Рішення
від 21.12.2022 по справі 498/681/22
ВЕЛИКОМИХАЙЛІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа №498/681/22

Провадження по справі №2-о/498/23/22

РІШЕННЯ

іменем України

(вступна та резолютивна частина)

21 грудня 2022 року с м т. Велика Михайлівка Одеської області

Великомихайлівський районний суд Одеської області у складі:

головуючої судді Ткачук О.Л.

присяжних Твердохлібенко Т.В., Іванової О.В.

за участю секретаря судового засідання Поліщук А.С.,

заявниці - ОСОБА_1 ,

розглянувши у закритому судовому засіданні цивільну справу за заявою ОСОБА_1 , заінтересована особа: орган опіки та піклування виконавчого комітету Великомихайлівської селищної ради Роздільнянського району Одеської області про визнання фізичної особи недієздатною та встановлення опіки,-

В С Т А Н О В И В:

Зважаючи на складність у викладенні повного рішення суду, пов`язаного з потребою в більш детальному дослідженні доказів по справі, на що може бути витрачений значний час, суд вважає за необхідне проголосити його вступну та резолютивну частини.

На підставі викладеного та керуючись статтями 12, 81, 263-265, 268, 300 ЦПК України, суд,-

УХВАЛИВ:

Заяву ОСОБА_1 , заінтересована особа: орган опіки та піклування виконавчого комітету Великомихайлівської селищної ради Роздільнянського району Одеської області про визнання фізичної особи недієздатною та встановлення опіки задовольнити.

Визнати недієздатним ОСОБА_2 , громадянина України, який народився ІНФОРМАЦІЯ_1 в с.Полезне Великомихайлівського району Одеської області, реєстраційний номер облікової картки платника податків - НОМЕР_1 , зареєстрованого за місцем проживання по АДРЕСА_1 .

Встановити опікунад ОСОБА_2 і призначитийого опікуном ОСОБА_1 ,яка народилась ІНФОРМАЦІЯ_2 в селіКучурган Великомихайлівськогорайону Одеськоїобласті,реєстраційний номероблікової карткиплатника податків НОМЕР_2 ,зареєстрована замісцем проживанняпо АДРЕСА_1 .

Строк дії рішення про визнання ОСОБА_2 недієздатним визначити тривалістю у два роки.

Рішення суду після набрання ним законної сили надіслати органу опіки та піклування - виконавчому комітету Великомихайлівської селищної ради Великомихайлівського району Одеської області, органам ведення Державного реєстру виборців за місцем проживання ОСОБА_2 .

Апеляційна скарга на рішення суду може бути подана протягом тридцяти днів з дня його проголошення до Одеського апеляційного суду. Якщо в судовому засіданні було оголошено лише вступну та резолютивну частини судового рішення або у разі розгляду справи (вирішення питання) без повідомлення (виклику) учасників справи, зазначений строк обчислюється з дня складення повного судового рішення. Учасник справи, якому повне рішення не було вручене у день його проголошення або складення, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження, якщо апеляційна скарга подана протягом тридцяти днів з дня вручення йому повного рішення суду.

Рішення суду набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги всіма учасниками справи, якщо апеляційну скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті чи закриття апеляційного провадження або прийняття постанови суду апеляційної інстанції за наслідками апеляційного перегляду.

Заявник: ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_3 , (РНОКПП НОМЕР_2 ), місце проживання, зареєстроване у встановленому законом порядку: АДРЕСА_2 .

Заінтересована особа: орган опіки та піклування виконавчого комітету Великомихайлівської селищної ради Роздільнянського району Одеської області (ЄДРПОУ 04379367), місцезнаходження: вул. Центральна, 123, смт. Велика Михайлівка, Роздільнянський район, 67100.

Суддя О.Л.Ткачук

Присяжний Т.В.Твердохлібенко

Присяжний О.В. Іванова

Дата ухвалення рішення21.12.2022
Оприлюднено26.12.2022
Номер документу107991890
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи окремого провадження Справи про обмеження цивільної дієздатності фізичної особи, визнання фізичної особи недієздатною та поновлення цивільної дієздатності фізичної особи, з них: про визнання фізичної особи недієздатною

Судовий реєстр по справі —498/681/22

Рішення від 28.12.2022

Цивільне

Великомихайлівський районний суд Одеської області

Ткачук О. Л.

Рішення від 21.12.2022

Цивільне

Великомихайлівський районний суд Одеської області

Ткачук О. Л.

Ухвала від 08.12.2022

Цивільне

Великомихайлівський районний суд Одеської області

Ткачук О. Л.

Ухвала від 17.11.2022

Цивільне

Великомихайлівський районний суд Одеської області

Ткачук О. Л.

Ухвала від 05.09.2022

Цивільне

Великомихайлівський районний суд Одеської області

Ткачук О. Л.

Ухвала від 18.08.2022

Цивільне

Великомихайлівський районний суд Одеської області

Ткачук О. Л.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні