Ухвала
від 13.07.2022 по справі 916/131/22
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

65119, м. Одеса, просп. Шевченка, 29, тел.: (0482) 307-983, e-mail: inbox@od.arbitr.gov.ua

веб-адреса: http://od.arbitr.gov.ua


ПОСТАНОВА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

про визнання боржника банкрутом

та введення процедури погашення боргів боржника

"13" липня 2022 р.м. Одеса Справа № 916/131/22Господарський суд Одеської області у складі судді Антощук Світлани Іванівни,

при секретарі судового засідання Ловзі І.С.

дослідивши матеріали справи

За заявою боржника: фізичної особи ОСОБА_1 ( АДРЕСА_1 ; РНОКПП НОМЕР_1 )

про неплатоспроможність,

Учасники справи у судове засідання не з`явилися.

ВСТАНОВИВ:

Фізична особа ОСОБА_1 звернулась до Господарського суду Одеської області із заявою вх. ГСОО №147/22 від 20.01.2022р. про відкриття провадження у справі про неплатоспроможність посилаючись на заборгованість перед кредиторами у розмірі 1 472 349, 32 грн. та положення Кодексу України з процедур банкрутства.

Ухвалою Господарського суду Одеської області від 20.04.2022р. було відкрито провадження у справі про неплатоспроможність фізичної особи ОСОБА_1 , введено процедуру реструктуризації боргів боржника, керуючим реструктуризацією боргів боржника призначено арбітражного керуючого Пояркова Володимира Олександровича.

20.04.2022р. господарським судом в автоматизованій системі "Діловодство спеціалізованого суду" в електронній формі було сформовано оголошення про відкриття провадження у справі №916/131/22 про неплатоспроможність фізичної особи ОСОБА_1 .

20.04.2022р. на офіційному сайті Вищого господарського суду України опубліковано повідомлення про неплатоспроможність фізичної особи ОСОБА_1 (публікація №68623 від 20.04.2022р.).

Відповідно до ч. 1 ст. 122 Кодексу України з процедур банкрутства, подання кредиторами грошових вимог до боржника та їх розгляд керуючим реструктуризацією здійснюється в порядку, визначеному цим Кодексом для юридичних осіб.

Частиною 1 ст. 45 Кодексу України з процедур банкрутства передбачено, що конкурсні кредитори за вимогами, що виникли до дня відкриття провадження у справі про банкрутство, зобов`язані подати до господарського суду письмові заяви з вимогами до боржника, а також документи, що їх підтверджують, протягом 30 днів з дня офіційного оприлюднення оголошення про відкриття провадження у справі про банкрутство.

Відлік строку на заявлення грошових вимог кредиторів до боржника починається з дня офіційного оприлюднення оголошення про відкриття провадження у справі про банкрутство.

У строк, встановлений ч. 1 ст. 45 Кодексу України з процедур банкрутства до господарського суду надійшла заява фізичної особи ОСОБА_2 з грошовими вимогами до фізичної особи ОСОБА_1 у сумі 877 620, 00 грн.

10.06.2022р. до господарського суду надійшов звіт керуючого реструктуризацією боргів Боржника арбітражного керуючого Пояркова В.О. про результати перевірки декларацій про майновий стан боржника, з якого вбачається, що відомостей щодо неповноти та/або недостовірності інформації про майно, доходи та витрати боржника та членів сім`ї Боржника керуючим реструктуризацією не встановлено.

У проміжному звіті №01-20/2299 ВІД 31.05.2022р. керуючим реструктуризацією боргів Боржника арбітражним керуючим Поярковим В.О. зазначено про проведення інвентаризації майна фізичної особи ОСОБА_1 . За результатами проведеної інвентаризації майна, іншого майна, крім Ѕ квартири за адресою: АДРЕСА_1 не виявлено.

Ухвалою попереднього засідання Господарського суду Одеської області від 22.06.2022р. визнано конкурсні грошові вимоги фізичної особи ОСОБА_2 до фізичної особи ОСОБА_1 у сумі 877 620, 00 грн.; визначено розмір та перелік визнаних господарським судом вимог конкурсних кредиторів для внесення керуючим реструктуризацією до реєстру вимог кредиторів; зобов`язано керуючого реструктуризацією провести збори кредиторів, які мають відбутися не пізніше 14 днів з дня постановлення даної ухвали; зобов`язано керуючого реструктуризацією надати суду відомості щодо проведення зборів кредиторів фізичної особи ОСОБА_1 та прийнятого ними рішення, визначеного ч. 8 ст. 123 Кодексу України з процедур банкрутства; судове засідання призначено на "13" липня 2022р. о 13:45 год.

Частиною 1 ст. 123 Кодексу України з процедур банкрутства встановлено, що протягом трьох робочих днів після постановлення ухвали за результатами попереднього засідання господарського суду арбітражний керуючий згідно з цією ухвалою письмово повідомляє кредиторів про місце і час проведення зборів кредиторів та організовує їх проведення.

Згідно ч. 2 ст. 123 Кодексу України з процедур банкрутства основними завданнями зборів кредиторів у процедурі реструктуризації боргів боржника є:

1) розгляд звіту керуючого реструктуризацією про результати перевірки декларації про майновий стан боржника;

2) розгляд проекту плану реструктуризації боргів боржника;

3) прийняття рішення про схвалення плану реструктуризації боргів боржника або про звернення з клопотанням до господарського суду про перехід до процедури погашення боргів боржника або про закриття провадження у справі про неплатоспроможність.

Частиною 8 ст. 123 Кодексу України з процедур банкрутства встановлено, що до компетенції зборів кредиторів належить прийняття рішення про:

1) схвалення плану реструктуризації боргів боржника;

2) відмову у схваленні плану реструктуризації боргів та звернення до господарського суду з клопотанням про визнання боржника банкрутом та введення процедури погашення боргів боржника або з клопотанням про закриття провадження у справі про неплатоспроможність;

3) звернення у випадках, передбачених цим Кодексом, до господарського суду з клопотанням про призначення керуючого реструктуризацією або керуючого реалізацією;

4) звернення до господарського суду з клопотанням про закриття процедури реструктуризації боргів у зв`язку з невиконанням або неможливістю виконання плану реструктуризації боргів та введення процедури погашення боргів боржника;

5) звернення до господарського суду з клопотанням про припинення повноважень арбітражного керуючого;

6) інші питання, передбачені законодавством.

08.07.2022р. до господарського суду від керуючого реструктуризацією боргів Боржника арбітражного керуючого Пояркова В.О. надійшло клопотання про долучення до матеріалів справи відомостей щодо проведення зборів кредиторів фізичної особи ОСОБА_1 .

Із вказаного клопотання вбачається, що 23.06.2022р. керуючим реструктуризацією боргів направлено кредитору та боржнику повідомлення про місце та час проведення зборів кредиторів фізичної особи ОСОБА_1 , відповідно до якого проведення зборів кредиторів відбудеться 30.06.2022р. о 14:00 год., за адресою реєстрації боржника: АДРЕСА_2 .

З протоколу зборів кредиторів фізичної особи ОСОБА_1 від 30.06.2022р. вбачається, що кредитором затверджено звіт керуючого реструктуризацією боргів фізичної особи ОСОБА_1 та визнано його роботу задовільною. Також, кредитором затвердженого звіт арбітражного керуючого про нарахування та виплату основної грошової винагороди у розмірі 37 215, 00 грн.

04.07.2022р. керуючим реструктуризацією боргів Боржника арбітражним керуючим Поярковим В.О. направлено кредитору та боржнику повідомлення про місце та час проведення зборів кредиторів фізичної особи ОСОБА_1 , відповідно до якого проведення зборів кредиторів відбудеться 07.07.2022р. о 14:00 год., за адресою реєстрації боржника: АДРЕСА_2 .

З протоколу №2 зборів кредиторів фізичної особи ОСОБА_1 від 07.07.2022р. вбачається, кредитором ухвалено рішення про звернення до Господарського суду Одеської області із клопотанням про перехід до процедури погашення боргів боржника; керуючим реалізацією майна боржника кредитор вважає за доцільне призначити арбітражного керуючого Пояркова В.О.

08.07.2022р. до господарського суду надійшло клопотання ОСОБА_2 про визнання ОСОБА_1 банкрутом та відкриття відносно неї процедури погашення боргів; кредитор також просить суд призначити керуючим реалізацією майна банкрута арбітражного керуючого Пояркова Володимира Олександровича. До клопотання надано копію протоколу №2 зборів кредиторів фізичної особи ОСОБА_1 від 07.07.2022р.

Господарським судом встановлено, що рішення кредитора фізичної особи ОСОБА_1 про звернення до господарського суду із клопотанням визнання боржника банкрутом та введення процедури погашення боргів боржника та клопотанням про призначення керуючим реалізацією майна боржника арбітражного керуючого Пояркова В.О., оформлені протоколом №2 зборів кредиторів фізичної особи ОСОБА_1 від 07.07.2022р., ухвалені у межах компетенції зборів кредиторів.

При розгляді клопотання гр. ОСОБА_2 про визнання фізичної особи ОСОБА_1 банкрутом та відкриття відносно неї процедури погашення боргів суд враховує, що у процедурі реструктуризації боргів боржника не встановлено наявності підстав для закриття провадження у справі про неплатоспроможність, які визначені ч. 7 ст. 123 Кодексу України з процедур банкрутства, питання щодо схвалення плану реструктуризації боргів боржника на збори кредиторів не виносилось та не вирішувалось Кредитором.

Частиною 1 ст. 130 Кодексу України з процедур банкрутства встановлено, що господарський суд ухвалює постанову про визнання боржника банкрутом і введення процедури погашення боргів боржника у разі, якщо протягом 120 днів з дня відкриття провадження у справі про неплатоспроможність зборами кредиторів не прийнято рішення про схвалення плану реструктуризації боргів боржника або прийнято рішення про перехід до процедури погашення боргів боржника.

Враховуючи викладені обставини господарським судом встановлено наявність підстав для визнання ОСОБА_1 банкрутом та відкриття відносно неї процедури погашення боргів.

Абзацом 2 ч. 1 ст. 130Кодексу України з процедур банкрутства встановлено, що постановою про визнання боржника банкрутом і введення процедури погашення боргів боржника господарський суд також призначає керуючого реалізацією майна в порядку, визначеному цим Кодексом.

Згідно абз. 2 ч. 1 ст. 28 Кодексу України з процедур банкрутства керуючий реалізацією призначається господарським судом за клопотанням комітету кредиторів.

Відповідно до абз. 2 ч. 1 ст. 10 Кодексу України з процедур банкрутства одна й та сама особа може здійснювати повноваження арбітражного керуючого на всіх стадіях провадження у справі про банкрутство відповідно до вимог цього Кодексу.

Частиною 3 ст. 28 Кодексу України з процедур банкрутства передбачено, що розпорядником майна, керуючим реструктуризацією, керуючим санацією, ліквідатором, керуючим реалізацією не можуть бути призначені арбітражні керуючі: 1) які є заінтересованими особами у цій справі; 2) які здійснювали раніше управління цим боржником - юридичною особою, крім випадків, коли з дня відсторонення від управління зазначеним боржником минуло не менше трьох років; 3) яким відмовлено в допуску до державної таємниці, якщо такий допуск є необхідним для виконання обов`язків, визначених цим Кодексом; 4) які мають конфлікт інтересів; 5) які здійснювали раніше повноваження приватного виконавця щодо примусового виконання судових рішень або рішень інших органів (посадових осіб), у яких боржник був стороною виконавчого провадження; 6) які є близькими особами боржника - фізичної особи. До призначення арбітражним керуючим особа повинна подати до господарського суду заяву, в якій зазначається, що вона не належить до осіб, зазначених у цій частині.

Згідно рішення зборів кредиторів фізичної особи ОСОБА_1 , оформленого протоколом №2 від 07.07.2022р., вирішено клопотати перед Господарським судом Одеської області про призначення керуючим реалізацією майна боржника арбітражного керуючого Пояркова В.О.

Суд встановив, що рішення про таку рекомендацію прийнято зборами у межах повноважень, визначених п. 3 ч. 8 ст. 123 Кодексу України з процедур банкрутства.

Арбітражним керуючим Поярковим В.О. надано заяву від 07.07.2022р. (вх. №ГСОО 3-221/22 від 08.07.2022р.), в якій зазначено про згоду на призначення керуючим реалізацією боргів боржника у справі про неплатоспроможність фізичної особи ОСОБА_1 . Суд враховує, що арбітражний керуючий інформує суд про відсутність судимості за вчинення корисливих злочинів та заборони суду займатися діяльністю арбітражного керуючого, не є заінтересованою особою стосовно боржника та кредиторів, не має заборони виконувати повноваження керуючого реструктуризацією відповідно до положень Кодексу України з процедур банкрутства, не відноситься до жодної з категорій осіб, зазначених у ч. 3 ст. 28 Кодексу України з процедур банкрутства. Крім того арбітражний керуючий зазначив, що має достатній досвід, час, організаційно-технічні можливості для виконувати повноваження керуючого реалізацією боргів боржника. Професійна діяльність арбітражного керуючого застрахована у відповідності до чинного законодавства.

Розглянувши клопотання зборів кредиторів, заяву арбітражного керуючого, перевіривши відповідність кандидатури вимогам ч. 3 ст. 28 Кодексу України з процедур банкрутства, оцінивши здатність арбітражного керуючого належним чином виконувати передбачені Кодексом обов`язки керуючого реалізацією боргів боржника з урахуванням результатів його роботи як керуючого реструктуризацією боргів боржника, суд дійшов висновку про відповідність рішення зборів кредиторів та кандидатури арбітражного керуючого вимогам Кодексу України з процедур банкрутства.

Частиною 1 ст. 30 Кодексу України з процедур банкрутства передбачено, що арбітражний керуючий виконує повноваження за грошову винагороду. Грошова винагорода арбітражного керуючого складається з основної та додаткової грошових винагород.

Відповідно до ч. 2 ст. 30 Кодексу України з процедур банкрутства розмір основної грошової винагороди арбітражного керуючого за виконання ним повноважень керуючого реалізацією становить три розміри прожиткового мінімуму для працездатних осіб за кожний місяць виконання арбітражним керуючим повноважень. Право вимоги основної грошової винагороди виникає в арбітражного керуючого в останній день кожного календарного місяця виконання ним повноважень. Сплата основної винагороди арбітражного керуючого за виконання ним повноважень розпорядника майна, ліквідатора, керуючого санацією, керуючого реструктуризацією, керуючого реалізацією здійснюється за рахунок коштів, авансованих заявником (кредитором або боржником) на депозитний рахунок господарського суду, який розглядає справу, до моменту подання заяви про відкриття провадження у справі.

Враховуючи викладене, суд призначає арбітражного керуючого Пояркова В.О. керуючим реалізацією боргів фізичної особи ОСОБА_1 та встановлює грошову винагороду керуючому реалізацією боргів Боржника арбітражному керуючому Пояркову В.О. у розмірі трьох розмірів прожиткового мінімуму для працездатних осіб за кожний місяць виконання арбітражним керуючим повноважень.

Абзоцом 3 ст. 130 Кодексу України з процедур банкрутства встановлено, що повідомлення про визнання боржника банкрутом і введення процедури погашення боргів боржника офіційно оприлюднюється на офіційному веб-порталі судової влади України протягом трьох днів з дня прийняття відповідної постанови суду.

Враховуючи викладене, господарський суд оприлюднює на офіційному веб-порталі судової влади України повідомлення про визнання фізичної особи ОСОБА_1 банкрутом і введення процедури погашення боргів, текст якого додається.

Розгляд заяви клопотання арбітражного керуючого Пояркова В.О. про виплату основної грошової винагороди за виконання повноважень керуючого реструктуризацією боргів у справі №916/131/22 про неплатоспроможність фізичної особи ОСОБА_1 .

06.07.2022р. до господарського суду надійшло клопотання арбітражного керуючого Пояркова В.О. про затвердження звіту про нарахування та виплату грошової винагороди за виконання повноважень керуючого реструктуризацією боргів у справі №916/131/22 про неплатоспроможність фізичної особи ОСОБА_1 у сумі 37 215 грн. та здійснення оплати основної винагороди за рахунок коштів авансованих фізичної особи ОСОБА_1 на депозитний рахунок суду.

Згідно довідки фінансово-економічного відділу Господарського суду Одеської області № 08-39/86/2022 від 09.02.2022р. авансування винагороди арбітражному керуючому у розмірі 37 215 грн. від ОСОБА_1 , по квитанції № 293984022 від "30" грудня 2021 р. було зараховано на рахунок № UA928201720355209002000005416, відкритий в УДКСУ у м. Одесі Одеській області.

Відповідно до ч. 1 ст. 30 Кодексу України з процедур банкрутства арбітражний керуючий виконує повноваження за грошову винагороду. Грошова винагорода арбітражного керуючого складається з основної та додаткової грошових винагород.

Відповідно до абз. 6 ч. 2 ст. 30 Кодексу України з процедур банкрутства сплата основної винагороди арбітражного керуючого за виконання ним повноважень розпорядника майна, ліквідатора, керуючого санацією, керуючого реструктуризацією, керуючого реалізацією здійснюється за рахунок коштів, авансованих заявником (кредитором або боржником) на депозитний рахунок господарського суду, який розглядає справу, до моменту подання заяви про відкриття провадження у справі.

Частиною 6 ст. 30 Кодексу України з процедур банкрутства встановлено, що звіт арбітражного керуючого про нарахування і виплату грошової винагороди, здійснення та відшкодування витрат має бути схвалений зборами кредиторів (у процедурі банкрутства фізичної особи) чи комітетом кредиторів (у процедурі банкрутства юридичної особи), а в частині витрат, що стосуються заставного майна, - забезпеченим кредитором. Звіт про нарахування та виплату грошової винагороди, здійснення та відшкодування витрат за підсумками процедур розпорядження майном, санації, ліквідації, реструктуризації заборгованості, погашення боргів подається арбітражним керуючим до господарського суду за п`ять днів до закінчення відповідної процедури, розглядається судом та затверджується ухвалою, що може бути оскаржена у встановленому порядку.

З протоколу зборів кредиторів фізичної особи ОСОБА_1 від 30.06.2022р. вбачається, що кредитором прийнято рішення про затвердження грошової винагороди керуючого реструктуризацією боргів боржника арбітражного керуючого Пояркова В.О. у розмірі 37 215, 00 грн.

Враховуючи відповідність заявленого арбітражним керуючим Поярковим В.О. клопотання вимогам ч. 6 ст. 30 Кодексу України з процедур банкрутства, господарський суд постановляє затвердити звіт про нарахування та виплату грошової винагороди арбітражного керуючого та здійснити сплату основної винагороди у сумі 37 215, 00 грн. за виконання повноважень керуючого реструктуризацією боргів боржника у справі №916/131/22 про неплатоспроможність фізичної особи ОСОБА_1 із депозитного рахунку Господарського суду Одеської області за рахунок коштів, авансованих фізичною особою ОСОБА_1 , по квитанції № 293984022 від "30" грудня 2021р.

Керуючись ст. ст. 2, 28, п. 11 ст. 126, ч. 3 ст. 129, 130, 131 Кодексу України з процедур банкрутства, ст. 220, ст.ст. 232-233, ст.ст. 240-241 Господарського процесуального кодексу України, суд -

ПОСТАНОВИВ:

1. Визнати банкрутом фізичну особу ОСОБА_1 ( АДРЕСА_1 ; РНОКПП НОМЕР_1 ).

2. Припинити процедуру реструктуризації боргів фізичної особи ОСОБА_1 ( АДРЕСА_1 ; РНОКПП НОМЕР_1 ).

3. Припинити повноваження керуючого реструктуризацією боржника фізичної особи ОСОБА_1 ( АДРЕСА_1 ; РНОКПП НОМЕР_1 ) арбітражного керуючого Пояркова Володимира Олександровича (свідоцтво про право на здійснення діяльності арбітражного керуючого (розпорядника майна, керуючого санацією, ліквідатора) №996 від 21.05.2013р.).

4. Ввести відносно фізичної особи ОСОБА_1 ( АДРЕСА_1 ; РНОКПП НОМЕР_1 ) процедуру погашення боргів.

5. Керуючим реалізацією майна фізичної особи ОСОБА_1 ( АДРЕСА_1 ; РНОКПП НОМЕР_1 ) призначити арбітражного керуючого Пояркова Володимира Олександровича (свідоцтво про право на здійснення діяльності арбітражного керуючого (розпорядника майна, керуючого санацією, ліквідатора) №996 від 21.05.2013р.).

6. Встановити грошову винагороду керуючому реалізацією майна фізичної особи ОСОБА_1 ( АДРЕСА_1 ; РНОКПП НОМЕР_1 ) арбітражному керуючому Пояркову Володимиру Олександровичу (свідоцтво про право на здійснення діяльності арбітражного керуючого (розпорядника майна, керуючого санацією, ліквідатора) №996 від 21.05.2013р.) у розмірі трьох розмірів прожиткового мінімуму для працездатних осіб за кожний місяць виконання арбітражним керуючим повноважень.

7. Оприлюднити на офіційному веб-порталі судової влади України повідомлення про визнання фізичної особи ОСОБА_1 ( АДРЕСА_1 ; РНОКПП НОМЕР_1 ) банкрутом та введення процедури погашення боргів боржника, текст якого додається.

8. Не пізніше 30 днів з дня введення процедури погашення боргів боржника, а саме до 12.08.2022р. керуючому реалізацією майна спільно з боржником провести інвентаризацію майна боржника та визначати його вартість.

9. З моменту визнання боржника банкрутом розпорядження усіма правами щодо майна, включеного до складу ліквідаційної маси, здійснює керуючий реалізацією від імені боржника.

10. З моменту визнання боржника банкрутом і до винесення судового рішення про закриття процедури банкрутства реєстрація переходу права власності від/до боржника та обтяжень майна боржника, включаючи нерухоме майно і цінні папери, що існують в бездокументарній формі, відбувається виключно на підставі заяви керуючого реалізацією.

11. До складу ліквідаційної маси не включається житло, яке є єдиним місцем проживання сім`ї боржника (квартира загальною площею не більше 60 квадратних метрів або житловою площею не більше 13,65 квадратного метра на кожного члена сім`ї боржника чи житловий будинок загальною площею не більше 120 квадратних метрів) та не є предметом забезпечення, а також інше майно боржника, на яке згідно із законодавством не може бути звернено стягнення.

12. До складу ліквідаційної маси не включаються кошти, що перебувають на рахунках боржника у пенсійних фондах та фондах соціального страхування.

13. Продаж майна банкрута здійснюється відповідно до умов та в порядку, визначених цим Кодексом для юридичних осіб.

14. Призначити судове засідання на 15.08.2022р. о 15 год. 40 хв.

Засідання суду відбудеться у приміщенні Господарського суду Одеської області у залі судового засідання № 9, четвертий поверх (тел. 0482 307 997).

Постанова набрала законної сили 13 липня 2022р. та може бути оскаржена у порядку, встановленому ст. 9 Кодексу України з процедур банкрутства та ст.ст. 254, 255 Господарського процесуального кодексу України.

Повний текст постанови складено 25 липня 2022 р.

Копію постанови надіслати: фізичній особі ОСОБА_1 ( ІНФОРМАЦІЯ_1 ); арбітражному керуючому Пояркову В.О. (ІНФОРМАЦІЯ_2 ); ОСОБА_2 (ІНФОРМАЦІЯ_3 ); Відділу банкрутства Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Одеса) (bankrut@od.minjust.gov.ua); Управлінню виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Одеській області (od@fssu.gov.ua); Головному управлінню Пенсійного фонду України в Одеській області (upr@od.pfu.gov.ua); Іллічівському міському суду Одеської області (inbox@il.od.court.gov.ua); Чорноморському відділу державної виконавчої служби в Одеському районі Одеської області Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Одеса) (info@il.od.dvs.gov.ua); Приватному виконавцю виконавчого округу Одеської області Шуляченко М.Б. (ІНФОРМАЦІЯ_4 ).

Суддя С.І. Антощук

Дата ухвалення рішення13.07.2022
Оприлюднено28.07.2022
Номер документу105435341
СудочинствоГосподарське
КатегоріяСправи позовного провадження Справи про банкрутство, з них: неплатоспроможність фізичної особи

Судовий реєстр по справі —916/131/22

Ухвала від 30.11.2022

Господарське

Господарський суд Одеської області

Антощук С.І.

Ухвала від 29.11.2022

Господарське

Господарський суд Одеської області

Антощук С.І.

Ухвала від 14.08.2022

Господарське

Господарський суд Одеської області

Антощук С.І.

Ухвала від 14.08.2022

Господарське

Господарський суд Одеської області

Антощук С.І.

Ухвала від 28.07.2022

Господарське

Господарський суд Одеської області

Антощук С.І.

Ухвала від 13.07.2022

Господарське

Господарський суд Одеської області

Антощук С.І.

Ухвала від 21.06.2022

Господарське

Господарський суд Одеської області

Антощук С.І.

Ухвала від 06.06.2022

Господарське

Господарський суд Одеської області

Антощук С.І.

Ухвала від 22.05.2022

Господарське

Господарський суд Одеської області

Антощук С.І.

Ухвала від 19.04.2022

Господарське

Господарський суд Одеської області

Антощук С.І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні