Ухвала
від 01.08.2022 по справі 127/9260/22
ВІННИЦЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 127/9260/22

Провадження 2/127/1139/22

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

(вступна та резолютивна частини)

01 серпня 2022 року м. Вінниця

Вінницький міський суд Вінницької області в складі:

головуючого судді Борисюк І.Е.,

за участю: секретаря Кравчук А.К.,

адвоката позивачів Лабика Р.Р.,

адвокатів відповідача ТОВ «Райдо 7» - Бевз О.І. та Помазанова М.О.,

розглянувши у відкритому підготовчому засіданні клопотання адвоката відповідача про залучення до участі у справі третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору, про визнання явки позивачів в судове засідання обов`язковою та про витребування доказів, -

ПОСТАНОВИВ:

Клопотання адвокатавідповідача Бевз ОксаниІванівни прозалучення ОСОБА_1 до участі у справі в якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні відповідача задовольнити.

Залучити до участі у справі в якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні відповідача - ОСОБА_1 (місце проживання: АДРЕСА_1 ).

Позивачі не пізніше двох днів з дня отримання даної ухвали повинні направити третій особі копії позовної заяви з доданими до неї документами, а докази такого направлення надати суду до наступного засідання.

Відповідач повинен направити третій особі не пізніше двох днів з дня отримання даної ухвали копію відзиву із доданими до нього документами, а докази такого направлення надати суду до наступного засідання.

Запропонувати третій особі протягом 5 (п`яти) днів з дня отримання позову та/або відзиву на позов і доданих до них доказів надати суду письмові пояснення на позов та/або відзив, виклавши свої аргументи і міркування на підтримку або заперечення проти позову, і всі докази (крім речових), а також документи, що підтверджують надсилання (надання) пояснення щодо позову та/або відзиву і доданих до нього доказів іншим учасникам справи, крім випадку, якщо такі докази є у відповідного учасника справи або обсяг доказів є надмірним, або вони подані до суду в електронній формі, або є публічно доступними.

Роз`яснити третій особі:

- пояснення щодо позову та/або відзиву повинні відповідати вимогам ч. 3 ч. 6 ст. 178 ЦПК України.

Запропонувати учасникам справи (крім третьої особи) надати суду відповідь на пояснення третьої особи до закінчення підготовчого провадження.

Запропонувати позивачам протягом5(п`яти)днів здня отриманняданої ухвалинадати суду:відповідь навідзив, виклавши в ньому свої пояснення, міркування і аргументи щодо наведених відповідачем у відзиві заперечень і мотиви їх визнання або відхилення; докази, що підтверджують обставини, на яких ґрунтується відповідь на відзив, якщо такі докази не надані позивачем або відповідачем; документи, що підтверджують надіслання (надання) відповіді на відзив і доданих до неї доказів іншим учасникам справи; надати іншим учасникам справи: копію відповіді на відзив та доданих до неї документів, яка повинна бути надіслана (надана) одночасно з надісланням (наданням) відповіді на відзив до суду.

Запропонувати відповідачу протягом 5 (п`яти) днів з дня отримання відповіді на відзив надати суду: заперечення на відповідь, виклавши в них свої пояснення, міркування і аргументи щодо наведених позивачем у відповіді на відзив пояснень, міркувань і аргументів і мотиви їх визнання або відхилення; докази, що підтверджують обставини, на яких ґрунтується заперечення на відповідь, якщо такі докази не надані позивачем або відповідачем; документи, що підтверджують надіслання (надання) заперечення на відповідь і доданих до нього доказів іншим учасникам справи; надати іншим учасникам справи: копію заперечення на відповідь та доданих до нього документів, яке повинно бути надіслане (надане) одночасно з надісланням (наданням) заперечення на відповідь до суду.

Роз`яснити позивачам та відповідачу:

- відповідь на відзив/заперечення на відповідь повинні відповідати вимогам ч. 3 ч. 5 ст. 178 ЦПК України;

- докази по справі повинні бути подані разом з поданням відповіді на відзив, заперечення на відповідь; якщо доказ не може бути поданий у встановлений законом строк з об`єктивних причин, учасник справи повинен про це письмово повідомити суд та зазначити: доказ, який не може бути подано; причини, з яких доказ не може бути подано у зазначений строк; докази, які підтверджують, що особа здійснила всі залежні від неї дії, спрямовані на отримання вказаного доказу.

Попередити учасників справи, що письмові докази подаються у спосіб та в порядку, визначеному ст.ст. 83, 95 ЦПК України.

У задоволенні клопотання адвоката відповідача ОСОБА_2 про визнання явки позивачів в судове засідання обов`язковою відмовити.

Клопотання адвоката відповідача Бевз Оксани Іванівни про витребування доказів задовольнити.

Витребувати:

1) з Відділу поліції № 1 Вінницького районного управління ГУНП у Вінницькій області (місцезнаходження:21001,м.Вінниця,вул.О.Довженка,73;e-mail: 35@vn.npu.gov.ua) наступну інформацію за період з 01.01.2017 по 25.05.2019:

- чи здійснювались виклики поліції ОСОБА_3 за адресою: АДРЕСА_2 , з приводу вчинення протиправних дій (конфліктів) з боку громадянина ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , щодо ОСОБА_3 ?

- чи зверталась ОСОБА_3 , яка мешкає за адресою: АДРЕСА_2 , із заявами до поліції, дільничного інспектора з приводу вчинення протиправних дій, в тому числі домашнього насилля, хуліганства, конфліктів тощо з боку громадянина ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , щодо ОСОБА_3 та ОСОБА_5 ?

- чи звертався ОСОБА_4 із заявами з приводу вчинення відносно нього протиправних дій, домашнього насилля, конфліктів, побутових сварок тощо громадянкою ОСОБА_3 , ІНФОРМАЦІЯ_2 ?

- які дії вчинено за результатами вищевказаних викликів, поданих заяв?

- чи вживались будь-які заходи до ОСОБА_4 , ОСОБА_3 за результатами викликів та звернень до поліції?

2) з Відділу державноїреєстрації актівцивільного стануу містіВінниці Центрально-Західногоміжрегіонального управлінняМіністерства юстиції (м.Хмельницький)(місцезнаходження:21009,м.Вінниця,вул.Замостянська,26;e-mail: vcs@vnm.vn.drsu.gov.ua) наступну інформацію:

- чи вносились до Державного реєстру актів цивільного стану громадян відомості (складення відповідного актового запису цивільного стану) про розірвання шлюбу, укладеного між ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , та ОСОБА_3 , ІНФОРМАЦІЯ_2 ?

В разі наявності витребуваної судом інформації, надати суду належним чином засвідчені копії відповідних документів.

Витребувані докази направити безпосередньо на адресу суду (вул. Грушевського, 17, м. Вінниця, 21050, судді Борисюк І. Е.) до 20 серпня 2022 року.

Особи, які не мають можливості подати доказ, який витребовує суд, або не мають можливості подати такий доказ у встановлені строки, зобов`язані повідомити про це суд із зазначенням причин протягом п`яти днів з дня вручення ухвали. У разі неповідомлення суду про неможливість подати докази, витребувані судом, а також за неподання таких доказів з причин, визнаних судом неповажними, суд застосовує до відповідної особи заходи процесуального примусу, передбачені ЦПК України.

Відкласти підготовче засідання, продовження якого призначити на 25серпня 2022року о10год.00хв. в приміщенні Вінницького міського суду Вінницької області за адресою: 21050, м. Вінниця, вул. Грушевського, 17 (зал судових засідань № 17).

Надіслати учасникамсправи копіюданої ухвалирекомендованим листомз повідомленнямпро врученняпоштового відправленнята/або електронну адресу.

Учасники справи можуть отримати інформацію по справі, що розглядається, у мережі Інтернет на офіційному веб-порталі судової влади України за веб-адресою: http://court.gov.ua/fair/

Суд попереджає учасників судового процесу про неприпустимість зловживання процесуальними правами.

Ухвала суду оскарженню не підлягає.

Суддя:

Дата ухвалення рішення01.08.2022
Оприлюднено02.08.2022
Номер документу105504158
СудочинствоЦивільне
Сутьвитребування доказів

Судовий реєстр по справі —127/9260/22

Рішення від 13.12.2022

Цивільне

Вінницький міський суд Вінницької області

Борисюк І. Е.

Ухвала від 13.12.2022

Цивільне

Вінницький міський суд Вінницької області

Борисюк І. Е.

Рішення від 29.11.2022

Цивільне

Вінницький міський суд Вінницької області

Борисюк І. Е.

Рішення від 29.11.2022

Цивільне

Вінницький міський суд Вінницької області

Борисюк І. Е.

Ухвала від 14.10.2022

Цивільне

Вінницький міський суд Вінницької області

Борисюк І. Е.

Ухвала від 24.08.2022

Цивільне

Вінницький міський суд Вінницької області

Борисюк І. Е.

Ухвала від 24.08.2022

Цивільне

Вінницький міський суд Вінницької області

Борисюк І. Е.

Ухвала від 31.07.2022

Цивільне

Вінницький міський суд Вінницької області

Борисюк І. Е.

Ухвала від 01.08.2022

Цивільне

Вінницький міський суд Вінницької області

Борисюк І. Е.

Ухвала від 18.07.2022

Цивільне

Вінницький міський суд Вінницької області

Борисюк І. Е.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні