Ухвала
від 08.12.2022 по справі 953/8854/21
ПОЛТАВСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД

ПОЛТАВСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД

Справа № 953/8854/21 Номер провадження 22-ц/814/3110/22Головуючий у 1-й інстанції Попрас В.О. Доповідач ап. інст. Триголов В. М.

У Х В А Л А

08 грудня 2022 року м. Полтава

Колегія суддів судової палати у цивільних справах Полтавського апеляційного суду в складі:

Головуючого судді: Триголова В.М.,

Суддів: Лобова О.А., Дорош А.І.,

розглянула заяву представника Фонду державного майна України Менько М.М., про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції

за апеляційними скаргами третьої особи Державного підприємства «Вирівське» на рішення Київського районного суду м.Харкова від 13 липня 2021 року , та Фонду державного майна України на рішення Київського районного суду м.Харкова від 13 липня 2021 року, ухваленого у складі головуючого судді Попрас В.О., по справі за позовом ОСОБА_1 до Фонду державного майна України , третя особа: Державне підприємство «Вирівське» про визнання незаконним та скасування наказу , поновлення на роботі , стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу та моральної шкоди

В С Т А Н О В И Л А:

У провадженні Полтавського апеляційного суду перебуває цивільна справа № 953/8854/21 за позовом ОСОБА_1 до Фонду державного майна України , третя особа: Державне підприємство «Вирівське» про визнання незаконним та скасування наказу , поновлення на роботі , стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу та моральної шкоди.

Ухвалою Полтавського апеляційного суду від 15 серпня 2022 року вказану справу прийнято до провадження та призначено до розгляду у приміщенні Полтавського апеляційного суду за адресою: м. Полтава, вул. Соборності 17, зал судових засідань № 2.

Розпорядженням Верховного Суду від 25 березня 2022 року №14/0/9-22 «Про зміну територіальної підсудності судових справ в умовах воєнного стану» змінено територіальну підсудність справ Харківського апеляційного суду - Полтавському апеляційному суду.

Протоколом розподілу судової справи між суддями Полтавського апеляційного суду від 01 серпня 2022 року визначено склад колегії суддів: головуючий суддя (суддя-доповідач) Триголов В.М., судді (члени колегії) Дорош А.І., Лобов О.А.

Від Ленько М.М. надійшла заява про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції, з використанням власних технічних засобів.( за допомогою системи EasyCon, за веб-посиланням https://easycon.com.ua - « vkz.court.gov.ua »)

Згідно з ч.ч.1,2 ст.212 ЦПК України учасники справи мають право брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду за умови наявності у суді відповідної технічної можливості. Учасник справи подає заяву про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду не пізніше ніж за п`ять днів до судового засідання. Копія заяви в той самий строк надсилається іншим учасникам справи.

Враховуючи заяву Ленько М.М. , а також враховуючи наявну технічну можливість проведення судового засідання в режимі відеоконференції, суд вважає за можливе провести судове засідання у режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів за допомогою системи EasyCon, колегія суддів, вважає за можливе задовольнити заяву Ленько М.М., що діє в інтересах Фонду державного майна України.

Провести слухання справи призначене на 12 грудня 2022 року на 13:20 год. в режимі відеоконференції, поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів за допомогою системи EasyCon, за веб-посиланням https://easycon.com.ua - « vkz.court.gov.ua », та участіЛенько М.М., що діє в інтересах Фонду державного майна України ,за наступними реквізитами: електронна адреса: ІНФОРМАЦІЯ_2 , ном.телефону НОМЕР_1 .

Керуючись ст. 212 ЦПК України, -

У Х В А Л И Л А:

Заяву Ленько М.М. , що діє в інтересах Фонду державного майна України про проведення судового засідання, у справі за апеляційними скаргами третьої особи Державного підприємства «Вирівське» на рішення Київського районного суду м.Харкова від 13 липня 2021 року , та Фонду державного майна України на рішення Київського районного суду м.Харкова від 13 липня 2021 року, ухваленого у складі головуючого судді Попрас В.О., по справі за позовом ОСОБА_1 до Фонду державного майна України , третя особа: Державне підприємство «Вирівське» про визнання незаконним та скасування наказу , поновлення на роботі , стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу та моральної шкоди , в режимі відеоконференції, задовольнити.

Розгляд справи, призначеної на 12 грудня 2022 року о 13:20 год. провести в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів з Ленько М.М. , за допомогою системи EasyCon за веб-посиланням https://easycon.com.ua - « vkz.court.gov.ua », та наступними реквізитами: електронна адреса: ІНФОРМАЦІЯ_2 , ном.телефону НОМЕР_1 .

Роз`яснити, що ризики технічної неможливості участі в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду, переривання зв`язку тощо нестиме учасник справи, який подав відповідну заяву. У разі явки в призначений час безпосередньо до зали судового засідання №2 у приміщенні Полтавського апеляційного суду за адресою: м. Полтава, вул. Соборності 17, зал судових засідань № 2, сторони беруть участь у судовому засіданні в загальному порядку.

Копію даної ухвали негайно направити Ленько М.М. для організації її виконання та всім учасникам цивільного процесу у даній справі для відома.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Головуючий В.М. Триголов

Судді: А.І.Дорош

О.А. Лобов

СудПолтавський апеляційний суд
Дата ухвалення рішення08.12.2022
Оприлюднено12.12.2022
Номер документу107777439
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із трудових правовідносин, з них про поновлення на роботі, з них

Судовий реєстр по справі —953/8854/21

Постанова від 31.07.2024

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Сердюк Валентин Васильович

Ухвала від 26.06.2024

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Сердюк Валентин Васильович

Ухвала від 24.04.2024

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Сердюк Валентин Васильович

Ухвала від 16.04.2024

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Сердюк Валентин Васильович

Ухвала від 28.04.2023

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Сердюк Валентин Васильович

Ухвала від 29.03.2023

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Сердюк Валентин Васильович

Постанова від 23.01.2023

Цивільне

Полтавський апеляційний суд

Триголов В. М.

Постанова від 23.01.2023

Цивільне

Полтавський апеляційний суд

Триголов В. М.

Ухвала від 08.12.2022

Цивільне

Полтавський апеляційний суд

Триголов В. М.

Ухвала від 14.08.2022

Цивільне

Полтавський апеляційний суд

Триголов В. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні