ухвалення рішення17.05.2022
Оприлюднено25.06.2022
Номер документу104343112
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи окремого провадження Справи про обмеження цивільної дієздатності фізичної особи, визнання фізичної особи недієздатною та поновлення цивільної дієздатності фізичної особи, з них: про обмеження цивільної дієздатності фізичної особи

Судовий реєстр по справі —533/225/22

Рішення від 05.09.2022

Цивільне

Козельщинський районний суд Полтавської області

Козир В. П.

Ухвала від 17.08.2022

Цивільне

Козельщинський районний суд Полтавської області

Козир В. П.

Ухвала від 25.05.2022

Цивільне

Козельщинський районний суд Полтавської області

Козир В. П.

Ухвала від 17.05.2022

Цивільне

Козельщинський районний суд Полтавської області

Козир В. П.

Ухвала від 10.05.2022

Цивільне

Козельщинський районний суд Полтавської області

Козир В. П.

Ухвала від 26.04.2022

Цивільне

Козельщинський районний суд Полтавської області

Козир В. П.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні