Ухвала
від 15.02.2023 по справі 203/3616/22
КІРОВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ДНІПРОПЕТРОВСЬКА

Справа № 203/3616/22

Провадження № 2/0203/363/2023

КІРОВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД м. ДНІПРОПЕТРОВСЬКА

УХВАЛА

15 лютого 2023 року Кіровський районний суд м. Дніпропетровська у складі:

головуючого судді Колесніченко О.В.,

за участі секретаря Погрібного О.Ю.,

розглянувши у відкритому підготовчому засіданні у залі суду у м. Дніпрі в загальному провадженні цивільну справу в паперовій формі за позовом ОСОБА_1 , в інтересах якої діє представник ОСОБА_2 , до ОСОБА_3 , третя особа Служба у справах дітей Дніпропетровської обласної державної адміністрації, -

В С Т А Н О В И В:

В провадженні Кіровського районного суду м. Дніпропетровська перебуває зазначена цивільна справа.

13 лютого 2023 року від представника за довіреністю органу опіки та піклування Центральної адміністрації Дніпровської міської ради Шевченко Г.В. через канцелярію суду надійшла заява, в якій остання просила суд замінити третю особу у зазначеній цивільній справі, а саме Службу у справах дітей Дніпровської обласної державної адміністрації на орган опіки та піклування Центральної адміністрації Дніпровської міської ради, з огляду на те, що рішенням Дніпровської міської ради від 02 вересня 2020 року № 80/60 «Про створення адміністративних районів Дніпровської міської ради» проведено реорганізацію у місті Дніпрі та функції органу опіки та піклування покладено на Центральну адміністрацію Дніпровської міської ради.

Сторони у судове засідання не з`явилися, а тому відповідності до ч. 2ст.247ЦПК України фіксація судового засідання технічними засобами судом не здійснювалася.

Дослідивши клопотання представника третьої особи, а також матеріали справи, суд дійшов наступного висновку.

Так, відповідно дост. 55 ЦПК України, у разі смерті фізичної особи, припинення юридичної особи, заміни кредитора чи боржника у зобов`язанні, а також в інших випадках заміни особи у відносинах, щодо яких виник спір, суд залучає до участі у справі правонаступника відповідної сторони або третьої особи на будь-якій стадії судового процесу.Усі дії, вчинені в цивільному процесі до вступу правонаступника, обов`язкові для нього так само, як вони були обов`язкові для особи, яку він замінив.

Оскільки рішення рішенням Дніпровської міської ради від 02 вересня 2020 року № 80/60 «Про створення адміністративних районів Дніпровської міської ради» проведено реорганізацію у місті Дніпрі та функції органу опіки та піклування покладено на Центральну адміністрацію Дніпровської міської ради, суд вважає за необхідне задовольнити клопотання представника третьої особи та залучити до справи третьою особою без самостійних вимог на предмет спору орган опіки та піклування Центральної адміністрації Дніпровської міської ради, як належну третю особу.

На підставі викладеного та керуючись ст.ст. 53, 55, 260 ЦПК України, суд -

У Х В А Л И В:

Клопотання представника третьої особи про заміну третьої особи задовольнити.

Залучити орган опіки та піклування Центральної адміністраціїДніпровської міськоїради (ЄДРПОУ 44209446, місцезнаходження: м. Дніпро, пр. Лесі Українки, 65), третьою особою, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору, як правонаступника у справі за позовом ОСОБА_1 , в інтересах якої діє представник ОСОБА_2 , до ОСОБА_3 , третя особа Служба у справах дітей Дніпропетровської обласної державної адміністрації.

Копію ухвали разом з примірником позовної заяви з додатками до неї надіслати на адресу органу опіки та піклування Центральної адміністрації Дніпровської міської ради.

Ухвала окремому оскарженню не підлягає.

Суддя О.В. Колесніченко

СудКіровський районний суд м.Дніпропетровська
Дата ухвалення рішення15.02.2023
Оприлюднено20.02.2023
Номер документу109032962
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із сімейних відносин, з них надання дозволу на виїзд неповнолітньої дитини за межі України

Судовий реєстр по справі —203/3616/22

Рішення від 09.08.2023

Цивільне

Кіровський районний суд м.Дніпропетровська

Колесніченко О. В.

Рішення від 09.08.2023

Цивільне

Кіровський районний суд м.Дніпропетровська

Колесніченко О. В.

Ухвала від 14.06.2023

Цивільне

Кіровський районний суд м.Дніпропетровська

Колесніченко О. В.

Ухвала від 06.03.2023

Цивільне

Кіровський районний суд м.Дніпропетровська

Колесніченко О. В.

Ухвала від 15.02.2023

Цивільне

Кіровський районний суд м.Дніпропетровська

Колесніченко О. В.

Ухвала від 28.10.2022

Цивільне

Кіровський районний суд м.Дніпропетровська

Колесніченко О. В.

Ухвала від 14.10.2022

Цивільне

Кіровський районний суд м.Дніпропетровська

Колесніченко О. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні