Ухвала
від 14.09.2022 по справі 936/816/22
ЗАКАРПАТСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД

Справа № 936/816/22

Провадження № 22-ц/4806/1008/22

У Х В А Л А

про відкриття апеляційного провадження

15 вересня 2022 року м. Ужгород

Колегія суддів Судової палати у цивільних справах Закарпатського апеляційного суду в складі:

головуючого Собослой Г.Г.,

суддів: Готра Т.Ю., Кондор Р.Ю.,

вирішуючи питанняпро відкриттяапеляційного провадженняза апеляційною скаргою адвоката Здоренко Владислава Євгеновича який діє в інтересах ОСОБА_1 на ухвалу Воловецького районного суду від 01 вересня 2022 року у справі за позовом адвоката Здоренко Владислава Євгеновича в інтересах ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю «Магія дерева», Товариства з обмеженою відповідальністю «Деревообробна фабрика «Бескид», третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні позивача Товариство з обмеженою відповідальності «Фінансова компанія «МОРГАН КЕПІТАЛ», третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідача Воловецький відділ державної виконавчої служби у Мукачівському районі Закарпатської області Південно-Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Івано-Франківськ) про зняття арешту з нерухомого майна, -

в с т а н о в и л а :

Представник ОСОБА_1 адвокат Здоренко В.Є. подав апеляційну скаргу на ухвалу Воловецького районного суду від 01 вересня 2022 року.

Апеляційна скарга подана у межах строку на апеляційне оскарження, форма та зміст апеляційної скарги відповідає вимогам ст.356 ЦПК України.

Враховуючи положенняст. 368 ЦПК України, апеляційна скарга підлягає розгляду в порядку спрощеного позовного провадження.

Відповідно до ч. 2ст. 369 ЦПК УкраїниАпеляційні скарги на ухвали суду, зазначені впунктах 1,5,6,9,10,14,19,37-40частини першої статті 353 цього Кодексу, розглядаються судом апеляційної інстанції без повідомлення учасників справи.

Оскільки апеляційна скарга подана на ухвалу суду про повернення позовної заяви позивачу, справа підлягає розгляду згідно вищевказаних норм закону, в порядку спрощеного позовного провадження без повідомлення учасників справи.

При цьому, відповідно дост. 360 ЦПК України, учасники справи мають право подати до суду апеляційної інстанції відзив на апеляційну скаргу в письмовій формі протягом строку, встановленого судом апеляційної інстанції в ухвалі про відкриття апеляційного провадження.

Разом з тим, оскільки до Закарпатського апеляційного суду надійшли матеріали апеляційної скарги, з Воловецького районного суду Закарпатської області слід витребувати справу № 936/816/22 за позовом адвоката Здоренко Владислава Євгеновича в інтересах ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю «Магія дерева», Товариства з обмеженою відповідальністю «Деревообробна фабрика «Бескид», третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні позивача Товариство з обмеженою відповідальності «Фінансова компанія «МОРГАН КЕПІТАЛ», третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідача Воловецький відділ державної виконавчої служби у Мукачівському районі Закарпатської області Південно-Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Івано-Франківськ) про зняття арешту з нерухомого майна.

Враховуючи викладене та керуючись статтею359,360,361,368,369 ЦПК України, колегія суддів, -

у х в а л и л а :

Відкрити апеляційнепровадження за апеляційною скаргою адвоката Здоренко Владислава Євгеновича який діє в інтересах ОСОБА_1 на ухвалу Воловецького районного суду від 01 вересня 2022 року.

Розгляд справи проводити в порядку спрощеного позовного провадження без повідомлення учасників справи.

Надіслати копію апеляційної скарги разом з ухвалою про відкриття апеляційного провадження особам, які беруть участь у справі та надати їм строк до 30 вересня 2022 року, протягом якого ними може бути поданий відзив на апеляційну скаргу.

Витребувати з Воловецького районного суду Закарпатської області справу № 936/816/22 за позовом адвоката Здоренко Владислава Євгеновича в інтересах ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю «Магія дерева», Товариства з обмеженою відповідальністю «Деревообробна фабрика «Бескид», третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні позивача Товариство з обмеженою відповідальності «Фінансова компанія «МОРГАН КЕПІТАЛ», третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідача Воловецький відділ державної виконавчої служби у Мукачівському районі Закарпатської області Південно-Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Івано-Франківськ) про зняття арешту з нерухомого майна.

Головуючий

Судді:

Дата ухвалення рішення14.09.2022
Оприлюднено21.09.2022
Номер документу106302050
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Інші справи позовного провадження

Судовий реєстр по справі —936/816/22

Ухвала від 19.07.2023

Цивільне

Воловецький районний суд Закарпатської області

Пелих О. О.

Ухвала від 10.04.2023

Цивільне

Воловецький районний суд Закарпатської області

Пелих О. О.

Постанова від 13.03.2023

Цивільне

Закарпатський апеляційний суд

Собослой Г. Г.

Ухвала від 06.10.2022

Цивільне

Закарпатський апеляційний суд

Собослой Г. Г.

Ухвала від 14.09.2022

Цивільне

Закарпатський апеляційний суд

Собослой Г. Г.

Ухвала від 31.08.2022

Цивільне

Воловецький районний суд Закарпатської області

Пелих О. О.

Ухвала від 24.08.2022

Цивільне

Воловецький районний суд Закарпатської області

Пелих О. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні