Ухвала
від 13.09.2022 по справі 188/615/22
ПЕТРОПАВЛІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 188/615/22

Провадження № 2/188/400/2022

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

14 вересня 2022 року Суддя Петропавлівського районного суду Дніпропетровської області Ніколаєва І.К., ознайомившись із клопотанням представника позивача Погрібняк Олексія Михайловича, про проведення судового засідання по справі за позовом ОСОБА_1 (далі-Позивач) звернувся до Комунального закладу « Миколаївська мистецька школа» Миколаївської сільської ради Петропавлівського району Дніпропетровської області ( Відповідач-1), Виконавчий комітет Миколаївської сільської ради Синельниківського району Дніпропетровської області ( Відповідач-2), про визнання неправомірним та скасування розпорядження, поновлення на роботі, стягнення середньої заробітної плати за час вимушеного прогулу, відшкодування моральної шкоди , в засідання в режимі відео конференції ,-

В С Т А Н О В И В :

В провадженні судді Петропавлівського районного суду Дніпропетровської області Ніколаєвої І.К. перебуває цивільна справа за позовом ОСОБА_1 (далі-Позивач) звернувся до Комунального закладу « Миколаївська мистецька школа» Миколаївської сільської ради Петропавлівського району Дніпропетровської області ( Відповідач-1), Виконавчий комітет Миколаївської сільської ради Синельниківського району Дніпропетровської області ( Відповідач-2), про визнання неправомірним та скасування розпорядження, поновлення на роботі, стягнення середньої заробітної плати за час вимушеного прогулу, відшкодування моральної шкоди.

На адресу суду надійшло клопотання від представника позивача де зазначено, що він прохає призначити проведення судового засідання в режимі відео конференції.

В обґрунтування клопотання представник позивача зазначає, що 24 лютого 2022 року відбулося вторгнення російських війскових на територію України, як наслідок Президентом України було підписано Указ № 64/2022 « Про проведення воєнного стану в Україні» який наразі продовжено, а також Уряд продовжив загальнодержавний карантин до 31.12.2022.

Зважаючи на те, що наразі існує реальна загроза життю і здоров`ю учасників справи, виникла необхідність звернутися з клопотанням про проведення судового засідання у режимі відео-конференції для представника позивача. Крім того, витрати адвоката на транспортні послуги переїзду до смт. Петропавлівка, що здійснює адвокатську діяльність в м. Дніпрі наразі будуть дуже суттєві,а сам переїзд ризикованим.

Згідно ст.212 ЦПК України суд за власною ініціативою або за клопотанням сторони чи іншого учасника цивільного процесу може постановити ухвалу про їх участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції.

Ознайомившись із клопотаннями, суд прийшов до висновку, що клопотання підлягають задоволенню.

Таким чином, для забезпечення права сторони можуть брати участь у судовому засіданні та враховуючи наявність технічної можливості проведення судового засідання в режимі відеоконференції, суд вважає за можливе проводити розгляд справи в режимі відеоконференції з Центральним апеляційним господарським судом (49000, м.Дніпро, пр.Дмитра Яворницького,65)

Керуючись ст.212 ЦПК України, суд,-

У Х В А Л И В :

Клопотання представника позивача ОСОБА_2 про його участь у судовому засіданні в режимі відеоконференці, ї задовольнити.

Судове засідання призначене на 21 вересня 2022 року о 10 годині 30 хвилин провести в режимі відеоконференції.

Доручити Центральному апеляційному господарському суду ( 49000,м.Дніпро,пр.Дмитра Яворницького,65), за участю представника позивача Погрібняк Олексія Михайловича, проведення в режимі відео конференції судового засідання по цивільній справі за позовом ОСОБА_1 (далі-Позивач) до Комунального закладу « Миколаївська мистецька школа» Миколаївської сільської ради Петропавлівського району Дніпропетровської області ( Відповідач-1), Виконавчий комітет Миколаївської сільської ради Синельниківського району Дніпропетровської області ( Відповідач-2), про визнання неправомірним та скасування розпорядження, поновлення на роботі, стягнення середньої заробітної плати за час вимушеного прогулу, відшкодування моральної шкоди .

Відповідно до ч.8 ст.212ЦПК України копія ухвали про участь особи у судовому засіданні в режимі відеоконференції в приміщенні суду негайно надсилається до суду, який зобов`язаний організувати її виконання, та особі, яка братиме участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції.

З метою забезпечення своєчасного проведення відеоконференції, копію ухвали надіслати до Центрального апеляційного господарського судом ( 49000,м.Дніпро, пр.Дмитра Яворницького,65)

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя І. К. Ніколаєва

СудПетропавлівський районний суд Дніпропетровської області
Дата ухвалення рішення13.09.2022
Оприлюднено16.09.2022
Номер документу106251167
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із трудових правовідносин, з них у зв’язку зі звільненням за вчинення дисциплінарного проступку

Судовий реєстр по справі —188/615/22

Ухвала від 10.10.2023

Цивільне

Петропавлівський районний суд Дніпропетровської області

Місюра К. В.

Ухвала від 10.10.2023

Цивільне

Петропавлівський районний суд Дніпропетровської області

Місюра К. В.

Рішення від 27.10.2022

Цивільне

Петропавлівський районний суд Дніпропетровської області

Ніколаєва І. К.

Рішення від 27.10.2022

Цивільне

Петропавлівський районний суд Дніпропетровської області

Ніколаєва І. К.

Ухвала від 13.09.2022

Цивільне

Петропавлівський районний суд Дніпропетровської області

Ніколаєва І. К.

Ухвала від 01.08.2022

Цивільне

Петропавлівський районний суд Дніпропетровської області

Ніколаєва І. К.

Ухвала від 11.07.2022

Цивільне

Петропавлівський районний суд Дніпропетровської області

Ніколаєва І. К.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні