Ухвала
від 16.02.2009 по справі 6-44/09
УЖГОРОДСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОБЛАСТІ

№ 6-44/09

УХВАЛА

16 лютого 2009 року м. Ужгород

Ужгородський міськрайонний суд Закарпатської області у складі: судді Бисаги Т.Ю., розглянувши у відкритому судовому засіданні подання Головного управління юстиції у Закарпатській області РВ ДВС Ужгородського міськрайонного управління юстиції про встановлення тимчасового обмеження у праві виїзду закордон та вилучення паспорту громадянина України, -

ВСТАНОВИВ:

Старший державний виконавець відділу державної виконавчої служби Ужгородського МРУЮ звернувся до суду з поданням про тимчасове обмеження у праві виїзду за кордон та вилучення паспорту громадянина України для виїзду за кордон у боржника - ОСОБА_1.

Подання обґрунтовує тим, що РВ ДВС Ужгородського МРУЮ відкрито виконавче провадження по виконанні рішення суду за виконавчим листом №2н-2459/06, виданого 07.07.2006 року про стягнення з останнього аліментів на користь ОСОБА_2 у розмірі 1/3 частини всіх видів заробітку щомісячно на утримання дох неповнолітніх дітей.

Сума боргу на даний час становить 24 989 грн. 47 коп., яка боржником не погашена та останній ухиляється від його виконання.

Відповідно до ч. 4 ст. 6 Закону України "Про порядок виїзду з України і в’їзду в Україну громадян України", паспорт може бути тимчасово затримано чи вилучено у випадках, передбачених пунктами 1-9 частини першої цієї статті (п. 2, якщо діють неврегульовані аліментні, договірні чи інші невиконані зобов’язання - до виконання зобов’язань) .

В поданні також ставиться питання про розгляд справи у відсутності представника РВ ДВС Ужгородського міськрайонного управління.

ОСОБА_1, будучи належним чином повідомлений про час та місце розгляду справи, в судове засідання не з’явився.

Суд, дослідивши матеріали подання, приходить до висновку про відмову в задоволенні подання з огляду на наступне.

Ст. 4 ЗУ „Про виконавче провадження" встановлено перелік заходів примусового виконання рішень. ст. 5 вказаного закону встановлено права, якими користується державний виконавець при вжитті заходів примусового виконання рішень та обов’язки, яких він повинен дотримуватись при вжитті таких заходів.

Однак, державним виконавцем не надано доказів, які б стверджували про вжиття ним заходів з примусового виконання рішення суду, та доказів, які б свідчили про ухилення боржника від виконання рішення суду.

Керуючись ст. 6 Закону України "Про порядок виїзду з України і в’їзду в Україну громадян України", ст. 368 ЦПК України, суд, -

УХВАЛИВ:

В задоволенні подання Головного управління юстиції у Закарпатській області РВ ДВС Ужгородського міськрайонного управління юстиції про встановлення тимчасового обмеження у праві виїзду закордон та вилучення паспорту громадянина України - відмовити.

Ухвала може бути оскаржена до апеляційного суду Закарпатської області в загальному порядку шляхом подачі заяви про апеляційне провадження протягом п’яти днів, з дня її проголошення та наступним поданням апеляційної скарги протягом десяти днів з дня подачі заяви про апеляційне провадження і набере законної сили у разі відсутності таких у строки встановлені законом.

СудУжгородський міськрайонний суд Закарпатської області
Дата ухвалення рішення16.02.2009
Оприлюднено25.02.2011
Номер документу10434944
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —6-44/09

Ухвала від 05.08.2019

Цивільне

Полтавський районний суд Полтавської області

Гальченко О. О.

Рішення від 11.06.2009

Цивільне

Приморський районний суд м.Одеси

Домусчі Л. В.

Ухвала від 18.03.2009

Цивільне

Новомосковський міськрайонний суд Дніпропетровської області

Мороховець О.В.

Ухвала від 16.02.2009

Цивільне

Ужгородський міськрайонний суд Закарпатської області

Бисага Т.Ю.

Ухвала від 28.01.2009

Цивільне

Київський районний суд м.Донецька

Виродов Ю.Т.

Ухвала від 03.11.2009

Цивільне

Кіровський районний суд м.Макіївки

Шуляк Людмила Василівна

Ухвала від 06.04.2009

Цивільне

Гірницький районний суд м.Макіївки

Завгородній Є.П.

Ухвала від 04.03.2009

Цивільне

Оболонський районний суд міста Києва

Васалатій К.А.

Ухвала від 07.08.2009

Цивільне

Деснянський районний суд м.Чернігова

Жук М.І.

Ухвала від 16.02.2009

Цивільне

Луцький міськрайонний суд Волинської області

Кухтей Р.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні