Ухвала
від 17.11.2022 по справі 498/681/22
ВЕЛИКОМИХАЙЛІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа №498/681/22

Провадження по справі №2-о/498/23/22

УХВАЛА

про поновлення провадження у справі

17 листопада 2022 року смт. Велика Михайлівка Одеської області

Великомихайлівський районний суд Одеської області у складі:

головуючої судді Ткачук О.Л.,

з участю секретаря судових засідань Гонтаренко О.В.

розглянувши в порядку ч.2 ст.247 ЦПК України матеріали цивільної справи за заявою ОСОБА_1 , заінтересована особа: орган опіки та піклування виконавчого комітету Великомихайлівської селищної ради Роздільнянського району Одеської області про визнання фізичної особи недієздатною та встановлення опіки,

В С Т А Н О В И В:

У провадженні суду перебуває цивільна справа за заявою ОСОБА_1 , заінтересована особа: орган опіки та піклування виконавчого комітету Великомихайлівської селищної ради Роздільнянського району Одеської області про визнання фізичної особи недієздатною та встановлення опіки.

Ухвалою суду від 19 серпня 2022 року прийнято до розгляду, відкрито провадження у справі заявою ОСОБА_1 , заінтересована особа: орган опіки та піклування виконавчого комітету Великомихайлівської селищної ради Роздільнянського району Одеської області про визнання фізичної особи недієздатною та встановлення опіки, витребувано докази.

Ухвалою суду від 06 вересня 2022 рокуу закритому підготовчому засіданні постановлено призначити у справі судово-психіатричну експертизу. Провадження у справі зупинено на час проведення експертизи.

16 листопада 2022 року на адресу суду з КНП "Одеський обласний медичний центр психічного здоровя» Одеської обласної ради надійшли матеріали цивільної справи, разом з висновком експерта №431 від 28.09.2022 року.

Цивільним процесуальнимкодексом Українивизначено,що суд може за заявою учасника справи, а також з власної ініціативи зупинити провадження у справі у випадках призначення судом експертизи (пункт 5 частини 1 статті 252); яке зупиняється на час проведення експертизи (пункт 9 частини 1 статті 253).

Відповідно до ст. 254 ЦПК України провадження у справі поновлюється за клопотанням учасників справи або за ініціативою суду не пізніше десяти днів з дня отримання судом повідомлення про усунення обставин, що викликали його зупинення. Про поновлення провадження у справі суд постановляє ухвалу. З дня поновлення провадження у справі перебіг процесуальних строків продовжується. Провадження у справі продовжується зі стадії, на якій його було зупинено.

Враховуючи, що обставини, які викликали зупинення провадження у даній цивільній справі відпали, суд вважає за необхідне провадження у справі поновити.

Керуючись ст. 254 ЦПК України, суд

ПОСТАНОВИВ:

Провадження у справі за заявою ОСОБА_1 , заінтересована особа: орган опіки та піклування виконавчого комітету Великомихайлівської селищної ради Роздільнянського району Одеської області про визнання фізичної особи недієздатною та встановлення опіки - поновити.

Призначити справудо розглядуу закритому підготовчому засіданні з участю присяжних, яке відбудеться08 грудня 2022 року о 12.00 год. в залі судових засідань №1 Великомихайлівського районного суду Одеської області (Одеська область, Великомихайлівський район, с.м.т. Велика Михайлівка, вул. Пушкіна, 2б, ІІ поверх).

Надіслати присяжним ОСОБА_2 , ОСОБА_3 письмові запрошення для участі у здійсненні правосуддя та повідомити їх роботодавців.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи за веб - адресою: http://vmk.od.court.gov.ua/sud1508/ на Офіційному веб-порталі судової влади України.

Заяви по суті справи можуть бути подані як в паперовому виді безпосередньо до суду так і на електронну адресу суду за адресою: inbox@vmk.od.court.gov.ua з наступним наданням оригіналу відповідної заяви.

Ухвала суду надсилається учасникам справи.

Ухвала набирає законної сили негайно після її проголошення. Ухвала, що постановлена судом поза межами судового засідання або в судовому засіданні у разі неявки всіх учасників справи, розгляду справи без повідомлення (виклику) учасників справи, набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Суддя О.Л. Ткачук

СудВеликомихайлівський районний суд Одеської області
Дата ухвалення рішення17.11.2022
Оприлюднено05.12.2022
Номер документу107615967
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи окремого провадження Справи про обмеження цивільної дієздатності фізичної особи, визнання фізичної особи недієздатною та поновлення цивільної дієздатності фізичної особи, з них: про визнання фізичної особи недієздатною

Судовий реєстр по справі —498/681/22

Рішення від 28.12.2022

Цивільне

Великомихайлівський районний суд Одеської області

Ткачук О. Л.

Рішення від 21.12.2022

Цивільне

Великомихайлівський районний суд Одеської області

Ткачук О. Л.

Ухвала від 08.12.2022

Цивільне

Великомихайлівський районний суд Одеської області

Ткачук О. Л.

Ухвала від 17.11.2022

Цивільне

Великомихайлівський районний суд Одеської області

Ткачук О. Л.

Ухвала від 05.09.2022

Цивільне

Великомихайлівський районний суд Одеської області

Ткачук О. Л.

Ухвала від 18.08.2022

Цивільне

Великомихайлівський районний суд Одеської області

Ткачук О. Л.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні