Ухвала
від 17.05.2022 по справі 2-52/11
ПЕЧЕРСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

печерський районний суд міста києва

Справа № 2-52/11

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

18 травня 2022 року суддя Печерського районного суду м. Києва Григоренко І.В., перевіривши матеріали скарги ОСОБА_1 на дії Приватного виконавця виконавчого округу м. Києва Лановенко Людмили Олегівни у виконавчому провадженні, відкритому на підставі виконавчого листа, виданого Печерським районним судом м. Києва у цивільній справі № 2-52/11 за позовом Публічного акціонерного товариства «Дочірній банк Сбербанку Росії» до ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , ОСОБА_4 , ОСОБА_5 , ОСОБА_1 , ОСОБА_6 , ОСОБА_7 , ОСОБА_8 за участю третьої особи: Товариства з обмеженою відповідальністю «АКТИВ 7», про стягнення заборгованості, -

ВСТАНОВИВ:

У провадження судді Печерського районного суду м. Києва Григоренко І.В. надійшла скарга ОСОБА_1 на дії Приватного виконавця виконавчого округу м. Києва Лановенко Людмили Олегівни у виконавчому провадженні, відкритому на підставі виконавчого листа, виданого Печерським районним судом м. Києва у цивільній справі № 2-52/11 за позовом Публічного акціонерного товариства «Дочірній банк Сбербанку Росії» до ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , ОСОБА_4 , ОСОБА_5 , ОСОБА_9 , ОСОБА_6 , ОСОБА_7 , ОСОБА_8 за участю третьої особи: Товариства з обмеженою відповідальністю «АКТИВ 7», про стягнення заборгованості.

Перевіривши матеріали скарги, суддя вважає за необхідне заявити самовідвід, виходячи з наступного.

Згідно з ч. 1, 2, 8 ст. 40 ЦПК України, питання про відвід (самовідвід) судді може бути вирішено як до, так і після відкриття провадження у справі; питання про відвід судді вирішує суд, який розглядає справу; суд задовольняє відвід, якщо доходить висновку про його обґрунтованість; суд може вирішити питання про відвід судді без повідомлення учасників справи.

Приписами частини першої ст. 33 ЦПК України визначено, що визначення судді, для розгляду конкретної справи здійснюється Єдиною судовою інформаційно-телекомунікаційною системою під час реєстрації документів, зазначених у частині другій статті 14 цього Кодексу, а також в інших випадках визначення складу суду на будь-якій стадії судового процесу, з урахуванням спеціалізації та рівномірного навантаження для кожного судді, за принципом випадковості та в хронологічному порядку надходження справ.

Рішенням Вищої Ради Правосуддя № 83/0/15-22 від 25.01.2022 року було затверджено Зміни до Положення про порядок функціонування окремих підсистем (модулів) Єдиної судової інформаційно-телекомунікаційної системи та доповнено Положення про порядок функціонування окремих підсистем (модулів) Єдиної судової інформаційно-телекомунікаційної системи новим розділом «IV Особливості автоматизованого розподілу судових справ».

Відповідно до п. 82.7 ч. 4 Розділу IV Особливості автоматизованого розподілу судових справ, передача судової справи (провадження) раніше визначеному судді, судді-доповідачу проводиться без застосування автоматизованого розподілу щодо заяв та клопотань з процесуальних питань, пов`язаних із виконанням судових рішень, поданих до суду, що розглядав справу.

Так, остаточне рішення Печерського районного суду м. Києва у цивільній справі № 2-52/11 за позовом Публічного акціонерного товариства «Дочірній банк Сбербанку Росії» до ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , ОСОБА_4 , ОСОБА_5 , ОСОБА_1 , ОСОБА_6 , ОСОБА_7 , ОСОБА_8 за участю третьої особи: Товариства з обмеженою відповідальністю «АКТИВ 7», про стягнення заборгованості ухвалено під головуванням судді Печерського районного суду м. Києва Матійчук Г.О., яка на даний час є діючим суддею Печерського районного суду м. Києва.

Отже, скарга, яка подана в порядку виконання судового рішення, розглядається судом, який розглядав справу.

Відповідно до пункту 4 частини першої ст. 36 ЦПК України, суддя не може розглядати справу і підлягає відводу (самовідводу), якщо було порушено порядок визначення судді для розгляду справи.

Відтак, на підставі п. 4 ч. 1 ст. 36 ЦПК України, вважаю за необхідне заявити самовідвід від розгляду скарги.

На підставі викладеного, керуючись ст. ст. 1-19, 33, 36, 353 Цивільного процесуального кодексу України, суддя, -

УХВАЛИВ:

Заявити самовідвід від розгляду скарги ОСОБА_1 на дії Приватного виконавця виконавчого округу м. Києва Лановенко Людмили Олегівни у виконавчому провадженні, відкритому на підставі виконавчого листа, виданого Печерським районним судом м. Києва у цивільній справі № 2-52/11 за позовом Публічного акціонерного товариства «Дочірній банк Сбербанку Росії» до ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , ОСОБА_4 , ОСОБА_5 , ОСОБА_1 , ОСОБА_6 , ОСОБА_7 , ОСОБА_8 за участю третьої особи: Товариства з обмеженою відповідальністю «АКТИВ 7», про стягнення заборгованості.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Повний текст судового рішення складений та підписаний суддею 18.05.2022 року.

Суддя І.В. Григоренко

СудПечерський районний суд міста Києва
Дата ухвалення рішення17.05.2022
Оприлюднено23.06.2022
Номер документу104520394
СудочинствоЦивільне
КатегоріяІнші скарги та заяви в процесі виконання судових рішень та рішень інших органів (посадових осіб)

Судовий реєстр по справі —2-52/11

Рішення від 08.04.2011

Цивільне

Новосанжарський районний суд Полтавської області

Киричок С. А.

Ухвала від 29.09.2011

Цивільне

Бориспільський міськрайонний суд Київської області

Борець Є. О.

Ухвала від 18.10.2022

Цивільне

Печерський районний суд міста Києва

Бусик О. Л.

Ухвала від 18.10.2022

Цивільне

Печерський районний суд міста Києва

Бусик О. Л.

Постанова від 29.06.2022

Цивільне

Львівський апеляційний суд

Приколота Т. І.

Постанова від 29.06.2022

Цивільне

Львівський апеляційний суд

Приколота Т. І.

Ухвала від 08.06.2022

Цивільне

Печерський районний суд міста Києва

Новак Р. В.

Ухвала від 17.05.2022

Цивільне

Печерський районний суд міста Києва

Григоренко І. В.

Ухвала від 22.05.2022

Цивільне

Львівський апеляційний суд

Приколота Т. І.

Ухвала від 02.05.2022

Цивільне

Львівський апеляційний суд

Приколота Т. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні