Ухвала
від 22.11.2022 по справі 287/623/16-ц
ОЛЕВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Олевський районний суд Житомирської області

Справа № 287/623/16-ц

2/287/68/22

У Х В А Л А

"22" листопада 2022 р. м. Олевськ

Олевський районний суд Житомирської області в складі:

головуючої судді Кононихіної Н.Ю.,

при секретарі Корнєйчук О.В.,

розглянувши в порядку загального позовного провадження цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , треті особи: Управління економічного розвитку, інфраструктури і торгівлі Олевської районної державної адміністрації, Відділ в Олевському районі головного управління Держгеокадастру у Житомирській області, «про усунення перешкод користування земельною ділянкою, визнання недійсним та скасування реєстрації права власності на нерухоме майно з виключенням запису з Державного реєстру речових на нерухоме майно про реєстрацію права власності»,

В С Т А Н О В И В:

ОСОБА_1 звернувся до суду з позовом до ОСОБА_2 , треті особи: Управління економічного розвитку, інфраструктури і торгівлі Олевської районної державної адміністрації, Відділ в Олевському районі головного управління Держгеокадастру у Житомирській області, «про усунення перешкод користування земельною ділянкою, визнання недійсним та скасування реєстрації права власності на нерухоме майно з виключенням запису з Державного реєстру речових на нерухоме майно про реєстрацію права власності».

Ухвалою Олевського районного суду Житомирської області від 16.06.2022 року відкрито провадження та призначено справу до підготовчого судового засідання.

В судове засідання позивач ОСОБА_1 не з`явився, про дату, час та місце розгляду справи повідомлений належним чином, надав до суду заяву про розгляд справи у його відсутності.

Відповідач ОСОБА_2 в судове засідання не з`явився, про дату, час та місце розгляду справи повідомлений належним чином, надав до суду заяву про розгляд справи у його відсутності.

Представники третіх осіб в судове засідання не з`явилися, про дату, час та місце розгляду справи повідомлені належним чином.

На стадії підготовчого провадження судом було вжито всіх заходів для забезпечення всебічного та об`єктивного вирішення справи протягом розумного строку.

Положеннямист.189 ЦПК Українивизначено, що завданнями підготовчого провадження є: остаточне визначення предмета спору та характеру спірних правовідносин, позовних вимог та складу учасників судового процесу; з`ясування заперечень проти позовних вимог; визначення обставин справи, які підлягають встановленню, та зібрання відповідних доказів; вирішення відводів; визначення порядку розгляду справи; вчинення інших дій з метою забезпечення правильного, своєчасного і безперешкодного розгляду справи по суті.

Відповідно до ч.3ст. 200 ЦПК України, за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про: залишення позовної заяви без розгляду, закриття провадження у справі, закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Згідно п. 15 ч.2ст. 197 ЦПК України, у підготовчому засіданні суд: призначає справу до розгляду по суті, визначає дату, час і місце проведення судового засідання (декількох судових засідань - у разі складності справи) для розгляду справи по суті.

Зважаючи на вищевикладене, приходжу до висновку про необхідність закриття підготовчого засідання тапризначення справи до судового розгляду по суті.

На підставі викладеного та керуючись ст. ст.189,196-198,200 ЦПК України,

УХВАЛИВ:

Закрити підготовче провадження у цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , треті особи: Управління економічного розвитку, інфраструктури і торгівлі Олевської районної державної адміністрації, Відділ в Олевському районі головного управління Держгеокадастру у Житомирській області, «про усунення перешкод користування земельною ділянкою, визнання недійсним та скасування реєстрації права власності на нерухоме майно з виключенням запису з Державного реєстру речових на нерухоме майно про реєстрацію права власності».

Призначити справу до судового розгляду по суті в загальному порядку у відкритому судовому засіданні на 22 листопада 2022 року о 14 год. 35 хв. у залі судового засідання у приміщенні Олевського районного суду Житомирської області.

Ухвала оскарженню не підлягає, заперечення на неї включаються до апеляційної скарги на рішення суду.

С Суддя: Н. Ю. Кононихіна

СудОлевський районний суд Житомирської області
Дата ухвалення рішення22.11.2022
Оприлюднено26.12.2022
Номер документу108030403
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —287/623/16-ц

Постанова від 26.02.2024

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Литвиненко Ірина Вікторівна

Ухвала від 14.07.2023

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Яремко Василь Васильович

Постанова від 22.05.2023

Цивільне

Житомирський апеляційний суд

Коломієць О. С.

Постанова від 22.05.2023

Цивільне

Житомирський апеляційний суд

Коломієць О. С.

Ухвала від 11.04.2023

Цивільне

Житомирський апеляційний суд

Коломієць О. С.

Ухвала від 10.04.2023

Цивільне

Житомирський апеляційний суд

Коломієць О. С.

Ухвала від 03.03.2023

Цивільне

Олевський районний суд Житомирської області

Кононихіна Н. Ю.

Ухвала від 09.01.2023

Цивільне

Олевський районний суд Житомирської області

Кононихіна Н. Ю.

Рішення від 22.11.2022

Цивільне

Олевський районний суд Житомирської області

Кононихіна Н. Ю.

Ухвала від 22.11.2022

Цивільне

Олевський районний суд Житомирської області

Кононихіна Н. Ю.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні