Ухвала
від 24.11.2022 по справі 953/5411/22
КИЇВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ХАРКОВА

Справа № 953/5411/22

н/п 1-кс/953/4739/22

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

"24" листопада 2022 р. Київський районний суд м. Харкова у складі:

слідчого судді - ОСОБА_1 ,

при секретарі - ОСОБА_2 ,

за участі:

прокурора - ОСОБА_3 ,

власника майна ОСОБА_4 ,

представника власника

майна інтитуту свинарства і

агропромислового виробництва

НААН України ОСОБА_5 ,

розглянувши в залі судового засідання в приміщенні Київського районного суду м. Харкова клопотання прокурора відділу Харківської обласної прокуратури ОСОБА_3 по кримінальному провадженню № 42021222120000078 від 11.10.2021 про накладення арешту на майно, -

в с т а н о в и в :

22.11.2022 до Київського районного суду м. Харкова надійшло клопотання прокурора відділу Харківської обласної прокуратури ОСОБА_3 про накладення арешту на майно, яке 14.11.2022 було вилучено під час проведеного обшуку в приміщенніДП ДГ«Степне» Інститутсвинарства іАПВ НААНза адресою: АДРЕСА_1 ;в приміщенніВПДСС ІБКі ЦБНААН за адресою: АДРЕСА_2 ; за адресою: АДРЕСА_3 за місцем мешкання ОСОБА_6 ; за адресою: АДРЕСА_4 за місцем мешкання ОСОБА_7 ; за адресою: АДРЕСА_5 в квартири ОСОБА_8 ; за адресою: АДРЕСА_6 за місцем мешкання ОСОБА_9 ; за адресою: АДРЕСА_7 за місцем мешкання ОСОБА_10 ; за адресою: АДРЕСА_8 за місцем мешкання ОСОБА_11 ; за адресою: АДРЕСА_9 за місцем мешкання ОСОБА_12 ; за адресою: АДРЕСА_10 в приміщенні Устимівської дослідної станції рослинництва ім. В.Я. Юр`єва НААН України; за адресою: Полтавська обл., Гадяцький р-н., с. Вирішальне в приміщенні ДП «ДГ «Нектар» ННЦ «ІБДЖ ім. П.І. Прокоповича»; за адресою: Полтавська обл., Полтавський р-н., с. Тахтаулове, вул. Центральна, 5 в приміщенні ДП «ДГ «Тахтаулово» ІЗР НААН України»; за адресою: Полтавська обл., Лубенський р-н., с. Березоточчя, вул. Покровська 16а в приміщенні Дослідної станції лікарських рослин інституту агроекології і природокористування НААН України; за адресою: Полтавська обл., м. Лубни, просп. Володимирівський, 65, кв. 49 за місцем мешкання ОСОБА_13 ; за адресою: АДРЕСА_11 в приміщенні ДП ДГ ім. Декабристів інститут свинарства і АПВ НААН України; за адресою: Полтавська обл., Лохвицький р-н., с. Вирішальне, вул. Свободи, 7 в приміщенні ДП ДГ «Вирішальне» інституту СГ ПС НААН; за адресою: м. Полтава, вул. Швецька могила, 1, в приміщенні Інститут свинарства і АПВ НААН.

На обґрунтування клопотання прокурор зазначає, що в провадженні Слідчого управління Головного управління Національної поліції в Харківській області перебувають матеріали кримінального провадження, відомості про яке внесені до ЄРДР № 42021222120000078 від 11.10.2021.

У ході досудового розслідування встановлено, що керівництво Національної академії аграрних наук України (НААН) та службові особи інститутів і державних підприємств НААН, у змові з представниками комерційних груп впливу організували схему з тіньового отримання незаконних доходів, чим спричинили шкоду державі, шляхом незаконного використання державного майна та реалізації виробленої сільськогосподарської продукції за заниженими цінами. Так, у рамках реалізації протиправної схеми з отримання тіньових прибутків, підконтрольні групам впливу керівники державних підприємств та інститутів НААН України, а також Інституту рослинництва ім. В.Я. Юр`єва НААН, Інституту овочівництва і баштанництва НААН та інших підприємств, в результаті зловмисної домовленості між собою, укладають недійсні правочини з підконтрольними їм приватними підприємствами щодо отримання послуг з обробітку земель (посівна, збирання врожаю, закупівля добрив, насіння та засобів захисту рослин, культивація землі тощо), які фактично є прихованою орендою державних земель, та здійснюють вирощування врожаю шляхом співпраці з приватними суб`єктами господарської діяльності. При цьому, всі розрахунки з підконтрольними приватними компаніями за надані послуги здійснюються за готівку, а фінансові операції відображаються у податковій звітності від підприємств, для яких така діяльність не властива, тим самим штучно формують податковий кредит.

При цьому, прокурор зазначає, що більшість приватних підприємств, які надають послуги державним підприємствам та інститутам НААН України, з обробітку земель ріллі, також здійснюють викуп отриманого врожаю за заниженою вартістю або отримують його в рахунок сформованої перед ними кредиторської заборгованості вказаних державних підприємств. Вказані факти також є свідченням цілеспрямованої підміни договору оренди поняттями договорів надання послуг з обробітку земель та договорів поставки врожаю, а саме: форвардні договори (договори майбутнього врожаю), договори реалізації незібраного врожаю, обробітку земель (культивація, дискування, посіву, оприскування, внесення добрив тощо), оренди сільськогосподарської техніки, закупівлі мінеральних добрив та засобів захисту рослин, збирання врожаю, переміщення та інші. Крім того для формування неофіційних прибутків службовими особами державних підприємств та інститутів НААН України, у тому числі Інститут рослинництва ім. В.Я. Юр`єва НААН, Інститут овочівництва і баштанництва НААН під час надання відомостей до місцевих органів статистики систематично здійснюється документальне заниження врожайності в декілька разів в порівнянні з місцевими агропромисловими підприємствами. У свою чергу, різниця від фактичних вирощених обсягів реалізовується за готівку або завозиться на зберігання до елеваторів під документами інших підприємств, а документальні матеріали щодо походження вказаної продукції підроблюються.

Так, відповідно до Експертного висновку за результатом економічного дослідження від 12.08.2021 встановлено що:

- сума недоотриманого доходу державними підприємствами, які входять до сфери управління НААН України, відповідно до розрахунку обсягу зернових та олійних культур, який дорівнює різниці між обсягом вирощеної пшениці державними підприємствами та обсягом зазначеної продукції з врахуванням середньої врожайності на відповідній посівній площі за період 2019 р. - 2020 р. становить понад 250 млн грн;

- сума недоотриманого доходу державними підприємствами, які входять до сфери управління НААН України, відповідно до розрахунку обсягу зернових та олійних культур, який дорівнює різниці між обсягом вирощеної кукурудзи державними підприємствами та обсягом зазначеної продукції з врахуванням середньої врожайності на відповідній посівній площі за період 2019 р. - 2020 р. становить понад 282 млн грн;

- сума недоотриманого доходу державними підприємствами, які входять до сфери управління НААН України, відповідно до розрахунку обсягу зернових та олійних культур, який дорівнює різниці між обсягом вирощеного соняшника державними підприємствами та обсягом зазначеної продукції з врахуванням середньої врожайності на відповідній посівній площі за період 2019 р. - 2020 р. становить понад 453,5 млн грн.

Крім цього, прокурор зазначає, що у ході досудового розслідування встановлено, що в подальшому на протязі 2021-2022 років службові особи державних підприємств та інститутів НААН України, у тому числі Інституту рослинництва ім. В.Я. Юр`єва НААН, Інституту овочівництва і баштанництва НААН, продовжують вищезазначену незаконну діяльність.

В ході досудового розслідування 14.11.2022 проведено обшук в приміщенні приміщенні ДПДГ « ІНФОРМАЦІЯ_1 »Інститут свинарстваі ІНФОРМАЦІЯ_2 заадресою: АДРЕСА_1 ;в приміщенніВПДСС ІНФОРМАЦІЯ_3 і ІНФОРМАЦІЯ_4 за адресою: АДРЕСА_2 ; за адресою: АДРЕСА_3 за місцем мешкання ОСОБА_6 ; за адресою: АДРЕСА_4 за місцем мешкання ОСОБА_7 ; за адресою: АДРЕСА_5 в квартири ОСОБА_8 ; за адресою: АДРЕСА_6 за місцем мешкання ОСОБА_9 ; за адресою: АДРЕСА_7 за місцем мешкання ОСОБА_10 ; за адресою: АДРЕСА_8 за місцем мешкання ОСОБА_11 ; за адресою: АДРЕСА_9 за місцем мешкання ОСОБА_12 ; за адресою: Полтавська обл., Глобинський р-н, с. Устимівка, вул. Академіка Вавилова, 15 в приміщенні Устимівської дослідної станції рослинництва ім. В.Я. Юр`єва НААН України; за адресою: Полтавська обл., Гадяцький р-н., с. Вирішальне в приміщенні ДП «ДГ «Нектар» ННЦ «ІБДЖ ім. П.І. Прокоповича»; за адресою: Полтавська обл., Полтавський р-н., с. Тахтаулове, вул. Центральна, 5 в приміщенні ДП «ДГ «Тахтаулово» ІЗР НААН України»; за адресою: Полтавська обл., Лубенський р-н., с. Березоточчя, вул. Покровська 16а в приміщенні Дослідної станції лікарських рослин інституту агроекології і природокористування НААН України; за адресою: Полтавська обл., м. Лубни, просп. Володимирівський, 65, кв. 49 за місцем мешкання ОСОБА_13 ; за адресою: АДРЕСА_11 в приміщенні ДП ДГ ім. Декабристів інститут свинарства і АПВ НААН України; за адресою: Полтавська обл., Лохвицький р-н., с. Вирішальне, вул. Свободи, 7 в приміщенні ДП ДГ «Вирішальне» інституту СГ ПС НААН; за адресою: м. Полтава, вул. Швецька могила, 1, в приміщенні Інститут свинарства і АПВ НААН, під час проведення яких, вилучено майно та документи, на які прокурор просить накласти арешт.

Постановами слідчого від 15.11.2022 вилучене майно визнано речовими доказами у кримінальному провадженні № 42021222120000078.

Прокурор в судове засідання не з`явився, надав до суду заяву з проханням розглядати клопотання за його відсутності. Клопотання підтримав, просив його задовольнити.

Власник майна ОСОБА_4 в судовому засіданні пояснила, що вона працює бухгалтером ДП «Вирішальне» та під час обшуку у її домоволодінні було вилучено ноутбук, в якому містилась інформація необхідна для фінансових звітностей підприємства, тому просила суд повернути ноутбук, або надати можливість зняти електронні копії для подальшої можливості здійснювати фінансову звітність до податкової інспекції.

Представник власника майна інституту свинарства і агропромислового виробництва НААН України адвокат ОСОБА_5 в судовому засіданні зазначив, що прокурором не доведено, що саме інститутом ІАВ НААН України вчинено кримінальне правопорушення, а тому були відсутні законні підстави для вилучення майна, у зв`язку з чим в задоволенні клопотання прокурора просив відмовити в повному обсязі.

Представник власника майна Інституту луб`яних культур НААН України директор ОСОБА_14 надав до суду заяву з проханням слухати справу за відсутністю представника інституту, проти накладення арешту на вилучене майно інституту не заперечував.

Слідчий суддя, вивчивши документи та матеріали, якими прокурор обґрунтовує клопотання, а також витяг з Єдиного реєстру досудових розслідувань № 42021222120000078 від 11.10.2022, приходить до висновку про наявність підстав для задоволення клопотання, виходячи з наступного.

Слідчим суддею було встановлено, що в провадженні СУ Головного управління Національної поліції в Харківській області перебувають матеріали кримінального провадження № 42021222120000078 від 11.10.2022.

16.11.2022 до Київського районного суду м. Харкова надійшло клопотання про арешт вилученого під час проведення обшуків 14.11.2022 майна та документів.

Ухвалою слідчого судді Київського районного суду м. Харкова від 17.11.2022 вказане клопотання про арешт майна повернуто прокурору для усунення недоліків, яку прокурор отримав 22.11.2022.

22.11.2019 прокурор повторно звернувся до суду з клопотанням, тобто у встановлені кримінально-процесуальним законодавством строком для звернення з клопотанням про накладення арешту на тимчасово вилучене майно та документи.

Слідчим суддею також встановлено, що 14.11.2022. на підставі ухвал слідчого судді Київського районного суду м. Харкова, проведено обшуки в приміщенні приміщенні ДПДГ «Степне»Інститут свинарстваі АПВНААН заадресою: АДРЕСА_1 ;в приміщенніВПДСС ІБКі ЦБНААН за адресою: АДРЕСА_2 ; за адресою: АДРЕСА_3 за місцем мешкання ОСОБА_6 ; за адресою: АДРЕСА_4 за місцем мешкання ОСОБА_7 ; за адресою: АДРЕСА_5 в квартири ОСОБА_8 ; за адресою: АДРЕСА_6 за місцем мешкання ОСОБА_9 ; за адресою: АДРЕСА_7 за місцем мешкання ОСОБА_10 ; за адресою: АДРЕСА_8 за місцем мешкання ОСОБА_11 ; за адресою: АДРЕСА_9 за місцем мешкання ОСОБА_12 ; за адресою: АДРЕСА_10 в приміщенні Устимівської дослідної станції рослинництва ім. В.Я. Юр`єва НААН України; за адресою: Полтавська обл., Гадяцький р-н., с. Вирішальне в приміщенні ДП «ДГ «Нектар» ННЦ «ІБДЖ ім. П.І. Прокоповича»; за адресою: Полтавська обл., Полтавський р-н., с. Тахтаулове, вул. Центральна, 5 в приміщенні ДП «ДГ «Тахтаулово» ІЗР НААН України»; за адресою: Полтавська обл., Лубенський р-н., с. Березоточчя, вул. Покровська 16а в приміщенні Дослідної станції лікарських рослин інституту агроекології і природокористування НААН України; за адресою: Полтавська обл., м. Лубни, просп. Володимирівський, 65, кв. 49 за місцем мешкання ОСОБА_13 ; за адресою: АДРЕСА_11 в приміщенні ДП ДГ ім. Декабристів інститут свинарства і АПВ НААН України; за адресою: Полтавська обл., Лохвицький р-н., с. Вирішальне, вул. Свободи, 7 в приміщенні ДП ДГ «Вирішальне» інституту СГ ПС НААН; за адресою: м. Полтава, вул. Швецька могила, 1, в приміщенні Інститут свинарства і АПВ НААН, під час проведення яких, вилучене майно та документи, перелік якого міститься в протоколах обшуків від 14.11.2022 та на яке прокурор просить накласти арешт у своєму клопотанні.

Постановами слідчого вилучене під час обшуків майно визнано речовими доказами у кримінальному провадженні № 42021222120000078.

Відповідно до вимог ч. 1 ст. 170 КПК України арештом майна є тимчасове, до скасування у встановленому КПК України порядку, позбавлення за ухвалою слідчого судді права на відчуження, розпорядження та/або користування майном, щодо якого існує сукупність підстав чи розумних підозр вважати, що воно є доказом злочину, підлягає спеціальній конфіскації у підозрюваного, обвинуваченого, засудженого, третіх осіб, конфіскації у юридичної особи, для забезпечення цивільного позову, стягнення з юридичної особи отриманої неправомірної вигоди, можливої конфіскації майна.

Згідно п. 1 ч. 2 ст. 170 КПК України, арешт майна допускається з метою забезпечення збереження речових доказів.

Відповідно до вимог ч. 3 ст. 170 КПК України у випадку, передбаченому п. 1 ч. 2 ст. 170 КПК України, арешт накладається на майно будь-якої фізичної або юридичної особи за наявності достатніх підстав вважати, що воно відповідає критеріям, зазначеним у статті 98 КПК України.

Відповідно до вимог ст. 98 КПК України речовими доказами є матеріальні об`єкти, які були знаряддям вчинення кримінального правопорушення, зберегли на собі його сліди або містять інші відомості, які можуть бути використані як доказ факту чи обставин, що встановлюються під час кримінального провадження, в тому числі предмети, що були об`єктом кримінально протиправних дій, гроші, цінності та інші речі, набуті кримінально протиправним шляхом або отримані юридичною особою внаслідок вчинення кримінального правопорушення.

Європейський суд з прав людини, неодноразово підкреслював, що в разі, коли держави вважають за потрібне вдаватися до таких заходів, як обшуки з метою отримання доказів вчинення протиправних діянь, вилучення майна або арешт майна, Суд оцінюватиме, чи були підстави, наведені для виправдання таких заходів, відповідними та достатніми, і чи було дотримано принцип пропорційності, а також, зокрема, чи були у справі також інші докази на той час вчинення протиправних діянь та на рішення ЄСПЛ у справі «Новоселецький проти України» (Заява №47148/99, рішення від 22.02.2005, остаточне рішення від 22.05.2005) Європейський суд з прав людини вказує, що у кожній справі, в якій йде мова про порушення вищезгаданого права (володіння своїм майном), суд повинен перевірити дії чи бездіяльність держави з огляду на дотримання балансу між потребами загальної суспільної потреби та потребами збереження фундаментальних прав особи, особливо враховуючи те, що заінтересована особа не повинна нести непропорційний та непомірний тягар.

Відповідно до пунктів 69, 73 рішення Європейського суду з прав людини від 23 вересня 1982 року у справі «Спорронг та Льонрот проти Швеції» (Sporrong and Lonnroth v. Sweden) будь-яке втручання державного органу у право на мирне володіння майном повинно забезпечити "справедливий баланс" між загальним інтересом суспільства та вимогами захисту основоположних прав конкретної особи. Необхідність досягнення такого балансу відображена в цілому в структурі статті 1 Першого протоколу до Конвенції про захист прав людини і основоположних свобод. Необхідного балансу не вдасться досягти, якщо на відповідну особу буде покладено індивідуальний та надмірний тягар.

Враховуючи зазначене, слідчий суддя приходить до висновку про наявність підстав для задоволення клопотання прокурора та накладення арешту на вказане в клопотанні майно, оскільки прокурор довів наявність достатніх підстав вважати, що вказані речі та документи є речовими доказами у кримінальному провадженні, а тому повинні бути збереженими; обмеження права власності є розумним та співрозмірним, дотриманий баланс між потребами загальної суспільної потреби та потребами збереження фундаментальних прав фізичних та юридичних осіб, які не несуть непропорційний та непомірний тягар. Слідчий суддя застосовує такий спосіб арешту майна, який не призведе до зупинення або надмірного обмеження правомірної підприємницької діяльності фізичних та юридичних осіб, або інших наслідків, які суттєво позначаться на інтересах інших осіб. Застосування заходу забезпечення у вигляді арешту майна відповідає належній правовій процедурі та завданням кримінального провадження щодо захисту суспільства та держави від кримінальних правопорушень, охорони прав, свобод та інтересів учасників кримінального провадження, а також забезпечення швидкого, повного та неупередженого розслідування з тим, щоб кожний, хто вчинив кримінальне правопорушення, був притягнутий до відповідальності в міру своєї вини, жоден невинуватий не був обвинувачений, жодна особа не була піддана необгрунтованому процесуальному примусу і щоб до кожного учасника кримінального провадження була застосована належна правова процедура.

На підставі викладеного, керуючись ст. ст. 170 173, 309, 372 КПК України, слідчий суддя, -

у х в а л и в :

клопотання прокурора відділуХарківської обласноїпрокуратури ОСОБА_3 по кримінальномупровадженню № 42021222120000078від 11.10.2021про накладенняарешту на майно задовольнити.

Накласти арештна майнота документи,які вилучені14.11.2022під часпроведення обшукуза місцемфактичного мешкання ОСОБА_15 за адресою: АДРЕСА_3 та належить йому, шляхом заборони користування, розпорядження та відчуження:

- аркуші паперу в кількості 28 шт., на яких мається напис «Накладна» з відповідними порядковими номерами та з відтиском печатки «ДП «Дослідне господарство ім. Декабристів і АП виробництва НААН», код ЄРДПОУ 00845861 та «Акт сортировку і сушку продукції рослиноводства»;

- аркуші паперу формату А4 з написами на них «Накладна» та відповідні порядкові номера в яких зазначено підприємство ДП «Дослідне господарство ім. Декабристів Інституту свинарства і АПВ НААН» та іншими підприємствами на поставки продуктів на 12 арк. до скасування арешту в порядку, визначеному КПК України.

Накласти арештна майнота документи,які вилучені14.11.2022під часпроведення обшукуза місцемфактичного мешкання ОСОБА_7 за адресою: АДРЕСА_4 та належить йому, шляхом заборони користування, розпорядження та відчуження:

- мобільний телефон Vivo 1901 imei1: НОМЕР_1 , imei2: НОМЕР_2 ;

- мобільний телефон Samsung GT-C3011 imei: НОМЕР_3 ;

- мобільний телефон Samsung SGH-D410 imei: НОМЕР_4 до скасування арешту в порядку, визначеному КПК України.

Накласти арештна майнота документи,які вилучені14.11.2022під часпроведення обшукуза місцемфактичного мешкання ОСОБА_8 за адресою: АДРЕСА_5 та належить їй, шляхом заборони користування, розпорядження та відчуження:

- чорнові записи стосовно заробітних плат та лікарських листів на 4 аркушах;

-один аркуш із персональними даними працівників Державного підприємства «Дослідницького господарства свинарства і АПВ НААН» України.

Накласти арешт на майно та документи, які вилучені 14.11.2022 під час проведення обшуку за місцем фактичного мешкання ОСОБА_9 за адресою: АДРЕСА_6 та належить йому, шляхом заборони користування, розпорядження та відчуження:

- акт звірки станом на 01.08.2020р. між ДП «ДГ ім..9 Січня» та Інститутом свинарства ім.. О.В. Квасницького НААН, не підписаний сторонами на 1 арк.;

- акт звірки станом на 01.01.2020р. між ДП «ДГ ім..9 Січня» та Інститутом свинарства ім.. О.В. Квасницького НААН, не підписаний сторонами на 2 арк.;

- акт звірки станом на 01.08.2020р. між ДП «ДГ ім..9 Січня» та Інститутом свинарства ім.. О.В. Квасницького НААН, не підписаний сторонами на 1 арк.;

Накласти арешт на майно та документи, які вилучені 14.11.2022 під час проведення обшуку за місцем фактичного мешкання ОСОБА_10 за адресою: АДРЕСА_7 та належить йому, шляхом заборони користування, розпорядження та відчуження:

- Відповідь на запит УСБУ в Полтавській області (вих.№145 від 02.09.2020 на №68/8/17-5276 від 13.08.2020) з додатками, загалом на 21 арк.;

- Договір поставки №29/05 від 29.05.2020 між ТОВ «СК-АГРО» та ПДСД ісм.М.І. Вавилова Інституту свинарства і агропромислового виробництва НААНУ загалом на 3 арк.;

- ТТН№1 від 22.07.2020(автомобіль МАЗ55522, НОМЕР_5 )за якою вантажовідправник та вантажоодержувач ПСДС ім. М.І. Вавилова Інституту свинарства і агропромислового виробництва НА у 2 прим. на 1 арк. кожен;

- ТТН№2 від 23.07.2020(автомобіль МАЗ55522, НОМЕР_5 )за якою вантажовідправник та вантажоодержувач ПСДС ім. М.І. Вавилова Інституту свинарства і агропромислового виробництва НА у 2 прим. загалом на 2 арк.;

- ТТН№3 від 23.07.2020(автомобіль МАЗ55102, НОМЕР_5 )за якою вантажовідправник та вантажоодержувач ПСДС ім. М.І. Вавилова Інституту свинарства і агропромислового виробництва НА у 2 прим. загалом на 2 арк ;

- ТТН№4 від 23.07.2020(автомобіль МАЗ55522, НОМЕР_5 )за якою вантажовідправник та вантажоодержувач ПСДС ім. М.І. Вавилова Інституту свинарства і агропромислового виробництва НА у 3 прим. загалом на 3 арк ;

- ТТН№5 від 23.07.2020(автомобіль МАЗ55522, НОМЕР_5 )за якою вантажовідправник та вантажоодержувач ПСДС ім. М.І. Вавилова Інституту свинарства і агропромислового виробництва НА у 3 прим. загалом на 3 арк ;

- ТТН№6 від 24.07.2020 (автомобіль МАЗ55522, НОМЕР_5 ) за якою вантажовідправник та вантажоодержувач ПСДС ім. М.І. Вавилова Інституту свинарства і агропромислового виробництва НА у 2 прим. загалом на 2 арк.;

- Системний блок «LOGIC POWER» на якому знаходяться документи у форматі Word, PDF-договори та статути ПДСДС ім. М.І. Вавилова інституту свинарства і агропромислового виробництва НА у період з 2017-2020 рр. до скасування арешту в порядку, визначеному КПК України.

Накласти арештна майнота документи,які вилучені14.11.2022під часпроведення обшукуза місцемфактичного мешкання ОСОБА_11 за адресою: АДРЕСА_8 та належить їй, шляхом заборони користування, розпорядження та відчуження:

- мобільний телефон марки Huawei, в корпусі синього кольору, з сім-картками: НОМЕР_6 , НОМЕР_7 IMEI1: НОМЕР_8 ; IMEI2: НОМЕР_9 ;

- ноутбук марки НР в корпусі чорного кольору;

- флеш-накопичувач марки Apacer, об`ємом 8 Gb до скасування арешту в порядку, визначеному КПК України.

Накласти арештна майнота документи,які вилучені14.11.2022під часпроведення обшукуза місцемфактичного мешкання ОСОБА_12 за адресою: АДРЕСА_9 та належить йому, шляхом заборони користування, розпорядження та відчуження:

1. Копія договору № 1 на посів, вирощування та зберігання сільськогосподарської продукції від 04 квітня 2021 року на 5 арк;

2. Копія додатку № 1 до договору № 1 від 04 квітня 2021 року на 1 арк;

3. Копія додатку № 2 до договору № 1 від 04 квітня 2021 року на 1 арк;

4. Акт звіряння розрахунків з дебіторами та кредиторами між ДП ДГ «Нектар» ННЦ ІБ ім. П.І. Прокоповича та ТОВ «Агротрадиція» з 01.01.2021 по 08.10.2021 (без підписів та печаті) на 1 арк;

5. Акт звіряння розрахунків з дебіторами та кредиторами між ДП ДГ «Нектар» ННЦ ІБ ім. П.І. Прокоповича та ТОВ «Агротрадиція» з 01.01.2021 по 19.04.2021 (без підписів та печаті) на 1 арк до скасуванняарешту впорядку,визначеному КПКУкраїни.

Накласти арештна майнота документи,власником якогоє Устимівськадослідна станціярослинництва ім.В.Я.Юр`єва НААНУкраїни (адреса:Полтавська обл.,Глобинський р-н,с.Устимівка,вул.Академіка Вавилова,15), що вилучені 14.11.2022 в ході обшуку приміщення Устимівської дослідної станції рослинництва ім. В.Я. Юр`єва НААН України, за адресою: Полтавська обл., Глобинський р-н, с. Устимівка, вул. Академіка Вавилова, 15 шляхом заборони користування, розпорядження та відчуження:

1) Договір про надання послуг № 193 від 01.10.2020 разом з додатком на 3 арк.

2) Договір № 47 про закупівлю від 24.02.2020 разом з додатками на 6 арк.

3) Договір № 46 про закупівлю від 24.02.2020 разом з додатками на 6 арк.

4) Договір № 45 про закупівлю від 24.02.2020 разом з додатками на 6 арк.

5) Договір № 41 про закупівлю від 24.02.2020 разом з додатками на 6 арк.

6) Договір № 42 про закупівлю від 24.02.2020 разом з додатками на 6 арк.

7) Договір № 43 про закупівлю від 24.02.2020 разом з додатками на 6 арк.

8) Договір № 44 про закупівлю від 24.02.2020 разом з додатками на 5 арк.

9) Договір № 48 про закупівлю від 24.02.2020 разом з додатками на 6 арк.

10) Договір № 49 про закупівлю від 24.02.2020 разом з додатками на 6 арк.

11) Договір № 50 про закупівлю від 24.02.2020 разом з додатками на 7 арк.

12) Договір № 51 про закупівлю від 24.02.2020 разом з додатками на 6 арк.

13) Договір № 52 про закупівлю від 24.02.2020 разом з додатками на 6 арк.

14) Договір № 53 про закупівлю від 24.02.2020 разом з додатками на 6 арк.

15) Договір № 54 про закупівлю від 24.02.2020 разом з додатками на 6 арк.

16) Договір про закупівлю товару № 43 від 16.03.2021 разом з додатками на 3 арк.

17) Договір про закупівлю товару № 26 від 09.03.2021 на 2 арк.

18) Договір про закупівлю товару № 27 від 01.03.2021 на 2 арк.

19) Договір № 56-21 на реалізацію наукової продукції від 24.02.2021 разом з звітом на 2 арк.

20) Договір про закупівлю товару № 28 від 01.03.2021 на 2 арк.

21) Договір поставки № 03/02 від 03.02.2021 разом з додатком на 7 арк.

22) Договір № 57 про закупівлю від 24.02.2020 разом з додатками на 7 арк.

23) Договір № 56 про закупівлю від 24.02.2020 разом з додатками на 7 арк.

24) Договір № 55 про закупівлю від 24.02.2020 разом з додатками на 6 арк.

25) Договір про закупівлю товару № 63 від 26.03.2021 на 2 арк.

26) Договір № 3 на реалізацію наукової продукції від 23.03.2021 на 1 арк.

27) Акт виконаних робіт № 6 від 19.10.2020 та Акт виконаних робіт № 9 від 20.11.2020 кожен на 1 арк.

28) Договір про закупівлю товару № 71 від 26.03.2020 разом з додатками на 3 арк.

29) Договір поставки №24/03-2 від 24.03.2021 на 6 арк.

30) Договір про закупівлю товару № 64 від 26.03.2021 разом з додатками на 3 арк.

31) Договір про закупівлю товару № 62 від 26.03.2021 разом з додатками на 3 арк.

32) Договір про закупівлю товару № 65 від 26.03.2021 разом з додатками на 3 арк.

33) Договір про закупівлю товару № 66 від 26.03.2021 разом з додатками на 3 арк.

34) Договір про закупівлю товару № 67 від 26.03.2021 разом з додатками на 3 арк.

35) Договір про закупівлю товару № 68 від 26.03.2021 разом з додатками на 3 арк.

36) Договір про закупівлю товару № 69 від 26.03.2021 разом з додатками на 3 арк.

37) Договір про закупівлю товару № 70 від 26.03.2021 разом з додатками на 3 арк.

38) Договір про закупівлю товару № 72 від 26.03.2021 разом з додатками на 3 арк.

39) Договір про закупівлю товару № 76 від 04.04.2021 разом з додатками на 3 арк.

40) Договір про закупівлю товару № 74 від 03.04.2021 разом з додатками на 3 арк.

41) Договір про закупівлю товару № 73 від 03.04.2021 разом з додатками на 3 арк.

42) Договір про закупівлю товару № 77 від 04.04.2021 разом з додатками на 3 арк.

43) Договір про закупівлю товару № 75 від 03.04.2021 на 2 арк.

44) Договір № 77 від 13.04.2021 зі специфікацією разом на 2 арк.

45) Договір № 76 від 12.04.2021 на 1 арк.

46) Договір № 17-19 про реалізацію наукової продукції від 06.02.2019 на 1 арк.

47) Договір № 18-19 про реалізацію наукової продукції від 06.02.2019 на 1 арк.

48) Договір № 26 про закупівлю від 25.02.2019 разом з додатками на 7 арк.

49) Договір № 2-19 на реалізацію наукової продукції від 06.02.2019 на 1 арк.

50) Договір № 27 про закупівлю від 25.02.2019 разом з додатками на 7 арк.

51) Договір № 25 про закупівлю від 25.02.2019 разом з додатками на 7 арк.

52) Договір № 24 про закупівлю від 25.02.2019 разом з додатками на 5 арк.

53) Договір постачання № 16 від 26.02.2019 разом з додатком на 2 арк.

54) Договір постачання № 22 від 01.03.2019 разом з додатком на 2 арк.

55) Договір № 74 про закупівлю від 15.04.2019 разом з додатками на 4 арк.

56) Договір № 20190416 від 16.04.2019 зі специфікацією разом на 2 арк.

57) Договір № 83 від 16.05.2019 зі специфікацією разом на 3 арк.

58) Договір № 105 від 14.05.2021 на 1 арк.

59) Договір купівлі-продажу № 106 від 27.08.2021 зі специфікацією разом на 3 арк.

60) Договір № 52-21 на реалізацію наукової продукції від 06.09.2021 на 1 арк.

61) Договір № 53-21 на реалізацію наукової продукції від 06.09.2021 на 1 арк.

62) Договір № 54-21 на реалізацію наукової продукції від 06.09.2021 на 1 арк.

63) Договір № 6300 від 20.09.2021 зі специфікацією разом на 2 арк.

64) Договір про надання послуг № 170 від 10.10.2021 на 2 арк.

65) Договір № 15/12-2 від 15.12.2021 зі специфікацією разом на 2 арк.

66) Договір № 28-22 на реалізацію наукової продукції від 09.02.2022 на 1 арк.

67) Договір № 54-22 на реалізацію наукової продукції від 18.02.2022 на 1 арк.

68) Договір № 27 від 07.03.2022 зі специфікацією разом на 2 арк.

69) Договір № 28 від 16.03.2022 зі специфікацією разом на 2 арк.

70) Договір № 29 від 16.03.2022 зі специфікацією разом на 2 арк.

71) Договір № 30 від 24.03.2022 зі специфікацією разом на 2 арк.

72) Договір № 39 від 31.03.2022 зі специфікацією разом на 2 арк.

73) Договір № 40 від 08.04.2022 зі специфікацією разом на 2 арк.

74) Договір № 41 від 15.04.2022 зі специфікацією разом на 2 арк.

75) Договір поставки № 42 від 19.04.2022 на 3 арк.

76) Договір № 43 від 25.04.2022 зі специфікацією разом на 2 арк.

77) Договір № 44 від 25.04.2022 зі специфікацією разом на 2 арк.

78) Договір № 45 від 25.04.2022 зі специфікацією разом на 2 арк.

79) Договір № 53 від 23.06.2022 зі специфікацією разом на 2 арк.

80) Договір № 54 від 23.06.2022 зі специфікацією разом на 2 арк.

81) Договір № 55 від 23.06.2022 зі специфікацією разом на 2 арк.

82) Договір № 56 від 23.06.2022 зі специфікацією разом на 2 арк.

83) Договір № 57 від 23.06.2022 зі специфікацією разом на 2 арк.

84) Договір № 59 від 27.06.2022 зі специфікацією разом на 2 арк.

85) Договір № 66 від 15.08.2022 зі специфікацією разом на 2 арк.

86) Договір № 81 від 06.09.2022 зі специфікацією разом на 2 арк.

87) Договір поставки № 070901 від 08.09.2022 з технічною специфікацією разом на 4 арк.

88) Видаткова накладна № 1274 від 14.05.2019 на 1 арк.

89) Видаткова накладна № ІІ0000342 від 24.04.2019 на 1 арк.

90) Видаткова накладна № РН-02/43 від 26.02.2019 на 1 арк.

91) Видаткова накладна № 6 від 27.02.2019 на 1 арк.

92) Видаткова накладна № 477 від 28.03.2019 на 1 арк.

93) Видаткова накладна № 101 від 27.03.2019 на 1 арк.

94) Видаткова накладна № 86 від 22.03.2019 на 1 арк.

95) Видаткова накладна № РН-03/01 від 01.03.2019 на 1 арк.

96) Видаткова накладна № 347 від 21.03.2019 на 1 арк.

97) Накладна № 55 від 07.09.2020 на відпуск ТМЦ на 1 арк.

98) Накладна № 275 від. 28.08.2020 на 1 арк.

99) Видаткова накладна № 1435 від 09.04.2020 на 1 арк.

100) Видаткова накладна № 1437 від 09.04.2020 на 1 арк.

101) Видаткова накладна № 1436 від 09.04.2020 на 1 арк.

102) Видаткова накладна № 1434 від 10.04.2020 на 1 арк.

103) Видаткова накладна № 12 від 16.03.2020 на 1 арк.

104) Накладна № 67 від 11.03.2020 на 1 арк.

105) Видаткова накладна № 476 від 02.09.2020 на 1 арк.

106) Видаткова накладна № 806 від 23.03.2020 на 1 арк.

107) Видаткова накладна № 807 від 23.03.2020 на 1 арк.

108) Видаткова накладна № 806 від 23.03.2020 на 1 арк.

109) Видаткова накладна № 809 від 23.03.2020 на 1 арк.

110) Видаткова накладна № 888 від 27.03.2020 на 1 арк.

111) Видаткова накладна № 647 від 15.10.2020 на 1 арк.

112) Акт № 5 від 11.10.2021 на 1 арк.

113) Видаткова накладна № 16 від 11.02.2021 на 1 арк.

114) Накладна № 24/02 від 24.02.2021 на 1 арк.

115) Накладна № 62 від 24.02.2021 на 1 арк.

116) Видаткова накладна № РН-0000047 від 11.03.2021 на 1 арк.

117) Видаткова накладна № РН-0000045 від 11.03.2021 на 1 арк.

118) Видаткова накладна № 4 від 18.03.2021 на 1 арк.

119) Видаткова накладна № РН-03/045 від 09.03.2021 на 1 арк.

120) Накладна № 105 від 23.03.2021 на 1 арк.

121) Видаткова накладна № 99 від 29.03.2021 на 1 арк.

122) Видаткова накладна № 9 від 30.03.2021 на 1 арк.

123) Видаткова накладна № 10 від 30.03.2021 на 1 арк.

124) Видаткова накладна № 8 від 30.03.2021 на 1 арк.

125) Видаткова накладна № 7 від 30.03.2021 на 1 арк.

126) Видаткова накладна № РН-0000046 від 11.03.2021 на 1 арк.

127) Видаткова накладна № РН-0000044 від 11.03.2021 на 1 арк.

128) Видаткова накладна № 11 від 30.03.2021 на 1 арк.

129) Видаткова накладна № 13 від 30.03.2021 на 1 арк.

130) Видаткова накладна № 14 від 30.03.2021 на 1 арк.

131) Видаткова накладна № 15 від 30.03.2021 на 1 арк.

132) Видаткова накладна № 16 від 30.03.2021 на 1 арк.

133) Видаткова накладна № 17 від 30.03.2021 на 1 арк.

134) Видаткова накладна № РН-04/054 від 13.04.2021 на 1 арк.

135) Видаткова накладна № 22 від 16.04.2021 на 1 арк.

136) Видаткова накладна № 28 від 27.04.2021 на 1 арк.

137) Видаткова накладна № 27 від 27.04.2021 на 1 арк.

138) Видаткова накладна № 29 від 27.04.2021 на 1 арк.

139) Видаткова накладна № 30 від 27.04.2021 на 1 арк.

140) Накладна № 316 від 06.09.2021 на 1 арк.

141) Накладна № 317 від 06.09.2021 на 1 арк.

142) Видаткова накладна № РН-09/001 від 02.09.2021 на 1 арк.

143) Накладна № 318 від 06.09.2021 на 1 арк.

144) Накладна № 3 від 09.02.2022 на 1 арк.

145) Накладна № 23 від 18.02.2022 на 1 арк.

146) Видаткова накладна № 10 від 24.03.2022 на 1 арк.

147) Видаткова накладна № 9 від 24.03.2022 на 1 арк.

148) Видаткова накладна № 12 від 08.04.2022 на 1 арк.

149) Видаткова накладна № 19 від 08.04.2022 на 1 арк.

150) Видаткова накладна № 20 від 08.04.2022 на 1 арк.

151) Видаткова накладна № 25 від 15.04.2022 на 1 арк.

152) Видаткова накладна № 39 від 16.05.2022 на 1 арк.

153) Видаткова накладна № 40 від 16.05.2022 на 1 арк.

154) Видаткова накладна № 41 від 16.05.2022 на 1 арк.

155) Видаткова накладна № 55 від 28.06.2022 на 1 арк.

156) Видаткова накладна № 54 від 28.06.2022 на 1 арк.

157) Видаткова накладна № 53 від 28.06.2022 на 1 арк.

158) Видаткова накладна № 52 від 28.06.2022 на 1 арк.

159) Видаткова накладна № 51 від 28.06.2022 на 1 арк.

160) Видаткова накладна № 50 від 28.06.2022 на 1 арк.

161) Видаткова накладна № 10 від 15.08.2022 на 1 арк.

162) Видаткова накладна № 860 від 29.09.2022 на 1 арк.

163) Видаткова накладна № 14 від 23.09.2022 на 1 арк.

164) Видаткова накладна № 737 від 15.12.2021 на 1 арк.

165) Звіт про площі та валові збори сільськогосподарських культур, плодів, ягід і винограду на 1 грудня 2019 року на 11 арк.

166) Звіт про площі та валові збори сільськогосподарських культур, плодів, ягід і винограду у 2020 році на 11 арк.

167) Звіт про площі та валові збори сільськогосподарських культур, плодів, ягід і винограду у 2021 році на 11 арк.

168) Договори з приводу реалізації продукції Устимівської дослідної станції рослинництва Інституту рослинництва ім. В.Я. Юр`єва Національної академії аграрних наук України за 2019 рік на 103 арк.

169) Договори з приводу реалізації продукції Устимівської дослідної станції рослинництва Інституту рослинництва ім. В.Я. Юр`єва Національної академії аграрних наук України за 2020 рік на 106 арк.

170) Папку справу з написом «Реалізація 2021 р.» в середині якої знаходяться договори з приводу реалізації продукції Устимівської дослідної станції рослинництва Інституту рослинництва ім. В.Я. Юр`єва Національної академії аграрних наук України за 2021 рік на 82 арк.

171) Договори з приводу реалізації продукції Устимівської дослідної станції рослинництва Інституту рослинництва ім. В.Я. Юр`єва Національної академії аграрних наук України за 2022 рік на 59 арк.

172) Баланс на 01 січня 2020 року на 9 арк.

173) Баланс на 01 січня 2021 року на 9 арк.

174) Баланс на 01 січня 2022 року на 9 арк.

175) Баланс на 01 жовтня 2022 року на 6 арк.

176) Накладна № 025 від 13.03.2019 на 1 арк.

177) Накладна № 026 від 04.03.2019 на 1 арк.

178) Накладна № 027 від 04.03.2019 на 1 арк.

179) Накладна № 026/1 від 04.03.2019 на 1 арк.

180) Накладна № 028 від 04.03.2019 на 1 арк.

181) Накладна № 029 від 04.03.2019 на 1 арк.

182) Накладна № 031 від 11.03.2019 на 1 арк.

183) Накладна № 032 від 11.03.2019 на 1 арк.

184) Накладна № 033 від 10.03.2019 на 1 арк.

185) Накладна № 035 від 13.03.2019 на 1 арк.

186) Накладна № 29 від 25.03.2020 на 1 арк.

187) Накладна № 32 від 26.03.2020 на 1 арк.

188) Накладна № 26 від 19.03.2020 на 1 арк.

189) Накладна № 31 від 25.03.2020 на 1 арк.

190) Накладна № 30 від 25.03.2020 на 1 арк.

191) Накладна № 23 від 07.03.2020 на 1 арк.

192) Накладна № 22 від 12.03.2020 на 1 арк.

193) Накладна № 27 від 20.03.2020 на 1 арк.

194) Накладна № 28 від 23.03.2020 на 1 арк.

195) Накладна № 4 від 04.02.2021 на 1 арк.

196) Накладна № 5 від 02.02.2021 на 1 арк.

197) Накладна № 6 від 05.02.2021 на 1 арк.

198) Накладна № 15 від 12.03.2021 на 1 арк.

199) Накладна № 14 від 11.03.2021 на 1 арк.

200) Накладна № 16 від 18.03.2021 на 1 арк.

201) Накладна № 18 від 22.03.2021 на 1 арк.

202) Накладна № 20 від 23.03.2021 на 1 арк.

203) Накладна № 020/1 від 23.03.2021 на 1 арк.

204) Накладна № 021 від 23.03.2021 на 1 арк.

205) Накладна № 026 від 26.03.2021 на 1 арк.

206) Накладна № 27 від 29.03.2021 на 1 арк.

207) Накладна № 007 від 15.03.2022 на 1 арк.

208) Накладна № 010 від 17.03.2022 на 1 арк.

209) Накладна № 011 від 24.03.2022 на 1 арк.

210) Накладна № 013 від 28.03.2022 на 1 арк.

211) Накладна № 014 від 29.03.2022 на 1 арк.

212) Накладна № 015 від 30.03.2022 на 1 арк.

213) Накладна № 016 від 31.03.2022 на 1 арк.

214) Накладна № 012Г від 09.03.2022 на 1 арк.

215) Системний блок марки «Delux» у корпусі чорного кольору на задній частині якого мається наліпка зеленого кольору з написом «АС230V 50Hz4А»

216) Головна книга УДСР ІР НААН за 2021-2022 рік прошита та пронумерована на 95 арк.

217) Папку для паперів на якій мається напис УДСР ІР НААН ( Благодійна допомога) в середені якої знаходяться чорнові записи та копії документів до скасування арешту в порядку, визначеному КПК України.

Накласти арештна майнота документи,власником якогоє ДП«ДГ «Нектар»ННЦ «ІБДЖім.П.І.Прокоповича» (адреса:Полтавська обл.,Гадяцький р-н.,с.Вирішальне), що вилучені 14.11.2022 в ході обшуку приміщення ДП «ДГ «Нектар» ННЦ «ІБДЖ ім. П.І. Прокоповича», за адресою: Полтавська обл., Гадяцький р-н., с. Вирішальне шляхом заборони користування, розпорядження та відчуження:

1. Копія договору №22/10/2019 про проведення сільськогосподарських робіт, надання сільськогосподарських послуг від 22.10.2019.

2. Рахунок-фактура Т-00000187 від 07 липня 2020 року.

3. Акт Т-00000064 здачі-прийняття робіт (надання послуг).

4. Додаткова угода 1 до договору №22/10/2019 про проведення сільськогосподарських робіт, надання сільськогосподарських послуг від 22.10.2019.

5. Рахунок-фактура Т-00000211 від 07 липня 2020 року.

6. Акт Т-00000065 здачі-прийняття робіт (надання послуг).

7. Договір №28/04/2020 про проведення сільськогосподарських робіт, надання сільськогосподарських послуг від 28.04.2020.

8. Рахунок-фактура Т-00000094 від 07 липня 2020 року.

9. Акт Т-00000046 здачі-прийняття робіт (надання послуг).

10. Договір №28/04/2020 про проведення сільськогосподарських робіт, надання сільськогосподарських послуг від 28.04.2020.

11. Рахунок-фактура Т-00000212 від 07 липня 2020 року.

12. Акт Т-00000066 здачі-прийняття робіт (надання послуг).

13. Договір №29/04/2020 про проведення сільськогосподарських робіт, надання сільськогосподарських послуг від 29.04.2020.

14. Договір №08/07/2020 купівлі-продажу незавершеного сільськогосподарського виробництва - посівів від 08 липня 2020 року.

15. Акт приймання-передачі незавершеного сільськогосподарського виробництва - посівів згідно договору №08/07/2020 купівлі-продажу від 08 липня 2020 року.

16. Договір №09/07/2020 купівлі-продажу незавершеного сільськогосподарського виробництва - посівів від 09 липня 2020 року.

17. Акт приймання-передачі незавершеного сільськогосподарського виробництва - посівів згідно договору №09/07/2020 купівлі-продажу від 09 липня 2020 року.

18. Договір №10/07/2020 купівлі-продажу незавершеного сільськогосподарського виробництва - посівів від 10 липня 2020 року.

19. Акт приймання-передачі незавершеного сільськогосподарського виробництва - посівів згідно договору №10/07/2020 купівлі-продажу від 10 липня 2020 року.

20. Акт здачі-приймання робіт №8 від 17 липня 2020.

21. Рахунок на оплату№10 від 10 серпня 2020.

22. Договір №АС 45/20 про надання агрономічних послуг від 28 квітня 2020р.

23. Рахунок на оплату №000000000346 від 14 серпня 2020 р.

24. Договір №8/04 про надання послуг з наукового супроводу від 24 квітня 2020р.

25. Акт приймання-передачі незавершеного сільськогосподарського виробництва - посівів згідно договору №08/07/2020 купівлі-продажу від 08 липня 2020 року.

26. Договір №07/07/2020 купівлі-продажу незавершеного сільськогосподарського виробництва - посівів від 07 липня 2020 року.

27. Акт приймання-передачі незавершеного сільськогосподарського виробництва - посівів згідно договору №07/07/2020 купівлі-продажу від 07 липня 2020 року.

28. Договір №03/07/2020 купівлі-продажу незавершеного сільськогосподарського виробництва - посівів від 03 липня 2020 року.

29. Акт приймання-передачі незавершеного сільськогосподарського виробництва - посівів згідно договору №03/07/2020 купівлі-продажу від 03 липня 2020 року.

30. Договір № 03/07/2020 купівлі-продажу незавершеного сільськогосподарського виробництва - посівів від 03 липня 2020 року.

31. Акт приймання-передачі незавершеного сільськогосподарського виробництва - посівів згідно договору №03/07/2020 купівлі-продажу від 03 липня 2020 року.

32. Договір №07/07/2020 купівлі-продажу незавершеного сільськогосподарського виробництва - посівів від 07 липня 2020 року.

33. Акт приймання-передачі незавершеного сільськогосподарського виробництва - посівів згідно договору №07/07/2020 купівлі-продажу від 07 липня 2020 року.

34. Акт здачі-приймання робіт №12 від 30.09.2020.

35. Рахунок на оплату №16 від 02 жовтня 2020.

36. Договір позики б/н (поворотно безвідсоткової фінансової допомоги) від 19 листопада 2020 р.

37. Акт сверки взаимных расчётов по состоянию на 04.12.2020 между ТОВ «ГАРАНТ» и ДП «ДГ НЕКТАР ННЦ НААНУ».

38. Акт звірки взаємних розрахунків за період 01.12.2020 - 01.01.2021 між ТОВ «Альянс Агро» між ДП «ДГ НЕКТАР ННЦ ІБЖД».

39. Копія договору №1 на посів, вирощування та збирання сільськогосподарської продукції.

40. Акт №1 надання послуг від 30 квітня 2021 року.

41. Рахунок-фактура №2 від 26.04.2021 року.

42. Акт №1 надання послуг 30 червня 2021 року.

43. Акт №1 надання послуг 31 липня 2021 року.

44. Акт №1 надання послуг 31 серпня 2021 року (ніким не підписаний).

45. Копія Акту №1 надання послуг 30 вересня 2021 року.

46. Акт звірки взаєморозрахунків між ТОВ АГРОТРАДИЦІЯ та ДП ДГ НЕКТАР ННЦ ІНСТИТУТ БДЖІЛЬНИЦТВА ІМЕНІ ОСОБА_16 .

47. Договір про закупівлю послуг від 21 березня 2022 ТОВ Агротакт та ДП ДГ Нектар.

48. Акт надання послуг №4 від 31 травня 2022 р.

49. Акт надання послуг №5 від 31 травня 2022 р.

50. Акт надання послуг №6 від 31 травня 2022 р.

51. Акт надання послуг №7 від 31 травня 2022 р.

52. Акт надання послуг №8 від 31 травня 2022 р.

53. Акт надання послуг №9 від 31 травня 2022 р.

54. Копія протоколу обшуку від 20.12.2019 року до скасування арешту в порядку, визначеному КПК України.

Накласти арешт на майно та документи, власником якого є ДП «ДГ «Тахтаулово» ІЗР НААН України» (адреса: Полтавська обл., Полтавський р-н., с. Тахтаулове, вул.Центральна, 5), що вилучені 14.11.2022 в ході обшуку приміщення ДП «ДГ «Тахтаулово» ІЗР НААН України, за адресою: Полтавська обл., Полтавський р-н., с. Тахтаулове, вул.Центральна, 5 шляхом заборони користування, розпорядження та відчуження:

1. Договір № 04/03-1 віл 04.03.2019 «Про надання сільськогосподарський послуг», між ДП «ДГ «Тахтаулово» ІЗР НААН України» з ТОВ «Гранум-лтава» ,на 6 арк.

2. Догговір № 70/10 від 03.04.2019 «Про поставку» між ТОВ «УКПАГРОПРОТЕКТ» та ДП «ДГ «Тахтаулово» ІЗР НААН України» на 8 арк.

3. Акт звірки ДП «ДГ «Тахтаулово» ІЗР НААН України» та ТОВ «УКПАГРОПРОТЕКТ» на 1 арк.

4. Додаток-спеціфікація 1,2,3 на 4 арк.

5. Специфікація до договору 70/10 від 03.04.2019 «Про поставку» між ТОВ «УКПАГРОПРОТЕКТ» та ДП «ДГ «Тахтаулово» ІЗР НААН України» на 2 арк.

6. Договір поставки № 3/19 від 12.04.2019, між ДП «ДГ «Тахтаулово» ІЗР НААН України» з ТОВ «Гранум-лтава» , на 6 арк.

7. Договір про надання послуг № 1 від 01.05.2019, ДП «ДГ «Тахтаулово» ІЗР НААН України» та ПП «Зоря» Р, на 3 арк.

8. Договір поставки 1/19 від 07.05.2019 між ДП «ДГ «Тахтаулово» ІЗР НААН України» та ПП «Зоря» Р, на 4 акр.

9. Специфікація № 3622 до договору поставки 70/10 від 03.04.2019, на 1 арк.

10. Додаток специфікація № 4 до договору поставки № 3/19 від 12.04.2019, на 1 арк.

11. Специфікація № 4088,4201,4817,5247,5272,5422 до договору поставки № 70/10 від 03.04.2019, на одному аркуші кожен.

12. Додаток специфікація № 5,6,7,8,9,10,11,12, до договору поставки № 3/19 від 19.04.2019, на одному аркуші кожен.

13. Додаток специфікація № 1/19 від 07.05.2019, на 1 арк.

14. Додаток специфікація № 2 до договору поставки 27/18 від 10.09.2918 складений 01.07.2019, на 1 арк.

15. Договір поставки № 14/19 від 10.07.2019 між ДП «ДГ «Тахтаулово» ІЗР НААН України» та ТОВ «КОРСУНІВСЬКЕ», на 5 арк.

16. Додаток специфікація № 1 до договору поставки 14/19 від 10.07.2019, на 1 арк.

17. Договір про надання послуг від 01.07.2019 між ДП «ДГ «Тахтаулово» ІЗР НААН України» з ТОВ «Гранум-лтава», на 2 арк.

18. Договір поставки № 21 від 15.09.2019 між ТОВ «СП ГРАНО ТРЕЙД» та ДП «ДГ «Тахтаулово» ІЗР НААН України», на 2 арк.

19. Договір надання послуг № 47/19 від 01.10.2019 між ДП «ДГ «Тахтаулово» ІЗР НААН України» та ТОВ «Гранум-лтава», з додатками на 15 арк.

20. Договір № 183-19 Е-Г про транспортне експедитування від 15.10.2019, між ФОП « ОСОБА_17 » та ДП «ДГ «Тахтаулово» ІЗР НААН України», на 2 арк.

21. Договір перевезення № 3/19 П від 15.10.2019 між ДП «ДГ «Тахтаулово» ІЗР НААН України» та ПП «САМСОН+», на 4 арк.

22. Договір перевезення № 4/19 П від 15.10.2019, між ДП «ДГ «Тахтаулово» ІЗР НААН України» та ФОП « ОСОБА_18 » на 3 арк.

23. Договір перевезення № 1/19 П від 15.10.2019 між ДП «ДГ «Тахтаулово» ІЗР НААН України» та ФОП « ОСОБА_19 » на 4 акр.

24. Договір перевезення вантажу від 15.10.2019 між ФОП « ОСОБА_20 » та ДП «ДГ «Тахтаулово» ІЗР НААН України», на 3 арк.

25. Договір перевезення № 2/19 П від 15.10.2019, між ДП «ДГ «Тахтаулово» ІЗР НААН України» та ТОВ «КАСПІЙ АГРО», з додатками на 6 акр.

26. Договір поставки № 10586 від 18.10.2019 між ДП «ДГ «Тахтаулово» ІЗР НААН України» та ТОВ «ЛЮКС МЕТАЛ», з додатками на 5 арк.

27. Договір перевезення № 6/19 П від 21.10.2019, між ДП «ДГ «Тахтаулово» ІЗР НААН України» та ФОП « ОСОБА_21 » на 3 арк.

28. Договір перевезення вантажу № 12/2019 М від 22.10.2019 між ФОП « ОСОБА_22 » та ДП «ДГ «Тахтаулово» ІЗР НААН України», на 2 арк.

29. Договір № 50/19 «Про надання с/г послуг» від 04.11.2019 між ДП «ДГ «Тахтаулово» ІЗР НААН України» та ТОВ «Гранум-лтава» на 4 арк.

30. Договір № 05112019/П від 05.11.2019 між ДП «ДГ «Тахтаулово» ІЗР НААН України» та ТОВ «Преображенка» на 2 арк.

31. Догоівр Б\Н про виконання с/г робіт від 008.11.2019, між ДП «ДГ «Тахтаулово» ІЗР НААН України» та ПП «З-АГРО», з додатком на 2 арк.

32. Договір поставки № 58/19 від 29.11.2019, між ТОВ «Гранум-лтава» та ДП «ДГ «Тахтаулово» ІЗР НААН України» з додатками на 6 арк.

33. Угода про прийняття грошових зобов`язань зарахуванням зустрічних однорідних вимог від 27.12.2019 між ТОВ «Гранум-лтава» та ДП «ДГ «Тахтаулово» ІЗР НААН України», на 3 арк.

34. Підшивка з товарно-транспортними накладними за 2019 рік (Кукурудза) на 322 арк.

35. Підшивка акти взаємо звірки між ТОВ «Гранум-лтава» та ДП «ДГ «Тахтаулово» ІЗР НААН України» на 27 арк.

36. Підшивка, первинні документи, розшифровки, обороти, звіти, січень 2019, на 169 арк.

37. Підшивка, первинні документи, розшифровки, обороти, звіти, лютий 2019, на 161 арк.

38. Підшивка, первинні документи, розшифровки, обороти, звіти, березень 2019, на 176 арк.

39. Підшивка, первинні документи, розшифровки, обороти, звіти, квітень 2019, на 221 арк.

40. Підшивка, первинні документи, розшифровки, обороти, звіти, травень 2019, на 255 арк.

41. Підшивка, первинні документи, розшифровки, обороти, звіти, червень 2019, на 237 арк.

42. Підшивка, первинні документи, розшифровки, обороти, звіти, липень 2019, на 170 арк.

43. Підшивка, первинні документи, розшифровки, обороти, звіти, серпень 2019, на 174 арк.

44. Підшивка, первинні документи, розшифровки, обороти, звіти, вересень 2019, на 187 арк.

45. Підшивка, первинні документи, розшифровки, обороти, звіти, жовтень 2019, на 344 арк.

46. Підшивка, первинні документи, розшифровки, обороти, звіти, листопад 2019, на 253 арк.

47. Підшивка, первинні документи, розшифровки, обороти, звіти, грудень 2019, на 168 арк.

48. Договір поставки № 3/20 від 22.01.2020 між ТОВ «Гранум-лтава» та ДП «ДГ «Тахтаулово» ІЗР НААН України» на 5 арк.

49. Договір поставки № 4/20 від 12.02.2020 між ТОВ «Гранум-лтава» та ДП «ДГ «Тахтаулово» ІЗР НААН України» на 5 арк.

50. Договір поставки № 3/20 від 06.03.2020 між ТОВ «АГРОПРОДУКТ ТРЕЙД » та ДП «ДГ «Тахтаулово» ІЗР НААН України», на 4 арк.

51. Договір 5/20 «Про надання с/г робіт, послуг» від 03.03.2020, між ДП «ДГ «Тахтаулово» ІЗР НААН України» та ТОВ «Гранум-лтава», на 7 арк.

52. Додаток специфікація № 1, 2, 3, 4, 5, 6, 9/1, 11, до договору поставки № 4/20 від 12.02.2020, кожен на одному окремому аркуші.

53. Договір купівлі-продажу № 8/20 від 06.04.2020 між ДП «ДГ «Тахтаулово» ІЗР НААН України» та ТОВ «АГРОПРОДУКТ ТРЕЙД», на 6 арк.

54. Договір поставки № 17/20 від 16.04.2020, між ТОВ «АГРОПРОДУКТ ТРЕЙД» та ДП «ДГ «Тахтаулово» ІЗР НААН України», з додатками на 14 арк.

55. Договір поставки № 0918 від 08.09.2020, між ДП «ДГ «Тахтаулово» ІЗР НААН України» та ТДВ «Укроліяпродукт» на 5 арк.

56. Акт № 8 прийому-передачі до договору про надання послуг № 47/19 від 01.10.2019, складений 16.03.2020, з додатком на 2 акр.

57. Додаток до договору № 5/20 від 03.03.2020 «Про надання с/г послу» на 1 арк.

58. Договір № 01-10/2020 від 01.10.2020 «Про надання с/г послуг» між ДП «ДГ «Тахтаулово» ІЗР НААН України» та ТОВ «Агрофірма «Петрівське», з додатками на 8 арк.

59. Підшивка товарно-транспортних накладних за 2020 (соняшник) на 99 арк.

60. Підшивка товарно-транспортних накладних за 2020 (кукурудза) на 258 арк.

61. Підшивка акиів звірки взаємних розрахунків з суб`єктами господарської діяльності, на 40 арк.

62. Підшивка, первинні документи, розшифровки, обороти, звіти, січень 2020, на 187 арк.

63. Підшивка, первинні документи, розшифровки, обороти, звіти, лютий 2020, на 166 арк.

64. Підшивка, первинні документи, розшифровки, обороти, звіти, березень 2020, на 191 арк.

65. Підшивка, первинні документи, розшифровки, обороти, звіти, квітень 2020, на 246 арк.

66. Підшивка, первинні документи, розшифровки, обороти, звіти, травень 2020, на 260 арк.

67. Підшивка, первинні документи, розшифровки, обороти, звіти, червень 2020, на 239 арк.

68. Підшивка, первинні документи, розшифровки, обороти, звіти, липень 2020, на 171 арк.

69. Підшивка, первинні документи, розшифровки, обороти, звіти, серпень 2020, на 149 арк.

70. Підшивка, первинні документи, розшифровки, обороти, звіти, вересень 2020, на 229 арк.

71. Підшивка, первинні документи, розшифровки, обороти, звіти, жовтень 2020, на 310 арк.

72. Підшивка, первинні документи, розшифровки, обороти, звіти, листопад 2020, на 175 арк.

73. Підшивка, первинні документи, розшифровки, обороти, звіти, грудень 2020, на 187 арк.

74. Договір № 134 від 11.05.2021 купівлі продажу між ДП «ДГ» Степне ІСАВ НААН України» та ДП «ДГ «Тахтаулово» ІЗР НААН України», на 1 арк.

75. Договір № 127 від 05.05.2021 купівлі продажу між ДП «ДГ» Степне ІСАВ НААН України» та ДП «ДГ «Тахтаулово» ІЗР НААН України», на 1 арк.

76. Договір поставки № 8/2021 від 30.04.2021 між ТОВ «ТОРГОВИЙ ДІМ ПАНТАГРО» та ДП «ДГ «Тахтаулово» ІЗР НААН України», з додатком на 4 арк.

77. Договір купівлі-продажу № 123 від 27.04.2021 між ДП «ДГ» Степне ІСАВ НААН України» та ДП «ДГ «Тахтаулово» ІЗР НААН України», на 1 арк.

78. Специфікація до договору № 01-10/2020 про надання с/г послуг від 01.10.2020 № 3,№4, №5, №6, №7, №8, №9, кожен на одному окремому аркуші.

79. Договір № 14-06/2021 від 14.06.2021 «Про купівлю-продажу» між ДП «ДГ «Тахтаулово» ІЗР НААН України» та ТОВ «АГРОФІРМА «Петриківська», на 4 арк.

80. Додаткова угода № 1 до договору № 02/0221 «Про надання поворотної фінансової допомоги» від 29.06.2021 між ДП «ДГ «Тахтаулово» ІЗР НААН України» та ТОВ «АГРОФІРМА «Петриківська», на 1 арк.

81. Додаткова угода № 1 до договору № 01-10/2020 про надання с/г послуг від 05.01.2022 з додатками 5 арк.

82. Договір поставки № 41/2022 від 31.08.2022, між ТОВ «ТОРГОВИЙ ДІМ ПЛАНТАГРО» та ДП «ДГ «Тахтаулово» ІЗР НААН України» на 9 арк.

83. Договір № 01-09/2022/01 від 01.09.2022, «Про надання с/г робіт щодо збирання урожаю с/г продукції» між ДП «ДГ «Тахтаулово» ІЗР НААН України» та ПП «Альфа-капітал», на 3 арк.

84. Договір № 1-09/2022/02, від 01.09.2022 «Про перевезення вантажу автомобільним транспортом» між ДП «ДГ «Тахтаулово» ІЗР НААН України» та ПП «Альфа-капітал», на 3 арк.

85. Договір № 01-09/2022/03 від 01.09.2022 «Про відповідальне зберігання матеріальних цінностей» » між ДП «ДГ «Тахтаулово» ІЗР НААН України» та ПП «Альфа-капітал», на 3 арк.

86. Договір № 147 від 20.09.2022 «Про купівлю-продажу» між ДП «ДГ» Степне ІСАВ НААН України» та ДП «ДГ «Тахтаулово» ІЗР НААН України», на 1 арк.

87. Підшивка, первинні документи, розшифровки, обороти, звіти, січень 2021, на 109 арк.

88. Підшивка, первинні документи, розшифровки, обороти, звіти, лютий 2021, на 155 арк.

89. Підшивка, первинні документи, розшифровки, обороти, звіти, березень 2021, на 159 арк.

90. Підшивка, первинні документи, розшифровки, обороти, звіти, квітень 2021, на 154 арк.

91. Підшивка, первинні документи, розшифровки, обороти, звіти, травень 2021, на 70 арк.

92. Підшивка, первинні документи, розшифровки, обороти, звіти, червень 2021, на 151 арк.

93. Підшивка, первинні документи, розшифровки, обороти, звіти, липень 2021, на 112 арк.

94. Підшивка, первинні документи, розшифровки, обороти, звіти, серпень 2021, на 115 арк.

95. Підшивка, первинні документи, розшифровки, обороти, звіти, вересень 2021, на 160 арк.

96. Підшивка, первинні документи, розшифровки, обороти, звіти, жовтень 2021, на 121 арк.

97. Підшивка, первинні документи, розшифровки, обороти, звіти, листопад2021, на 123 арк.

98. Підшивка, первинні документи, розшифровки, обороти, звіти, грудень 2021, на 168 арк.

99. Підшивка, первинні документи, розшифровки, обороти, звіти, січень 2022, на 99 арк.

100. Підшивка, первинні документи, розшифровки, обороти, звіти, лютий 2022, на 106 арк.

101. Підшивка, первинні документи, розшифровки, обороти, звіти, березень 2022, на 70 арк.

102. Підшивка, первинні документи, розшифровки, обороти, звіти, квітень 2022, на 102 арк.

103. Підшивка, первинні документи, розшифровки, обороти, звіти, травень 2022, на 92 арк.

104. Підшивка, первинні документи, розшифровки, обороти, звіти,червень 2022, на 109 арк.

105. Підшивка, первинні документи, розшифровки, обороти, звіти, липень 2022, на 96 арк.

106. Підшивка, первинні документи, розшифровки, обороти, звіти, серпень 2022, на 106 арк.

107. Підшивка, первинні документи, розшифровки, обороти, звіти, вересень 2022, на 130 арк.

108. Підшивка товарно-транспортних накладних за 2022 (соняшник) на 148 арк.

109. Балансові звіти, квартальні, річні ДП «ДГ «Тахтаулово» ІЗР НААН України» за 2019, на 406 арк.

110. Квартальні та річні фінансові звіти ДП «ДГ «Тахтаулово» ІЗР НААН України» за 2020, на 411 арк.

111. Квартальна та річна фінансова звітність ДП «ДГ «Тахтаулово» ІЗР НААН України» за 2021, на 325 арк.

112. Квартальна та річна фінансова звітність ДП «ДГ «Тахтаулово» ІЗР НААН України» за 9 місяців 2022, на 149 арк.

113. Державна статистична звітність ДП «ДГ «Тахтаулово» ІЗР НААН України» за 2019, на 185 арк.

114. Державна статистична звітність ДП «ДГ «Тахтаулово» ІЗР НААН України» за 2020, на 144 арк.

115. Державна статистична звітність ДП «ДГ «Тахтаулово» ІЗР НААН України» за 2021, на 137 арк.

116. Статистичні данні Державна статистична звітність ДП «ДГ «Тахтаулово» ІЗР НААН України» за 2022, на 6 арк до скасування арешту в порядку, визначеному КПК України.

Накласти арештна майнота документи,власником якогоє Досліднастанція лікарськихрослин інститутуагроекології іприродокористування НААНУкраїни (адреса:Полтавська обл.,Лубенський р-н.,с.Березоточчя,вул.Покровська16а), що вилучені 14.11.2022 в ході обшуку приміщення Дослідної станції лікарських рослин інституту агроекології і природокористування НААН України, за адресою: Полтавська обл., Лубенський р-н., с. Березоточчя, вул.Покровська 16а шляхом заборони користування, розпорядження та відчуження:

- договори за 2019-2022 рік, банківська звітність;

- системний блок головного бухгалтера;

- флеш носій до скасування арешту в порядку, визначеному КПК України.

Накласти арештна майнота документи,які вилучені14.11.2022під часпроведення обшукуза місцемфактичного мешкання ОСОБА_13 за адресою: АДРЕСА_12 та належить їй, шляхом заборони користування, розпорядження та відчуження:

- ноутбук ТМ «DELL» с/н: HW 90682;

- жорсткий диск ТМ «Samsung», c/н: SODWJ10YB00175 до скасування арешту в порядку, визначеному КПК України.

Накласти арештна майнота документи,власником якогоє ДПДГ ім.Декабристівінститут свинарстваі АПВНААН України(адреса:Полтавська обл.,Миргородський р-н.,с.Великий Байрак,вул.Миру,40), що вилучені 14.11.2022 в ході обшуку приміщення ДП ДГ ім.Декабристів інституту свинарства і АПВ НААН України, за адресою: Полтавська обл., Миргородський р-н., с. Великий Байрак, вул.Миру, 40 шляхом заборони користування, розпорядження та відчуження:

Договори з надання послуг збирання врожаю за 2019 рік на 7 арк., за 2021 рік на 6 арк., за 2022 рік на 8 арк.;

Договори закупівлі та реалізації насіння, добрив та пестицидів за 2022 рік на 45 арк;

Договори закупівлі та реалізації насіння, добрив та пестицидів за 2021 рік на 158 арк.;

Договори закупівлі та реалізації насіння, добрив та пестицидів за 2020 рік на 128 арк.;

Договори закупівлі та реалізації насіння, добрив та пестицидів за 2019 рік на 185 арк.;

Банківські документи за 2019 рік в 12 томах;

Банківські документи за 2020 рік в 12 томах;

Банківські документи за 2021 рік в 12 томах;

Банківські документи за 2022 рік (з січня місяця 2022 по вересень місяць 2022 включно) в 9 томах до скасування арешту в порядку, визначеному КПК України.

Накласти арешт на майно та документи, власником якого є ДП ДГ «Вирішальне» інституту СГ ПС НААН (адреса: Полтавська обл., Лохвицький р-н., с. Вирішальне, вул.Свободи, 7), що вилучені 14.11.2022 в ході обшуку приміщення ДП ДГ «Вирішальне» інституту СГ ПС НААН, за адресою: Полтавська обл., Лохвицький р-н., с. Вирішальне, вул.Свободи, 7 шляхом заборони користування, розпорядження та відчуження:

1. Договір №01-03-20220 на послуги перевезення вантажу від 01.03.2020 на 4 арк.

3. Договір про надання послуг №3 від 20.09.2020 на 2 арк.

4. Договір про надання послуг с/г технікою № 2 від 20.01.2020 на 2 арк.

5. Договір про надання послуг с/г технікою №2 на 2 арк.

6. Договір №5/ 10/21 оренди транспортних засобів та самохідних машин від 01.10.2021 на 2 арк.

7. Договір підряду №2 від 11.07.2021 на 5 арк.

8. Договір №1 оренди транспортних засобів та самохідних машин від 05.08.2022 на 7 арк.

9. Договір відповідального зберігання товаро-матеріальних цінностей №2 від 12.06.2020 на 4 арк.

10. Договір купівлі-продажу №17 від 23.03.2021 на 4 арк.

11. Договір поставки №220301 від 22.03.2022 на 7 арк.

12. Договір купівлі-продажу №3 від 17.01.2020 на 5 арк.

13. Договір поставки № 20 від 25.05.2022 на 2 арк.

14. Договір поставки № 3665/31 від 14.09.2020 на 3 арк.

15. Договір поставки № Д-ВА-21-01937 від 17.05.2021 на 6 арк.

16. Договір купівлі-продажу №38 від 16.03.2021 на 1 арк.

17. Договір купівлі-продажу від 05.04.2021 на 2 арк.

18. Договір купівлі-продажу №118 від 11.08.2021 на 1 арк.

19. Договір купівлі-продажу №65 від 09.08.2022 на 1 арк.

20. Договір купівлі-продажу №37 від 25.03.2020 на 1 арк.

21. Договір купівлі-продажу від 21.04.2022 на 1 арк.

22. Договір №78 про надання послуг використання паливно-технічої продукції від 08.-5.2020 на 1 арк.

23. Договір поставки № ПМ20/08/20-1 від 21.08.2020 на 6 арк.

24. Договір поставки № 64МДД-УЗ від 21.04.2021 на 2 арк.

25. Договір поставки № 12/08/2021 від 12.08.2021 на 5 арк.

26. Договір поставки № 13102106 від 21.10.2021 на 4 арк.

27. Договір поставки № 01102108 від 01.10.2021 на 5 арк.

28. Договір поставки № 26/11-НС від 26.11.2021 на 2 арк.

29. Договір поставки № ПР22-03/22с від 18.03.2022 на 2 арк.

30. Договір поставки № 040422 від 04.04.2022 на 6 арк.

31. Договір поставки 3RO/04 від 07.04.2022 на 5 арк.

32. Договір купівлі-продажу №32/1 від 01.02.2022 на 7 арк.

33. Договір складського зберігання зерна №1 від 29.01.2022 на 3 арк.

34. Договір купівлі-продажу №1/18/08/2022 від 18.08.2022 на 7 арк.

35. Договір купівлі-продажу №2/22/08/2022 від 22.08.2022 на 7 арк.

36. Договір поставки №03041901 від 03.04.2019 на 4 арк.

37. Договір поставки № 24/06/2020 від 24.06.2020 на 5 арк.

38. Договір поставки № П-06/10/20 від 20.10.2020 на 2 арк.

39. Договір поставки № 19102013 від 19.10.2020 на 4 арк.

40. Договір поставки № 19102013 від 19.10.2020 на 4 арк.

41. Договір поставки № 23092020 від 23.09.2020 на 6 арк.

42. Договір поставки № 1709/0020 від 17.09.2020 на 5 арк.

43. Договір поставки № 261219061 від 26.12.2019 на 4 арк.

44. Договір поставки № 18101905 від 18.10.2019 на 2 арк.

45. Договір поставки № 13091912 від 13.09.2019 на 2 арк.

46. Папка жовтого кольору з видатковими накладними на 51 арк.

47. Наказ №59-К від 06.08.2013 та заява на 2 арк.

48. Наказ 10а від 01.03.2022 та заява від 01.03.2022 на 2 арк. до скасування арешту в порядку, визначеному КПК України.

Накласти арештна майнота документи,власником якогоє Інститутсвинарства іАПВ НААН(адреса: АДРЕСА_13 ), що вилучені 14.11.2022 в ході обшуку приміщення Інституту свинарства і ІНФОРМАЦІЯ_2 за адресою: АДРЕСА_13 шляхом заборони користування, розпорядження та відчуження:

1. Фінансова та бюджетна звітність за 9 місяців 2019 р. ДСГС ім. Вавілова на 82 аркушах;

2. Фінансова та бюджетна звітність за 1 півріччя 2020 р. ДСГС ім. Вавілова на 60 аркушах;

3. Фінансова та бюджетна звітність за 1 квартал 2020 р. ДСГС ім. Вавілова на 64 аркушах;

4. Фінансова та бюджетна звітність за 9 місяців 2020 р. ДСГС ім. Вавілова на 61 аркушах;

5. Фінансова та бюджетна звітність за 2019 р. ДСГС ім. Вавілова на 154 аркушах;

6. Фінансова та бюджетна звітність за 1 півріччя 2022 р. ДСГС ім. Вавілова на 59 аркушах;

7. Фінансова та бюджетна звітність за 1 квартал 2022 р. ДСГС ім. Вавілова на 59 аркушах;

8. Фінансова та бюджетна звітність за 9 місяців 2022 р. ДСГС ім. Вавілова на 61 аркушах;

9. Звіт за 2 квартал 2022 р. ДП «ДГ ім. Декабристів» на 55 аркушах;

10. Квартальний звіт за 1 квартал 2022 р. ДП «ДГ ім.. Декабристів» на 45 аркушах;

11. Річний звіт за 2020 р. ДП «ДГ Декабристів» на 90 аркушах;

12. Фінансовий звіт за 2020 р. ДП «ДГ Декабристів» за 2020 р. на 73 аркушах;

13. Фінансова та бюджетна звітність за 1 квартал 2021 р. ДСГС ім. Вавілова на 74 аркушах;

14. Звіт за 1 квартал 2019 р. ДП «ДГ ім. 9 січня» на 38 аркушах;

15. Звіт за 2 квартал 2019 р. ДП «ДГ ім. 9 січня» на 66 аркушах;

16. Звіт за 3 квартал 2019 р. ДП «ДГ ім. 9 січня» на 83 аркушах

17. Звіт за 3 квартал 2019 р. ДП «ДГ Декабристів» на 67 аркушах;

18. Звіт за 1 квартал 2019 р. ДП «ДГ Декабристів» на 39 аркушах;

19. Звіт за 2 квартал 2019 р. ДП «ДГ Декабристів» на 74 аркушах;

20. Річний бухгалтерський звіт за 2019 р. ДП «ДГ Степне» за 2019р. на 137 аркушах;

21. Звіт за 3 квартал 2019 р. ДП «ДГ Степне» на 85 аркушах.

Коробка 2

1. Фінансова та бюджетна звітність за 9 місяців 2020 р. Інституту на 78 аркушах;

2. Звіт за І півріччя 2020 р. Інституту на 76 аркушах

3. Фінансова та бюджетна звітність за І квартал 2020 р на 79 аркушах;

4. Оборотно-сальдова відомість січень-червень 2020 р на 209 аркушах;

5. Додаток до М/О №8 за 2020 р. на 230 аркушах;

6. Меморіальні ордери 1,2,2.1,3,4,5,6,8,10,13,17,17.1 за 2020 р. на 230 аркушах;

7. Меморіальні ордери 2.1,2,3,4,5,6,10,13,17,17.1 за лютий 2020 р. на 162 аркушах;

8. Меморіальні ордери 1,2.1,2,3,4,6,8,9,13,17 за січень 2020 р. на 152 аркушах;

9. Додаток до М/О №8 за 2020 р на 118 аркушах;

10. Меморіальні ордери 2.1,2,3,3.1,4,5,6,6.1,9,10,13,17,17.1 за травень 2020 р. на 178 аркушах;

11. Меморіальні ордери 2.1,2,3,4,5,6,10,13,14,17,17.1 за квітень 2020 р. на 177 аркушах;

12. Меморіальні ордери 1,2.1,2,3,4,5,6,10,13,17,17.1 за червень 2020 р. на 206 аркушах;

13. Меморіальні ордери 1,2.1,2,3,4,5,6,8,9,10,13,14,17,17.1 за липень 2020 р. на 313 аркушах;

14. Меморіальні ордери 2.1,2,3,,4,5,8,9,10,13,14,17,17.1 за серпень 2020 р. на 268 аркушах;

Коробка 3

1. Фінансовий звіт за 1 півріччя 2019 р., на 87 аркушах;

2. Договори за 2021 р., на 321 аркушах;

3. Журнал-головна 2019 р. типова форма № 308 на 196 аркушах;

4. Договори за липень-грудень 2020 р., на 141 аркушах;

5. Фінансова, бюджетна та інша звітність за 2021 р., на 86 аркушах;

6. Договори за січень-червень 2020 р. на 486 аркушах;

7. Фінансова звітність за перше півріччя 2021 р. на 75 аркушах;

8. Фінансова звітність за 9 місяців 2021 р. на 68 аркушах;

9. Фінансова, бюджетна та інша звітність за 1 квартал 2021 р. на 75 аркушах;

10. Договори на 2019 р., на 320 аркушах;

11. Меморіальні ордери 1, 2, 2.1, 3, 4, 5, 6, 13, 17 за березень 2021 р., на 194 аркушах.

Коробка 4

1. Меморіальні ордери 3, 3.1, 4, 6, 5, 13, 14, 17, 17.1, 2 за жовтень 2021 р. на 223 аркушах;

2. Головна книга 2021 р., на 112 аркушах;

3. Реєстр бюджетних зобов`язань за 2019-2020 рр., на 130 аркушах;

4. Меморіальні ордери 2, 2.1, 3, 3.1, 4, 5, 6, 6.1, 13, 14 за грудень 2021 р. на 331 аркушах;

5. Бухгалтерський звіт І квартал 2019 р. ДП ДГ «Степне» на 62 аркушах;

6. Фінансова звітність за 2021 р. на 85 аркушах;

7. Реєстри бюджетних фінансових зобов`язань за 2019 р. на 213 аркушах;

8. Головна книга 2020 р. на 101 аркушах;

9. Фінансовий звіт за 2019 р., на 178 аркушах;

10. Договори по надходженню за 2019 р., на 42 аркушах;

11. Тендерні договори за 2019 р., на 63 аркушах;

12. Фінансовий звіт за 1 квартал 2019 р., на 85 аркушах;

13. Фінансова та бюджетна звітність за ІІІ квартал 2019 р., на 112 аркушах;

14. Договори за 2022 р., на 54 аркушах;

15. Меморіальні договори 1, 2, 3, 4, 6, 9, 10, 13, 17 за травень 2021 р., на 175 аркушах.

Коробка 5

1. Меморіальні ордери 1, 2, 2.1, 3, 4, 5, 6, 13, 14, 17, 17.1 за липень 2019 р., на 356 аркушах;

2. Меморіальні ордери 2, 2.1, 3, 4, 5, 13, 17 за грудень 2019 р., на 212 аркушах;

3. Меморіальні ордери 1, 2, 3, 4, 5, 6, 17 за травень 2019 р., на 209 аркушах;

4. Меморіальні ордери 1, 2, 2.1, 3, 4, 6 за червень 2019 р., на 123 аркушах;

5. Меморіальні ордери 1, 2, 2.1, 3.4, 5, 6, 14, 17, 17.1, Б/Д за жовтень 2019 р., на 266 аркушах;

6. Меморіальні ордери 1, 2, 3, 4, 6, 17 за березень 2019 р. на 189 аркушах;

7. Меморіальні ордери 1, 2, 3, 2.1, 4, 5, 6, 8, 13, 14, 17 за вересень 2019 р. 198 аркушах;

8. Меморіальні ордери 1, 2, 2.1, 3, 5, 6, 8, 13, 14, 17, Б/Д за листопад 2019 р. на 177 аркушах;

9. Меморіальні ордери 2, 2.1, 3, 4, 6, 17 за квітень 2019 р. на 197 аркушах;

10. Меморіальні ордери 1, 2, 2.1, 3, 4, 5, 6, 8, 17 за січень 2019 р., на 161 аркушах;

11. Меморіальні ордери 1, 2, 2.1, 3, 4, 5, 6, 8, 13, 14, 17, 17.1, Б/Д за серпень 2019 р., на 176 аркушах;

12. Меморіальний ордер 1, 2, 3, 4, 5, 6, 8, 9, 17, 17.1 за лютий 2019 р., на 224 аркушах.

Коробка 6

1. Квартальний звіт за 1 квартал 2020 р. ДП ДГ «Декабристів», на 70 аркушах;

2. Меморіальні ордери 1, 2, 2.1,3.4, 5, 6, 8, 13, 14, 17 за вересень 2021 р. на 315 аркушах;

3. Меморіальні ордери 1, 2, 3, 13,14,17 за серпень 2021 р., на 136 аркушах;

4. Меморіальні ордери 1, 2, 2.1, 3.4, 5, 6, 13, 14, 17 за липень 2021 р., на 234 аркушах;

5. Меморіальні ордери 2, 2.1, 3, 3.1, 4.5, 6, 6.1, 13, 14 за листопад 2021 р. на 259 аркушах;

6. Копії договорів за 2020 р. на 207 аркушах;

7. Договори за 2021 р. на 143 аркушах;

8. Фінансова звітність за 2022 р., на 126 аркухах;

9. Меморіальний ордер 1, 2, 2.1, 3.4, 5, 6, 8, 13, 11 за квітень 2021 р. на 149 аркушах;

10. Акти звірки взаєморозрахунків за 2020 р., на 30 аркушах;

11. Касові видатки за 2020 р. на 17 аркушах;

12. Журнал реєстрації договорів за 2022 р, на 22 аркушах;

13. Первинні документи за 2022 р. у папці, на 79 аркушах.

Коробка 7

1. Звіт про виконання фінансового плану за 2020 р., у папці, на 18 аркушах;

2. Фінансовий звіт за 2021 р., на 48 аркушах;

3. Звіт про фінансові результати за 2021 р., на 35 аркушах;

4. Квартальний звіт за 1 квартал 2020 р. ДП ДГ «Декабристів», на 50 аркушах;

5. Фінансовий звіт за 9 місяців 2020 р. ДП ДГ «9 січня», на 73 аркушах;

6. Папка -накопичувач з ТТН за 2019-2021 р.р., загалом 178 аркушів;

7. Договори за 2022 р., на 162 аркушах;

8. Папка для паперів з бухгалтерським звітом за 9 міс. 2020 р. ДП ДГ «Степне», що вміщує 66 аркушів;

9. Папка для паперів зі звітом за ІІІ квартали 2020 р, фінансовим планом на 2018, 2019, 2020 р.р., формою № 2 за 9 місяців ДП ДГ «Степне» , що вміщує 70 аркушів (копії документів);

10. Папка для паперів з бухгалтерським звітом за І квартал 2022 р. ДП ДГ «Степне», що вміщує 78 аркушів;

11. Річний фінансовий звіт за 2019 р., ДП ДГ «Декабристів», на 124 аркушах;

12. Квартальний звіт за 3 квартали 2021 р., на 67 аркушах;

13. Звіт про виконання фінансового плану ДП ДГ «9 Січня» за І-ІІ-ІІІ-ІV квартали 2020 р., загалом на 72 аркушах;

14. Папка для паперів з бухгалтерським звітом ДП ДГ «Степне» за І квартал 2020 р., що вміщує 86 аркушів;

15. Фінансовий звіт ДП ДГ «Степне» за І квартал 2021 р., на 105 аркушах;

16. Папка для паперів з бухгалтерським звітом ДП ДГ «Степне» за ІІІ квартал 2019 року, що вміщує 62 аркушів;

17. Папка для паперів зі швидкозшивачем, де міститься річний бухгалтерський звіт за 2020 р. ДП ДГ «Степне» на 119 аркушах;

18. Меморіальний ордер № 3 за серпень 2021 р. з додатком загалом на 49 аркушах;

19. Меморіальний ордер № 3 за липень 2021 року з додатком загалом на 47 аркушах;

20. Меморіальний ордер № 3 за вересень 2022 з додатком загалом на 13 аркушах.

Коробка 8

1. Папка для паперів з фінансовим звітом за 9 місяців 2021 р. ДП «ДГ 9 СІЧНЯ», що вміщує 84 аркуші;

2. Папка для паперів з фінансовим звітом за перше півріччя 2021 р. ДП «ДГ 9 СІЧНЯ», що вміщує 44 аркуші;

3. Папка для паперів зі звітом за перше півріччя 2020 р. ДП «ДГ 9 СІЧНЯ», що вміщує 40 аркушів;

4. Папка для паперів з квартальним звітом за третій квартал 2020 р. ДП «ДГ ДЕКАБРИСТІВ», що вміщує 47 аркушів;

5. Папка для паперів з квартальним звітом за другий квартал 2020 р. ДП «ДГ ДЕКАБРИСТІВ», що вміщує 89 аркушів;

6. Книга обліку витрат і виходу продукцію за 2017 р., що вміщує 52 аркуші;

7. Папка для паперів з бухгалтерським звітом за 2 квартал 2020 р. ДП «ДГ СТЕПНЕ», що вміщує 70 аркушів;

8. Стратегічний план розвитку «змінений» 2020-2026 рр. на 19 аркушах;

9. Папка для паперів з бухгалтерським звітом за 9 місяців 2021 р. ДП «ДГ СТЕПНЕ», що вміщує 64 аркуші;

10. Папка для паперів з бухгалтерським звітом за 1 квартал 2021 р. ДП «ДГ СТЕПНЕ», що вміщує 60 аркушів;

11. Папка для паперів з фінансовою звітністю за 2019 р. ДП «ДГ 9 СІЧНЯ», що вміщує 204 аркуші;

12. Папка для паперів з квартальним звітом за 2 квартал 2021 р. ДП «ДГ ДЕКАБРИСТІВ», що вміщує 51 аркуш;

13. Папка для паперів з квартальним звітом за 3 квартал 2019 р. ДП «ДГ ДЕКАБРИСТІВ», що вміщує 38 аркушів;

14. Папка для паперів з квартальним звітом за 1 квартал 2019 р. ДП «ДГ ДЕКАБРИСТІВ», що вміщує 38 аркушів;

15. Папка для паперів з фінансовою звітністю за 1 квартал 2020 р. ДП «ДГ 9 СІЧНЯ», що вміщує 58 аркушів;

16. Книга вагаря за 2019 рік на 50 аркушах;

17. Книга вагаря за 2020 рік на 50 аркушах;

18. Книга вагаря за 2021 рік на 49 аркушах;

19. Акти списання з № 1-20 по № 18-20 від 2020 р. на 18 аркушах;

20. Договори за 2020-2021 рр. зшиті на 61 аркуші;

21. Зшиті собівартості врожаю за 2020-2021 рр. на 9 аркушах та акти прийомки робіт за 2021 р. на 50 аркушах;

22. Звітність щодо врожаю за 2020 р. зшиті на 19 аркушах;

23. Звіт про фінансові результати за 2021 р. ДП « ДГ 9 СІЧНЯ» на 39 аркушах;

24. Фінансовий план підприємства за 2019 р. на 17 аркушах.

Коробка 9

1. Рахунок №35 28.03.2022, накладна № 71 від 28.10.2022, рахунок №55 від 21.10.2022, накладна №143 від 21.10.2022 - кожен на 1 аркуші;

2. Договір №1108 від 11.08.2021 з додатками загалом на 5 аркушах;

3. Акт від 26.11.2019 по договору №12 від 21.03.2019 з аркушем паперу з рукописним текстом загалом на 2 аркушах;

4. Акт надання послуг №211 від 18.10.2021 на 1 аркуші;

5. Рахунок на оплату №204 від 18.10.2021 на 1 аркуші;

6. Копія акту надання послуг №98 від 13.09.2021 на 1 аркуші;

7. Реєстр видаткових накладних 2020 р. на 1 аркуші;

8. Залишки бюджетних зобов`язань на 16.08.2022 на 4 аркушах;

9. Договір № 196 від 15.02.2022 на 3 аркушах;

10. Договір №202 від 28.03.2022 на 3 аркушах;

11. Договір №222 від 04.04.2022 на 3 аркушах;

12. Рахунок-фактура №40 від 03.07.2020 на 1 аркуші;

13. 2 примірники акту по договору №2 02.01.2020 на 1 аркуші кожен;

14. Рахунок-фактура №55 від 17.09.2020 на 1 аркуші;

15. Наказ №80 від 02.07.2021 з додатками загалом на 6 аркушах;

16. Копії договорів (незавірені) на 77 аркушах;

17. Зшиті видаткова накладна №10 від 23.10.2020, рахунок-фактура №60 від 23.10.2020, рахунок-фактура 57 від 17.10.2020, рахунок-фактура 53 від 15.09.2020, платіжне доручення №1135293 від 11.08.2020, рахунок-фактура № 46 від 10.08.2020, видаткова накладна №6 від 16.09.2020 кожен на 1 аркуші;

18. Первинні документи з копіями та чорновими записами у підшитому стані загалом на 22 аркушах;

19. Щоденний датований блокнот з записами на 177 аркушах;

20. Зшиті акти надання послуг №92 від 10.06.2021, акти надання послуг №89 від 10.06.2021, акти надання послуг №88 від 10.06.2021 , видаткова накладна №745 від 22.06.2021, рахунок на оплату №92 від 10.06.2021, специфікація до договору 324 від 30.04.2021, акти про сортування та сушку від 01.09.2021, рахунок на оплату №83 від 14.06.2021, рахунок на оплату №82 від 14.06.2021, рахунок на оплату №86 від 14.06.2021, рахунок на оплату №89 від 10.06.2021, рахунок на оплату №88 від 10.06.2021, рахунок на оплату №90 від 10.06.2021, рахунок на оплату №91 від 10.06.2021, рахунок на оплату №87 від 14.06.2021, акти надання послуг №82 від 14.06.2021, акти надання послуг №86 від 14.06.2021, акти надання послуг №87 від 14.06.2021, акти надання послуг №90 від 10.06.2021, акти надання послуг №91 від 10.06.2021, рахунок на оплату №218 від 19.10.2021, акти надання послуг №228 від 04.11.2021, акти надання послуг №217 від 25.10.2021, рахунки на оплату №210 від 25.10.2021, рахунки на оплату №197 від 11.10.2021, рахунки на оплату №220 від 03.11.2021, рахунки на оплату №275 від 11.11.2021, акти надання послуг №228 від 04.11.2021, акти надання послуг №221 від 04.11.2021, акти надання послуг №211 від 25.10.2021, акти надання послуг №219 від 04.11.2021, акт надання послуг №280 від 17.11.2021, платіжні доручення №331 від 12.10.2021, платіжні доручення №365 від 08.11.2021, платіжні доручення №330 від 12.10.2021, платіжні доручення №363 від 02.11.2021 (з копією), №357 від 02.11.2022 з копією, акти надання послуг №283 від 11.11.2021, акти надання послуг №211 від 18.10.2021, акти надання послуг №205 від 11.10.2021, платіжні доручення №9790 від 06.08.2020, роздруківка платіжних доручень кожен на 1 аркуші;

21. Зшитий звіт за 1 квартал по ДП «ДГ 9 СІЧНЯ» за 2021 р. на 23 аркушах;

22. Рахунок-фактура №56 від 10.05.2022 на 1 аркуші;

23. Накладна №132 від 21.10.2022 на 1 аркуші;

24. Рахунок-фактура №323 від 12.08.2022, видаткова накладна №819 від 12.08.2022 кожен на 1 аркуші;

25. Рахунок-фактура №62 від 04.05.2022, видаткова накладна №122 від 24.10.2022, ТТН №1 від 04.05.2022 кожен на 1 аркуші

26. Рахунок-фактура №7637 від 27.07.2022, видаткова накладна №4385 від 03.08.2022, ТТН від 03.08.2022 кожен на 1 аркуші;

27. Рахунок №195 від 06.24.2022, видаткова накладна №168 від 06.04.2022 кожен на 1 аркуші;

28. Рахунок-фактура №34 від 05.08.2022, накладна №70 від 05.08.2022, кожен на 1 аркуші;

29. Рахунок на оплату №35 від 02.05.2022, видаткова накладна №37 від 02.05.2022, ТТН №1 від 02.05.2022, кожен на 1 аркуші;

30. Рахунки №СЧТ-000045 від 28.07.2022, №РНК-000243 від 28.07.2022, №СЧТ 000048 ВІД 30.03.2022, НАКЛАДНА №РНК-000261 від 11.08.2022 кожен на 1 аркуші;

31. Видаткова накладна №487 від 26.05.2022, №705 від 21.06.2022, №1139 від 01.09.2021, №1138 від 02.09.2021, №1137 від 01.09.2021 кожен на 1 аркуші;

32. Рахунок на оплату по замовленню №1161 від 01.09.2021, №1277 від 02.09.2021, №433 від 03.09.2021, №526 від 26.05.2022 кожен на 1 аркуші;

33. Додаткова угода №2 до договору №041119 від 04.11.2019 з додатками, загалом 4 аркушах.

34. Флеш-носій інформації об`ємом пам`яті 16 Gb, с/н 00497006, на якому мається фінансово-бухгалтерська звітність до скасування арешту в порядку, визначеному КПК України.

Накласти арештна майнота документи,власником якогоє ДПДГ «Степне»Інститут свинарстваі АПВНААН (адреса: АДРЕСА_2 ), що вилучені 14.11.2022 в ході обшуку приміщення ДП ДГ «Степне» Інституту свинарства і АПВ НААН за адресою: Полтавська обл., Полтавський р-н., с. Степне, вул. Центральна, 18 шляхом заборони користування, розпорядження та відчуження:

- договори за період з 2019 року по 2022 рік;

- системний блок ТМ «ASUS» №21919 до скасування арешту в порядку, визначеному КПК України.

Накласти арешт на майно та документи, власником якого є ВПДСС ІБК і ЦБ НААН (адреса: АДРЕСА_1 ), що вилучені 14.11.2022 в ході обшуку приміщення ВПДСС ІБК і ЦБ НААН за адресою: АДРЕСА_2 шляхом заборони користування, розпорядження та відчуження:

1. Виписка по банківських рахунках належних ВПДСС ІБК і ЦБ НААН України на 1 арк;

2. Перелік кредиторів по ВПДСС ІБК і ЦБ НААН України станом на 01.10.2022 на 1 арк;

3. Перелік дебіторів по ВПДСС ІБК і ЦБ НААН України станом на 01.10.2022 на 1 арк;

4. Звіт про фінансові результати ВПДСС ІБК і ЦБ НААН України за 9 місяців 2022 року на 2 арк;

5. Звіт Форми № 37-СГ на 01.11.2022 на2 арк;

6. Звіт Форми №4-сг під урожай 2022 на 3 арк;

7. Балансова звітність на 30.09.2022 по ВПДСС ІБК і ЦБ НААН України на 2 арк;

8. Балансова звітність на 31.12.2020 по ВПДСС ІБК і ЦБ НААН України на 2 арк та Форма 2 на 3 арк;

9. Звіт Форми №4-сг під урожай 2020 на 3 арк;

10. Звіт Форми № 29-СГ у 2020 на 7 арк.

11. Балансова звітність на 31.12.2021 по ВПДСС ІБК і ЦБ НААН України на 2 арк та Форма 2 на 3 арк;

12. Звіт Форми №4-сг під урожай 2021 на 3 арк;

13. Звіт Форми № 29-СГ у 2021 на 7 арк;

14. Договір купівлі продажу № 43 від 16.08.2021 із ТОВ «ХАСКОМ ТРЕЙД на 2 арк;

15. Договір купівлі продажу № 57 від 20.12.2021 із ПАФ «Урожай» на 2 арк;

16. Договір купівлі продажу № 45 від 03.08.2021 із ТОВ «ХАСКОМ ТРЕЙД на 2 арк;

17. Договір купівлі продажу № 8-ПЦБ від 01.09.2021 із ТОВ «Цукорагропром» з додатками на 17 арк;

18. Договір купівлі продажу № 15 від 15.03.2021 із ТОВ «Відродження» на 2 арк;

19. Договір купівлі продажу № 38 від 18.06.2021 із СГ ТОВ «Лан» на 2 арк;

20. Договір купівлі продажу № 53 від 02.12.2021 із ПП «АГРОТІМІМАКС» на 2 арк;

21. Договір купівлі продажу № 59 від 14.12.2021 із ПП «АГРОТІМІМАКС» на 2 арк;

22. Договір купівлі продажу № 9 від 12.02.2021 із С(Ф)Г «Шанс» на 2 арк.;

23. Договір поставки № 13/12-21 від 13.12.2021 ТОВ «ТД «Союзагроконсалтинг» на 8 арк;

24. Договір поставки № 2412 від 24.12.2021 ТОВ «Грейн Корн» з додатками на 5 арк;

25. Договір купівлі продажу № 58 від 20.12.2021 ФОП « ОСОБА_23 » на 2 арк;

26. Договір купівлі продажу № 54 від 06.12.2021 ФГ «Агросвіт-СВ» на 2 арк;

27. Договір купівлі продажу № Е-15/21 від 30.11.2021 ТОВ «Крок-ІМЕКСТРЕЙД» на 1 арк;

28. Договір поставки № ВК29112021 від 29.11.2021 ТОВ «Торговий будинок «НоваАгро» на 1 арк;

29. Договір поставки № 921-034 від 10.11.2021 ТОВ «ПВКФ «Сяйво» на 2 арк;

30. Договір купівлі продажу № 02/11-38Х від 02.11.2021 ТОВ «Анталія ЛТД» на 3 арк;

31. Договір купівлі продажу № ВТК29/10/21-1 від 29.10.2021 ТОВ ВТК «Факторія» з додатками на 8 арк;

32. Договір купівлі продажу № 19/10-31Х від 19.10.2021 ТОВ «Агро-збуд» на 2 арк;

33. Договір купівлі продажу № 52 від 04.10.2021 КТ «Дунай-ІМ-ЕХ» на 2 арк;

34. Договір купівлі продажу № 35 від 30.04.2021 ТОВ «Хаском Трейд» на 2 арк;

35. Договір купівлі продажу № 42 від 02.08.2021 ТОВ «Смарт Агро-Плюс» на 2 арк;

36. Договір купівлі продажу №44 від 25.08.2021 ТОВ «Смарт Агро-Плюс» на 2 арк;

37. Договір купівлі продажу №49 від 07.09.2021 ФОП ОСОБА_24 на 2 арк;

38. Договір купівлі продажу №46 від 08.09.2021 СВК «Перемога» на 2 арк;

39. Договір купівлі продажу №48 від 14.09.2021 ФГ «Терен» на 2 арк;

40. Договір купівлі продажу №47 від 14.09.2021 ФГ «Пласт» на 2 арк;

41. Договір поставки № 16092103 від 16.09.2021 ПП «Гідросенд» з додатками на 5 арк;

42. Договір купівлі продажу №50 від 23.09.2021 СФГ «Родина» на 2 арк;

43. Договір поставки № 37 від 07.05.2021 ТОВ «ВТФ Млинок» на 1 арк;

44. Договір поставки № 21/05/21-3 від 21.05.2021 ТОВ «Транспортно-зернова компанія «Інгулецька» на 3 арк;

45. Договір поставки № 28/05/21-1 від 28.05.2021 ТОВ «РСМ Плюс» з додатками на 4 арк;

46. Договір поставки № 921-034 від 10.11.2021 ТОВ «ПВКФ «Сяйво» на 2 арк;

47. Договір купівлі продажу №03/08-09Х від 03.08.2021 ТОВ «Агро-збуд» на 2 арк;

48. Договір купівлі продажу №33 від 28.05.2021 ТОВ «Промінь Агро-Плюс» на 2 арк;

49. Договір купівлі продажу № Е-12/21 від 23.04.2021 ТОВ «Крок-Імекстрейд» на 1 арк;

50. Договір купівлі продажу № 26 від 03.03.2021 Ялтушівська ДСС на 2 арк;

51. Договір поставки № 17/06/21 від 17.06.2021 ТОВ «ВТФ Млинок» на 2 арк;

52. Договір купівлі продажу №39 від 30.06.2021 ПСП «Дружба» на 2 арк;

53. Договір купівлі продажу №40 від 14.07.2021 ДПДГ «Шевченківське» на 2 арк;

54. Договір купівлі продажу №42 від 11.08.2021 ТОВ «Агрофірма Суми-насіння» на 2 арк;

55. Договір поставки № П/220321 від 22.03.2021 ТОВ «Смарт Органік» на 2 арк;

56. Договір поставки № 7ЗА/0521/17 від 17.05.2021 ТОВ «Зерно-Агроитрейд» з додатками на 9 арк;

57. Договір купівлі продажу №12 від 12.02.2021 С(Ф)Г «Шанс» на 2 арк4;

58. Договір купівлі продажу №16 від 23.02.2021 С(Ф)Г «Струмок» на 2 арк;

59. Договір купівлі продажу №15 від 24.02.2021 Верхняцька ДСС на 2 арк;

60. Договір купівлі продажу №17 від 25.02.2021 ФГ «Гербарій» на 2 арк;

61. Договір купівлі продажу №18 від 26.02.2021 ТОВ «Вікол-Агро» на 2 арк;

62. Договір купівлі продажу №21 від 05.03.2021 ТОВ «Агрофірма Суми-насіння» на 2 арк;

63. Договір купівлі продажу № 24 від 10.03.2021 ПП «Агрозахист Полтава» на 2 арк;

64. Договір купівлі продажу № 15 від 22.03.2021 ФОП « ОСОБА_25 » з додатками на 5 арк;

65. Договір купівлі продажу № 27 від 29.03.2021 ФГ «Дерієнко В.І.» на 2 арк;

66. Договір купівлі продажу № 31 від 29.03.2021 ТОВ «Укрелітагро» на 2 арк;

67. Договір купівлі продажу № 29 від 31.03.2021 СК «Радянський» на 2 арк;

68. Договір купівлі продажу № 28 від 30.03.2021 ПСП «Дружба» на 2 арк;

69. Договір купівлі продажу № 30 від 31.03.2021 СВК «Андріївський» на 2 арк;

70. Договір купівлі продажу № 31 від 01.04.2021 ФГ «Альфа-С» на 2 арк;

71. Договір купівлі продажу № 34 від 05.05.2021 ПП «Велес Насіння» на 2 арк;

72. Договір купівлі продажу № Е-14/21 від 25.05.2021 ТОВ «Крок-Імекстрейд» на 1 арк;

73. Договір купівлі продажу № 1 від 21.01.2021 ПП «Велес насіння» на 2 арк;

74. Договір купівлі продажу № 1-11/02/21-1 від 11.02.2021 ТОВ «Сіті-Агро» на 2 арк;

75. Договір купівлі продажу № 29/1 від 11.02.2021 Інститут зрошуваного землеробства НААН на 1 арк;

76. Договір купівлі продажу №19 від 01.03.2021 ФГ «Падусенки» на 2 арк;

77. Договір купівлі продажу №5 від 04.02.2021 ТОВ «САНТІМО» на 2 арк;

78. Договір купівлі продажу №8 від 05.02.2021 ТОВ «Федунка» на 2 арк;

79. Договір купівлі продажу № 14 від 16.02.2021 Іванівська ДСС на 2 арк;

80. Договір купівлі продажу №20 від 04.03.2021 ТОВ «Відродження» на 2 арк;

81. Договір купівлі продажу №25 від 11.01.2021 ТОВ «ХаскомТрейд» на 2 арк;

82. Договір купівлі продажу №9 від 18.01.2021 ТОВ «Колос АПК» на 2 арк;

83. Договір купівлі продажу №2 від 26.01.2021 ФГ Аконіт на 2 арк;

84. Договір купівлі продажу №3 від 02.02.2021 ФГ «Глек» на 2 арк;

85. Договір купівлі продажу №6 від 03.02.2021 ПП «Агрозахист Полтава» на 2 арк;

86. Договір купівлі продажу №4 від 04.02.2021 ТОВ «Рріон молоко» на 2 арк;

87. Договір купівлі продажу №7 від 08.02.2021 ПГ «Укан» на 2 арк;

88. Договір купівлі продажу №11 від 15.02.2021 ПП «Агротімімакс» на 2 арк;

89. Договір поставки № 19012114 від 19.01.2021 ТОВ «Гідросенд» на 2 арк;

90. Договір складського зберігання зерна № 09/07-09 від 09.07.2020 ТОВ «ЕКОАГРО Фірма Семенівська щедра земля» на 5 прк;

91. Договір № 7 оренди с/г техніки від 11.08.2020 ФОП « ОСОБА_26 » з додатками на 7 арк;

92. Договір купівлі продажу № Г А-134 від 12.08.2020 ТОВ «Компанія «Гранд-Агро» на 3 арк;

93. Договір № 8 оренди с/г техніки від 11.09.2020 ФОП « ОСОБА_27 » з додатками на 4 арк;

94. Договір № 5 оренди с/г техніки від 27.07.2020 ФОП « ОСОБА_27 » з додатками на 7 арк;

95. Договір № 6 оренди с/г техніки від 10.08.2020 ФОП « ОСОБА_27 » з додатками на 7 арк;

96. Договір № 3 оренди с/г техніки від 03.07.2020 ФОП « ОСОБА_27 » з додатками на 15 арк;

97. Договір № 2 оренди с/г техніки від 25.05.2020 ФОП « ОСОБА_28 » з додатками на 6 арк;

98. Договір № 4 оренди с/г техніки від 03.07.2020 ФОП « ОСОБА_29 » з додатками на 15 арк;

99. Договір № 9 оренди с/г техніки від 11.09.2020 ФОП « ОСОБА_26 » з додатками на 10 арк;

100. Договір на реалізацію наукової продукції № 14 від 18.12.2020 Інститут рослинництва ім. В.Я. Юр`єва НААН на 1 арк;

101. Договір поставки № 18/12 від 18.12.2020 ПП «Агрозахист Полтава» з додатками на 7 арк;

102. Договір купівлі продажу №64/04к від 13.04.2020 СК «Радянський» на 1 арк;

103. Договір поставки №20/02 від 20.02.2020 ТОВ «Агрозахист Полтава» з додатками на 26 арк;

104. Договір № 5 оренди с/г техніки від 16.08.2021 ФГ «Бовбасівське» з додатками на 29 арк;

105. Договір № 7 оренди с/г техніки від 11.10.2021 ФОП « ОСОБА_27 » з додатками на 7 арк;

106. Договір № 1 оренди т/з від 26.10.2021 ФОП « ОСОБА_30 » з додатками на 10 арк;

107. Договір купівлі продажу №ГА-65 від 19.03.2021 ТОВ «Компанія «Гранд-Агро» на 3 арк;

108. Договір № 01/11 про надання послуг відповідального зберігання від 01.11.2021 ПП «Агрозахист Полтава» на 3 арк;

109. Договір № 3 оренди с/г техніки від 11.08.2021 ФОП « ОСОБА_27 » з додатками на 7 арк;

110. Договір складського зберігання зерна № 19/07-22 від 19.07.2021 ТОВ «Екоагро Фірма Семенівська Щедра земля» на 10 арк;

111. Договір № 1407-1 ХО/Т продажу нафтопродуктів по разових відомостях від 14.07.2021 ТОВ «ТАТНЄФТЬ-АЗС-Україна» НА 1 АРК;

112. Специфікація до договору № 1967 від 13.03.2017 ДП «Державний центр сертифікації с/г продукції» на 19 арк;

113. Договір поставки № 12/01-21 від 12.01.2021 ТОВ «ТД «Союзагроконсалтинг» на 3 арк;

114. Договір-Замовлення на транспорт № 0303 від 03.03.2021 ФОП « ОСОБА_31 » на 1 арк;

115. Договір купівлі продажу № 7 від 15.02.2021 «Носівська СДС МІП імені В.М. Ремесла НААН» на 1 арк;

116. Договір поставки № 24/02-21 від 24.02.2021 ТОВ «Союзагроконсалтинг» на 3 арк;

117. Договір поставки № 26/02 від 26.02.2021 СФГ «Дослідне» на 1 арк;

118. Договір купівлі продажу №16 від 26.02.2021 Верхняцька ДСС ІБК і ЦБ НААН на 1 арк;

119. Договір поставки № 33 від 09.03.2021 ТОВ «Агроял СВ» на 3 арк;

120. Договір поставки № П-12 від 05.03.2021 ПП «Натур Світ» на 3 арк;

121. Договір № 1 оренди с/г техніки від 28.05.2021 ФОП « ОСОБА_27 » з додатками на 9 арк;

122. Договір № 1 оренди с/г техніки від 08.07.2021 ФОП « ОСОБА_27 » з додатками на 15 арк;

123. Договір № 2 оренди с/г техніки від 09.07.2021 ФОП « ОСОБА_29 » з додатками на 7 арк;

124. Договір складського зберігання зерна №СЕ/0721/07 від 16.07.2021 ТОВ «Зерно-Агротрейд» на 12 арк;

125. Договір купівлі продажу №418Л від 04.01.2021 ТОВ «Техноторг-Дон» на 1 арк;

126. Договір купівлі продажу №418ЛШ від 04.01.2021 ТОВ «Техноторг-Дон» на 1 арк;

127. Договір купівлі продажу № 4С від 02.01.2021 ТОВ «Фірма-Сільгосптехніки» на 1 арк;

128. Договір купівлі продажу №1 від 04.01.2021 ФОП « ОСОБА_32 » на 2 арк;

129. Договір купівлі продажу № 250121 від 25.01.2021 ФОП « ОСОБА_33 » на 2 арк;

130. Договір купівлі продажу № 1 від 26.01.2021 ТОВ «Інтерагрозапчастина» на 3 арк;

131. Договір купівлі продажу № 2 від 01.02.2021 ТОВ «Трансагрогруп» на 1 арк;

132. Договір купівлі продажу № 91з від 23.02.2021 ТОВ «Ремсинтез» на 1 арк;

133. Договір купівлі продажу № 89-019ТВ/2021 від 24.02.2021 ТОВ «ЛьвівАгромашпроект» на 2 арк;

134. Договір надання послуг № 010421-1 від 01.04.2021 ТОВ «Агріс» на 1 арк;

135. Договір купівлі продажу № 09-ЗП від 29.07.2021 ФОП « ОСОБА_34 » на 2 арк;

136. Договір купівлі продажу № 71 від 10.09.2021 ТОВ «Агродеталь-Лубни» на 5 арк;

137. Договір купівлі продажу № 0309/2020Ж від 03.09.2020 ТОВ «Зернарі» на 4 арк;

138. Договір купівлі продажу № 43 від 25.03.2020 ТОВ «Колос АПК» на 2 арк;

139. Договір купівлі продажу № 66 від 25.08.2020 ТОВ «ВП «Фенікс Агро» на 2 арк;

140. Договір купівлі продажу № 80 від 06.10.2020 ФГ «В.Салогуб» на 2 арк;

141. Договір купівлі продажу № 85 від 03.12.2020 ПП «Агротімімакс» на 5 арк;

142. Договір поставки № 920-033 від 04.12.2020 ТОВ «ПВКФ «Сяйво» на 4 арк;

143. Договір поставки № 03112007 від 03.11.2020 ПП «Віктор і К» на 2 арк;

144. Договір поставки № 20/12-31 від 14.12.2020 ТОВ «Кремагропак» на 2 арк;

145. Договір купівлі продажу № 87 від 15.12.2020 ПП «Голден Мілл» на 2 арк;

146. Договір купівлі продажу № 13 від 03.02.2020 ТОВ «Колос АПК» на 2 арк;

147. Договір купівлі продажу № 10 від 03.02.2020 ПП «Ріна-Харків» на 2 арк;

148. Договір купівлі продажу № 43 від 25.03.2020 ТОВ «Колос АПК» на 2 арк;

149. Договір поставки зерна майбутнього урожаю № 7за/0620/64 від 25.06.2020 ТОВ «Зерно-Агротрейд» на 4 арк;

150. Договір купівлі продажу № 705ТА від 27.08.2020 ТОВ «Тріанекс-Агро» на 3 арк;

151. Договір купівлі продажу № 67 від 25.08.2020 ФГ «Пролісок-2012» на 2 арк;

152. Договір купівлі продажу № 70 від 01.09.2020 СПОП «Нива» на 3 арк;

153. Договір купівлі продажу № 73 від 10.09.2020 ТОВ «НВП «Магнус ЛТД» з додатками на 10 арк;

154. Договір купівлі продажу № 71 від 10.09.2020 СГ ТОВ «Світанок» на 2 арк;

155. Договір поставки № 18092006 від 18.09.2020 ТОВ «Гідросенд» на 2 арк;

156. Договір купівлі продажу № 65 від 19.08.2020 СТОВ «Агросвіт» на 2 арк;

157. Договір купівлі продажу № 78 від 29.09.2020 ФГ «Терещенко В.В.» на 2 арк;

158. Договір купівлі продажу № 02/10-48Х від 02.10.2020 ТОВ «Агро-збут» на 2 арк;

159. Договір купівлі продажу № 79 від 07.10.2020 С(Ф)Г «Ярин» на 2 арк;

160. Договір купівлі продажу № 82 від 21.10.2020 ТОВ «Березняки-Агро» на 2 арк;

161. Договір купівлі продажу № 15/09-34Х від 15.09.2020 ТОВІ «Агро-збут» на 2 арк;

162. Договір купівлі продажу № 3 від 16.01.2020 ПП «Полеспас» на 2 арк;

163. Договір купівлі продажу № ФА-19/08/20-1 від 19.08.2020 ТОВ «Фактотрія- Агро» на 5 арк;

164. Договір купівлі продажу № 68 від 28.08.2020 ПСП «Нива « на 2 арк;

165. Договір купівлі продажу № 69 від 28.08.2020 СФГ «Велес» на 2 арк;

166. Договір купівлі продажу № 72 від 14.09.2020 ФГ «Дерієнко В.І.» на 2 арк;

167. Договір купівлі продажу № 12 від 23.01.2020 ТОВ «ТД «Біозавд» на 2 арк;

168. Договір купівлі продажу № 14 від 11.02.2020 ТОВ «ТД «Біозавод» на 2 арк;

169. Договір купівлі продажу № 17/03/20 від 17.03.2020 ТОВ «Пальміра Плюс» з додатками на 4 арк;

170. Договір купівлі продажу № 57 від 12.05.2020 ТОВ «Агро-Дібрівка» на 2 арк;

171. Договір купівлі продажу № 61 від 18.06.2020 ДП ДГ «Озерна» на 2 арк;

172. Договір купівлі продажу № 60 від 30.06.2020 ТОВ «Транс Агро-Лідер» на 2 арк;

173. Договір купівлі продажу № 59 від 02.07.2020 ТОВ «Яблуком» на 2 арк;

174. Договір купівлі продажу № 58 від 11.06.2020 ТОВ «Вікторія-Агро» на 2 арк;

175. Договір купівлі продажу № 09-07-01Х від 09.07.2020 ТОВ «Агро-збуд» на 2 арк;

176. Договір купівлі продажу № 62 від 11.08.2020 СФГ «Скрипник» на 1 арк;

177. Договір купівлі продажу №63 від 14.08.2020 ТОВ «Федунка» на 2 арк;

178. Договір складського зберігання зерна № СЕ/0720/07 від 13.07.2020 ТОВ «Зерно-Агротрейд» з додатками на 23арк;

179. Договір купівлі продажу №41 від 19.05.2020 Інстаитут зрошуваного землеробства НААН на 1 арк;

180. Договір купівлі продажу № 08-05-59Х від 08.05.2020 ТОВ «Агро-збуд» на 2 арк;

181. Договір купівлі продажу №55 від 07.05.2020 СГК «Вітязь на 2 арк;

182. Договір купівлі продажу №Е-10/20 від 13.04.2020 ТОВ «Крок-Імекстрейд» на 1 арк;

183. Договір купівлі продажу №Е-9/20 від 03.04.2020 ТОВ «Крок-Імекстрейд» на 1 арк;

184. Договір купівлі продажу №51 від 17.04.2020 СГ БФК «Радянський» на 3 арк;

185. Договір купівлі продажу №49 від 06.04.2020 ТОВ «Агробізнес» на 2 арк;

186. Договір купівлі продажу №48 від 07.04.2020 ТОВ «З Алатир» на 2 арк;

187. Договір купівлі продажу №50 від 10.04.2020 ТОВ «Бімекс-Агро» на 2 арк;

188. Договір купівлі продажу №52 від 14.04.2020 МПП «Вікторія» на 2 арк;

189. Договір купівлі продажу №53 від 24.04.2020 ПСГП «Деркул» на 2 арк;

190. Договір купівлі продажу №54 від 30.04.2020 ФГ «Чепа» на 2 арк;

191. Договір купівлі продажу №36 від 16.03.2020 ТОВ «Перспектива» на 2 арк;

192. Договір купівлі продажу №34 від16.03.2020 ПСП «Нива» на 2 арк;

193. Договір купівлі продажу №39 від 18.03.2020 ПАТ`Селена» на 2 арк;

194. Договір купівлі продажу №42 від 18.03.2020 ТОВ «Вікол-Агро» на 3 арк;

195. Договір купівлі продажу №44 від 25.03.2020 СГ ТОВ «Соснове» на 2 арк;

196. Договір купівлі продажу №1-2703/20-6 від 27.03.2020 ТОВ «Кас-Агро» на 3 арк;

197. Договір купівлі продажу №37 від 18.03.2020 СВК «Андріївський» на 2 арк;

198. Договір купівлі продажу №45 від 30.03.2020 ФГ «Наш успіх» на 3 арк;

199. Договір купівлі продажу №46 від 30.03.2020 СГК «Вітязь» на 2 арк;

200. Договір купівлі продажу №47 від 31.03.2020 ФГ «Агротех 2015» на 2 арк;

201. Договір купівлі продажу №32 від 10.03.2020 ТОВ «Влас Агро» на 2 арк;

202. Договір купівлі продажу №29 від 10.03.2020 ФГ «В. Салогуб» на 2 арк;

203. Договір купівлі продажу №30 від 06.03.2020 ТОВ «Посулля-Агро» на 2 арк;

204. Договір купівлі продажу №31 від 11.03.2020 ФГ «Терен» на 2 арк;

205. Договір купівлі продажу №35 від 12.03.2020 ФОП « ОСОБА_23 » на 1 арк;

206. Договір купівлі продажу №8 від 16.03.2020 СВК «Токарі» на 2 арк;

207. Договір купівлі продажу №37 від 17.03.2020 ФГ «Падусенки» на 2 арк;

208. Договір купівлі продажу №40 від 18.03.20 СВГ «Шанс» на 2 арк;

209. Договір купівлі продажу №22 від 24.02.2020 ТОВ «Оріон молоко» на 2 арк;

210. Договір купівлі продажу №28 від 05.03.2020 ПСП «Нива» на 2 арк;

211. Договір купівлі продажу №18 від 07.02.2020 ДП ДГ «Шевченківське» ІБК і ЦБ НААН на 2 арк;

212. Договір купівлі продажу №33 від 17.02.2020 ФГ «Агротех 2015» на 2 арк;

213. Договір купівлі продажу №17 від 17.02.2020 ПП «Кліщенський щедрий лан» на 2 арк;

214. Договір купівлі продажу №19 від 19.02.2020 СФГ «Скрипник» на 1 арк;

215. Договір купівлі продажу №24 від 26.02.2020 МПП «Вікторія» на 2 арк;

216. Договір купівлі продажу №25 від 28.02.2020 СГ ТОВ «Світанок» на 2 арк;

217. Договір купівлі продажу №26 від 02.03.2020 ФГ «Оболонь-Агро» на 2 арк;

218. Договір купівлі продажу №27 від 05.03.2020 ТОВ «Феденка на 2 арк;

219. Договір купівлі продажу №87 від 10.09.2020 ТОВ «Колос АПК» на 2 арк;

220. Договір купівлі продажу №89 від 17.11.2020 ТОВ «Колос АПК» на 2 арк;

221. Договір купівлі продажу №88 від 30.09.2020 ТОВ «Колос АПК» на 2 арк;

222. Договір купівлі продажу №90 від 18.12.2020 ТОВ «Колос АПК» на 2 арк;

223. Договір купівлі продажу №81 від 05.10.2020 ТОВ «ТД «Біозавод» на 2 арк;

224. Договір поставки № 1103/1 від 11.03.2020 ТОВ «НВП Пенрспектива-1» на 1 арк;

225. Договір купівлі продажу №18/4-22 від 18.04.2022 Ялтушківська ДСС ІБК і ЦБ НААН на 4 арк;

226. Договір купівлі продажу №55/04К від 06.04.2022 СК Радянський на 1 арк;

227. Договір купівлі продажу №ГА-60 від 28.03.2022 ТОВ Компанія «Гранд-Агро» на 4 арк;

228. Договір поставки мін добрив № 22022022/02 від 22.02.2022 ТОВ «Таго Трейд» на 3 арк;

229. Договір поставки №П-07 від 02.02.2022 ПП «Натур Світ» на 1 арк;

230. Договір поставки №230302 від 23.03.2022 ТОВ «ТД «УКРАГРОЦЕНТР» з додатками на 9 арк;

231. Договір поставки мін добрив №22022022/02 ТОВ «Таго Трейд» на 2 арк;

232. Договір про надання послуг №Б/Н від 22.09.2022 ТОВ «Семенівка-Автотранс» на 1 арк;

233. Договір купівлі продажу №ФА-01/08/22-1 від 01.08.2022 ТОВ «Факторія-Агро» на 4 арк;

234. Договір купівлі продажу №170822/01 від 17.08.2022 ТОВ «Смарт-Агро Плюс» на 3 арк;

235. Договір № 1 оренди с/г техніки від 08.07.2022 ФОП « ОСОБА_27 » з додатками на 6 арк;

236. Договір № 3 оренди с/г техніки від 05.08.2022 ФОП « ОСОБА_35 » з додатками на 13 арк;

237. Договір № 2 оренди с/г техніки від 12.07.2022 ФОП « ОСОБА_36 » з додатками на 7 арк;

238. Договір купівлі продажу №42 від 09.09.2022 ФГ «Хорол-Агробізнес» на 2 арк;

239. Договір поставки зернових культур № 0209/4 від 02.09.2022 ТОВ «Спірітус Вишняки» на 5 арк;

240. Договір купівлі продажу №41 від 30.08.2022 ФГ «Богдан і К» на 2 арк;

241. Договір купівлі продажу №40 від 29.08.2022 ТОВ «Агро Рост» на 5 арк;

242. Договір поставки №17/08 від 17.08.2022 ТОВ «Смарт Пак Україна» на 3 арк;

243. Договір купівлі продажу №090822 /01 від 09.08.2022 ТОВ «Смарт Агро Плюс» на 5 арк;

244. Договір купівлі продажу №37 від 09.06.2022 ТОВ «Агро Енерджи Плюс» на 2 арк;

245. Договір купівлі продажу №20/05СК від 20.05.2022 ТОВ «СК-Пром» на 4 арк;

246. Договір купівлі продажу №36 від 19.05.2022 ТОВ «Агро Енерджи Плюс» на 2 арк;

247. Договір купівлі продажу №34 від 12.05.2022 ПП «Голден Мілл» на 2 арк;

248. Договір купівлі продажу №31 від 15.04.2022 ДП ДГ «Шевченківське» ІБК і ЦБ НААН на 2 арк;

249. Договір купівлі продажу №1104/2022 від 11.04.2022 ТОВ «Армада-Еліт» на 2 арк;

250. Договір купівлі продажу № 28 від 11.04.2022 СФГ «Струмок» на 2 арк;

251. Договір купівлі продажу №26 від 05.04.2022 СК «Радянський» на 2 арк;

252. Договір купівлі продажу №27 від 05.04.2022 ДП «ДГ ім 9 Січня» Інституту свинарства і АПВ НААН» на 2 арк;

253. Договір купівлі продажу №25 від 01.04.2022 ФГ «Поділ-Агро» на 1 арк;

254. Договір купівлі продажу №24 від 28.03.2022 ФГ «Керера 2021» на 2 арк;

255. Договір купівлі продажу №23 від 25.03.2022 ТОВ «Саундерс Агро» на 2 арк;

256. Договір купівлі продажу №21 від 23.03.2022 ФОП « ОСОБА_37 на 2 арк;

257. Договір купівлі продажу №17 від 15.03.2022 Миргородське ПОСГІПП на 23 арк;

258. Договір купівлі продажу №18 від 18.03.2022 ФГ «Лорін-Агро» на 2 арк;

259. Договір купівлі продажу №16 від 15.03.2022 ПАФ «Україна» на 2 арк;

260. Договір купівлі продажу №12 від 23.02.2022 СТОВ «Перемога» на 2 арк;

261. Договір купівлі продажу №13 від 09.03.2022 СВК «Андріївський на 2 арк;

262. Договір купівлі продажу №14 від 15.03.2022 ТОВ «Оріон Молоко» на 2 арк;

263. Договір купівлі продажу №11 від 21.02.2022 ПФ «Богдан і К» на 2 арк;

264. Договір купівлі продажу №10 від 16.02.2022 СВК Андріївський на 2 арк;

265. Договір купівлі продажу №8 від 15.02.2022 ПП «Агротімімакс» на 2 арк;

266. Договір купівлі продажу №7 від 15.02.2022 СВК «Андріївський» на 2 арк;

267. Договір купівлі продажу №6 від 08.02.2022 ТОВ «Агрофірма «Василівська» на 2 арк;

268. Договір купівлі продажу №Е-02/2022 від 28.01.2022 ТОВ «Крок-Імекс Трейд» на 2 арк;

269. Договір поставки №П-17/05/22 від 17.05.2022 ТОВ «Тріо» на 2 арк;

270. Договір поставки №39 від 26.07.2022 ТОВ «ВТФ Млинок» на 2 арк;

271. ПП «Агротімімакс», видаткова накладна №64, №63, №658, №638 з платіжними дорученнями, довіреностями, ттн за грудень та лютий 2021всього на 12 арк;

272. СВГ «Шанс» видаткова накладна №233, №119, №50 за квітень 2021, з платіжними дорученнями, довіреностями, ттн, всього на8 арк;

273. СГ ТОВ «Лан» видаткова накладна №334 від 24.06.2021 з платіжними дорученнями, довіреностями, ттн, всього на4 арк;

274. ТОВ «Відродження» видаткова накладна №109 від 11.03.2021 з платіжними дорученнями, довіреностями, ттн, всього на9 арк;

275. ТОВ «Хаском Трейд» видаткова накладна №10 від 12.02.2021, №327 від 12.05.2021, №396 від 25.08.2021, №296 від 12.05.2021, №422 від 06.09.2021, №408 від 07.09.2021, №445 від 14.09.2021, №409 від 07.09.2021, з платіжними дорученнями, довіреностями, ттн, всього на28 арк;

276. ФГ «Агросвіт-СВ» видаткова накладна №644 від 09.12.2021, з платіжними дорученнями, довіреностями, ттн, всього на4 арк;

277. ТОВ «ГРЕЙ Корн» видаткова накладна №108 від 12.05.2022, з платіжними дорученнями, ттн, всього на3 арк;

278. ФОП « ОСОБА_23 » видаткова накладна №2 від 11.01.2022, з платіжними дорученнями, довіреностями, всього на3 арк;

279. ТОВ «Торговий будинок Новаагро» видаткова накладна №633 від 30.11.2021, № 639 від 04.12.2021, з платіжними дорученнями, ттн, всього на9 арк;

280. ТОВ «ПВ КФ «Сяйво», видаткова накладна №618 від 24.11.2021, з платіжними дорученнями, всього на4 арк;

281. ТОВ «Анталія ЛТД» видаткова накладна №595 від 02.11.2021 з платіжними дорученнями, довіреностями, всього на4 арк;

282. ТОВ «ВТК Факторія» видаткова накладна №609 від 12.11.2021, з платіжними дорученнями та ттн, всього на5 арк;

283. ТОВ «КРОК ІМЕКСТРЕЙД» видаткова накладна №287 від 28.04.2021, № 314 від 31.05.2021, №636 від 02.12.2021 з платіжними дорученнями, довіреностями, ттн, всього на16 арк;

284. КТ «Дунай-ім-Ех» видаткова накладна №559 від 06.10.2021 з платіжними дорученнями, довіреностями, ттн, всього на4 арк;

285. ТОВ «Смарт Агро Плюс» видаткова накладна №361 від 03.08.2021, №405 від 31.08.2021, № 320 від 04.06.2021, з платіжними дорученнями, ттн, всього на11 арк;

286. ТОВ «Агро-Збут» видаткова накладна № 464 від 13.09.2021, № 586 від 19.10.2021, №589 від 22.10.2021, № 613 від 16.11.2021, №654 ід 14.12.2021, №363, від 03.08.2021, № 380 від 11.08.2021, №393 від 17.08.2021, з платіжними дорученнями, довіреностями, всього на21 арк;

287. ТОВ «Гідросенд», видаткова накладна №599 від 25.09.2020, №590 від 22.09.2020, №619 від 28.09.2020, ттн, всього на5 арк;

288. ТОВ «Тріанекс-Агро», видаткова накладна № 523 від 02.09.2020, ттн та довіреність всього на3 арк;

289. ТОВ «Факторія Агро», видаткова накладна №266 від 04.08.2022, №286 від 25.08.2022, ттн та доручення, платіжні доручення всього на11 арк;

290. ТОВ «Смарт Агро Плюс», видаткова накладна № 287 від 19.08.2022, №274 від 09.08.2022, ттн та довіреність, платіжні доручення, всього на8 арк;

291. ТОВ «Крок-Імекстрейд», видаткова накладна № 25 від 03.02.2022, №279 від 16.08.2022, ттн, довіреність, платіжні доручення, всього на 11 арк;

292. ТОВ «Агро Рост», видаткова накладна № 447 від 19.10.2022, № 417 від 05.10.2022, №301 від 31.08.2022, №418 від 05.10.2022, ттн, довіреність, платіжні доручення всього на21 арк;

293. ТОВ «Оріон Молоко», видаткова накладна № 98 від 24.03.2022, ттн, довіреність, всього на5 арк;

294. Підшивки з реєстрами відправлення зерна та іншої продукції з поля і талонами до них за липень - серпень 2019 року в кількості 25 шт;

295. Підшивки з реєстрами відправлення зерна та іншої продукції з поля і талонами до них за червень - липень 2019 року в кількості 7 шт;

296. Підшивки з реєстрами відправлення зерна та іншої продукції з поля і талонами до них за липень 2019 року в кількості 10 шт;

297. Підшивки з реєстрами відправлення зерна та іншої продукції з поля і талонами до них за вересень та жовтень 2019 року в кількості 39 шт;

298. Підшивки з реєстрами відправлення зерна та іншої продукції з поля і талонами до них за червень - липень 2020 року в кількості 24 шт;

299. Підшивки з реєстрами відправлення зерна та іншої продукції з поля і талонами до них за серпень 2020 року в кількості 11 шт;

300. Підшивки з реєстрами відправлення зерна та іншої продукції з поля і талонами до них за вересень 2020 року в кількості 24 шт;

301. Підшивки з реєстрами відправлення зерна та іншої продукції з поля і талонами до них за жовтень 2020 року в кількості 15 шт;

302. Підшивки з реєстрами відправлення зерна та іншої продукції з поля і талонами до них за липень - листопад 2021 року в кількості 77 шт;

303. Підшивки з реєстрами відправлення зерна та іншої продукції з поля і талонами до них за червень - вересень 2022 року в кількості 44 шт до скасування арешту в порядку, визначеному КПК України.

Накласти арештна майнота документи,власником якогоє ДП«ДГ ім.9січня» Інститутусвинарства іАПВ НААНУкраїни (Полтавськаобл.,Хорольський р-н.,с.Ялосовецьке,вул.Центральна,3), що вилучені 14.11.2022 в ході обшуку приміщення ДП «ДГ ім. 9 січня» Інституту свинарства і АПВ НААН України за адресою: Полтавська обл., Хорольський р-н., с. Ялосовецьке, вул.Центральна, 3 шляхом заборони користування, розпорядження та відчуження:

1. Паперова папка «меморіальний ордер 7 за січень 2019» на 215 аркуш.

2. Паперова папка «меморіальний ордер 7 за лютий 2019» на 246 аркуш.

3. Паперова папка «меморіальний ордер 7 за березень 2019» на 249 аркуш.

4. Паперова папка «меморіальний ордер 7 за квітень 2019»

5. Паперова папка «меморіальний ордер 7 за травень 2019» на 357 аркуш.

6. Паперова папка «меморіальний ордер 7 за червень 2019» на 327 аркуш.

7. Паперова папка «меморіальний ордер 7 за липень 2019» на 464 аркуш.

8. Паперова папка «меморіальний ордер 7 за серпень 2019» на 367 аркуш.

9. Паперова папка «меморіальний ордер 7 за вересень 2019» на 450 аркуш.

10. Паперова папка «меморіальний ордер 7 за жовтень 2019»

11. Паперова папка «меморіальний ордер 7 за листопад 2019» на 456 аркуш.

12. Паперова папка «меморіальний ордер 7 за грудень 2019» на 289 аркуш.

13. Паперова папка «меморіальний ордер 8-9-10 за січень 2019» на 111 аркуш.

14. Паперова папка «меморіальний ордер 8-9-10 за лютий 2019» на 115 аркуш.

15. Паперова папка «меморіальний ордер 8-9-10 за березень 2019» на 209 аркуш.

16. Паперова папка «меморіальний ордер 8-9-10 за квітень 2019» на 209аркуш. виявлена в кабінеті бухгалтерії ДП «ДГ ім. 9 січня» поміщена до поліпропіленового мішка, який опечатаний биркою.

17. Паперова папка «меморіальний ордер 8-9-10 за травень 2019» на 270 аркуш.

18. Паперова папка «меморіальний ордер 8-9-10 за червень 2019» на 239 аркуш.

19. Паперова папка «меморіальний ордер 8-9-10 за липень 2019» на 356 аркуш.

20. Паперова папка «меморіальний ордер 8-9-10 за серпень 2019» на 267 аркуш.

21. Паперова папка «меморіальний ордер 8-9-10 за вересень 2019» на 310 аркуш.

22. Паперова папка «меморіальний ордер 8-9-10 за жовтень 2019» на 173 аркуш.

23. Паперова папка «меморіальний ордер 8-9-10 за листопад 2019» на 172 аркуш.

24. Паперова папка «меморіальний ордер 8-9-10 за грудень 2019» на 153 аркуш.

25. Паперова папка із договорами за 2019 рік на 138 арк.

26. Паперова папка «меморіальний ордер 7 за січень 2020» на 288 аркуш.

27. Паперова папка «меморіальний ордер 7 за лютий 2020» на 248 аркуш.

28. Паперова папка «меморіальний ордер 7 за березень 2020» на 361 аркуш.

29. Паперова папка «меморіальний ордер 7 за квітень 2020» на 322 аркуш.

30. Паперова папка «меморіальний ордер 7 за червень2020» на 229 аркуш.

31. Паперова папка «меморіальний ордер 7 за травень2020» на 234 аркуш.

32. Паперова папка «меморіальний ордер 7 за липень 2020» на 440 аркуш.

33. Паперова папка «меморіальний ордер 7 за серпень 2020» на 401 аркуш.

34. Паперова папка «меморіальний ордер 7 за вересень 2020» на 429 аркуш.

35. Паперова папка «меморіальний ордер 7 за жовтень 2020» на 464 аркуш.

36. Паперова папка «меморіальний ордер 7 за листопад 2020» на 366 аркуш.

37. Паперова папка «меморіальний ордер 7 за грудень 2020» на 333 аркуш.

38. Паперова папка «меморіальний ордер 8-9-10 за січень 2020» на 140 аркуш.

39. Паперова папка «меморіальний ордер 8-9-10 за лютий 2020» на 116 аркуш.

40. Паперова папка «меморіальний ордер 8-9-10 за березень 2020» на 192 аркуш.

41. Паперова папка «меморіальний ордер 8-9-10 за квітень 2020» на 238 аркуш.

42. Паперова папка «меморіальний ордер 8-9-10 за травень 2020» на 213 аркуш.

43. Паперова папка «меморіальний ордер 8-9-10 за червень 2020» на 140 аркуш.

44. Паперова папка «меморіальний ордер 8-9-10 за липень 2020» на 351 аркуш.

45. Паперова папка «меморіальний ордер 8-9-10 за серпень 2020» на 273 аркуш.

46. Паперова папка «меморіальний ордер 8-9-10 за вересень 2020» на 359 аркуш.

47. Паперова папка «меморіальний ордер 8-9-10 за жовтень 2020»

48. Паперова папка «меморіальний ордер 8-9-10 за листопад 2020» на 179 аркуш.

49. Паперова папка «меморіальний ордер 8-9-10 за грудень2020» на 179 аркуш.

50. Паперова папка із договорами за 2020 рік на 145 арк.

51. Паперові папки «меморіальний ордер 7» за 2021 рік в кількості 12 шт. загальною кількістю 3850 арк.

52. Паперові папки «меморіальний ордер 8-9-10» за 2021 рік в кількості 12 шт. загальною кількістю 2949 арк.

53. Паперова папка із договорами за 2021 рік на 83 арк.

54. Паперова папка з договорами, рахунками, товаротранспортними накладними за 2022 рік на 229 арк.

55. Звіти про площі та валові збори сільськогосподарських культур в період часу з 2019 по 2022 рік до скасування арешту в порядку, визначеному КПК України.

Накласти арештна майнота документи,які вилучені14.11.2022під часпроведення обшукуза місцемфактичного мешкання ОСОБА_4 за адресою: АДРЕСА_14 шляхом заборони користування, розпорядження та відчуження:

- Господарська документація ДП «ДГ «Вирішальне» ІСГ ПС НААН України» в 9-ти папках;

- ноутбук ТМ «HP», с/н: CND 117414 P до скасування арешту в порядку, визначеному КПК України.

Визначити місцем зберігання арештованого майна камери схову СУ ГУНП в Харківській області, розташовані за адресою: м. Харків, вул. Весніна, 14, 2 під`їзд, а документи з матеріалами кримінального провадження №42021222120000078.

Вилучені електронні носії інформації, ноутбуки та мобільні термінали системи зв`язку повернути власникам після зняття інформації за участю спеціалістів.

Ухвала може бути оскаржена безпосередньо до Харківського апеляційного суду протягом п`яти днів з дня її проголошення, а власниками майна та документів, які не були присутніми в судовому засіданні в той же строк, але з моменту отриманні копії ухвали слідчого судді.

Слідчий суддя - ОСОБА_1

СудКиївський районний суд м.Харкова
Дата ухвалення рішення24.11.2022
Оприлюднено13.05.2024
Номер документу107483811
СудочинствоКримінальне
КатегоріяПровадження за поданням правоохоронних органів, за клопотанням слідчого, прокурора та інших осіб про арешт майна

Судовий реєстр по справі —953/5411/22

Ухвала від 28.08.2023

Кримінальне

Харківський апеляційний суд

Кружиліна О. А.

Ухвала від 28.08.2023

Кримінальне

Харківський апеляційний суд

Кружиліна О. А.

Ухвала від 20.07.2023

Кримінальне

Харківський апеляційний суд

Люшня А. І.

Постанова від 04.07.2023

Кримінальне

Касаційний кримінальний суд Верховного Суду

Марчук Наталія Олегівна

Ухвала від 29.05.2023

Кримінальне

Касаційний кримінальний суд Верховного Суду

Марчук Наталія Олегівна

Ухвала від 08.05.2023

Кримінальне

Київський районний суд м.Харкова

Шаренко С. Л.

Ухвала від 09.03.2023

Кримінальне

Касаційний кримінальний суд Верховного Суду

Марчук Наталія Олегівна

Ухвала від 09.03.2023

Кримінальне

Касаційний кримінальний суд Верховного Суду

Марчук Наталія Олегівна

Ухвала від 20.02.2023

Кримінальне

Київський районний суд м.Харкова

Шаренко С. Л.

Ухвала від 20.02.2023

Кримінальне

Київський районний суд м.Харкова

Шаренко С. Л.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні