Ухвала
від 09.01.2023 по справі 287/623/16-ц
ОЛЕВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 287/623/16-ц

2-п/287/1/23

УХВАЛА

про відкриття провадження у справі

"09" січня 2023 р. м.Олевськ

Суддя Олевського районного суду Житомирської області Кононихіна Н.Ю., розглянувши заяву представника відповідача ОСОБА_1 - адвоката Зарицького Максима Аркадійовича про перегляд заочного рішення від 22.11.2022 року по справі № 287/623/16-ц за позовом ОСОБА_2 до ОСОБА_1 , треті особи: Управління економічногорозвитку, інфраструктури, містобудування таз питаньцивільного захистуОлевської районної державної адміністраціїЖитомирської області; Відділ в Олевському районі головного управління Держгеокадастру у Житомирській області, «про усунення перешкод користування земельною ділянкою, визнання недійсним та скасування реєстрації права власності на нерухоме майно з виключенням запису з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності», -

В С Т А Н О В И В:

У провадженні Олевського районного суду Житомирської області перебувала справа № 287/623/16-ц за позовом ОСОБА_2 до ОСОБА_1 , треті особи: Управління економічногорозвитку,інфраструктури, містобудування таз питаньцивільного захистуОлевської районноїдержавної адміністраціїЖитомирської області; Відділ в Олевському районі головного управління Держгеокадастру у Житомирській області, «про усунення перешкод користування земельною ділянкою, визнання недійсним та скасування реєстрації права власності на нерухоме майно з виключенням запису з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності».

Представник відповідача ОСОБА_1 - адвокат Зарицький М.А. звернулася до суду із заявою про перегляд заочного рішення від 22.11.2022 року по справі № 287/623/16-ц за позовом ОСОБА_2 до ОСОБА_1 , треті особи: Управління економічного розвитку, інфраструктури, містобудування таз питаньцивільного захистуОлевської районноїдержавної адміністраціїЖитомирської області; Відділ в Олевському районі головного управління Держгеокадастру у Житомирській області, «про усунення перешкод користування земельною ділянкою, визнання недійсним та скасування реєстрації права власності на нерухоме майно з виключенням запису з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності».

Відповідно достатті 284ЦПКУкраїни заочне рішення може бути переглянуте судом, що його ухвалив, за письмовою заявою відповідача.

Статтею 285 ЦПК України передбачено, що заява проперегляд заочногорішення повиннабути поданау письмовійформі. У заяві про перегляд заочного рішення повинно бути зазначено: 1) найменування суду, який ухвалив заочне рішення; 2) ім`я (найменування) відповідача або його представника, які подають заяву, їх місце проживання чи місцезнаходження, номер засобів зв`язку; 3) обставини, що свідчать про поважність причин неявки в судове засідання та (або) неповідомлення їх суду, а також причин неподання відзиву, і докази про це; 4) посилання на докази, якими відповідач обґрунтовує свої заперечення проти вимог позивача; 5) клопотання про перегляд заочного рішення; 6) перелік доданих до заяви матеріалів. Заява про перегляд заочного рішення підписується особою, яка її подає.

Подана заява про перегляд заочного рішення підсудна Олевському районному суду Житомирської області.

Відповідно до статті 286 ЦПК України, прийнявши належно оформлену заяву про перегляд заочного рішення, суд невідкладно надсилає її копію та копії доданих до неї матеріалів іншим учасникам справи. Одночасно суд повідомляє учасникам справи про дату, час і місце розгляду заяви.

За таких обставин суд вважає за необхідне прийняти заяву відповідачки про перегляд заочного рішення до розгляду.

Керуючись ст.ст. 284-286 ЦПК України, суддя, -

У Х В А Л И В:

Прийняти до розгляду заяву представника відповідача ОСОБА_1 - адвоката Зарицького Максима Аркадійовича про перегляд заочного рішення від 22.11.2022 року по справі № 287/623/16-ц за позовом ОСОБА_2 до ОСОБА_1 , треті особи: Управління економічного розвитку, інфраструктури, містобудування таз питаньцивільного захистуОлевської районноїдержавної адміністраціїЖитомирської області; Відділ в Олевському районі головного управління Держгеокадастру у Житомирській області, «про усунення перешкод користування земельною ділянкою, визнання недійсним та скасування реєстрації права власності на нерухоме майно з виключенням запису з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності».

Призначити судове засідання по розгляду заяви про перегляд заочного рішенняна 02 березня 2023 року о 16 год. 00 хв. в приміщенні Олевського районного суду Житомирської області за адресою: 11001, м. Олевськ, вул. Володимирська, 7, Житомирської області.

Роз`яснити сторонам, що їх неявка не перешкоджає розгляду заяви про перегляд заочного рішення.

Направити сторонам копію ухвали про прийняття заяви про перегляд заочного рішення до розгляду та повідомити про час та місце розгляду зазначеної заяви.

Направити позивачу копію заяви про перегляд заочного рішення з доданими до неї копіями документів.

Ухвала суду оскарженню не підлягає.

Суддя:Н. Ю. Кононихіна

СудОлевський районний суд Житомирської області
Дата ухвалення рішення09.01.2023
Оприлюднено11.01.2023
Номер документу108303245
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із земельних відносин, з них:

Судовий реєстр по справі —287/623/16-ц

Постанова від 26.02.2024

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Литвиненко Ірина Вікторівна

Ухвала від 14.07.2023

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Яремко Василь Васильович

Постанова від 22.05.2023

Цивільне

Житомирський апеляційний суд

Коломієць О. С.

Постанова від 22.05.2023

Цивільне

Житомирський апеляційний суд

Коломієць О. С.

Ухвала від 11.04.2023

Цивільне

Житомирський апеляційний суд

Коломієць О. С.

Ухвала від 10.04.2023

Цивільне

Житомирський апеляційний суд

Коломієць О. С.

Ухвала від 03.03.2023

Цивільне

Олевський районний суд Житомирської області

Кононихіна Н. Ю.

Ухвала від 09.01.2023

Цивільне

Олевський районний суд Житомирської області

Кононихіна Н. Ю.

Рішення від 22.11.2022

Цивільне

Олевський районний суд Житомирської області

Кононихіна Н. Ю.

Ухвала від 22.11.2022

Цивільне

Олевський районний суд Житомирської області

Кононихіна Н. Ю.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні