Ухвала
від 08.12.2022 по справі 498/681/22
ВЕЛИКОМИХАЙЛІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа №498/681/22

Провадження по справі №2-о/498/23/22

УХВАЛА

про закриття підготовчого провадження

та призначення справи до судового розгляду по суті

08 грудня 2022 року с.м.т. Велика Михайлівка Одеська область

Великомихайлівський районний суд Одеської області у складі:

головуючої судді Ткачук О.Л.

присяжних Іванової О.В., Твердохлібенко Т.В.,

за участю секретаря судового засідання Поліщук А.С.,

розглянувши у закритому підготовчому засіданні цивільну справу за заявою ОСОБА_1 , заінтересована особа: орган опіки та піклування виконавчого комітету Великомихайлівської селищної ради Роздільнянського району Одеської області про визнання фізичної особи недієздатною та встановлення опіки,-

в с т а н о в и в:

В провадженні Великомихайлівського районного суду Одеської області знаходиться цивільна справа за заявою ОСОБА_1 , заінтересована особа: орган опіки та піклування виконавчого комітету Великомихайлівської селищної ради Роздільнянського району Одеської області про визнання фізичної особи недієздатною та встановлення опіки.

Ухвалою суду від 19 серпня 2022 року прийнято до розгляду, відкрито провадження у вищезазначеній справі, витребувано докази.

Ухвалою суду від 06 вересня 2022 рокуу закритому підготовчому засіданні постановлено призначити у справі судово-психіатричну експертизу. Провадження у справі зупинено на час проведення експертизи.

16 листопада 2022 року на адресу суду з КНП "Одеський обласний медичний центр психічного здоровя» Одеської обласної ради надійшли матеріали цивільної справи, разом з висновком експерта №431 від 28.09.2022 року.

Ухвалою суду від 17.11.2022 року провадження у справі за заявою ОСОБА_1 , заінтересована особа: орган опіки та піклування виконавчого комітету Великомихайлівської селищної ради Роздільнянського району Одеської області про визнання фізичної особи недієздатною та встановлення опіки поновлено, призначено підготовче засідання.

В підготовче судове засідання заявниця ОСОБА_1 не з`явилась, через канцелярію суду надала заяву про проведення підготовчого засідання у її відсутність, не заперечує проти закриття підготовчого провадження та призначення справи до розгляду по суті.

Заінтересована особа: орган опіки та піклування виконавчого комітету Великомихайлівської селищної ради Великомихайлівського району Одеської області, участі свого представника у підготовче засідання не забезпечив, будучи належним чином повідомленим про дату, час і місце його проведення. Пояснень та заперечень не надав.

Учасниками справи повідомлено про всі обставини справи, які їм відомі, надано всі докази, на які вони посилаються, а також докази, витребувані судом, заяв та клопотань перед призначенням справи до розгляду не мають.

У справі проведено підготовче судове провадження, під час якого здійсненні необхідні процесуальні дії, з метою підготовки справи до судового розгляду.

Учасники справи не заперечували щодо закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

У відповідності до п.3 ч.2 ст. 200 ЦПК України підготовче провадження підлягає закриттю, а справа призначена до розгляду по суті.

Керуючись ст. ст.189 - 200 ЦПК України, суд -

постановив:

Закрити підготовче провадження у цивільній справі за заявою ОСОБА_1 , заінтересована особа: орган опіки та піклування виконавчого комітету Великомихайлівської селищної ради Роздільнянського району Одеської області про визнання фізичної особи недієздатною та встановлення опіки.

Призначити справудо судовогорозгляду узакритому судовомузасіданні зучастю присяжних, яке відбудеться 21 грудня 2022 року о 15.30 год. в залі судових засідань № 1 Великомихайлівського районного суду Одеської області (Одеська область, Великомихайлівський район, с.м.т. Велика Михайлівка, вул. Пушкіна, 2б, ІІ поверх).

Надіслати присяжним письмові запрошення для участі у здійсненні правосуддя, та повідомити роботодавців про залучення ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , як присяжних.

Роз`яснити учасникам справи право брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду, за для забезпечення чого останніми, зап`ятьднів до судового засідання, має бути подана відповідна заява із зазначенням суду, в якому необхідно забезпечити її проведення, копія якої в той самий строк надсилається іншим учасникам справи.

Інформацію щодо справи, що розглядається, учасники справи можуть отримати на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет, веб-адреса сторінки якої http://vmk.od.court.gov.ua/sud1508/.

Заяви по суті справи можуть бути подані як в паперовому виді безпосередньо до суду так і на електронну адресу суду за адресою:inbox@vmk.od.court.gov.ua з наступним наданням оригіналу відповідної заяви.

Ухвала суду надсилається учасникам справи.

Ухвала суду оскарженню не підлягає.

Суддя О.Л.Ткачук

Присяжні О.В.Іванова

Т.В.Твердохлібенко

СудВеликомихайлівський районний суд Одеської області
Дата ухвалення рішення08.12.2022
Оприлюднено12.12.2022
Номер документу107768401
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи окремого провадження Справи про обмеження цивільної дієздатності фізичної особи, визнання фізичної особи недієздатною та поновлення цивільної дієздатності фізичної особи, з них: про визнання фізичної особи недієздатною

Судовий реєстр по справі —498/681/22

Рішення від 28.12.2022

Цивільне

Великомихайлівський районний суд Одеської області

Ткачук О. Л.

Рішення від 21.12.2022

Цивільне

Великомихайлівський районний суд Одеської області

Ткачук О. Л.

Ухвала від 08.12.2022

Цивільне

Великомихайлівський районний суд Одеської області

Ткачук О. Л.

Ухвала від 17.11.2022

Цивільне

Великомихайлівський районний суд Одеської області

Ткачук О. Л.

Ухвала від 05.09.2022

Цивільне

Великомихайлівський районний суд Одеської області

Ткачук О. Л.

Ухвала від 18.08.2022

Цивільне

Великомихайлівський районний суд Одеської області

Ткачук О. Л.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні