Ухвала
від 24.01.2023 по справі 531/482/22
КАРЛІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

єдиний унікальний номер справи 531/482/22

номер провадження 2/531/19/23

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

24 січня 2023 року м. Карлівка

Карлівський районний суд Полтавської області у складі судді Герцова О. М., вивчивши позовну заяву Селянського (фермерського) господарства «Степ» до Карлівської міської ради, ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , ОСОБА_4 , ОСОБА_5 , ОСОБА_6 про визнання незаконними та скасування рішень органу місцевого самоврядування, скасування державної реєстрації права власності на земельні ділянки, -

ВСТАНОВИВ:

Позивач СФГ «Степ» звернувся до суду із позовом до Карлівської міської ради, ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , ОСОБА_4 , ОСОБА_5 , ОСОБА_6 про визнання незаконними та скасування рішень органу місцевого самоврядування, скасування державної реєстрації права власності на земельні ділянки., яка передана для розгляду судді Черняєвій Т.М.

Ухвалою судді Черняєвої Т.М. від 16 березня 2022 року було відкрито провадження у дані справі, визначено провести розгляд справи в порядку загального позовного провадження.

Рішенням голови Верховного Суду №7/0/149-23 від 10 січня 2023 року суддю Черняєву Т.М. відряджено до Октябрського районного суду м. Полтави, в зв`язку з чим, за результатами авто розподілу, цивільну справу передано на розгляд судді Герцову О. М.

Відповідно до п. 12 ст.33 ЦПК України у разі зміни складу суду на стадії підготовчого провадження розгляд справи починається спочатку, за винятком випадків, передбачених цим Кодексом. У разі зміни складу суду на стадії розгляду справи по суті суд повторно розпочинає розгляд справи по суті, крім випадку, коли суд ухвалить рішення про повторне проведення підготовчого судового засідання.

Враховуючи вищевикладене, виходячи з суті та характеру спірних правовідносин, суддя вважає необхідним прийняти дану цивільну справу до свого провадження, розгляд справи почати з початку та призначити підготовче судове засідання.

Керуючись ст.ст.33,211,274-279 ЦПК України, суддя,-

ВСТАНОВИВ:

Прийняти до свого провадження цивільну справу за позовомСелянського (фермерського)господарства «Степ»до Карлівськоїміської ради, ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , ОСОБА_4 , ОСОБА_5 , ОСОБА_6 провизнання незаконнимита скасуваннярішень органумісцевого самоврядування,скасування державноїреєстрації прававласності наземельні ділянки.

Призначити відкрите підготовче судове засідання на 01.03.2023рокуо11-40 годині у приміщенні Карлівського районного суду Полтавської області за адресою: вул. Успенська, 4, м. Карлівка, Полтавська область, зала №1. Розгляд справи проводити суддею одноособово.

Запропонувати відповідачам, у разі невизнання позову, у п`ятнадцятиденний строк з дня вручення йому копії цієї ухвали, подати до Карлівського районного суду Полтавської області відзив на позовну заяву, який би відповідав вимогам ст. 178 ЦПК України, і всі письмові та електронні докази (які можливо доставити до суду), висновки експертів і заяви свідків, що підтверджують заперечення проти позову, а також документи, що підтверджують надіслання (надання) відзиву і доданих до нього доказів іншим учасникам справи. У разі ненадання відповідачем відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд має право вирішити спір за наявними матеріалами справи.

Роз`яснити відповідачам, що вони повинені подати суду докази разом з поданням відзиву.

Відповідно до ч. 1 ст. 193 ЦПК України у строк для подання відзиву відповідач має право пред`явити зустрічний позов.

Роз`яснити позивачу його право подати відповідь навідзив протягомп`яти днівз дняотримання відзиву.У відповідіна відзивпозивач викладаєсвої пояснення,міркування іаргументи щодонаведених відповідачему відзивізаперечень імотиви їхвизнання абовідхилення. До відповіді на відзив застосовуються правила, встановлені частинами третьою - п`ятою статті 178 ЦПК України.

У разі отримання відповіді на відзив, протягом п`яти днів відповідач має право подати суду заперечення, де він викладає свої пояснення, міркування і аргументи щодо наведених позивачем у відповіді на відзив пояснень, міркувань і аргументів і мотиви їх визнання або відхилення.

Копію ухвали направити учасникам справи.

Сторони можуть отримати інформацію щодо даної справи в мережі Інтернет за веб-адресою сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України - http://krl.pl.court.gov.ua/sud1608/.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Суддя О. М. Герцов

СудКарлівський районний суд Полтавської області
Дата ухвалення рішення24.01.2023
Оприлюднено26.01.2023
Номер документу108558585
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із земельних відносин, з них:

Судовий реєстр по справі —531/482/22

Постанова від 26.10.2023

Цивільне

Полтавський апеляційний суд

Карпушин Г. Л.

Постанова від 26.10.2023

Цивільне

Полтавський апеляційний суд

Карпушин Г. Л.

Ухвала від 30.08.2023

Цивільне

Полтавський апеляційний суд

Карпушин Г. Л.

Ухвала від 14.08.2023

Цивільне

Полтавський апеляційний суд

Карпушин Г. Л.

Рішення від 14.06.2023

Цивільне

Карлівський районний суд Полтавської області

Герцов О. М.

Ухвала від 06.06.2023

Цивільне

Карлівський районний суд Полтавської області

Герцов О. М.

Ухвала від 24.05.2023

Цивільне

Карлівський районний суд Полтавської області

Герцов О. М.

Ухвала від 03.04.2023

Цивільне

Карлівський районний суд Полтавської області

Герцов О. М.

Ухвала від 01.03.2023

Цивільне

Карлівський районний суд Полтавської області

Герцов О. М.

Ухвала від 24.01.2023

Цивільне

Карлівський районний суд Полтавської області

Герцов О. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні